Despăduchereaaa!

Un politician de Vaslui avea să spună la un moment dat despre baronul arestat Dumitru Buzatu că „are cel puțin 1000 de oameni pe care i-a plasat în toate punctele cheie ale județului. Cei 1000 de oameni au la rândul lor soții, soți, copii, nepoți și așa mai departe. Cum a fost el mai deștept decât toți ceilalți oameni politici din județ? Înlăturându-i, pe rând, sau plasându-i în locuri confortabile pe toți cei care îl deranjau” (Corneliu Bichineț).

Afirmația aparține unui politician regional și conține cheia puterii în politică și secretul mizerabilității acesteia. Și alții au oamenii lor. Mult mai mulți sau mai puțini. I-au nășit, au lipit afișe, le-au iubit, s-au supus orbește, au servit partidul, serviciile secrete, familia și famiglia etc. În baza pozițiilor cîștigate și a împărțelilor de funcții dintre partide, unii ajung să aibă oamenii lor care controlează centri nervoși ai județului sau ai statului. Cei 1.000 de oameni (mai mulți sau mai puțini în cazul lui Dumitru Buzatu) formează prin toate locurile prin care au fost plasați (numiți, promovați etc) piesele mecanismului de putere. Prin ei sunt executate ordinele primite de la vîrful piramidei, prin ei este deturnată sau se încalcă legea, prin ei se promovează imbecilii, prin ei se aranjează corupția, prin ei se iau deciziile stupide, ineficiente pentru comunitatea în care operează și pentru țară. Ei tîmpesc și dirijează instituțiile. Prin ei se dreg și se aranjează toate aplicările legilor. Ei reprezintă păgubosul fenomen de politizare a instituțiilor și prin ei se exprimă puterea politică locală, regională și națională.

Mecanismul se naște din slăbiciunile, mediocritatea și ambițiile unui politician cu ambiții deșarte, dar și cu imagine, se consdolidează cu mediocri și incompetenți și se extinde în preajma acestuia. Mașinăria de putere devine piramidală și infailibilă în zona de acoperire a suprafeței sociale, economice, culturale, juridice și informative. Și, mai apoi, este integrată ca parte a unei alte piramide de putere care o înglobează.
Politizarea instituțiilor este boala statului român și explicația fundamentală a funcționării sale nătînge. Despăducherea politică a instituțiilor se arată a fi singura soluție. România se chinuie să fie un stat modern și se împiedică în propria sa politizare, benefică numai pentru cei implicați și consolidați în această plasă de putere.
Politizarea românească deturnează instituțiile, eficiența și rostul lor.
Politizarea românească alterează aplicarea legilor.
Politizarea românească alterează drepturile și libertățile.
Politizarea românească mafiotizează politica.
Politizarea românească pavează drumul lung al incompetenților.
Politizarea românească potențează corupția.
Politizarea românească gripează țara!
Rezultă o singură concluzie: că despăducherea politică poate deveni o nouă politică de stat.
De unde și un mare imperativ:
-De-po-li-ti-za-reaaaa !!!!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 51

121 de Comentarii

 1. Buzații mei facuti scapati de procurori, militie si securitate.
  Ei mereu se duc la Ciolacu.

 2. Deparazitare ar fi mult mai generic. dar ar sari in sus parazitii ca de fiecare data cand se spune adevarul despre eu.

 3. Totul e organizat în stil mafiot,așa este,la nivel național și nici un politician nu vrea sa schimbe nimic pentru că fiecare face parte din acest sistem și nu poate renunța și nici nu are cum,pentru că sistemul l-ar elimina.
  După ce am intrat în NATO și în UE sistemul s-a „întărit” și s-a „perfecționat”cu „sprijin”de la „parteneri”care au văzut că sistemul e bun și se pot folosi de el.
  Partenerii ne-au dat-o pe Keovesi și pe Monica Macovei, mama DNA ,instruite perfect la ei și care au transformat justiția în armă politică de eliminare a politicienilor „cârcotași” pentru că nu mai vor în estul Europei probleme că în Ungaria,Polonia ori Cehia.
  Așa am ajuns in această situație”convenabilă”partenerilor și politicienilor dâmbovițeni care sunt protejați de cei pe care-i slujesc.
  Din această situație nu exista iesire!

 4. ……si totusi „ceata lu piticot” a luat-o in barba sau in buzza.tu Noaptea sf.bartolomeu in versiunea romaneasca de cca. 30 de ani intre faliti si falimentari…..

 5. Buzați sunt peste tot in România , Dumitrel de Alba îi seamănă mult ,marionete incompetente puse peste tot

 6. Wishfull thinking.Toată clasa politică e o păduchelniță, cu mici și irelevante excepții și este legitimată și susținută de păduchii ei, asistații.Cei mai mulți nu văd legătura dintre loialitatea zonelor ținute-n sărăcie și piramida puterii centrale, buzate local.Asta este.N-am ieșit din logica asta tâmpă de 30 de ani, ce șanse mai avem acum? Aptoape zero.Ni se propun aceeași categorie de ipochimeni în aceeași logică a dețului la birt, șepcii, găleții în culorile partidului și promisiunea umflării mokangelii, trăiască tiparnița și împtumutul.

 7. Nu! Toata actiunea completa trebuie urgent pusa in practica: curatare, deparazitare, dezinfectare si iar noul, noua fata veche a tarii.
  Socant, dar avem RECOLTA DE TOAMNA D.N.A. pe linia Monumente ale naturii rosii din adunaturi de culori amestecate, sectia profesionistii: Chirica, cel din Bacau,+ Buzatu + Blaga cireasa de pe tort care nu a fost agatat de niciun carlig de rufe desi dovezile furaciunilor au fost indestructibile, clanul turnatorului petrov betivanul,+. Cum de au deranjat monumentul vechi de peste 30 ani din vaslui, monumentul care este considerat geniul istet al politicii romanesti? P.s. incep dezvaluirile in presa cu toate mizeriile pe complicitate in escrocherii si furt din orice bazat pe presiuni, intimidari si amenintari in subordinea acestui monstru din politica, si, chiar sunt reale, asta in afara de inregistrarile continuie din mai 2023 care dezvaluie mare parte din metode, complicii care il ajutau,+.

 8. FITI FARA GRIJE .TOTI SUNT LA FEL FARA EXCEPTIE . MAMA LOR DE JEGOSI .

 9. sinteti amuzanti si va palce batutul pasului pe loc… nu exista democratie ci doar incapatinarea de a crede ca exista. cine viseaza cai verzi pe pereti in actualul sistem, n-are decit sa sufere mai departe. nu poti sa faci depolitizarea nici macar in uramtorii 20 de ani pentru ca nu exista bun simt, empatie, altrusim, smerenie, curaj, cumpatare, compasiune, puritate intentiei, generozitate. iar mediile politic si social sint viciate de peste 30 de ani de minciuna, impostura, canibalism social, toate servite pe tava zi de zi, ora de ora, pe vreo 40 de posturi tv la care are acces consumatorul de tv. imposibil sa scape fara sa fie deposedat de sine…deci unde e lupta, in bugete sau in constientizare????

 10. Amu ,cred ca @ gica contragica are dreptate. Cind era gowernul condus de pedeneleore nu era acelasi Buzatu la Vaslui ? acum ca au venit pisideii incep sa apara -„Azilele groazei , mita Buzatului, etc. Precampanie electorala pentru cine ?Si cred ca vor sa acopere ceva mult mai grav abatind atentia opiniei publice spre „coruptii”pesedisti.De cele 130 de miliarde de euroi paraditi de Sica Mandolina impreuna cu caCatzu si maCiuca nu se mai aude nimic ? Mda DEPOLITIZAREA, dar numai pentru unii ?Si sarim repede pentru un furtisag ( tot furt este) ,dar nimic despre marile tunuri ? Cum ar fi prelungirea concesiunii catre OMV pe sestache de catre maCiuca cu inca vreo 15 ani , nimic , nimic ? Va inteleg aversiunea fata de PSD donmule Nistorescu , dar hai fiti impartial. Ca nici P(D)NL ,UDMR , USR nu sunt „flori”de tinut in glastra .Toti fostii si actualii sunt o apa si un pamint.De 33 de ani ne tot duc intr-o prapastie fara fund. Si vom ajunge sa spunem : Scapa cine poate!

 11. O solutie rapida este limitarea mandatelor alesilor la doua, sa nu isi poata construi retele mafiote ,atat in primarii,cat si la judete,atat in Camera Deputatilor cat si la Senat

 12. & ”Stăpânul gazetei”, care , ”știe cu vermorelu’ ”, ? Hăp, hâț, ?

 13. suntem la lectia de zoologie, dar cum dl Bichinet este PMP ma intreb daca TV/presa n-a cazut din lac in put? Mai e aproape un an pana la alegeri, pe senatoarea de Ialomita a recuperat-o Sosoaca, fiind cu o gura mare si insotita de trei vlajgani sa nu o…si pe ea AUR , dar parca unii deja vorbesc de firmele sotului, asa ca are si ea nevoie de un nou mandat pt sustinerea economica a familiei, Vaslui-ul se va imparti intre cei doi fosti prieteni Bichinet si Buzatu care au scris si o carte impreuna si asa ne vom pierde vremea cititnd/ascultand presa care va incepe un program Nufarul sau de „deparazitare”, adica un circ intre doua vaccinari si o noua regula de impozitare…PS unde gasesc si eu un ”Eminescu” sa-l pastrez pt nepoti langa ”Ecaterina Teodoroiu” si acea bacnota disparuta asa cum a aparut.

