Dennis Man, țintă pentru Inter Milano!

Evoluțiile internaționalului român Dennis Man în tricoul Parmei din acest sezon, care au condus la postura de lider a echipei la care mai activează un alt internațional român, Valentin Mihăilă, au atras atenția foarte serios liderului din Serie A, Inter Milano. Echipa care 99 la sută va ieși campioană a Italiei în acest sezon l-a fixat pe Man drept o țintă principală pentru noul sezon. O atracție în plus, la acest moment, este faptul că prețul lui Dennis este unul accesibil, jucătorul fiind cumpărat de la FCSB în 2021 pentru 11 milioane euro, o adevărată bagatelă.

Problema este că jocul excelent al lui Man i-a convins pe deplin pe șefii Parmei că este obligatoriu să demareze cu agenții jucătorului negocierile pentru un nou contract, cu un salariu mult mai consistent, dar și cu o clauză de eliberare ridicată, în cazul deciziei de a-l vinde totuși aceasta să se facă numai pentru o sumă cu adevărat importantă, de nerefuzat.

Declarații conducătorilor Parmei nu sunt tranșante pe subiect, ei vorbind despre un amplu proiect, pe termen lung, cu imediata revenire în Serie A, avându-l pe Dennis Man în rolul de protagonist. Dennis Man va intra pe 30 iunie în ultimul său an de contract. El a declarar că se simte excelent la Parma și este dispus în orice moment privind negocierile unui nou angajament la actuala sa echipă.

Presa peninsulară crede că, dacă va continua să joace așa, nu sunt șanse prea mari ca Parma să îl poată păstra și sigur, în afara lui Inter, în scurt timp vor începe să apară oferte și din alte campionate. La acest moment, internaționalul român este considerat VIP-ul echipei, omul capabil și să marcheze lejer, și să ofere assisturi cu aceeași ușurință.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. O fi avîbd calități fizice dar după cîte tatuaje are nu are deloc mentale; nu va ajunge un mare sportiv dacă nu-i vine mintea la cap.

  2. In curànd – dac’ Ciulaku și Ghiolbannis continuă cu politica luor bășinuas’- n-ar hii iecsclus ca to’ n-ai mulț’ români să hie țânte pintru ăi di la Spartak și Dinamo Moscova…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.