„DeReglat în România″ (fotoreportaj)

În episodul de astăzi al rubricii „DeReglat în România″, rubrică pe care am fi putut-o numi lejer și „De reglat în România“, autorul Ioan Oroles propune noi fotografii reprezentative pentru Bucureștiul actual. 

     

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

4 Comentarii

  1. Ce să mai reglaţi? După ce l-aţi reales pe Nicusor Dan vreţi sa reglaţi? La fel aţi făcut şi cu Iohannis. L-aţi reales şi după aceea ati inceput să zbierati că Iohannis e un puturos si lipsit de caracter.

  2. Oroles, regele dac care și-a pedepsit ostașii, punându-i să doarmă …

    -articolu intra la capitolu „vraji de subjugare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.