 14. Depolitizarea, maestre, este un vis prea îndepărtat ca podul de la Arnhem, din AL Doilea Război Mondial. Dacă-și amputează toți atârnicii de pe lângă partide din instituțiile statului nu se mai pot susține pe ei în funcțiile de putere. Pentru că exact păienjenișul de interese generat de cel al oamenilor slujbași ai mandarinilor, locali, regionali și naționali susține hardughia politică toxică românească. Fără acest conglomerat piramidal, cum spuneți, de capi supremi, capi mai mici, locotenenți și consiglieri ca-n Mafie, ar fi măturați de la puterea politică, din partid sau din guvern, după un singur mandat și n-ar avea timp să se îmbogățească, pe ei și famigliile lor. Iar resetarea totală, precum despăducherea propusă a unui sistem putred democratic nu se poate face decât prin dictatură. Care vine și ea cu oamenii ei!

 15. O țară condusă de amante scumpe! Cum se face că toți politicienii de top își lasă nevestele pentru secretare/amante? Sorin Oprescu cu amanta, Dragnia cu amanta, Oprișan cu amanta, Boc cu amanta, Buzatu cu amanta, Firea cu amantul(Pandele), Buzatu cu amanta, Ciolacu cu amanta! Nu știu dacă Bunea Stancu a fost cu amanta! Toate soțiile înșelate se intreaba ce au amantele și nu au ele! Mai probabil, amantele ofera senzații tari și bărbații sunt dispuși să meargă la pușcărie pentru ele!

 16. 1 apoi 1000 apoi citi dincolo de cei 1000?
  transformati 1, in realitate peste 1000, apoi citi?

  transformati un compromis intr-o 1000 apoi cite alte compromisuri din ce in ce mai mari?

 17. ‘ Utopie ‘, curupția și traficul de influență (calificat de alții drept ‘lobby’) sunt eterne, sunt / vor fi alți ‘Bazatu’, unii deja conoscuți alții nu. Politicul = sluga preaplecată a economicului de unde și expresia : fallow the money.

 18. toate orasele din Moldova sunt sarace.
  chiar daca nu mai sunt conduse toate de baroni ar trebui calculat cat s-a furat si recuperate daunele.
  exact cu daunele pe care le-a facut Austria: mu ne ajung 2 miliarde pe an ,din 20111, ci ptr fiecare an in care au lipsit cele 2 miliarde ptr bugetul de stat au trebuit facute imprumuturi cu dobanzi-care au facut paguba mai mare- DECI PTR FIECARE AN AR TREBUI CALCULATA O DOBANDA CUMULATA CORELATA CU AVALANSA PIERDERILOR.
  ..asa si cu baronii : confiscate proprietatile sa acoperiti dobanda pierderilor (mai ales ca nene o smeneste BOBITA de 30 ani 😀 )

 19. Păi așa e în feudă , inclusiv în cea comunistă, moștenire și de la turci . Feudalul face ce vrea , numește pe cine vrea, dă frigider sau mașină cui vrea . Cine face legea ? Sper că nu Soros .

 20. Iar presa ne asmute impotriva presedintilor,cu penibilul proverb „pestele dela cap…„

 21. S-a spus despre comunism ca nu poate fi reformat pentru ca duce oricum la dictatura in mod natural. La fel se poate spune despre capitalism ca duce la coruptie si nepotism. Si ca nu se poate reforma dovada ca dupa 33 ani de capitalism coruptia e in floare, politicienii isi numesc rudele si prietenii in functii grase. Asa ca lasati utopiile si alegeti. Comunism sau capitalism. Vestul a fost construit de capitalisti prin spagi si nepotism pentru ca principiul de baza al politicii in capitalism este loyalitatea subordonatilor.

 22. Despaducherea nu se face de la baza, adica de la popor. Nu popoarele ci liderii lor fac istorie sau despaduchere, in cazul nostru.
  Daca n-am avea niste tradatori ingalati in structurile de putere si control, justitie si servicii, atunci am avea o sansa.
  Pana atunci va trebui sa asteptam ceva vreme.
  Nu mai dati vina pe popor ca nu stie ce sa voteze.

 23. „Totul e organizat în stil mafiot,așa este,la nivel național și”—INTERNAȚIONAL-ASA ESTE DEMOCRAȚIA,LIBERTATEA PENTRU CARE S-AU „SINUCIS ”CEI 1000 ÎN 1989 (AU FOST SINUCIȘI”!”!”)–POLITIZAREA NU E NUMAI ROMÂNEASCĂ -E UNIVERSALĂ-

 24. scuze dar e prea degradant numele ales pt comentarii, ca sa vi-l scriu, Toate care graviteaza NU au ani, Nu au bani, Nu au morala, sunt doar niste…dar se poarta pt ca nu avem legea bordelurilor unde le este locul, asa devin dame de companie si sotii respectabile de politicieni si oameni de afaceri si ne mai batem in piept la figurat ca suntem o tara crestina cand de fapt suntem multe si marunte pt ca nu vrem sa invatam sa fim verticali si capul pe umeri. Sa speram ca unii/unele vor invata demnitatea si nu-si vor face drum in viata atat de josnic. Totusi o tara ca sa dainuie are nevoie si de oameni demni, fara ne vom transforma in…

 25. Sunt mic votant retard pesedizt care votez de 30 comuniști dinozaurieni și mă întreb ca prostul de ce murim pe capete la Spitalul din Vaslui. Murim de moarte bună sau murim ca proștii? Trăiască Buzatu care ne-a dat timp de 30 de ani găleți goale cu sigla PSD. Cu ele ne adapam vacile, cu ele ne adapam noi.

 26. Cumva, pare o „lectie” despre „imprudenta”,cum poate sa fi fost altadata cea despre shoppingul de la Paris, doar ca aceea a fost soft, mult mai delicata. Consecinta va fi trecerea coruptilor la a-si rafina metodele si masurile de precautie.

 27. Noi votăm psd, noi nu gândim! Săracul om Buzatu a ajuns pe „drojdie” și 1 250 000 de lei îl scoteau din jeg, din mocirlă! Curentu’ scump, icrele de manciuria scumpe, pulpa de căprioara scumpă, piscina acoperită întreținere scumpă, piese la Mercedes scumpe, viața scumpă! Sunt pe drojdie, prea bătrân de muncă! Să muncească vasluienii in locul meu! Sunt pe drojdie! Vai de zilele mele!

 28. Un fleac, m-au ciuruit. Or să mă regrete vasluienii. Unde mai găsesc un chiparos, un frumos, un rege de tobă care vine la drum de seară cu o geantă sport neagră cu 1 250 000 de lei în ea? Să’ți dea baba cu ghiocel chiparosule, negriciosule! La drum de seară oameni răi, oameni din DNA, te vor la Papacioaca, acolo te caci, acolo mănânci, fără aer, fără lumină. Copchile ia seama aminte bine! Este luuumea reeea, care te vreeea la zeghheee! Of inimmmaaa meaaa, esteee luuumea reaaa…

 29. Mă repet. Nu cantitatea șpăgii mă fascinează, ci ușurința, gestul firesc cu care viitorul pușcăriaș a luat banii. Asta mă intrigă, gestul natural de rapt, furaciune! Are exersat de 33 de ani gestul? Trăim in junglă???

 30. Despăducherea?
  „CODUL ADMINISTRATIV ADOPTAT PRIN ORDONANŢĂ DE …
  26 iun. 2019 · Codul Administrativ, proiect de act normativ controversat, a fost adoptat, ieri, prin ordonanţă de urgenţă de membrii cabinetului Dăncilă. „,
  uite fabrica de paduchi:
  -cica publicul POATE asista la sedintele de consiliu-judetean,municipal,etc
  DAR fara a se adresa membrilor,primarului,etc…..cica „majoritatea calificata” e cea de 50%+1,
  uite Editat ce a imprashtiat paduchi!

 31. „AXIOMĂ:FĂRĂ REȚEA MAFIOTĂ, NU TE ALEGE NICI NEVASTA (ORI „NEVASTUL”) CINE-ȘI MAI AMINTEȘTE-SAU CINE MAI CITEȘTE „VOTAȚI LAȚUL”, „VOTAȚI CIOMAGUL” SAU MAI „LEPTUREAZĂ :„SCRISORICA ZOEI”??? —– „Totul e organizat în stil mafiot,așa este,la nivel național și”—INTERNAȚIONAL-ASA ESTE DEMOCRAȚIA,LIBERTATEA PENTRU CARE S-AU „SINUCIS ”CEI 1000 ÎN 1989 (AU FOST SINUCIȘI”!”!”)–POLITIZAREA NU E NUMAI ROMÂNEASCĂ -E UNIVERSALĂ-

 32. Mai tăiați Dreacu din ele! Ce atâta panică în PSD, ce atâta panică? Oala acoperită nu se umple de gunoaie. Viața merge înainte, înapoi, dea doaselea! PSD-PNL egal șpagă corupție. Cu toții știm asta.

 33. Cum despart Editat în două? O trag pe nas. Cum mă duc la Jilava? Prin neatenție, prin neatenție! Vai mama mea, acum chiar că sunt pe drojdie!

