Dinamo va avea o imagine nouă la sfârşitul anului 2012

Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, a prezentat miercuri stadiul investiţiilor de circa un milion de euro, cu excepţia celor realizate de Compania Naţională de Investiţii, care vor schimba radical imaginea Parcului sportiv Dinamo şi vor oferi condiţii decente de pregătire sportivilor din cadrul clubului departamental.

Investiţiile aflate în derulare sunt finanţate din fonduri proprii şi prin Compania Naţională de Investiţii. Chestorul Lipă a precizat că lucrările de investiţii au devenit posibile după ce anul trecut, din luna iulie, logistica CS Dinamo a fost preluată de Direcţia generală de logistică din MAI în fruntea căruia se află chestorul Stănciuc Matei. ”Împreună am zis că trebuie să facem un club pe măsura renumelui său, clubul nr.1 din ţară în ultimii 13 ani. CS Dinamo este finanţat dintr-un alt capitol bugetar decât cel din care este finanţată ordinea publică din minister. Banii trec prin minister dar sunt cu destinaţie precisă, susţinerea sportului de performanţă”.

Lucrările se află deja în derulare la consolidarea şi modernizarea sediului CS Dinamo (data finalizării – 10 iunie 2012); consolidarea şi modernizarea sălii de lupte şi gimnastică (termen – 28 decembrie 2012); reparaţii capitale la bazinul de înot (termen – septembrie 2011); centrală termică modulară la sala de box şi canotaj (termen – noiembrie 2011); racord de gaze naturale la centrala termică a Sălii multifuncţionale, care va asigura şi încălzirea bazinului de înot (termen 17 septembrie 2011); centrale termice modulare la poligonul de tir şi velodrom.

Obiectivele deja finalizate sunt centrala termică a Sălii de lupte şi gimnastică, amenajarea Sălii de scrimă, racorduri utilităţi la module volante tip vestiar la terenurile de tenis.

Compania Naţională de Investiţii derulează proiectele privind Sala multifuncţională de 2.504 locuri (termen noiembrie 2011), bazinul acoperit olimpic de înot (termen – iulie 2012), cuantumul investiţiilor nefiind însă cunoscute de CS Dinamo.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.