Dezbinarea reziștilor. ”Minte ca un porc!”

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat la Ministerul Muncii în guvernul Cioloș, și membrul USR Cristian Ghinea, cunoscut pentru modificările pe care le-a inițiat în legea pensiilor și implicarea acestuia în proiectul PNRR,   s-au jignit și au lansat acuzații fără precedent.

Cei doi s-au acuzat reciproc de bullying și concurență neloială, scrie realitatea.net.

Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene,  l-a atacat pe Valeriu Nicolae în urma unor opinii contrare. Drept replică, fostul secretar de stat a spus că deputatul este o rușine pentru partidul pe care îl reprezintă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. Ghinea sa fie judecat pentru inalta trădare a poporului roman pentru urmărirea ca romanii sa lucreze pana la 70 de ani .

  2. „El m-a facut pe mine zdreanta, eu l-am facut oligofren … Da’ sa stiti ca nu ne-am jignit !” (sau cam asa ceva, cu doua jeguri ale Romaniei … da’ sa stiti ca nu i-am jignit !)

  3. Dl. Ghinea e tot un jeg; da’ care minte ca un …( cum sa zic sa nu jignesc f’un animal?!). Nula na nula, vorba bulgarilor d’alt’dat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.