 34. Vai, ce bucurie pe dl Nistorescu, a descoperit America!! sa mori de ris!!

 35. Așa tată, așa fiu. Le pute munca in privat? Mama e tot în politic?

 36. 96% dintre romani considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita. cum vor vota romanii? sau tabletele…

 37. Da, depolitizarea DNA, a Procuraturii Generale, a serviciilor etc. Ăsta ar fi pasul care ar ajuta la curățare, nu altceva. Pentru că DNA-ul ne servește perdele de fum, la răstimpuri, cu arestări și cătușe televizate, iar dosarele zac în justiție sau sunt închise, pur și simplu, de slabe ce sunt! Atăt timp cât unii precum Cîțu sau Virgil Popescu umblă liberi și nestingheriți, noi nu avem ce aplauda la această instituție!

 38. Justinianus! Numai justiție nu scrie pe matale. Numai justiție nu scrie! Puroiul numit Buzatu este 0.00001% din cancerul generalizat PSD-PNL! Matale „știi” astea. Le știi foarte bine, dar ce să faci! Ce să faci! Decât la soare pe salar minim, nu e mai bine trol psd cu 2000 de Euro lunar? Nici matale nu ești cretin, imbecil, nici „noi” nu suntem cretini, imbecili. Mai ai obraz ca să scoți șoriciul la vedere după „accidentul” numit Buzatu? Omule, te-au tâmpit banii?

 39. Ce este în sufletul trolilor psd? Profesorul Voiculescu le bagă sula în coaste, cititorii Cotidianului le bagă sula în gură! Să posteze, să nu posteze…Ce zici Justinianus! Să postezi? Bani de pâinea cea de toate zilele de unde? Din tăcere??????,!

 40. Toate ni se trag de cand suntem in UE,
  de cand suntem in NATO si …
  decand ne conduc. DE LA AMBASADA AMERICANII ? [nu gratis ci fiecare ambasador pe actiuni la §FONDUL PROPRIETATEA!)
  Doar intreb nu ma cert … !
  Oare cum e mai bine: hotzi insa relativ bogati cu americanii (care si ei fura , vezi BIDEN 10%)
  sau cinstiti insa relativ saraci cu … cubanezii si ideologia CEASHKA 🙁 ?
  Cu mabele nu putem fii … desi unii asta cred „si cu p-la-n curr si cu sufletu-n rai” nu prea e realizabil
  decat daca esti NULANDIER-pur sange [de „astia”-s putini , vezi GHiTeTENSTEIN-ul de la Fondul PROPRIETATE, politic neutru 😉 americaneste deloc la profit sub LUKOIL ! SHALOM !

 41. Totul a fost creat, sustinut si incurajat de CIA pe ideea ca cea mai buna metoda anticomunista este sustinerea coruptiei. Acum , dupa ce a raspadit-o … vor”sa-i adune” !

 42. FARMAZONU INSEAMNA VRAJITORUL.. BUZATU ERA ASOCIAT DE 30 DE ANI CU ASTA…CE OM ISI ADAUGA IN BULETIN PORECLA DE VRAJITOR, DECAT SA SE STIE CE TARE E EL IN ALE VRAJITORIEI. CA SA TE STAPANEASCA, DRACU INTAI TE CONVINGE CA NU EXISTA. DOMENIUL DE LA MURGENI ESTE FOSTUL CONAC DONCA..LA BRASOV E ARESTAT TAMAN ACUM, CALIN DONCA. CE DE COMBINATII OCULTE! IAR HELLVIG, ARDELEAN PATRIOT IESE SI SE BUCURA DE BELSUGUL D.N.A. BANII AU FOST ADUSI SI INSEMNATI LA CLUJ, SE INTORC LA CLUJ SI SE IMPART FRUMUSEL INTRE CEI CARE L-AU EXECUTAT PE BUZATU. DANCU SI HELLVIG PREACINSTITII PATRIHOTI SI DROGANGIULUI EMIL BOC. SPAGA DE 1 MILION DE EURO, DE LA VANESSA YOUNG, VIA GELU OLTEAN. CE DESPADUCHERE? CRESTEREA UNOR PADUCHI NOI PE FRUNTEA ARDEALULUI PATRIOT! CLUJUL E PATRIA DROGURILOR SI DE ACOLO VINE ANTICORUPTIA? HOTII AU JEFUIT HOTII! ATAT

 43. Bichinet aseara. Este secretara si menajera. Asa arata o amanta? O amanta e, ehe…

 44. DE CE ACUM ? 😀
  si de ce un MISHTEAUX spune (verificabil) din timp UTIL (poate nu util, azi pentru BUZATU) cum
  ca . „ESALONUL 2” din PSD va canibaliza la comanda ambasadei USA „ESALONUL !”
  Sa li se vada in carti si astora la Bukale … in plina si prafuit cretina provincie ! Cum li se vede-n carti la PENTAGON ?
  Doar intreb … nu ma vant prosteste !
  BUZATU nu e destituit de rsui sau de UE …aici e coada despicata ca cornutilor amercicani …aici e rost de 10% pentru BIDEN ! 🙁
  Nu 10% pentru …BUZATU …un ras-comunist, ras-popit care „NU CEDA CEVA” 😉 !

 45. VEZI … USA !
  10% pentru babaku ! Zece procente pentru Joe Biden !
  Daca cezi ca USA , de la care-am invatat DEMOCRATIA e mai breaza …vezi USA acum
  si vezi amabasadorii lor garsi la FONDUL PROPRIETATEA !
  Ce naiba are USA , amabasada ei condusa de DEMOCRATI cu coruptia de la noi … vor cumva astia , „astia”, sa puna a la Ghitenstein pe ceva vazand ca de la anu BIDEN e OUT ?
  Tinea prea tare BUZATU de ceva pe care-au pus e i ochii 😀 😀 😀 …asta chiatr ca e de urmarit !
  ESALONUL 1 … versus … ESALONUL 2 … mishteaux spune ca trambaliada
  de-abia incepe … „v-a fi o LUPTA” 🙁 in care si CIOLACU-si va frange , a la DRGANEA, gatul ! 😉
  Doar fi-ti pe faza … nu din senin aiurea a proorocit misteriosul asta cu
  ESALOANELE si canibalizarea la comanda 😉 ! MISHTEUX , desi in umbra 😉 , e SPECIAL ! ❤️❤️❤️

 46. Acum cand …ESALONUL ” contra ESALONUL ! din PSD incepe
  te-ai convins ca frizerul MISHTEAUX nu e ce pare ?
  De BIDEN 10% ce zici (ca ce se-ntampla taman cu „secretizate” pe thema „lor” e !)
  PS: De unde ante stia mishteaux ? daca nu el insusi un MAGICIAN ?
  (atentie la scandalul nemtesc la nemti in octombrie …yankeii vor pierde sobrietate prin ce urmeaza 🙁 !)

 47. Prezenta de spirit si nebagare de seama. Un exemplu tipic pentru testul cu Dorel de la Cluj. (autor anonim)

  „Ok deci, in opinia mea, nu avem un flagrant. Daca eu as fi Buzatu, as spune: domnule, eu nu stiu ce era in geanta respectiva. Repet, el nu a fost oprit atunci… au trecut doua ore pana cand s-a desfacut portbagajul si s-au uitat aia.

  Pai, eu stiu ce s-a intamplat in alea doua ore, domnule? Pai in alea doua ore poate au mai deschis cinci portbagajul respectiv. Adica se puteau intampla atat de mult in alea doua ore, incat oricum, asta cu flagrantul, in opinia mea modesta, pica si este doar un cuvant spectaculos, ca si cum suma de bani n-ar fi fost suficient de spectaculoasa.” Mircea Badea

 48. Econom om brontozaurul PSD. Să îți ții economiile într-o geantă sport când tocmai acum PSD vrea să cheltuim maxim 2000 de lei cash în magazin pentru combaterea corupției? Și Stan și Bran ar râde de s-ar bătea pe burtă de râs! Zici PSD-PNL și tragi apa!

 49. Ce mai este de spus în tot jegul ăsta? România este cumva România SRL? Un butic? O afacere de familie? Cu argați, cu slugi? Tu furi pe rupte, copchilul ministru secretar de stat, nevasta parlamentar? Toți bugetari pe salarii colosale? Plus șpagă? Te închini….+++++++++++

 50. Zici Mircea Badea și tragi apa. Idioten mai păcălește pe cineva? Ai intoleranță la Gluten dar îți place rahat uman?

 51. In sfarsit Nea Cornel a priceput…E drept ca au fost necesari 34 de ani de politizare si impaduchiere a institutiilor cu sekuku de diverse grade si ranguri in Confrerie, dar intotdeauna finalul conteaza…Nu sunt prea sigur daca Nea Cornel a inteles ESENTA per ansamblul abordarii…Stiu ca e un adversar convins al considerarii momentului 1989 ca un act de CONTINUITATE si de aceea il atentionez ca prin aceasta incercare analitica zglobie nu face altceva decat sa CONFIRME CONTINUITATEA din 1989! Cred ca suntem toti de acord ca in BOLSEVISM INSTITUTIILE STATULUI AU FOST SUPERPOLITIZATE/SUPERIDEOLOGIZATE si corespunzator SUPERIMPADUCHIATE PIRAMIDAL PARTINIC…INSTITUTIILE si PADUCHII AU FOST PRELUATE pur si simplu in INTEGRALITATEA LOR STRUCTURALA fiind REBOTEZATE pentru PARODIA „democratica”!!! Asta nu intelege si nu o sa inteleaga Nea Cornel in aceasta existenta, poate intr-una viitoare…
  Ca o fatalitate, Nea Cornel are parte de FALSI SFATUITORI, toti PROFI, fapt care-l impresioneaza pana la orbire…PROFI pe bune, nu cu doctorate false, dar totusi fara valoare fiind obtinute in iepoca de aur super-politizat/ideologizata!!!

