Dispariţia lui Codruț Marta. Ce ştie Dorin Cocoş

Dorin Cocoș a dezvăluit la Realitatea Plus ce ar fi văzut înainte să dispară fără urmă Codruț Marta, șeful de cabinet al fostului șef ANAF Sorin Blejnar.

Dorin Cocoș: „Cand a fost chestia cu Realitatea, cu Romania TV. Stiti ca Ghita se certa cu Ilan (Ilan Schwartzenberg – nr.), da? Si ne-am intalnit la cineva in birou – nu vreau sa dau numele ca e un prieten de-al meu. Eu am venit cu Ghita si Ilan a venit cu Codrut Marta, care il apara pe Ilan mai-mai sa nu il bata pe Ghita. Deci, nu ca erau prieteni: erau la catarama. Si Codrut Marta era tot de acolo. Saracu, daca o fi murit, Dumnezeu sa-l odihneasca, sa-i fie tarana usoara! Daca traieste, sa stea linistit pe unde e, sa nu se mai intoarca.

Din cate stiu eu, el ii dadea bani lui fratele lui Coldea si pe urma il tot suna pe Blejnar, pe astia, si se imbata si le spunea <<Ba, iar a venit nenorocitul asta. I-am dat bani>>. Va dati seama, afla imediat Coldea si il chema pe Blejnar <<Ba, spune-i lui asta sa nu mai vorbeasca, sa nu mai asta>>. Acuma eu nu zic ca l-a omorat Coldea”.

Alina Petre Măgureanu, fosta soție a fiului lui Virgil Măgureanu, dezvăluia după divorț că soțul ei i-ar fi spus că Marta a fost ucis.

Codruț Marta, „zidit în subsolul unei vile”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Ori e oale și ulcele, ori și-a schimbat identitatea rămânând în străinătate să nu se mai arate.

  2. Statul de drept Ro, membru UE si NATO pare sa functioneze perfect! Oameni la varf ca Basescu-Petrov, Coldea-SRI Blejnar-ANAF, Codruta-DNA, Bica-DIICOT capabili, cinstiti, zau ce la putem reprosa???

  3. Simplu bre.. Modul, metodele de cercetare a dispariției, au lăsat să se vadă că de fapt se știe care e situația lui..

  4. CLAR CA CODRUT ERA STAFETA CARE INTERMEDIA NELEGIUIRILE MAFIOTILOR DGI.Z.DA.NI.Cand se îmbata vorbea mult,…SARACUL,.. așa că părțile s.au pus de acord să .L anihileze discret,știa prea mult și vorbea,numai când se îmbata,in rest se burzuluia ,deci era unul de care se foloseau nu era instruit😁.ASA CA AGHEN.TUL MOS.SA.D ILA.N A FACUT APEL LA CENTRALA SA REZOLVE SI AU REZOLVAT

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.