Detectorul de minciuni la AUR. George Simion: „Mă duc și eu”

George Simion a vorbit la Realitatea Plus despre testarea unora dintre candidații AUR cu detectorul de minciuni, idee care s-a mai vehiculat în partid, spunând că s-ar duce și el.

„Nu cred că mă lucrează nimeni pe la spate, e specific pentru USR, nu pentru noi. Mă duc și eu la detectorul de minciuni dacă e nevoie, nu văd de ce ar deranja pe cineva. E o formă de a securiza. Politica ultimilor ani a fost o istorie întreagă de trădări. Să vedem și noi ce infiltrați avem, de la servicii. Trebuie să ne luăm măsuri de precauție. Eu nu îmi permit să mă hazardez, am devenit mult mai calculat, trebuie să nu păcălim oamenii și să nu le înșelăm așteptările. Eu dacă girez pentru niște candidați, de ce să nu treacă de această probă”, a declarat Simion.

Despre candidatura sa

„Dacă oamenii au încredere în mine și mă văd viitor prezidențiabil, dacă oamenii au încredere în mine, să aibă încredere că duc această barcă unde trebuie.

Eu pot să îmi asum o candidatură la prezidențiale dacă sunt suficient de mulți români care să își dorească asta și să se manifeste.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. Să zicem că testul cu detectorul de minciuni e infailibil (nu e, depinde de cel din spatele butoanelor, cade/trece pe cine-ai pus geana), de ce atît de tîrziu?
  De ce nu e pus primul pe listă acela despre care toată lumea știe că-i muncitor, te-ai porni cu el la drum lung, se vede pe fața lui că-i cinstit? Încet la ureche: n-ai auzit, e mincinos, a căzut la detector.
  De ce e pus primul pe listă nenorocitul traseistul acela, cu care n-ai trece nici strada, numai cînd te uiți la el vezi că nu-i de încredere. Cu voce tare: a trecut testul, nu te pricepi la oameni.

 2. Am urmărit toată emisiunea cu el. Nu pot sa zic decit Doamne ferește!? Omul e într-un delir continu! Se crede un fel de Mussolini! Da afara pe toată lumea din partid, suspenda, verifica. Se contrazice la 5 minute😀

 3. ‘Băiat bun’, doar cu neuroni stă prost, curajosul ‘Sim_Ion’ vrea să îndepărteze finanțațorul care a stat în spatele înființării AUR(?!), deși declarase că e tânar și nu este cazul acum să candideze la prezidențiale aseară, în cadrul unei emisiuni tv, susținea contrariul cu argumentul : ‘dacă oamenii mă vor/susține’, concluzia : un ‘figurant de de 2 lei (moldovenești) care jignește inteliugență romănilor. In topic : căt de idiot să fi pentru a face un live ‘în live’ iar moderatoarea să accepte???!!!

 4. Se duce si el la detector ,bineinteles cu Vlad Tepes si Michel le Brave,sa vada si astia ce au in cap , poate si Codreanu cu Sima sa fie verificati daca nu erau agenti sovietici

 5. Cati de la guwernarile P$DNL ar trece acest test. Si de la Forta Dreptei.
  S-ar cracana detectoru cu Orban, Citu si Rares Bogdan se rupe cu covrigaru

 6. detectorul este „aranjat”. ca si ei si „alegerile libere” ce vor fi sa fie…daca… ceea ce vad este bagarea Romaniei in stare de razboi (fara razboi). acest scenariu se preconizeaza la nivel mondial, pentru a nu mai fi alegeri care sa le pericliteze s ata n e lor pozitiile si deciziile totalitariene. este inceputul sfarsitului. din 2020.

 7. Dacă testul merge după cum zic, de ce mai sînt alegeri, de ce mai sînt concursuri. N-ar fi mai simplu să-i pui pe toți care vor funcția cutare sau cutare la detector, în direct la TVR, ca la extragerile loto? Dacă rămân mai mulți atunci îi lăsăm pe ei să se-aleagă între ei că sînt cinstiți, nu mint. Cei pe funcții de două ori pe an, sau cum e mai bine, din nou la detector, tot în direct.

 8. Cu Simion mentinut la conducere AUR a pierdut multe procente. Acum daca va face macar 10% ar fi o mare performanta. Aveau sanse reale ca in toamna sa poata guverna singuri sau majoritari dar Simion prin prostiile sale ciudate din ultimile luni a irosit toate sansele colegilor. Iar daca patru ani vor face din nou doar poze in parlament atunci despre AUR vom vorbi ca acum despre caricaturile ramase intr-un USR pe cale de disparitie.

 9. „doar in Japonia si Izreal detectoru de minciuni e proba in justitie,
  evreii se mint mult intre ei” -citat din prof. t.butoi,
  tatal detectorului.

  (daca nu-si aminteste
  trebuie bagat la detector
  sa-i decodam matricea aia)

 10. Agenții Moscovei sunt antrenați pe detectorul de minciuni, Simion s-ar descurca sa-l minta și pe ala

 11. „Detectorul CU minciuni” cum pronunta la OTV nasul lui Simion, celebrul condamnat pentru santaj, Dan Diaconescu Direct, viitorul condamnat pentru pedofilie in hotelul din Olimp a unui membru AUR.

 12. Simeoane ai dat-o in bara nasol de tot cu Guse! Oamenii votau AUR pentru ca vroiau niste politicieni noi mai buni. Asa cu Guse fost basist nu multunesc, stau acasa.

 13. DPT DE DOLJ, RINGO DĂMUREANU, fost lider sindical la politia locală raiova, ce acum 4 ani racola pe fb ultrasi aur, vrea dictatură.???? Grav e ca acest militian este presedintele comisiei pt respectarea constitutiei.I-am cerut detalii cu numele sau. A dat vinape nasi si părinti. Mai sunt si alti dicatori in AUR, ca gheorgheosu, ringo,siemeon, tarziu?Va de democratia șichelele imnsi in parlamet pt a compromite nationalismul, democratia, legislatia????

 14. Teroristul in acțiune domestică.. Alde din ăștia de felu, alianța unității, dovedit nici cu buletinu in mînă nu știe cum il cheamă..și se vrea testat, ca grăitor de adevăruri..

 15. Ba hauristilor, nu va e jena cu mascarada asta cu domnitori? Ce legatura au cu prezentul ? Ro .ca entitate statala nici nu exista pe vremea domnitorilor,pe cine prostiti tantalailor?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.