Dezinsecţie în Capitală

Primaria Capitalei a început cel de-al patrulea tratament de dezinsecţie împotriva ţânţarilor în parcuri, spaţii verzi, aliniamente stradale, pieţe, maluri de lac şi alte spaţii deschise de pe domeniul public, a anunţat, duminică, edilul Nicuşor Dan.

Concomitent, Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti derulează şi tratamente pentru combaterea căpuşelor în parcuri, grădini publice, locuri de agrement, spaţii sau terenuri aferente imobilelor (asociaţii de locatari /proprietari, locuinţe sociale, cămine elevi etc.), a scris primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a adăugat că produsul insecticid utilizat pentru combaterea căpuşelor nu este toxic pentru om şi animale, fiind avizat de Ministerul Sănătăţii, prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Asta omoara toate insectele din jur? Sau doar cele de pe list ce ne deranjeaza?
    Daca omoara si insectele ce polenizeaza respectiv ajuta ecosistemul, ne putem trezi cu disparitia spatiilor verzi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.