Dezvăluire despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Tatăl antrenorului Patrick Mouratoglou „este unul din primii trei oameni bogați din Franța”, afirmă fostul tenismen Victor Hănescu care a vorbit despre cazul Halep.

„A fost destul de ciudat pentru că, atunci când Patrick Mouratoglou și Simona Halep au început colaborarea, toată lumea era foarte încântată, se vorbea încontinuu de acest parteneriat.

Când Simona Halep a fost depistată, mi s-a părut că Mouratoglou a ieșit deodată din acest parteneriat. Nu a mai spus nimic, nicio declarație, ca să vorbească abia la finalul acestui proces lung și greu. Până la urmă, fiecare gestionează lucrurile cum știe. Era mai frumos să fie lângă Simona. Nu spun că e vina lui, poate chiar nu a știut”, a declarat fostul tenismen, la podcastul Business Philosophy.

„Pare ciudată (nr. că Mouratoglou i-a îndepărtat Simonei Halep toată echipa), dar trebuie să ne dăm seama cum funcționează o academie de renume. De exemplu, și eu, dacă aș lucra cu un jucător de performanță, aș folosi oamenii mei. Poate există o justificare pentru care Mouratoglou a vrut să lucreze cu oamenii lui. Tatăl lui Mouratoglou este unul din primii 3 oameni bogați din Franța.

Știu de pe vremea când mă antrenam acolo. Ca să înceapă academia, a investit enorm. A adus specialiști, jucători buni, ca să crească renumele. Patrick Mouratoglou e un om pasionat de tenis, care și-a dedicat toată viața. Mai ales că a avut un tată bogat, putea să facă orice sau să nu facă chiar nimic”, a mai spus Victor Hănescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

4 Comentarii

  1. Marțaloglu a încercat aceleași tactici pe care le-a folosit cu bivolul american dar cu Simona n-a mai funcționat.Pentru că Simona nu e americancă,e ROMÂNCĂ !!Cred că de vină e și Simona,pentru că imposibil să nu fi știut ce tactici folosește acest marțaloglu !!

  2. Ce se făceau ziaricii (de la Boanchiș) dacă nu era Hănescu să ne spună cine-i tac’su lui fi’su. Era greu; intrat pe wiki, ales pagina franceză, deja mă trec apele, tradus, gîfîi, mers la sursă, îmi tremură mâna pe maus, clic pe LeParisien, et…voaila!
    Este fenician! Se pare că suge din subvențiile pt verzi, adică din banii celor mulți. Ca de obicei povestea-i făcută siropoasă; a plecat la 13 ani din Grecia directorului de la Faițăr. Poate pe undeva scrie că a plecat pe jos înotînd (cu o mână dădea din mîini și cu alta dădea din picioare).

  3. Vrajeli marele grec a gasit o negresa de muiere Serena era dopata de mica sa fim seriosi nu e decit un joc

  4. În turcă, nu greacă sau elină, Mouratoglou înseamnă fiul lui Murat. Se recunoaște că bunicu este din Asia Mică, Turcia de azi dar c-ar fi totuși grec ce-a fost deportat cînd cu schimbul de, aici merge cv, populație.
    pŏpŭlātĭō,10 ōnis, f. (populor), ¶ 1 action de ravager ; ravages [des troupes] ; déprédation, dégât : CÆS. G. 1, 15, 4 ; LIV. 2, 64, 4 ; 3, 3, 3 ¶ 2 butin, dépouilles : pleni populationum LIV. 2, 43, gorgés de butin ¶ 3 [fig.] corruption, ruine, destruction : PLIN. 9, 104.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.