Sex militar cu minore

DOCUMENTE / Bordelul din baza americană de la Kogălniceanu (partea a doua)

Dezvăluirile Anei Maria Nuciu, fosta translatoare din Baza americană NATO de la Kogălniceanu, privind existenţa unui adevărat BORDEL în interiorul acestei unităţi militare s-au bucurat de o mare atenţie din partea cititorilor noştri, primul episod fiind preluat şi de cîteva mijloace de presă prestigioase. Unii dintre cititori au fost chiar îngrijoraţi, întrebîndu-ne dacă serialul va continua şi dacă nu se vor face presiuni asupra ziarului de a-l opri. Acest episod este dovada că investigaţia noastră este în plină derulare.

REZUMATUL PRIMULUI EPISOD

Documentul devastator pe care l-am publicat integral în primul episod, care a fost trimis către DIICOT, devoalează existenţa acestui BORDEL în baza militară de la Kogălniceanu. Ana Maria Nuciu a depus Plîngerea penală împotriva lui OTTO BUSHER III, comandantul Forţelor SUA staţionate în Baza militară de la Kogălniceanu, şi LLOYD SPARKS, plutonier adjutant principal al Organizaţiei BSAST, care era mîna dreaptă a comandantului.

Cei doi sînt acuzaţi că au înfiinţat acest BORDEL pentru militarii americani în interiorul UM 01837, într-una din clădirile P, unde „erau exploatate sexual mai multe tinere (între care unele minore), ce erau ţinute sub pază, conform declaraţiilor angajaţilor civili ai US Army din baza de la Kogălniceanu”!

Ana Maria Nuciu precizează că de această situaţie şocantă aveau cunoştinţă şi de autorităţile militare române, care aveau atribuţii de control asupra persoanelor care intrau în bază. Fosta translatoare descrie cu lux de amănunte cum au intrat cîteva prostituate în baza militară, aduse cu maşina de doi angajaţi civili americani, şi conduse chiar în biroul comandantului Otto Busher, situat vis-a-vis de biroul traducătorilor, unde lucra chiar Ana Maria Nuciu!

AUDIO / AMENINŢARE CU MOARTEA DACĂ NU SE POTOLEŞTE

De scoaterea fetelor din unitate se ocupa un oarecare Mark Boggs, care, simţindu-se protejat de comandant, şi-a permis chiar s-o ameninţe pe Ana Maria Nuciu că o va călca cu maşina dacă îşi mai bagă nasul în afacerea sexuală de care se ocupa! Vă prezentăm înregistrarea audio care confirmă aceste ameninţări:

Postăm mai jos transcrierea fişierului audio, precum şi traducerea în limba română a conversaţiei:

„AN: Good morning… [incomprehensible text] ... You were saying something to me yesterday..
MB: Yes
AN: I couldn’t understand exactly what you were saying, but I heard parts of what you said and associating them I don’t think that you were saying something nice. So, I want to ask you what were you saying?
MB: When?
AN: I just heard „Fuck” „and I’ll run you over”.
MB: Oh, oh last night when I was…
AN: Yes, yes, last night, I couldn’t, I couldn’t understand very well so I wanted to make sure that what you said was not … what were you saying?
MB: I said you need to have a reflective … You need to be more reflective or you’re going to get run over.
AN: More reflective, meaning what?
MB: You know refle, reflection? People … [incomprehensible text] … your coat is dark.
AN: So you weren’t swearing on me? You weren’t threatening on me?
MB: No.
AN: No? OK. So you were just concerned for me?
MB: It was more of a joke.
AN: More of a joke? You do that kind of jokes?… So, I thought I heard a „Fuck” there, and I didn’t understand what you said next, but associating the „Fuck” with the „I’ll run you over” was something that I thought was not right. So that’s why, what I wanted to ask you, what were you actually saying to me?
MB: That’s what I said.
AN: That’s what you said? OK.
MB: You think that that was abnormal? Was that, was that out of character?
AN: To say fuck…

TRADUCERE ÎNLIMBA ROMÂNĂ

AN: Bună dimineața … [text neinteligibil] … Mi-ați spus ceva ieri..
MB: Da
AN: N-am putut să înțeleg exact ce mi-ați zis, dar am auzit părți din ce ați spus și punându-le laolaltă nu cred că ce ați spus e ceva plăcut. De aceea vreau să vă întreb ce spuneați?
MB: Când?
AN: Am auzit dintr-o dată „Fuck”, „and I’ll run you over” (și o să te calc cu mașina)
MB: Oh, oh ieri seară când eram…
AN: Da, da aseară , n-am putut, n-am putut să înțeleg foarte bine și de-asta am vrut să mă asigur că ce ați spus nu este … ce spuneați?
MB: Am spus că trebuie să ai ceva meditativ (n.t. în tine). Trebuie să reflectezi mai mult sau o să ajungi să fii călcată.
AN: Să reflectez, însemnând ce?
MB: Stii reflecția? Oamenii… [text neinteligibil]… haina ta e închisă la culoare.
AN: Deci nu m-ați înjurat? Nu m-ați amenințat?
MB: Nu.
AN: Nu? OK. Deci doar vă făceați griji pentru mine?
MB: A fost mai mult o glumă.
AN: Mai mult o glumă? Dumneavoastră faceți astfel de glume? Pentru că eu cred că am auzit „Fuck”, și n-am înțeles ce ați spus după, dar punând la un loc înjuratura cu ” și o să te calc cu mașina” a fost ceva ce nu cred că e în regulă. Si de aceea, asta am vrut să vă întreb, ce îmi spuneați de fapt?
MB: Asta am spus.
AN: Asta ați spus? OK.
MB: Crezi că asta a fost anormal? Este, este ceva ce nu stă în caracter?
AN: Să spui „Fuck”.