 52. Am primit mii de telefoane ca să mă înscriu în PSD. Eu nu și nu, ei da și da. Sunt apolitic, sărac și cinstit. Așa să îmi ajute Dumnezeu.iubesc adevărul, urăsc minciuna!

 53. Se pare că Tică stie tariful unei zile dd muncă ca postac. , căci el este magarul care atacă pe toți ceilalti. Cred, sper că este in atenția serviciului care scanează campaniile de presă impotriva unor partide. Sincee să fiu, nu mă interesează dacă Nistorescu face muncă patriotică pentru editorialele îndreptate impotriva Psd si a persoanelor importante din partid.
  Apropo, Tică a inceput să semneze si „tomlin”, pe lângă charlie, naș de cununie, Doina Oltului, etc.

 54. Eu nu înţeleg cum putem discuta despre termeni ca „stat”, „guvernare” sau „administraţie” într-o cleptocraţie. Din 1989 „statul” din România este doar o imensă maşinărie de furat, exact ca în domniile fanariote. Ciocoii securişti au gonit 6 milioane de români din propria lor ţară şi nu se vor opri aici. În urma lor va rămâne doar pustiire.

  Cât despre acest boier împuţit de la Vaslui şi camarila lui de clanuri interlope, în fiecare judeţ este la fel. În Olt ce credeţi că face Clanul Stănescu? În Ilfov ce credeţi că face Clanul Ziditorilor? În Teleorman ce credeţi că face Cartelul Dragnea? În judeţele securiste Sălaj, Buzău şi Cluj ce credeţi că fac?

  ÎN TOATE JUDEŢELE SE FURĂ ÎN FAMILIE, PENTRU CĂ ÎN FAMILIE E MAI GREU SĂ TE TORNI. ŞI MAGISTRATURA ESTE „ORGANIZATĂ” ÎN EXACT ACELAŞI MOD CRIMINAL, INCOMPETENT ŞI PARAZIT.

 55. Tovarasul autobotezat Justinianus , ataca presa . Ataca ziaristii care scriu despre adevar si coruptie si despre corupti . Care se intimpla sa fie din psd ( acum ), din intimplare . Il ataca pe CN , in principal . Justinianus apara coruptia , clanul Buzatu , tradarea . Uraste justitia , dna , dreptatea, morala , cinstea . Asa arata un patriot , un om cu drag de Romania ! Mare dreptate are Nistorescu – Despaducherea !

 56. Romanii nu știu mai nimic despre mafia politica de dinainte de 1989. Dacă ne amintim de scenetele lui Tomita Caragiu in care( își permitea , era secretarul de partid al actorilor si membru in diferite comitete si ,,comitii “) ii lua fin la mișto pe politicienii identici ca azi . Un alt fenomen , care ca si azi se petrece , era ,,critica “ dura împotriva ,,elementelor declasate care au greșit fata de PCR” si care primeau oprobiu romanilor, desi ,,dedesubturile “ reale , ca si azi nu le vom sti niciodată. Vom aminti un caz, al W.C.Tudor Popescu , care acum când ,,ciocanarul” de Buzatu , (un comunist incult , mărginit, dar foarte siret si nemilos cu dușmanii intereselor lui) este scos efectiv din ,,carti” , il ia in ,,tarbaca”. Ca discuție trebuie sa tușam , ceea ce, au văzut , romanii in filmulețul arestarii lui Buzatu: exact ca in filmele comuniste accepta măsura luată de Partid. Dar in subsidiar toți romanii știu ca închisoarea care il paste si hotărârea pe care o vor lua judecătorii – cei cu pensii speciale- vor fi aranjate cum ii sta bine unui veteran care detine multe secrete .

 57. „Cornel Nistorescu spune:
  25 SEPT. 2023 LA 10:49
  Am primit mii de telefoane ca să mă înscriu în PSD. Eu nu și nu, ei da și da. Sunt apolitic, sărac și cinstit. Așa să îmi ajute Dumnezeu.iubesc adevărul, urăsc minciuna!”

  Ne-au condus cumva rusii pana acum sau ciclic cand republicanii cand democratii yankei prin ambasada ?
  Vina carei peri garante dupa scandalul BECHTEL e ? Cumva a RUSIEI ? De la rusi primim „lumina” sau de la LICORICI ? 😀 :P4
  Va spun sincer … cand am vaz’t ca ambasadoarea-l lauda pe CILACU …dupa ce hulise PSD-ul ca prea …COMIUNISTOID 😀 😛 deja stiam ca AMERICANESTE se coace ala „FONDUL PROPRIETATEA, si 10% pentru BIDEN aici ! => BUZATU e primul care-o mushka ! 😀
  Shalom !
  AUD ?

 58. asa ceva se practica in toate judetele, la centru, in ministere si de catre toate partidele care au fost sau sunt la guvernare.spre exemplu , cluj, bihor, arad, mehedinti, ilfov, bucuresti, prahova, iasi, suceava. pana acum nimeni nu s a atins de cei din Ardeal in toti acesti 30 de ani ceea ce confera acestor actiuni un caracter politic cu substrat electoral si nu numai. vom vedea ce va mai urma dar in nici uncaz nu se va ajunge la pestii mari care secatuiesc Romania, fosti ministri si prim_ministri care au produs prejudicii enorme statului roman.Avem ce vedea la televizor ……..

 59. Tovarășul Tică semnează „Axon”, dar este același infect de Tică. Punct.
  Axioane, axioane, fără cotidianul, mori de foame… Soldă mică, neuron tocit, ies viermii pe gură ca panglicile la circ.

 60. Domnule Justinianus dacă erați în locul lui Buzatu și puneati mâna pe geanta cu bani, care era primul lucru care vă venea în minte? Femei sau mașini? Sau banii donați la Firea sarma-ncur pentru campanie electorală?

 61. Citesc în bobi. Fără tableta STS, PSDul ajunge la cinspe la sută, PNL-ul nu întra în Parlament, Johannis intra în închisoare.

 62. La început toate partidele aveau câte un singur păduche în forul de conducere. Ca sa-si demonstreze atașamentul la valorile sale, la moartea lui veneau sute de alți confrati. Partidul ii primea cu respect si-i trata cu delicatețe. Simțind gustul placut al sângelui puterii, păduchii au cerut să rămână pana la parastasul de o săptămână, apoi pana la cel de 6 săptămâni și firește pana la cel de un an. Dupa aceasta perioada de acomodare, au cerut sa rămână definitiv în partid. Partidul i-a tratat ca slugi credincioase și le-a oferit locuri călduțe unde sa se hrănească și sa prospere. Dar fiind ca petrolul lampant a dispărut din comerț, iar frizerii de la parchete și DNA refuza sa facă deparazitări sistematice, fără prezenta presei, saltarea unuia nu constitue un motiv de îngrijorare, ba chiar de fericire. Asa se mai creeaza locuri călduțe și se trimit pe tușă cei care nu mai fac fata cerintelor venite pe filiera NATO-UE. Curios este ca în perioade de război păduchii prolifereaza peste lumita bunului simt, devenind de nesuportat chiar și de către aliați. Prezentul păduche, nefiind decedat, e clar ca la poarta penitenciarului nu se vor înghesui multimi de păduchi ca sa-l viziteze. Ba mai mult. Unii care au frecventat penitenciarul vor încep sa-i dea lecții de morala ca unui școlar intrat pentru înainte oara intr-o sala de clasa. Despre păduchii din alte partide nu e cazul sa mai discutam. Toți, dar absolut toți sunt curați, luptători pentru adevăr și bine, soldati fideli ai corectitudinii, luptei împotriva corupției și a banului neconstit.
  PS. Am înțeles ca păduchele de peste balta e și el nemulțumit de nivelul corupție paduchilor din România. Ca atare va lansa un atac dur asupra lor cu ajutorul lui Zelensky. Doi vasnici luptători pentru triumful legii, justiției și adevărului în forma sa cea mai goala de conținut ne vor incanta cu discursurile lor de păduchi fara frontiere.

 63. Eu nu vreau sa mai cad de fraier,cine vrea nu are decât să fie fraier.
  DNA e o armă politică!
  Se apropie alegerile și PNL,partidul prezidențial e în cădere liberă și atunci trebuie arestați PSD-isti de pe arca ei sunt cei mai corupți.
  Totul e gargara iar despăduchere lui „nea Cornel” nu e altceva decât aceasi „muie PSD”și rămân uimit cum un ziarist cu pretenții nu vede.
  Adevărată corupție e protejată de Johanniss și de UE,dar și de corupții transatlantici.

 64. Este sfârșitul baroniadei PSD din România. Oamenii simpli pricep că ei l-au adus la putere pe baronul PSD Buzatu, pe copil, pe soție. Între două șprițuri cu vin, vasluienii si-au dat seama ce tâmpiți sunt! Tu un litru de ulei, el 1 250 000 de lei?

 65. Domnule Tică, alias sarmancur adică Tică!
  Dacă ai fi femeie, dacă ai avea banii lui Buzatu, te-ai duce la femei?
  Desigur, dacă nu te satisface bărbatul.
  Esti lesbiană, „domnule” charlie, adică Tică?
  Te scoate pestele Tică, alias la produs comentarii, sau iti trimite banii pe card, produce el sjngur? Păi, vechime in muncă ai?Dar felinar roșu cu stea in cinci colturi, ai?

