Dinamo, un prim transfer de top în era Kopic

Dinamo e cu cuțitul la os. Pentru câinii roșii cele două succese în ultimele două jocuri din 2023 au fost un fel de apă vie, pentru că fără ele șansele de a mai spera la evitarea retrogradării deveneau utopice.

Acum lotul aflat sub comanda croatului Zeljko Kopic e deja plecat la pregătiri și se lucrează intens la întăriri, mai ales că Dinamo a decis să pună stop colaborărilor cu cinci jucători și este evident că are nevoie de jucători noi, dar de valoare, pentru a putea continua lupta de supraviețuire.

La această oră se poartă negoiceri cu mai mulți jucători dar sunteu de convins pentru că situația din clasament îi face sceptici pe cei ofertați iar compatriotul antrenorului, mijlocașul lui FCSB, Damjan Djokovic, preferă mai degrabă varianta Rapid, unde nu se bate pentru retrogradare.

Cu toate acestea Zeljko Kopic a reușit să convingă un jucător de calitate, fundașul central macedonean Darko Velkovski, care vine în calitate de jucător liber după ce s-a despărțit de echipa saudotă Al-Ettifaq. Velkovski este un internațional macedonean cu 48 de selecții și trei goluri, care s-a aflat pe teren în acea celebră victorie a naționalei sale din barajul cu Italia pentru CM 2022 și a susținuit toate cele trei partide ale Macedoniei de Nord la EURO 2020. Zeljko Kopic îl știe bine din perioada când câștiga de două ori Cupa C roației cu Rijeka.

„Darko este în primul rând un mare profesionist, pe care îl cunosc foarte bine de pe vremea când a jucat la Rijeka, cu care a câștigat două cupe ale Croației. Sunt familiarizat cu calitățile lui și cred că se va potrivi bine în echipă, poate juca în toate cele trei poziții din spate.
Este un jucător de echipă care încearcă mereu să facă tot posibilul pentru succesul grupului. Sunt conștient că nu a jucat în ultima jumătate de sezon, dar cred că va ajunge rapid la nivelul de a ajuta echipa cu calitatea sa”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Mihnea Dumitru 6 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.