Doamna în mov – Ministru de Externe al României

Fotografia momentului. Fără alte comentarii despre politica externă a României și Luminița Odobescu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Author

46 de Comentarii

 1. Este exact ce trebuie pt o colonie, este chiar chipul și înfățișarea unei colonii.

 2. Dama cu camelii. Nu am gasit alta rima! Si nici Comunitatea nu a gasit alt vlastar care sa fie din cele 7 semintiii ale Tarii lui Moise. Pur si simplu nu mai sunt.

 3. Oare o colonie ruseasca ce fel de ministru de externe ar avea, mai Terchea-berchea!? Nu ca cucoana nu ar arăta că o femeie căreia ii lipsește sapa.

 4. Si uite asa sar botistii sa comenteze un fake. Prosti doamne,dar multi.

 5. Doamne ferește, guvernul o să culeagă după chipul și asemănarea ei.

 6. Luminita de la capatul tembelului, imbracata de la solduri de la un second-hand de prin Pantelimon …

 7. Oricum arata mult mai bine decat Aurescu. Ziceai ca-i Boc in travesti. Adica acoperit.

 8. Uitați-vă la această precupeață!…este exact reprezentarea româniei în lume!…adică de Arahat!…

 9. ce e mai grav este ca : „Odobescu held various positions in the Permanent Representation of Romania to the EU, where she was responsible for negotiating the energy, economic and monetary union, taxation, trade of Romania’s accession to the EU. She was also in charge of trade relations and trade defence measures between Romania and the EU.” rezultatele se vad….romania este o colonie ca urmare a politicii lu’ Odobescu .

 10. Si Winston Churcill se imbraca ciudat ….

  Sa nu uitam ” mov” e o culoare metapsihica.

 11. N-avem ministru de externe si nici n-avem nevoie. Colonia executa toate ordinele primite cu predictibilitate de 100%.

 12. Asa arata si politica externa a Romaniei ca doamna asta care arata ca o mata ploata.Si mai avem in poza un covrigar.

 13. Flory, cati ani ai mamaie? TE LASA MEMORIA, CUMAVA ???? Sunt sigur ca ai prins-o in viata pe Hanah Rabinzon Pauker. care a fost alegerea sovieticilor pentru colonia Rumanskaia. Ca sa-ti reaspund la intrebare. Caricaturala aparitie de azi este din acelasi rezervoir tribal , doar ca este impinsa in fata de Marele Alb. Ceea ce este cu totul altceva , nu-i asa??? Hai , treci la lins maneru’ usii de la Embassy, chiar daca va aduce frigul si foamea, daca vine de la Bidon & Co, este minunat , nu-i asa???Cum au fost si mariel bombardament asupra Bucurestilor din WWII. Te-ai bucurat si atunci , neam de sluga fanbariota !

 14. Este o certitudine ca, cel putin ca prezenta fizica, nu are prestanta si anvergura unui diplomat autentic. Cum ,,turcul”, Iohannis si….pistolul ! Avem totusi o consolare: liderii si diplomatii marilor puteri, au aceeasi anvergura ! Stapanii lor i-au punctat foarte bine.

 15. Dacă îi vede Putin poza, n-o să se mai poată hodini din cauza viselor horror.
  Astea tehnici moderne de subminare a dușmanului !

 16. Până și Miss Piggy a mea, UDMRista, arată mai bine.
  In cotetZul cu paie murdare, măRog…😜
  {●●● RăuPorKKaK ●●●)

 17. Arata ca Elena Popa, la coada la gheare de pui la 3 dimineata, la o Alimentara de prin Rahova, prin anii ’80 …

 18. Chiar ca nu e cazul acum, da’ tare as vrea s-o vad pe mamaie asta, intolita chiar asa, la o intilnire (nu amoroasa !) cu Lavrov …

 19. Țoale de … bogdaproastă !
  Ca să-i refacă prestigiul, PSD are doar varianta să demonstreze că țoalele madamei sunt din…Adobe photo..shopping.

 20. Politica externă a României este ‘sublimă’ și lipsește cu desăvârșire, ‘to-list’ este la putere !

 21. Ce sa-i ceri lui Iohannis? Avea un politician rasat Diaconescu , dar el merge pe ce i se pune in farfurie de la …….

 22. Ce colonie, Tercheo, ar mai face Ciolacu risipa asta bugetară și ar mai da atâtea pomeni pentru a fi votat dacă am fi colonie?! Am mai avea atâția hoți politici scăpați prin prescriere?!