 66. Tică e bărbat, nu se ascunde sub fusta Doinei Oltului,poate charlie ,lui Tică îi pute România profundă.
  Se poats tăia in sarmancur din kurul Doinei oltului… (Ha, ha, ha, ce-mi mai plac glumele mele! „

 67. PSDeii sunt în vrie! Buzatu era ultima reduta a PSD din Moldova. La Suceava, Flutur face cărțile! La Iași, liberalii lui tabla ruginită fac jocurile,la Bacău usr-istii se dau in stambă, iar la Galați liberalii sunt la putere. La Botoșani, așa și așa! Ciolacul sustinut de Buzatu nu-și revine din pumni! Poate sa promită și luna de pe cer săracilor fiindcă oricum PSD a pierdut dintr-un foc 10%! Mai trebuie prins tractoristul Stănescu de Olt la furat și „Ja no pot PSD”! Oricum, votez AUR daca îl dă afara pe Piperea!

 68. Se apropie Amurgul Mercenarilor Liliputani de Presă educati in comunism .
  Lili(putani) la caracter.
  Despăducherea trebuue începută cu cele trei puteri in stat . Nistorescu nu e nici putere, nici pericol ,scrie editoriale contra psd pentru a bifa comenzile, banii nu au miros. N-așa, Tică, n-așa !? Semnat T. Punct!

 69. PAUL STANESCU….SE INCALZESTE ….CURAT, CINSTIT, OM DE VALOARE….
  APROPO, VALERIU ZGONEA E IN CARTI LA D.N.A. SAU ARE PROTECTIE?! CE DESPADUCHERE, MON CHER?! ABIA SE IMPERECHEAZA PADUCHII INTRE EI…P.N.L.-II AU PROTECTIE DE LA HELLVIG?

 70. Evenimentele se suprapun .„Precurvia” si tot ceea ce va aparea in urma acestui nefericit epidsod aurist , minjeala unui lider PSD ce era cam pe drojdie ( a dracului drojdie dar scumpa mai este ) cu impresionanta suma(doar nu degeaba o numarau aia le TV sa le ramina intipartit cilovecilor in dibla )de 1250000 lei noi ,demisia unui viceprimar al bucurestilor membru USR si urmarile ei , fac parte dintr-un inceput ce va asigura cetatenii de bunele intentii , impreuna cu noile legi asumate , ale actualei Coalitii , ce are deja in vedere apartitia unei Aliante Electorale pentru cel putin inca opt ani de acum inainte .Presedintele Iohannis , cel care a evitat formarea unei enclave in romania enclava numita Tinut Secuiesc(vezi legea cu pricina pusa in scena de fostele guverne PSD-Jó napot kivánok ) si care este fauritorul acestei Aliante, non politice , aflata la guvernare , ca si unica solutie a momentului , va decide si continuarea .Probabil vom asista la noi dezvaluiri poate si in cazul unor mai vechi membri PNL dezvaluri ce pot contine si o anume forma a rezultatelor structurilor de Inteligence din tara sau din natiunile prietene .Totusi ,daca ne reintorcem la suma prezentata fotografic la TV ea pare imensa (asta s-a si dorit ) raportata la cumintenia zicerii lui Buzatu : saru mina X sunt cam pe drojdie . Desigur daca Buzatu cerea doar 125 de mii impactul mediatic era zero .Cind colo ce sa vezi s-a umflat „drojdia ”pe la DNA de mai mare dragul cit de mare-i cozonacul .Imaginea in cauza este de poveste .Acum la Piata toate gospodinele numai despre imaginea asta vorbesc .Lovitura este cumplita si cumva o acopera pe aia de ne era prezentata drept curvaraseala politica a anului sau violul politic al anului . .Mai este nevoie doar sa apara si in curvaraseala anului niscaiva imagini clare si atunci dezastrul unora va fi total .

 71. În toată istoria omenirii lucrurile au funcționat aşa şi aşa vor funcționa şi de acum încolo până la sfârşit. Şi în comuna primitivă, şi în Evul Mediu, şi în feudalism, şi în Renaştere şi în capitalism.

  Astfel, toți eroii şi făuritorii de istorie au fost „păduchi” în accepțiunea dlui Nistorescu.

  Să ne înțelegem: nu îl consider pe acest Buzatu un „făuritor de istorie”, doar că ne grăbim să aruncăm această anatemă asupra oricărui român mai scăpătat şi ne dorim ca el să înfunde puşcăria. Dacă ar putea fi ghilotinat în piața publică, ar fi şi mai bine.
  Iar dacă trăiau în zilele noastre, Cantacuzinii şi toate familiile de domnitori sau boieri erau de mult la bulău, băgați de Luluța, zeița dreptății.

  Însă „păduchi” sunt doar la noi, se pare. Familiile profund corupte din SUA, cum ar fi Kennedy, Bush sau chiar şi „părinții Americii” sunt cât se poate de respectabile. Aceia nu sunt păduchi. Şi Gîtănştain sau alți emisari trimişi de licurici sunt, de asemenea, curați ca lacrima, dna Ursula von den Leyen la fel sau Prințul din Vest care a ucis ursul Arthur. Toți sunt persoane admirabile, familii respectabile, oameni de afaceri iscusiți. Cineva chiar a zis, cu sinceritate: „nu mă întrebați cum am făcut primul milion”. La noi justiția îl condamnă pe unul la puşcărie fiindcă femeia de serviciu a instituției i-a făcut curat într-un spațiu privat sau pe altul că a premiat o echipă de fotbal fiindcă a câştigat un meci. Nişte păduchi…

  Asta îmi face silă. Dubla măsură şi statul în genunchi, cu umilință, în fața oricărui golan din străinătate. Cu ai noştri suntem zmei, toți sunt nişte nenorociți, dar când vine vorba de străini, zâmbet larg şi ciocul mic.

  Cu asemenea atitudini nu e de mirare că austriecii, nemții, americani şi străinii, în general, nu ne consideră „păduchi”. Ci viermi.

 72. ca printre comentatori n-au fost si de la PSD sau votanti de ai lor? Una e fapt si alta simpatia. Fanii cantaretilor nu stiu ca unii au luat-o si pe aratura, dar ca artisti sunt apreciati si multi merg sa-i asculte. Mi-as dori sa avem oameni valorosi integri in Parlament si in tara, dar trebuie sa fiu rational asa cum a gandit si Iisus cand a spus:”cine se crede fara pacat sa arunce piatra”. Eu am o viziune mai deosebita, daca am fi perfecti am fi ingeri/sfinti, deci fiecare cu „zilele lui”, cu educatia primita si cu ratiunea de a evita ceea ce nu-i bine, sa nu greseasca. Uneori gresim chiar si cu un dumicat in plus care ne poate creste colesterolul, greu dar intr-o zi vom face mai putine greseli. Daca ii priviti chipul, este sigur un om care nu stie sa se opreasca, pare ca se „hidrateaza” in exces. In scoala toti ar trebui sa invatam Testamentul lui Alexandru cel Mare: A cerut sa fie purtat/inmormantat cu mainile la vedere ca poporul sa inteleaga ca nu luam nimic dincolo. Daca vom intelege ca toata partea materiala ne creeaza atasamente pt care dincolo ne va fi mai greu, am invata sa fim cumpatati si sa incercam sa adunam comori in Cer, adica bunatate, cunoastere, emotii pozitive iubind arta, natura/tara si locuitorii ei.

 73. moacele celor doi. Frate cine i-a ales si alege pe unii ca astia, inseamna ca umbla anesteziati permanent.
  Auzi lume, uratania asta avea si amanta!!
  Toti uratii si frustratii de asta intra in politica, sa mai parlrasca si ei cate o tuta, ceva…

 74. Despaducherea mai trece si prin costurile zborurilor luxoase prezindentiale ca turistul national prevazator si le-a secretizat. Secret de stat.

 75. Este surprinzatoare reactia rapida a conducerii PSD , in frunte cu Ciolacu ! A matrasit intr-o sedinta fulger familia BUZATU , care calarea de 30 de ani PSD -ul din gubernia Buzau ! Asta este o mare schimbare in politica acestui partid . Mai adauga si mazilirea clanului din Voluntari care nu cuprinde doar pe FIREA-PANDELE , ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE , cumul de functii , s a . Poate fi o lovitura politica foarte importanta pt. psd-ul lui CIOLACU !

 76. Minciunile incep de indata ce isi scriu programele. Nu exista politizare romaneasca, exista doar politizare cu unele nuante locale. Nu exista democratie niciunde pe planeta asta, este o neintelegere teribila si o calomnie la adresa utopiei numita democratie sa o numesti asa. Conform lui Bertram Gross in „Friendly Fascism” (1980), este posibil sa se atinga scopuri fasciste intr-o societate aparent democratica. Parteneriatul dintre Capitalul Mare si guvernele autoritare are ca rezultat: indepartarea publicului de la deciziile cu privire la propria soarta, limitarea arenei publice de discutii, controlarea opiniilor prin inginerii sociale, conditionare psihologica, asigurarea ca deciziile fundamentale care determina cum va fi lumea si condusa – incluzand productia, comertul, distributia, gandirea, politica sociala, politica externa, practic totul – este in aceleasi maini. Pe masura ce fiecare factiune a oricarei paradigme politice se lupta una impotriva celeilalte, o agenda singulara continua sa marsaluiasca, de milenii, una deasupra si dincolo de „democratie” si strategiile de tensiune in care ne-am infundat. Gogoritza cu politizarea romaneasca pare o strategie de tensiune si una de autodamnare.

