Djokovic face spectacol. Talentat nu doar la tenis!

Talentul său depășește granițele terenului de tenis! A dovedit acest lucru  pe scenă, în timp ce se afla la un concert, în Belgrad. Violonistul croat Stjepan Hauser l-a invitat pe tenisman alături de el.

Când a început să câte la saxofon, talentul surprinzător al lui Djokovic a impresionat extrem audiența, devenind rapid un fenomen viral pe internet.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HAUSER (@hausercello)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. Unul dintre cei mai îndrăgiti sportiv și vedetă la nivel mondial … întotdeauna mi-a lăsat o impresie bună și nu am văzut niciodată nimic fals la el …un talent cel puțin la fel de mare că și sportul care îl practică

  2. Asta așa, in ciuda trolacilor sorosisto-vacsinisti LGBTQ-isti de pretutindeni…

  3. E saxofon, nu acordeon…Gentleman, ce vorba aceea, ca si acolo a dovedit ca stă bine.Respect!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.