Dezbaterile pe bugetul continuă. Când ar urma să intre în plenul reunit?

Comisiile reunite de buget-finanţe continuă marţi dimineaţa dezbaterile cu ordonatorii de credite pe marginea proiectului bugetului de stat pe anul viitor.

Şedinţa comisiilor reunite ar urma să înceapă în jurul orei 10,00, după ce, cu o seară în urmă, s-a încheiat după ora 23,00.

Marţi, conform programului, la comisiile reunite de buget-finanţe ar urma să intre în dezbatere bugetele de la Academia Română, CNCD, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, ICR, SRR şi SRTV, AEP, Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Ministerul Cercetării, Dezvoltării şi Digitalizării, Ministerul Muncii etc.

Depunerea rapoartelor Comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci cu privire la proiectul Legii bugetului de stat şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024 este prevăzută pentru ora 18,00, după care va începe şedinţa comună în plen a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru dezbaterea şi adoptarea celor două proiecte – dezbateri generale şi dezbateri pe articole şi anexe.

Votul final ar urma să fie dat miercuri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Sa vedem cum vor vota tradatorii trimisi de moldoveni in parlament. Iar vor vota bani pentru altii ? Nu l-a auzit nimeni pe vreunul din ei sa dea acolo cu pumnul in masa. Iar se fac pres in fata securistilor din PSD si PDL? Dupa 34 de ani de securism mafiot Moldova nu are nici macar un kilometru de autostrada circulabila.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.