Dl tovarăș golan pesedist-șef Simonis

Dacă mai erau proști sau naivi care credeau că PSD-ul covrigarului buzoiano-hayssamist Marcel Ciolacu e altceva decît o nouă formă de agregare a FSN-ului de tip Dan Iosif-ist, iaca-că s-a rezolvat drillema : șeful pesedist al Camerei Deputaților, ciolăcarul Alfred Simonis, și-a băgat suficiente organe în familia AUR-istului Gigel Simion, de la tribuna parlamentului, ca să nu mai fie nici o îndoială că Ciolacu își alege noii șefi ai PSD de pe la gropile de gunoi uman ale mahalalelor politice. Mă rog, groapa de unde provine slinosul șef al Camerei Deputaților e situată pe teritoriul cimișorean al fruncii Banatului, dar felul mega-mîrlănesc în care se comportă tîrlanul pesedist Simonis arată că a ieșit din dosul zonei, nu din vreo frunte, ori măcar mai din faţă, de sub curea.

De la căpitănașul auristic Gigel Semiom / Simbriom / embriom măcar n-ai multe pretenții : un jmekeraș ieftin, scos din galeriile peluzelor fotbalistice de marionetiștii cu epoleți și costumat în mare unionist, patreiot și mesianuț avram-ianco-codrenist, așea, pă salvare suptveranistoidă a patriei. Că așa e trendul european, deci tre’ să fie și la noi o remorcă, controlată, de adunat voturile năcăjimii nemulțumite și ale naivilor cu anumite prințipuri.

În contrast, cică, tîrla pesedistă a mîrletelui-șef Half-Fred Sîrmonis e, zice-se , o treabă serioasă, așezată, din marea famiglie neuropeană social-democrată, ce să mai vorbim … Că doar PSD-ul nu-i iekstremist, domn’e, ca haurijtii ! Pe bune ? ! Păi, după repriza de vomat verbal a pesedistului Simonis, de la tribuna parlamentului, Gigel Simion și ai lui devin automat niște balerini de la pensionul polemicii oxfordeze. Ba chiar și hipopotama cu bulbuci Șoșoacă apare ca o divă de la Metropolitan Opera, în comparație cu limbricul verbal pus de Ciolacu în fruntea Camerei Deputaților.

Ca să nu mai spunem că slinosul-șef pesedist Simonis a reușit, prin idioțenia lui ultra-golănească, de prost cronic, lovit grav de tîmpenie, o triplă performanță : să îl inocenteze pe ,, extremistul ,, Simion, la pachet cu AUR, să îl legitimeze pe căpitănașul aurist ca pe un justițiar confirmat, împreună cu partidul lui, și să atragă atenția de zece ori mai mult asupra fratelui vitreg alfred-simonist, un nimeni în drum, mediocru ca o coadă de mătură, dar multiplu abonat la banii publici, datorită unui singur merit clar – e fratele șefului pesedisto-ciolăcar al Camerei Deputaților.

Mda, asta e schema clasică a idioților agresivi din toată politica romîneză, o schemă reluată con brio de parazitul intestinal pesedist Simonis, care a vrut să acopere găinațul legat de frate-su vitreg cu o balegă verbală, încercînd să îi pună pumnul în gură lui Simion, cu o salvă de înjurături ca la ușa cortului. Ghinion. Efectul a fost unul exact contrar : rahatul din familia extinsă Simonis și de la vîrful PSD s-a revărsat peste tot, iar covrigarul Ciolacu a fost nevoit să-și bage coada între picioare și să schelălăie umil, a scuză, în fața ,, extremistului ,, Simion.

Dacă n-ar fi și el tot un gigel-simion, manevrat din aceeași zonă forestieră cu epoleți, Marcel Ciolacu ar trebui să-l elimine rapid pe limbricul Alfred Simonis din fruntea Camerei Deputaților și din toate funcțiile deținute în PSD. Cum însă covrigarul de Buzău e doar o altă marionetă de la vîrful politicii romîneze, e puțin probabil că fostul tovarăș de vînătoare al teroristului Omar Hayssam va lua această decizie pragmatică, obligatorie chiar, conform oricărui manual de la școlile profesionale de management politic.

