Desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League

Internaţionalul englez Cole Palmer, atacantul echipei Chelsea Londra, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului în campionatul de fotbal al Angliei, a anunţat vineri seară Premier League.

Palmer, care a împlinit luna aceasta 22 de ani, a sosit la Chelsea în vara trecută, de la formaţia Manchester City, reuşind evoluţii de excepţie în tricoul grupării de pe Stamford Bridge.

El a marcat de 22 de ori şi a oferit zece pase decisive pe parcursul actualei ediţii a primei ligi engleze, fiind jucătorul implicat în cel mai mare număr de goluri, alături de norvegianul Erling Haaland (Manchester City), liderul clasamentului golgheterilor (27).

Selecţionat de două ori în prima reprezentativă a Angliei, Cole Palmer are mari şanse să facă parte din lotul Angliei la EURO 2024 (14 iunie – 14 iulie).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.