Djokovic ajunge în semifinale fără să joace

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 2 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon fără să joace, după ce adversarul său, australianul Alex de Minaur, nr. 9 mondial, a declarat forfait cu câteva ore înaintea partidei din sferturile de finală, din cauza unei accidentări.

„Nu este anunţul pe care îmi doream să-l fac. Sunt trist, dar sunt nevoit să renunţ din cauza unei accidentări la un şold”, a anunţat De Minaur.

De Minaur s-a accidentat în finalul partidei din optimile de finală contra francezului Arthur Fils.

Djokovic (37 de ani), care vizează al optulea său trofeu pe iarba de la Wimbledon, pentru a egala astfel recordul elveţianului Roger Federer, luptând totodată pentru câştigarea celui de-al 25-lea său titlu de Grand Slam, îl va înfrunta vineri pe învingătorul partidei dintre americanul Taylor Fritz (12 ATP) şi italianul Lorenzo Musetti (25 ATP).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

3 Comentarii

  1. Operat la genunchi, dupa cum stim, lui Nole i-i vine bine aceasta pauza ,
    I-i va fi greu cu Medvedev sau Alcaraz.

  2. Interesant cum toate prestituatele rromane evita sa acopere cum scarbele engleze si nu numai, s-au comportat la meciul contra danezului Rune, si cum Novak in interviul de pe iarba, a urinat cu bolta pe ei si pe ziaristul britanic care incerca sa spuna ca nu erau „Boooh-uri” si „Ruuuuuune”. Si BBC-ul a avut ocazia sa ia interviu si dupa prima intrebare s-a terminat. In locul lui Novak, as dedica toate victoriile victimelor bombardamentelor „aliantei defensive” NATO in Serbia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.