Demisie la vârful CNN după doar un an

CHRIS LICHT renunță la funcția de CEO al CNN după abia un an de muncă, a anunțat CNN miercuri. El va fi înlocuit interimar de directorul executiv Amy Entelis, aflată în funcție de multă vreme.

David Zaslav, șeful Warner Bros. Discovery (companie care deține CNN), a explicat decizia într-un memoriu trimis angajaților: „Îl cunosc pe Chris de mulți ani și am un respect enorm pentru el, personal și profesional. Această slujbă nu avea să fie niciodată ușoară, mai ales într-un moment de mare perturbare și transformare. Chris are o dragoste profundă pentru jurnalism și această afacere și asta a fost evident de-a lungul mandatului său. Din păcate, lucrurile nu au funcționat așa cum ne-am sperat – și, în cele din urmă, asta a depins de mine. Îmi asum responsabilitatea. Inutil să spunem că apreciem eforturile și dăruirea lui Chris și îi dorim toate cele bune.”

Compania va „desfășura o căutare amplă, pe plan intern și extern”, pentru înlocuirea lui Licht, a mai spus Zaslav. Deocamdată, echipa de conducere va fi formată din Entelis și alți directori executivi din partea editorială și comercială, inclusiv Virginia Moseley, Eric Sherling și David Leavy.

 

Demisia lui Licht vine la puțin timp după ce i-a permis lui Donald Trump să revină la CNN. Atât i-a trebuit fostului președinte care a jignit o moderatoare și și-a continuat atacurile la adresa jurnaliștilor CNN pe care i-a numit dușmani ai poporului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

 1. Oare cine e la Latrina3-CNN, la Bukale, homologu’ lu’ Marele LITCHI ăsta?
  Cred că în Atlanta, la HQ, e un cartier întreg „dăcît” dă iei, dă unde o să fackă selekțîia… Sinagogi, perciuni împletiț’, pălării negre,
  https://www.youtube.com/watch?v=VY5MSVDfUl0
  șî chirurgii țirkumțizatori korespunzători……[Rumburak]

 2. Trump….care a jignit o moderatoare

  -WE WANT FREE SPEACH!

  (se scrie altfel)

 3. CNN A3 sper că o să devină istorie, când îi auzi pe ăștia de la A3 cum vorbește de patriotism îți vine să vomiți.

 4. Latrinele progresiste cad ca popicele. La anul latrina varaniana va avea audienta cat intra intr-un lift de casa cu felinar rosu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.