Să propunem deci tîrlanilor din turmo-haita Ciolacu, Simonis & co noul imn al PSD, cu versuri așea, pă latinărie latrinică dă mahala : Gaur-dramus ici-n … tur, / Ionescum scurmus. / Pesedeamus drept din … tur, / Simoniscum scîrbus. / Prost imundam iuventutem, / Prost mîrlestam scîrbentutem, / Nos hîrbetit scrumus. / Nos scîrbetit scrumus.

În rest e bine, a plouat, o să îi intre și lui Ciolacu popușoii lui Creangă, din ,, Povestea poveștilor ,, , mai ceva ca Simonis în umbrozitatea lui maternă.

Dl tovarăș golan pesedist-șef Simonis, cu balele pe cravată

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Lucian Postu 160 Articole
Author

11 Comentarii

 1. dar despre scursura extremista de la aur poti spune ceva sau asta nu se pune. A naibi dubla masura la uni se poate la altii nu.

 2. Ptruuu! Hooo! Martoaga deselata de scribalau autor de text otravit, te-ai descalificat prin suvoiul de voma improscat asupra lu’ nenea asta nervos cu nervii, PSD ist sau ce-o fi el, omul n-a comis vreo crima, n-a sterpelit un miliard Euro, n-a dat foc la spitale, n-a majorat tarifele la energie noaptea pe furis ca hotii (vezi Popescu PNL), omul si-a descarcat furia cu vorbe grele – atat. Poate c-a fost legitima aparare, noroc ca n-a scos din buzunare vreun revolver cu apa…

 3. Absolvent de clasă de fotbal la un liceu obscur, absolvent al unei facultăți de liga a patra între timp dispărută, Simonis are noroc cu digitalizarea, nu trebuie să-și scrie înjurăturile. Sunt convins că ar începe cu „băgamiaș…” iar șeful lui Ciolacu, cu „Bacul” luat la 37 de ani cu ajutorul PSD cu siguranță nu l-ar putea corecta.

 4. PSD ,un partid de nulități ,din cand in când nu se mai pot controla și dau afară ura și prefăcătoria pe care o au față de români de 33 de ani

 5. dar unde ați văzut voi pesedist fără educație, școală și bun simți?..

 6. Lucian Prostu,cred ca despre Simion hauritul trebuia sa scrii.De marlania lui.Nu zic si Simonis este de aceeasi etnie ca Simion. Dar golanasul marlan de data asta Simi este. Dar apropo,pe Elodia ai mai gasit-o?

 7. de unde se vede ca alegerile sau numirile nu sunt deloc cele mai bune cai de urmat, iar multe din personajele de acest tip mai si insista si reamintesc public, in diferite imprejurari in care sunt contestati , ca ei sunt reprezentantii alegatorilor care i-au ales . Remediul, pentru ei, ar fi sanctionarea cu pierderea calitatii de politician sau administrator: cine nu respecta normele de convietuire sa o faca pe cheltuiala lui, nu pe banii contribuabililor, sa spuna adio politicii!

 8. S-a dat drumul la înjurături în “barlament” de s-a simțit autorul complexat că rămâne mai prejos.
  Că rămâne codaș în noua întrecere capitalistă cine înjură mai vârtos.
  Stai liniștit puișor și nu te bășica c-o să-ți plesnească o venă-n cap și faci buba. Uite îți recunoaștem meritele în ale înjuratului , e bine așa ?

  În rest ce să spui s-au înghiontit verbal fără stil și fără decorum doi gargaragii de la tribuna “barlamentului” de ocupație din românica.
  Aha, da și ?

 9. Sau certat hoții cu interlopii,,, oare de la ce partid era ticălosul ăla care ne flutura degetul mijlociu de la tribuna Parlamentului,da ăla care se pisa cu bolta pe unii dintre romanii care le-au dat cu flit mereu??

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.