 77. Buzatu de la Sibiu cu 2 mandate in prulungirea alutui Buzat, tot cu cu 2 mandate.

 78. circ fara paine. abuzul este asupra omului de rand:
  https://www.facebook.com/reel/1254440861884829
  asupra ticalosilor tradatori si criminali care strecoara aceste abuzuri la lege trebuie control. cat au incasat sa ne transforme in experiment? ROMANIA A DEVENIT EXPERIMENT PENTRU CA TRADATORII SI CRIMINALII SA MAREASCA AVUTIA NEMUNCITA! TREZITI-VA, MAH!

 79. Toti hotii il critica pe Buzatu,dar nu pentru ca a furat,ci pentru ca a fost prost,ca nu trebuia sa procedeze asa.Miron Mitrea,Ion Cristoiu (s-a bagat si el),si altii.Buzatu a incalcat grav protocolul hotiei in PSD,protocolul hotiei de partid si de stat,a picat in dizgratie,l-a minjit si pe Ciolacu (si pe altii),le-a minjit trecutul si prezentul.E grav! Buzatu va plati pe linie de partid (deja se observa),buzatu a demascat un sistem,un modus operandi,spun ei, expirat.Este acuzat ca n.a apelat la metode moderne de primit spaga.Toate astea (si altele) sunt semne ca sistemul NU VA DISPARE.

 80. @Postakel GUDURAU,

  Si de ce ii injuri ?
  Ca NU esti printre CEI cu ACCES Special la TZATZELE Vacilor ?

  NU te-ai GUDURAT indestul … 🙂

  Ai intrat pe Lista de clienti cu care ma relaxez DULCE, cand ii iau la MITSTOCK, far’ de Pauza, CUM ii prind, CUM ii … 🙂 „FERICESC” si dupa CINCI Minute le dau Drumuu’ prin Curte … 🙂
  .
  Si dupa ALTE CINCI MInute … 🙂 Las ca TI LE STII, ca ai mai fost „FERICIT”si felicitat, ca Ai Matalica, MA, Harztzag AIUREA in Tramvaiele DEFECTE, ca si ADNuu; lu; Matale.

 81. AGENTUL SOVIETIC al sekuku ceausiste, Gheghea kaghebistul, e un prim mat sincer asa cum demonstreaza prin pseudonim!!! Niciodata nu a dejectat mai clar in stil vestala des shelata core…Un alt prim mat sovietic in disperare de ABSENTA DEMOCRATIEI in ultimii 34 de ani, ceea ce ar insemna RECUNOASTEREA „STATULUI SEKUKURIST”, „decreteaza absenta globala a democratiei”!? Cum adica, „nu exista nicaieri exista democratie” si sa avem noi pretentia asta absurda? Unde era/e kaghebistul cand PROFI Marga ne asigura/ne asigura ca avem „democratie”, cam „avariata” e drept, dar in niciun caz STAT SEKURIST!? De aceea vrea sa-l legitimam in intentia CONSERVARII LEGII LEGILOR!? Daca LEGILE-S STRAMBE si constitutional s-au plasat „chichitze” care sa le anuleze total, suplimentar
  FIIND PARALIZATE INSTITUTIILE care SA TAXEZE INCALCARILE, numai cineva care doreste explicit CONSERVAREA/CONTINUITATEA poate sa ignore NECESITATEA RESCRIERII CONSTITUTIEI!!! A contabilizat PROFI Marga, care de altfel e si expert in statistici, NR. CERERILOR DE NECONSTITUTIONALITATE/EXCEPTII A UNOR LEGI de la infiintarea CCR in iepoca Ilici GENOCID?

 82. TOTI Politicienii DINTOATE Capitalismele „NATIONALE” FURA, FURA, FURA.

  ASTA este Regula JOCULUI si TOTI Stiu CE li se CERE de Undeva din „SLAVI” Nevazute, Necunoscute.

  NU FURI, FURI, FURI in Cadrul unui SISTEM Global cu Filiale „NATIONALE” conduse cu LABE de FIER,

  IESI Afara !

  Pe DRUMURI,
  OUSCARIE,
  MOARTE.

  Alte Variante NU „egzista sa egziste”.

  IN acest CADRU General OBLIGATORIU, intre CEI DOI,

  BUZATU
  BICHINETZ,

  prefer pe BUZATU, la o adica …

  🙂

  Dom’ BICHINETA s-a descalificat COMPLET ca Persoana UMANA,
  CAND a cautat sa ii apere pe VILATORII Animalici din Vaslui, SAPTE pare-se care au VILAT Animalic la extrem O SINGURA Femeie si au supus-o SI la UMILINTZE si CHINURI Fixice de Neimagina,

  VREME de ORE, nu mai stiu, parca 7-8 ORE.

  Apare dom BICJINETZ pe la UN TV si o cardeste scarbos, dezgustator :

  II STIU IO pe TOTI, NU putea a face Asa CEVA !
  Sunt TOTI din Familii „BUNE”.

  TRADUS :

  II stie, ca poate a facut si Dansuu’ D’ASTEA, CA_CAND era si Dansuu’ FLOCKAU, posibil HANDLER Manual FRENETIC, daca a aprobat SI EL CE au facut Aia …

  HANDLERII Manulai Frenetici SE INTELEG din Priviri, ca TOTINU sunt in STARE sa CURTEZE Normal o Fata, FEMEIE !

  HANDLERII Manuali TREBUIE sa UMILESCA Fata sau FEMEIA, ca s se razbune pe Propria Stare de CAZATURI …

  AIA fiind de FAMIILIE „Buna:, POT umili la Maximum ORICE Fata sau FEMEIE de Familie REA,

  RAUTATEA fiind definita IMPLACABIL de Oamenii SUPERIORI ca EL si ALEA SAOTE Animale DEZLANTUITE curajos, IMPREUNA, ca Altfel, POSIBIL sa NU aiba … 🙂

  Un ASEMENEA Exemplar UMANOID ca DOM’ BICHINET a fost SI Dansuu’ MARE in Judet, poate chiar FOST Prezident de JUDET, Sef al CJ …

 83. insa ne ramane logica prin care eliminam la vot pe PD-Listul tupeist care ne vorbeste, crezandu-ne prosti, pe unii care se comporta ca o fauna galagiosa si acceptand prin vot pe unul care pare mai echilibrat si care aparent pare capabil, stiind ca toti tremura in fata ambasadelor care-i urecheaza pana in ziua in care tarile lor vor fi nevoite sa aiba atatea griji incat nu vor mai avea timp de noi, poate acel moment va fi sansa eliberarii noastre, daca vom avea si noi personalitati, daca nu vom privi scena lumii unde de mii de ani curge sange pt mofturile unora…iar intern vom discuta de X sau Y care si-a pierdut capul si alearga dupa fosnitori, uitand ca orice aduna fara baza ii va cauza rau…

 84. Charlie…, tu stii ca de ieri de la aparitia stelelor pana astazi la aparitia stelelelor este cea mai mare sarbatoare a evreilor, Yom Kippur, Ziua Iertarii?

  „Dar, dacă mai întâi nu ceri iertare oamenilor cărora le-ai greşit, Dumnezeu n-are nici o putere să te ierte – iată frumuseţea acestei zile.
  Abia după ce eşti iertat şi ierţi, la rându-ţi, greşiţilor tăi, poţi avea siguranţa că eşti înscris în Cartea Vieţii.
  Talmudul spune: „Defectele oamenilor sunt ca un munte. Le escaladează fiecare pe ale sale, iar de acolo, de sus, nu le vede decât pe ale altora…”. Dacă am înţeles, pace nouă. Pace aproapelui şi celui de departe. Cu pace să ne întoarcem în inimile noastre.” Lelia Munteanu

  Si in rugaciunea Tatal Nostru pe care o rostim in fiecare zi, se spune „si ne iarta nouă greșelile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”

  Ce intelegi tu prin „des shelata”, „trans vestitul”, chiar te simti bine cand le scrii, iti imaginezi efectul asupra cititorului si simti o urma de satisfactie? Te anunt ca le trec la „devieri” la spamuri, nu au nicio valoare dar nu incetez sa ma intreb, ce simte omul asta?

 85. Eu cred că orice ticălos de pe lumea asta nu-i deloc fericit şi-i plin de griji: cum să fure şi să-şi păzească „agoniseala”, cum să mintă şi să-şi țină minte minciuna, cum să înşele și să nu fie prins și multe alte griji izvorâte din ticăloşia lui, pe care trebuie să le ducă în cârcă zi de zi. Nu cred că ticăloşii au o viață ușoară… Huzurul şi îndestularea îi smintesc şi-ajung nebuni ori putrezi înainte de vreme, că nu degeaba este vorba „putred de bogat”…
  Bunicul meu ne zicea mereu: „Dragii bunului, să vă bucurați de toate cele simple ale vieții şi să nu dați niciodată cinstea pe ruşine!”. Şi acum, peste ani, iubesc vorba bunicului meu și tot ceea ce a reprezentat lumea sa, o lume curată în care fiecare se străduia să trăiască cu bucurie cele date și, mai ales, să nu -şi dea cinstea pe ruşine…

 86. Dacă eu rămân pe drojdie, cum îmi plătesc angajații? Cu cartofi, ceapă și găini crescute ecologic cu mazăre ecologica de dl Mircea Dinescu? Râdem, râdem dar geanta cu bani a lui Buzatu este bună 365 de zile pe an.

