Diana Șoșoacă: Soțul meu a murit

Derapaj. Senatoarea Diana Șoșoacă a aruncat cu noi vorbe grele după ce soțul si-a exprimat dorința de a o lăsa fără numele de Șoșoacă la divorț.

„Un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face”, a spus Diana Șoșoacă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

27 de Comentarii

 1. Pentru alegatorii cu capul pe umeri este bine ca se ,,desfasoara”. Alianta PSD-PNL, pupincuristii de care aveau nevoie mai marii UE si SUA, alianta de dreapta cu aceleasi personaje mediocre dar extrem de tupeiste, Sosoaca si consortul nu sunt in stare sa-si gestioneze casnicia dar vor si ei la putere, s.a. Cum sa nu se intrebe romanul ,,eu cu cine votez” ?!

 2. Nu mai suport cu mass-media! Din țânțar face armăsar și din rahat bici! Mai terminați cu prostiile! Gata ați filmat-o la dus,ce mai vreți? Ați desfiintat-o!

 3. Rapandula toxică nu merita absolut nicio atenție.Jeg,jeg,jeg,rusism,jeg,putinism,jeg,jeg…

 4. Șoșocu’ asemeni prezidentului in funcțâie comite grave erori gramaticale. Distinsa, or’ o devinit intră timp, Trans , or’ îi atribuie persoanei cu care să presupune c-o impărțât hogeacu’ in ultima vrieme alt sex…

 5. Mai, daca pe Diana Sosoaca o chema Hohenzolern Sigmaringen o pupati Editat 48 de ori pe zi…Ca asa e rumunu, complexul de inferioritate il face pupator Editat monarhice dar neaparat cu nume Nemtesti…..Regina Maria nu era altceva decat Editat, la Iasi in 1918 pe timp de refugiu, se calarea o Ofitiri occidentali sub nasu lui Ferdinand…..Care Ferdinand nu dadea nimeni nici mucii pe el daca il chema Vasile….Rumunu e atat de golan incat crede ca un presedinte roman e servitorul lui iar un rege Neamt e stapanul lui .

 6. Un nou episod din serialul de succes! Ia uitați ce interesant:

  💩

  Priviți, nu vă sfiiți! Că mai e suficent material pentru mai multe sezoane!

 7. Asta e ca un personaj din Caragiale. Dacă îi schimbi numele nu mai înseamnă nimic.

 8. In raport cu ce alternative avem prin alianță alogenă și toxică PSD și brelocul PNL, distinsa Sosoacă este parfum ,singura opțiune,acum despre ce făcea cu viața privată este probleme ei este ciudat cum doar in ea se dă de dimineaț până seara pe toate tv,nu este mai rea decât alți politicieni ,care au făcut mizerii mult mai mari, însă au avut avantajul și perdeaua unor TV vasale și acaparate politic ,care au ascuns bine gunoiul

 9. Votați PCR !
  Partidul Comasat Român !
  Sau uSE🌈icii, măR🤮g…

 10. Circula online răspunsul lui Șosoaca masculul după ce a fost declarat de partenera că fiind mort, citez cu scuzele de rigoare „de’oi muri, să-mi porți căciulă, de’oi trai, să-mi belești scula”😂😂😂, muiere!

 11. Acuzată că este spion la rusi. Stiti voi care-i diferenta intre Mata Hari si Mata Hala , va zic eu , 80 kg in favoarea la a noastra. Ia imaginativa in fata plutonului sa stea goală pusca ca cealalta, trag aia la fuga !

 12. Hipertiroidismul se poate trata foarte ușor. Doar trebui luate medicamentele, atâta tot. Nu de alta dar am avut colegă care suferea de așa ceva și într-o zi era ca și dracul împielițat iar ziua următoare știam că va fi ca un zombi. Pentru că ziua anterioară nu luase medicamentele ziua următoare recupera și lua doză dublă. Cam asta are și scandalagioaca asta. Soțul merită o statuie că a rezistat atât pe lângă ea.