 23. Aici e pixelul mov care acoperă o guralivă sacadat, vorbește sacadat exact ca Plavanul. Cum e turcul, și pistolul. Repet, cică a fost creștere cu 13,…% a pensiilor, ciuciu! Din start se impoziteaza ce trece de 2.000 lei, e taxa edilitară obligatorie 48 lei, anul trecut și anterior, a fost 28 lei pentru cei care plătesc impozit, impozitul la casa și teren s-a mărit cu 13,…% și s-a dus dracului indexarea pensiilor pe 2024, cel puțin pe luna ianuarie. Eu și nu numai, nu înțelegem ce înseamnă TAXA EDILITARĂ impusă obligatoriu de când au câștigat liberalii alegerile, ultimele alegeri! De unde până unde si ce lege prevede aceasta TAXĂ EDILITARĂ obligatoriu pentru cetățenii care plătesc impozit anual? Liberalii urlau că nu cresc taxele și impozitele dar au menținut acesta taxa și toate crescute cu cel puțin 13%! Poate că e pentru pensiile nesimțite ale celor din localitățile în care se cere obligatoriu aceasta taxa! Să înțeleg că PSD cred că vor câștiga atâta timp cât mențin tot ce vor liberalii?

 24. Las-o baltă cu … Diaconescu .. rasatu’ !
  De râsu-plânsu, poate.

 25. Ce CARICATURA de MINISTRU DE EXTERNE,avem!!!Cum poti sa numesti asemenea specimene in asemenea functii,care sa reprezinte ROMANIA in lume?Cum pot sa stea pe posturile unor ministrii de externe,EXCEPTIONALI pe care i-a avut ROMANIA de-a lungul timpului? S-au ridicat prin politica unor DERBEDEI.Va rog sa va uitati pe DECLARATIA DE AVERE a acestei cucoane si o sa va minunati,cata avere are din donatii si mosteniri.Oare de ce le mai trebuie politica? SA FURE TOT MAI MULT.

 26. Si i-ar fi stat oare mai bine lui Ciolacau langa o cucuvea in mov?……[Rumburak]

 27. Arata ca o babusca de Bucuresti, venita de la piata intr-o zi de iarna….
  Usor de imaginat cata „prestanta are” in inalta fucntie….

 28. Nu e ea , e o admiratoare de-a ei . Ce v-ați învățat numai cu *doctorese la Universitatea de Vest ? Ce zici Bakonski , te bagi?

 29. Nu-i frumos să facem comentarii nepotrivite la adresa uniformei unei doamne. Dacă avem de făcut reproşuri, propun să le adresăm ….doamnei.

 30. Uneori prima impresie nu contează.. Dar in acest caz nu cred că doamna in cauză poate pune două bețigașe in cruciș.. Nu e de rangul, ranga, inteligența sau noblețea care dă respect,. mai ales internațional… Dar e romînia cu romîni,.. ce puii mei.

 31. La conducerea Ministerului de Externe al României au fost doar două femei :
  Ana Pauker
  și
  Luminița Odobescu
  Două iepoci, două .. „ezemplare” de … pomină !

 32. Fizionomia doamnei spune totul ,nici nu este nevoe de alte comentarii !

 33. Asta din poza e un fel de „Boc” feminin, cealalta „jumatate de buletin” … parca am fi in „fabula” cu Caragiu si Diaconu … „Ba da’ citi bursuci sinteti voi aicea ?” … „Noi trei si o bursuca la casierie !” …

 34. La cum arata sigur e „influențăriță” ! Are sigur cel putin 2 milioane de „followers” … Ma rog, lumea mai vrea sa si rida in ziua de azi …

 35. Totusi, v-ati luat cu mistourile si n-ati observat ca doamna din poza e „ecologista”, vrea sa salveze Planeta ! Ca sa nu mai fie omoriti leoparzii, cum era pe timpul lu’ Nutzy care avea in debara vreo 20 de mantouri facute din blanurile tuturor dihaniilor, Odobeasca a acceptat sa poarte pufoaica de santier din material plastic facuta cadou de Greta ! Desi … ooopss ! si plasticul polueaza Planeta …

 36. Tanara din imagine face reclama mascata la Taica Lazar? Ca nu se intelege prea bine cu cat da legatura de morcovi…

 37. mie-mi plac genuncherele meletaourilor…sapca leninista si reverele cu tzac ale patlonarului din rindul doi..
  in fatza doua galushte …una cu och si fedora belgita si alta iesita de la coafor…:)
  simpatic…mai lipseste pat si patashon….
  nu-i nimic….baaai…da-s desteptzi…

 38. Pro-memoria: te cam lasă memoria, recomand Bilubil forte! Ramona Mănescu îți zice ceva!!!!???

 39. N-am mai menționat-o, întrucât a fost însărcinată doar câteva luni …

 40. Exact ce i se potriveste lui Ciolacu Doi impostori inca[abili care fac Romania de rusine,daca asta se mai ppoate.

 41. Pentru un ministru de externe doamna din imagine arata penibil de inestetic. Totusi, haina il cam face pe om, mai ales daca e vorba de o persoana reprezentativa, cum e un ministru de externe. Pentru cum isi permite sa apara, Dl. Primu Ministru Ciolacu ar trebui s-o demita.

 42. Am citit toate comentariile,ma „spiritualilor”.Cum va mai pricepeti voi sa rideti de persoanele Editat,ca se vede de la o posta ca femeie are mare nevoie de ajutor si tratament psihologic. Unde va este educatia aia de ca care banuiesc,ca va faliti?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.