Despre corupţie şi darea de mită. ”Cui i se cer bani să sune la 112”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Deva, întrebat despre corupţie şi darea de mită, că face un apel – cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la procurori.

„Eu nu dau nicio şpagă”, a replicat Ciolacu, atunci când a fost întrebat despre corupţie.

Premierul a adăugat că îi îndeamnă pe toţi să lupte contra corupţiei.

„Să vină să îi ia! Şi pe cei care dau şi pe cei care cer. Avem avertizorii publici, legea trecută, jalon în PNRR. Fac un apel la toată lumea: cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la procurori. Nu poate un prim-ministru singur sau un guvern să realizeze acest lucru. Haideţi să fim solidari, să spunem a venit T zero. Hai să o facem. Nu am nicio problemă”, a afirmat Marcel Ciolacu, la conferinţa de presă ce a avut loc după alegerile din organizaţia PSD Hunedoara.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Măi Ciolacu tu esti chiar prost ori te prefaci? Nu cere nimeni bani doar că nu se rezolvă dacă nu bagi plicul unde trebuie.Cine te- o pus unde te- o pus și cine te manipulează râde de tine ca de ultimul repetent din clasă .Zău așa…

 2. Daca se va pune in PRACTICA propunerea lui Marcel Ciolacu atunci linia de telefon 112 ar SARII in AER de atatea solicitati in numai 1 zi.

 3. 112 e al sri ,toate cutrele de la control sunt amante, neveste de sri-isti

 4. Cum poți dovedi că bugetarul a cerut șpagă?…dai telefon și rămâi cu telefonul!…dacă nu ți-l ia miliția…

 5. vine sa cred ca asa ceva se intampla in PSD.
  De 33 de ani votez dreapta dar Ciolacu are viziune!
  Dea Domnul sa fie bine si in tara noastra!

 6. Ce vrajeala puturoasa! Rad si curcile! Ciolacu parea om matur si vaccinat. In mod sigur sfatul asta infantil l-a primit de la invatatorul Ponta.

 7. si stim ca avem constiinta …oare ce-i spune constiinta coafatului ciolacu…..in legatura cu implicarea in distrugerii Romaniei din ultimii 5-6 de ani (cel putin) ? legi strimbe ,implicarea Romaniei unde nu-i treaba ei -razboiul din ucraina, distrugerea agriculturii ,prelungirea furtultului bogatiilor solului si subsolului, subminarea economiei ,etc., etc, etc.

 8. „Haideţi să fim solidari, să spunem a venit T zero.”
  Esti incoerent! Da-ti demisia odata … prostalau punkist!

 9. Mai intai si mai intai, ca sa ne dovedeasca ca e de buna credinta CIOLACU ar trebui sa ne arate diploma lui de absolvire a liceului si diploma de BAC….la fel si CITU…..ca sa vedeti pe cine pune CIA in functia de prim minstru….

 10. …hai, nu ma innebuni!…chiar in urma cu cateva zile te bateai cu caramida in piept, nu degeaba am ajuns premier!…paracioasa mica, aparuta dupa 38 de ani, stim toti cum ajungi in pozitii de decizie, despre ce vbim?…a!?!…contributia la partid, obtinuta pe stilul buzatu nu este mita, este contributie la democratie!…am inteles…

 11. UE, OTAN, Ukraina, SUA si altii cer bani ROMANIEI in permanenta. D’aia n-avem nimic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.