 13. NUMAI SCRIETII DE NENOROCITII,DE JIGODIILE,DE URATII,STRAMBII,
  SCANDALAGII,MOCOFANII,GRASII,.HUIDUME SATANISTE,JAVRE.VA RU
  RUGAM MULT SA II DATI LA COLSETUL AZMERICII,CARE II PLIN DE DE
  JECTII ANIMALICE.II SCUIPAM CU FLEGME DACICE-ROMANESTI,DREPT
  IN GURITA STRAMBA SI PACATOASA.SUNT ANIMALELE SATANEI.!!!!!

 14. Asta nu se uita in oglinda sa vada cine e? Sa stai cu asta plina de sunci si logoree in casa te apuca voma. Legat de al ei mascul, cine se aseamana se aduna.

 15. Șoșo nu e mai rea decât ceilalți politicieni.E doar mai onestă…

 16. Individa este total dereglata psihic. Aseara a vorbit (zbierat) incontinuu 10 min la TV fara pauza de 1/10 sec intre cuvinte.
  Cu asemenea specimen la PE european ne facem de kakao. Sa-i acorzi votul acetei panarame, inseamna sa fii mai sonat decat ea……[Rumburak]

 17. Lu Shosho i-a murit neuronu, sufera de detriplare de personalitate, ea saraca e o neflatulata in viata

 18. Dintr-o data aveam o blana de nurcă pe mine.
  Era scurta si de culoarea caramelei. Si niște fire … de 3 cm. Eram surprinsa placut.
  Una langa mine in dreapta, sa fi fost Sosoaca, manca si si-a impins firimiturile lasate de pe masa ei cu mainile ca o profesionista direct pe masa mea. I le-am scuturat impreuna cu ale mele pe masa ei indarat. Ma simteam bine, impacata. 😂
  S-a scandalizat insa la raspunsul meu. Cineva se oferea sa-i dea telefonul sau ei pentru ca ea nu avea (se poate sa ti se suspende telefonul pentru ca circuli cu viteza?). In sfarsit, a iesit singura din scena.

  In schimb eu inca trageam de nurca din cutie. Pusesem ochii pe ea, de culoarea caramelei, mai mult vie decat moarta. 😂 Scurta pana pe la solduri, m-a imbolnavit, nu alta. Acum la sfarsit de iarna numai haina de lux nu aveam.

 19. Ați uitat să îi cereți părerea Marei Profetese Mishteaux, expertă în astfel de situații! Fără opiniile Domniei-Sale acest articol nu are nicio valoare!
  După ce a ghicit că dollarul se va prăbuși și rubla se va întări, că Zelensky va pieri asasinat, că Jaluznîi și Austin Powell au mierlit-o, că Soigu e un extraterestru și Mircea Badea va ajunge Președinte, nu mai încape niciun fel de îndoială că doar Dumneaei va putea prezenta rațional, opțional și coprocal dedesubturile acestei afaceri de interes național, epocal și dotal!
  Vino, Mishteaux și ne triluiește: cum va evolua relația cea mai urmărită a națiunii ruso- române: va fi divorț, sau va fi război?! Ori vreo împăcare de ultim moment, că în telenovele, dispusă direct de Preamăritul de la Moscova?
  Nu ne mai ține în suspans, Preamărito, că murim de impaciențiune, și stocurile de semințe prăjite și de bere Norok se amenuisează în ritm galopant! Deja ne dau lacrimile, cînd ne gîndim că se apropie sfîrșitul de lună, și stocurile noastre de batiste de unică folosință s-au diminuat, pînă la pierzanie!
  VINO ȘI DEZLEAGĂ-NE DE BLESTEM!!
  😂

 20. Ce a ajuns să facă serviciile secrete
  Sa cumpere familii sa nu voteze lumea cu ei la președinție rușine rușine Romania râsul lumii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.