 87. ” Romania se chinuie sa devina un staaat modern „,doar in aveonul de luuuux,cu ciorba si diatamai patul sa incapa doi plavani,de 5 steeeele. Pe 5 Avenue.

 88. Adevarul biblic e DIALECTIC ! [Marx nu fara rost a iubit dialectica incat l-a corectat pe Hegel! Kabbala e dialectica 😉 !]
  ca evreu iti re-repet:
  – „nu raspunde nebunului dupa nebunia lui, de ce sa-ti pierzi vrema cu un nebun ?
  in acelasi timp : raspune totusi nebunului dupa nebunia lui, de ce fra contraargument sa se creada intelept !”
  🙂
  DA ! SHALOM si tie ❤️❤️❤️

 89. ” Romania se chinuie sa devina un staaat modern „,doar in aveonul de luuuux,cu ciorba si diatamai patul sa incapa doi plavani,de 5 steeeele. Pe 5 Avenue.

 90. eu spun de+3 decenii, interzicerea politizarii instituțiilor începând cu școala, justitia, functionarii publici si administratia, armata și cultura,etc.când PDL era la conducerea masina cu 700 mii de euro în portbagaj era cu……..fapta nu există și autorul a ajuns din lider de partid, europarlamentar, erau …….bani pt partid, condiție să fii pe liste, numit demnitar, slugă politică???mituitorul trebuie pedepsit pt dare de mită, provocare, instigare , santaj pt a scăpa de alte acuzatii de infractiuni, averti ilicite, famiglia sa

 91. Am rămas pe drojdie, nu mai am bani de spirt medicinal trecut prin miez de pâine și băut cu sete. Nu mai am bani nici de parizer din gheare de pui și carne dezosata mecanic. Buzatu mi-a dat o găleată goală în care urinez iarna când e zăpadă de 2 metri! Îmi place geanta cu bani! Aș da în cap pentru ea! Câte sticle de vodcă aș bea, mamă, mamă!

 92. Daoar un ticalos care imparte cu cei dragi lui e un ticalos ADEVARAT, MOTIVAT (!) !
  cel care nu imparte cu nimeni din TICALOSIA LUI nu e un TICALOS adevarat
  … e doar psihiatric bolnav ! 🙁
  [Tu imparti pleaqshka ta cu … putini-altii ? ]

 93. Pe pungi de ambalajele sunt trecut avertismente antisufocare.
  Pe filmul regizat de DNA scrie PSD ia mita, bine ca n-au trecut mesajul din placutele suedeze.
  Toata montura este pentru copii sau tefelisti, tot la mintea copiilior spagar de notorietate filmat de DNA luand spaga. Betivul bea, fumatorul fumeaza, viciul spagarului spaga.
  Anticoruptia televizata mai convinge copii, credulii si naivii. 30 de ani un spagar si-a facut cu brio meseria dupa 30 de ani anticoruptia isi face cu brio meseria.

  Pe final de show apare un politruc traseist PRM-PMP-PNL sa explice el cum sta treaba cu nepotismul politic, consecinta politizarii. Si depolitizarea.

 94. Fraiere de la 18.o8 nu ești idiot nici imbecil, precum nici noi nu suntem nici cretini nici imbecili! Banii nu sunt reali? Omu’ nu era pe drojdie? Buzatu ca Buzatu, voi alegători PSD-PNL sunteți infecți! Voi sunteți gorilele, pitbulii pesedeului! Prin „voi” trăiește cancerul generalizat PSD-PNL, prin voi trăiește, nu prin amărâtul din Privat! Voi sunteți demni de hula, bou sclavetii, Iobagii Varanului! Cu voi România se duce în șanț! Zici trol psd și tragi apa. Punct.

 95. Ai vazut in (VIDEO) cum umbla ofitrul ala de PROPAGANDA cu mainile fara manusi pe DAVADA INCRIMINARII
  de parca nu stia de AMPRENTE sau oricum in TEATRUL asta anti-PSD nu mai conta ?
  E CIRC …dar circul cui !
  „FOLOW THE MONEY” curand … la ambasada USA ca si BIDEN si-a trs zeciuala din RO prin amabasada 😉 !
  [uni-s cu ochi-n 4 cateva luni pe „investitiile ambasadoarei” 🙁 care desi mare aici… mica la ea acasa 😉 ]
  Mi-e straniou cum la atata banet (poate intelegerea a chiar fost pe mai putini :< ) BUZATU nici macar nu sa uitat in geanta maro
  fluturata ostentativ de "nevinovatul" ala
  orice normal la cap se uita sa vada daca ara bani sau praz ij diplomat ! BUZATU nu ! Culmea: DESI ERA PE DROJDIE ! 😀
  IQ=?
  😉

 96. Este pe drojdie cu 14 case și cu 24 de milioane de Euro în bănci din Zurich? Nu vrea ca să strice depozitul și să piardă dobanda? România în proporție de 99,78% este pe drojdie!

 97. Zici si tu, straine, tinand cont de „subtilitati” ca totu-i CIRC ?
  CIRCUL cui … tinand cont ca HUNTER B intra-n parnaie si ca USA pierde sute de miliarde investite aiurea-n URKANIA (vezi CANADA , acum si nazist dovedita ?)
  Pe astia, OFITERII astia mai mult PROPAGANDISTI, NEPROFESIONISTI de la DNA nu i-a invatat nimeni ca n-au voie sa distruga PROBELE ? Mai pot dovedi acum dupa ce-au strans banii aia in mana ca pe ei erau amprentele lui BUZATU ? la ce CIRC-yankeu participam la noi acasa 😀 😛 😀 ?
  SHALOM!

 98. Baronul greu de la varf inca nu a fost ras din PSD iar alti baroni sunt doar in semiumbra. E de munca la DNA si DIICOT ani de zile.

 99. Buzatu a predat Marxism Leninism înainte de 1989! Acum predă la tineretul social democrat cum se fac 14 case și zeci de milioane de Euro în conturi din Elveția! Partidul Social Democrat a pierdut un mare mentor prin arestarea lui Buzatu!

 100. strigi maaare ”DEPOLITIZAREA”!!! si ma rog de unde iei apolitici cinstiti, cand tot romanul are placerea de a da si/sau a lua. mai ales a lua!

 101. PSD-istii si PNL-istii or face parte din acelasi guvern. Dar unii sunt mai egali in fatza legii. Pentru unii se aplica mai des pentru ceilalti pe sarite. Daca se mai aplica.
  Cand se va aplica legea in mod egal se poate pune problema depolitizarii de rude, amante, nepoti, pile etx

 102. Daca DNA abia in 2023 l-a prins pe Buzatu, inainte dw 2023 nu se putea pune problema Buzatu era curat ca lacrima si cinstit.

 103. „Despăduchereaaa!” -Am crezut ca sefu’la Coti a renuntat la indicativul sau de pe forum, Charlie (anagrama lui Cornel).

  @Core > personajul la care te referi este pretins evreu, deci, nu stie obiceiurile si sarbatorile „poporului ales”. Tot asa, daca nu citeam aici in Coti, n-as fi stiut ca astronomicul „echinoctiu de toamna” vine de la „prea curata Maria”. Daca fac o analogie, inteleg de la ce se trag astronomicile solstitii. Am facut 19 ani de „scoala” de pomana, mai bine aprindeam lumanari la o biserica. Precum filosofeala, si religia este ce isi inchipuie fiecare om, individual, in mintea sa, nimic mai mult ! Nici nu mai are rost intrebarea: la ce foloseste o zeitate, cand esti pus sa pupi-in-dos o icoana facuta la traforaj. Pana la urma, nu stiu de ce nu pupa aia ecranul telefonului mobil cu imaginea zeitatii dorita, fiecare cu GIF-ul dorit (adio razboaie). Sanatate si excursii ‘n strainatate !

 104. Tomlin, nu esti nici la degetuk mic al Doamei core. Jignesti ca Tică, te ascunzi după un pseudonim stupid ca charlie si impungi ca un bou.

 105. Circ mediatic cu probe în media înainte să ajungă în fața instanței cu încălcarea drepturilor la apărare și nevinovăție asta pentru a pune o alta sluga la prezidențiale. Același circ mediatic și în cazul 2 mai. După prezidențiale toți sunt achitați

 106. „Tomlin, nu esti nici la degetuk mic al Doamei core. Jignesti ca Tică”

  Lasa-te Cornelush, nu te pricepi sa trazneti doi dintr-o singura lovitura. Motivul: la UBB Cluuuj nu se preda umorul.

 107. Acum, profitând de acest caz Buzatu, ar trebui să se pună serios problema limitării la cel mult două mandate, deși și unul poate fi de ajuns pentru a-și dovedi cineva priceperea în funcția respectivă, dar mai ales conlucrând fidel cu cel ce-i urmează în funcție, eventual ca adjuct, pentru că ne-am lămurit cu acești baroni locali .
  Să nu uităm că președintele Țării are limite de mandat și grofii ăștia o țin langa până nenorocesc un județ, sau o localitate, sau până dau în gropi nu numai la propriu , asfaltând, ci și ajungând unde li se cuvine , după toate matrapazlâcurile făcute.
  Deasemenea trebuie insistat pentru reactivarea celebrei legi 18 parcă, a „ilicitului” și confiscarea averilor ce nu pot fi justificate, dar și înnăsprirea condițiilor din închisori, ca pe timpul comuniștillor, că tot revin ăștia la butoane ! 😎
  P.S.
  Cineva zice, amintind de Yom kippur că :
  „Abia după ce eşti iertat şi ierţi, la rându-ţi, greşiţilor tăi, poţi avea siguranţa că eşti înscris în Cartea Vieţii.” !
  Atunci de ce nu-i iartă evreii pe nemți pentru holocaust, mai ales că au avut și ei partea lor de vină care a condus la acea regretabilă rezolvare în stil nazist ?
  Nu cumva pentru că le-a adus foarte multe beneficii ulterioare, din păcate nu bieților năpăstuiți, ci urmașilor, urmașilor lor, unii dintre ei neavând nimic a face cu cei care au pătimit atunci ?
  Lucru valabil și pentru cei care plătesc acum pentru niște greșeli care nu le aparțin . 😎

 108. Despăduchere e despre neterminați,despre parțial eclozatii numiți și usr-isti ,despre rețeaua lor de procurori sorosisti care au ieșit din cuib pentru că se apropie alegerile.Cuibul lor e sub fundul girafei de la Antipa.
  De ani de zile hăituiesc Romania!

