Deputatul care l-a dat dispărut pe Iohannis a primit răspunsul poliției

Sesizarea din data de 18 ianuarie prin care  președintele Klaus Iohannis a fost dat dispărut a primit răspuns.

Deputatul AUR a sesizat  Secția 17  de poliție din București reclamând că președintele  nu a mai apărut în public din data de 18 decembrie.

„Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”, spunea deputatul AUR, într-o postare video.

„Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spaţiul public, neîndeplinindu-şi obligaţiile legale care îi revin conform fişei postului stabilită de Constituţia României.

Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu trasate de Constituţia României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, afirmă deputatul AUR, Adrian Axinia.

Ce răspunde poliția la sesizarea privind dispariția președintelui

„Referitor la sesizarea dvs. inregistrată la nivelul compartimentului Relații cu Publicul sub nr. 4445031/18.01.2024 și la nivelul compartimentului Secretariat sub nr. 4452061/18.01.2024, vă comunicăm faptul că, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate nu se confirmă.

Vă asigurăm și pe această cale de întreaga noastră disponibilitate, în funcție de competențele conferite de prevederile legale”, se arată în răspunsul polițiștilor.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

14 Comentarii

 1. Oau, dl Haos nu a disparut, Politia l-a gasit, probabil ca l-or fi gasit ei ascuns pe undeva, prin vreunul dintre cotloanele Cotroceniului dormind linistit!
  Si noi, o tara intreaga care ne faceam „griji”, c-o fi disparut!

 2. Zece ani măi,ze-ce ani ..sub coada motanului..!!!
  In afara de șapcă și puțină Africă,mai mult nimic nimic..
  Poate am uitat ceva…Ceva auzisem de cuvântul „educație”..!

 3. Nghihic nou sub Suari! Să știe ca 99.9% din dosarili cercetate de Poolitie să finaliziază cu NUP…

 4. Antropoizii au avansat la stadiul de Homo sapiens, dar teama mi-e ca militianul ramine tot militian. Raport la locul accidentului : „Capul victimei … pe trotal … pe trotil … ptiu, fir-ar a dracu’ de treaba ! (dind un picior capului) … capul victimei, pe carosabil !”

 5. Oricum, să nu spunem”Hop” până nu sărim gardul. Trump le-a amintit “Dacă nu plătiți la timp bill-ul..” CIA și FBI-ul va fi pe urmele Balalaului.Și-a Covrgarului precum și-a Ciucaletelui! Iar cu respectivii nu te joci precum cu poolifricii

 6. Asta poate sa faca partidul URA, glume proaste de copii cretini, „facuti din parinti motociclisti, de 1 Mai si de 23 Aug, la iarba verde, pe o lada cu bere” !

 7. „nu se confirma”
  ha,ha,ha:
  p-asta nu l-au injurat!

  -trebuia sa sune la 1,1,2
  apel netaxabil.

 8. A ajuns rau de tot sibianu din urbea Regelui Cioaba daca este verificata prezenta sa de sectoristi.

 9. AUR s-a trezit dupa 7 ani de disparitie a nulitatii stil dulap, dar ceilalti din Parlament inca dorm, cu exceptia lui Rares Bogdan care-i pupcuristul de serviciu, limba lui mentinandu-i in permanenta o stare de placere si excitare neuronala dulapului din Palatul Cotroceni.

 10. Da de ce îl căutați, bre? I-ați simțit lipsa? Nu era mai bine cu el dispărut?

 11. Era normal să curga bășcălii la adresa plavanului-turist de lux permanent în vacanțe! Gata, l-au trecut pe la Nufărul s.a și e perfect.

 12. Aur să ne spună ce s-au făcut cu semnăturile date pentru suspendarea lui werner

 13. Unule: semnaturile date pentru suspendarea presedintelui, au fost suspendate!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.