Despărțire în curtea Firea – Pandele

Mădălin Ionescu și-a anunțat plecarea de la Metropola TV, post care aparține de Consiliul Local Voluntari, de facto al lui Florentin Pandele și familiei.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, a spus Mădălin Ionescu. Soția sa Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată” la Metropola TV.

Mădălin Ionescu a prezentat emisiunile „Mădălin Ionescu Show” şi „Istoria secretă a umanităţii” la Metropola TV.

„Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai transmis Mădălin Ionescu pe o rețea de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8535 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Şi ce treabă au pandelica şi pandelicu cu divorţu’ ăstora?

  2. Ce liniște și deschidere spre zări senine când câte o Firuță este scoasă din peisaj.

  3. dintre toate primariile, primaria voluntari pandel nu raspunde notariatelor care solicita onlain adeverinte, certificate de rol etc.. dar vor „digitalizarea” noastra, la cozile lor, in timp ce ei maresc aparatul de paraziti la stat, pe banii nostri si cu „certificatele” lor de huzureala. hai nanel, rumanii mie-ii!

  4. După ce ești sluga este greu sa devii liber. Pupați pe tălpi fam. Pandele ptr. Doi arginti și uitați de voi înșivă. Asemeni lui Gadea, Badea Ciutacu etc. Slugile nu știu cine mai sunt

  5. Nu e frumos, nu e creștinește să doresti decesul cuiva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.