 109. Sharlica iar au uitat baietii de la nr 9 geamurile si portile deschise ? Mai ales acum cu criza asta de medicamente ? Poate ajungi pe la „Rudotel”si-ti revii… Desi slaba speranta . Si @ Charlie ma confunzi . nu sunt un Don Quixote sa ma lupt cu morile de vint. Dar facind asocierea intre mine si Doamna , da Doamna Core , as incerca macar sa-i aduc un omagiu , macar precum ala donquixotian Ducineei del Toboso.In incercarile tale de a fi mare ( inalt) ai uitat sa-ti pui tomul de „Scinteia”sub picioare sa fii mai rasarit.Mda tu esti ca paduchele . Mereu pre mijlocul fruntii!!!!!!Mentalitate de aurolac scapat din tenebre.

 110. KAGHEBISTUL core a uitat ca si ultima oara si-a zis „Doamna core” responsabila cu iubirea colhoznica!!! Reaparitia personala a TRANSvestitului core ca sa ma dojeneasca m-a bucurat…Faptura asta traieste in sfere pe care numai ANTISEMITUL si ATEUL doru popescu le poate penetra, in sferele DUMNEZEIRII si ale iubirii semite de aproape!!! SE da credincioasa si iubitoare de evrei,
  dar coabiteaza tresaltand de empatii afro diziace alaturi de cei mai Calosi Tica-Editat tomlin marius hemo roidu rene gelu ANTISEMITI/CARE URASC EVREII abjecti!!! Insasi zicerea din Talmud si Cartea Vietii ii tradeaza MARSAVIA sugerarii ca as fi
  „evreu”, fiind si astfel in ton cu hemo roidul ticalos!!! Sa invoci in mod perfid religia unui popor pe care camarazii tai de
  arme ideologice terorist-ceausist-rasputinist-bolsevice il URASC ATAVIC folosind RASTALMACIRI si INVECTIVE la adresa mea, ca
  sa-mi ceri mie sa-i/sa o/sa il „iert”, iata o mostra de MIZERIE MORAL-CARACTERIALA nedemna la o „doamna”…

 111. Sharla -esti un mic paduche care incerci o polemica indiferent cu cine. Si cind nu ai cu cine polemizezi cu tine insuti. Te cauta „Apa Sambetei”, da-i bice!Si da @ Core este o DOAMNA . Se vede prin postarile dumneaei. Tu esti ceea ce ai fost mereu : Un parazit. caci asta-i paduchele…..Si uite cum tu insati o ridici pe piedestal,citez : „Faptura asta traieste in sfere….. in sferele DUMNEZEIRII si ale iubirii semite de aproape „! Gura pacatosului adevar graieste !

 112. @ Charlie- Scriitorul Marin se Preda a publicat, de curand, romanul ” Cel mai iubit dintre paducheni”. Romanul este o incursiune în lumea subterama a paduchilor din înaltă societate si debutează cu capitolul” Drumumul paduchilor spre înaltă societate”, terminamdu-se cu” viata în înaltă societate”. Eroul principal, un păduche navetist lat, obișnuit cu zonele inghinale, se privește timp de o ora in oglinda admirandu-si operația de schimbare de sex a nasului și degetului arătător, după care exclama plin de admiratie despre intelectul sau fragmentata și cu dispersie: sunt ceea ce sunt fiindcă am ceea ce am și nu am ceea ce n-am, dar totuși exist ca sa ma fac admirat ca exist pe culoarele unui stat securist care dacă nu merge sta sau dacă nu aleargă ii aleargă pe cei care trebuie alergați. Ca atare sunt si voi fi o arătare de care strigoii au nevoie în nopțile cu luna plina de gunoaie. Dupa aceasta scurta meditație la fizica, își pune ceva pe el și pleacă în căutarea ” Timpului pierdut” și a mioare sale rătăcite intr-un spațiu de 3 pe 3 tovarăși pătrați și o tovarasa de suferință a genunchilor cu reumatism intelectual supradezvoltat. Romanul se încheie cu fraza plina de înțelepciune a plavanului: ce bine ca sunt când nu sunt și ca respir când sunt decedat din cauza unui suflu sistolic cu diastola fără vlaga euristica.

 113. Cred ca as asinul de serviciu al Sekuku forumului s-a suparat de mentionarea sa la mijlocul LISTEI monstrilor ANTISEMITI-ATEI!!!
  Interventia intempestiva a prim matului marius la pachet cu KAGHEBISTUL core le arata din nou disperarea dupa ce am demascat-o pe sefa lor TRANS vestita!!! Incapacitatea UNINEURONALULUI de a intelege macar o propozitie e notorie, asocierea „sferelor” cu doru popescu ANTISEMITUL FARA Dumnezeu si FARA PATRIE fiind mult peste capacitatile prim matului in materie de subtilitati rafinate!!!
  Daca TRANSvestitul core era o „credincioasa” il plesnea macar o data pe scar navul ATEU doru popescu si nu se inHAITA cu ATEII SEKUKU rene, marius/tomlin Calosul Tica-Editat hemo roid!!!

 114. Eu nu ma prezint niciodata „Doamna core”. Sunt doamna prin biologia mea, nu trebuie sa o declar explicit ca si cum nu s-ar vedea cu ochiul liber.

  In ce priveste „MARSAVIA sugerarii ca as fi „evreu””, eu zic ca dimpotriva, prin acuzatiile pe care le faci vrei sa provoci discutii. Pana acum, nu ti-a reusit.

 115. „@Filmoteca de Circoteca spune:
  25 SEPT. 2023 LA 18:26
  Ai vazut in (VIDEO) cum umbla ofitrul ala de PROPAGANDA cu mainile fara manusi pe DAVADA INCRIMINARII
  de parca nu stia de AMPRENTE sau oricum in TEATRUL asta anti-PSD nu mai conta ?
  E CIRC …dar circul cui !
  „FOLOW THE MONEY” curand … la ambasada USA ca si BIDEN si-a trs zeciuala din RO prin amabasada 😉 !
  [uni-s cu ochi-n 4 cateva luni pe „investitiile ambasadoarei” 🙁 care desi mare aici… mica la ea acasa 😉 ]
  Mi-e straniou cum la atata banet (poate intelegerea a chiar fost pe mai putini :< ) BUZATU nici macar nu sa uitat in geanta maro
  fluturata ostentativ de "nevinovatul" ala
  orice normal la cap se uita sa vada daca ara bani sau praz ij diplomat ! BUZATU nu ! Culmea: DESI ERA PE DROJDIE ! 😀
  IQ=?
  😉"
  Si , si cu umor fin-ardelenesc, de Cluj, zisa ! ❤️❤️❤️

 116. RECTIFICARE … doru popescu ROMÂNUL cel CU DomnZEU (TATAL nostru cel CERESC autohton PIE/3000 BC/’*Dyḗus ph₂tḗr’/DZEUS) … si CU PATRIE (ROMÂNIA, fiind nascut si botezat in orasul Craiova din ROMÂNIA). FIIND nascut pe TARAMUL cel stravechi al ROMÂNIEI, POPORUL meu este DOAR poporul cel STRABUN al culturii neolitice Salcuta/6000 BC si al PELENDAVEI cele geto-dacice/1500 BC.

  RECTIFICARE … Charlie FARA Dumnezeu (pagan desertic si desartic, adorator al zeului RAZBOIULUI/Yahwe si al BANULUI/Baal) si FARA PATRIE/ALOGEN UCRAINEAN (Galitian) RASPUTINIZAT (SOVIETIZAT). Adica un BIET „kopeicar mancator de stevie murata la Tiraspol” (dupa propria sa afirmatie ). Adica un PAGAN, ANTIromân si NEromân care URASTE si NU INTELEGE … TARAMUL nostru/ROMÂNIA si nici POPORUL nostru ROMÂNESC. DEH … UN BIET STRAIN … CE SA-I FACI !

  DEH … la Charlie (‘unul’ cel ‘unic’) vocabularul sau, extrem de RUDIMENTAR si GROBIAN, include DOAR repetari violente, pline de ura, cu atacuri repetative la persoane, atacuri de tip obsesiv-compulsive …
  Tulburarea obsesiv-compulsiva este o tulburare mintala cronica in care persoana are anumite ganduri, idei, frici si imagini nedorite, necontrolabile, care apar in mod repetat (obsesii) si care determina comportamente (compulsii) pe care simte nevoia de a le repeta la nesfarsit. Sarmanul NE.BUN … II PLANG de MILA !

 117. Regionalizarea poate fi un inceput de solutie…8 haite in loc de 41…pentru inceput…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.