Simţindu-se ameninţată, Ana Maria Nuciu s-a adresat Secţiei de poliţie Mihail Kogălniceanu, însă comandantul a convins-o să renunţe la plîngere, temîndu-se de consecinţele deschiderii unui astfel de dosar. Ana Maria Nuciu, însă, a insistat să se precizeze aceste lucruri într-un document, astfel încît, dacă i se va întîmpla ceva să se ştie care este cauza!
La cîteva zile, Mark Boggs a dispărut din bază, după ce Ana Maria Nuciu ceruse să fie pusă în legătură cu departamentul de la US Army care se ocupa cu cercetările, dar locul lui Boggs, în ceea ce priveşte serviciile sexuale pentru comandant, a fost preluat de un oarecare domn L.

CE A GĂSIT ANA MARIA NUCIU ÎNTR-UN CALCULATOR DESPRE BORDEL?

Toată povestea bordelului a apărut dintr-o eroare a acestui personaj care, atunci cînd calculatorul Anei Maria Nuciu s-a stricat, i-a dat spre folosinţă, fără să-l formateze, chiar calculatorul unui angajat român care-i traducea comandantului mesajele către prostituate, în care erau chiar şi sumele pe care acesta le plătea pentru serviciile sexuale!
Acest L. a încercat să şteargă din calculatorul Anei Maria Nuciu anumite fişiere în care erau traduse conversaţiile pe care comandantul Otto Busher le avea chiar cu prostituatele, însă, ghinion!, ele fuseseră deja salvate, astfel încît acum sînt şi în posesia noastră. Veţi observa într-un fişier chiar sumele plătite pentru serviciile sexuale! Priviţi-le cu mare atenţie:

Iată cîteva capturi de pe acest film pe care Ana Maria Nuciu l-a trimis la Parchetul militar Bucureşti, unde găsiţi acele conversaţii ale comandantului, traduse în limba română de cel care avusese calculatorul înainte de a-i fi repartizat fostei translatoare:


Toate aceste probe, alături de un DVD şi alte materiale au fost predate anchetatorilor care au fost nevoiţi la un moment dat să deschidă un dosar, însă rezoluţia lor este una incredibilă. Cazul a fost clasat cu argumente dintre cele mai penibile:

După cum se observă, procurorii militari au audiat mai multe cadre şi au făcut verificări, însă spun că au cercetat doar registrele de intrări pentru a descoperi „fetele”, numai că, la mintea cocoşului, este de înţeles că Ana Maria Nuciu se referă la persoanele care au intrat în bază fără să fie înregistrate!
Pe fila 3 a Ordonanţei, acolo unde Ana Maria Nuciu se referă la hărţuirea şi ameninţările cpt. Alexander R. Gardiner, procurorul precizează care este motivul real pentru care dosarul a fost clasat: „avînd în vedere Legea nr. 291/2007, Ordinul comun M115/158/44/C/2015, precum şi Acordul NATO-SOFA, competenţa de cercetare a faptelor săvîrşite de către cadrele armatei SUA pe teritoriul României aparţine organelor judiciare ale SUA, acestea fiind sesizate de către petentă”!
În aceste condiţii, precizate chiar de către procurorii militari care au clasat Plîngerea penală a Anei Maria Nuciu, este clar că aflarea adevărului nu a fost obiectivul anchetei, ci, din contră, ascunderea lui! Şi, astfel, îşi imaginează cineva că desfacerea contractului de muncă al Anei Maria Nuciu, după dezvăluirile sale, este străină de acest obiectiv?
– Va urma –
Din episodul 3:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 31
Ion Spânu 1818 Articole
Author

68 de Comentarii

 1. din modul cum „conduce” dialogul este evident ca il provoaca ( ce-ai veru sa-mi spui ieri seara ca nu prea am inteles…)
  iar el in final ii spune ca trebuia sa poarte o haina cu semnale reflectorizante.

  aia probabil mergea noaptea , zona nu era luminata si tipul era sa dea peste ea ( F**K I’ll run you over)

  • Păi normal, că doar este agentă FSB, pesedistă sub acoperire și simpatizantă a lui Kim!

 2. @@@Andrei68,ai pe cineva care este implicat?sau esti chiar dumneata implicat direct în aceastã spurcãciune?

 3. @andrei68…mai, mai….cata engleza mai stii si tu…I`LL RUN YOU OVER…..este la timpul VIITOR……deci tipul nu „era sa dea peste ea„, CI INTENTIONA SA DEA PESTE EA, UNDEVA , CANVDA, IN VIITOR….

 4. Din „beneficiile” partenerului „strategic”!
  E clar ca lumina zilei ca e o stransa legatura cu cazul de la Caracal – Deveselu !

 5. asta este ,,parteneriatul strategic,, cu turmele de ocupatie ? ce mai ,,recomanda,,FBI in cazul CRIMELOR din CARACAL ?

 6. “…polițiști din țară… implicați în trecerea femeilor peste graniță, și luau pare la asemenea acțiuni”. Sigur câ erau atrași să-și ia parte ca să nu vorbească. Și ne mai miră că una din fetele dispărute din Caracal trecea prin Vamă spre Italia fară probleme pentru 50 de €-roi! Sat fără câini!

 7. Marii mercenerai americani se dovedesc a fi o adunătură de pedofili patetici.
  Parteneriatul de fapt constă în achiziționarea fiarelor vechi americane, trimiterea de ciobănei neaoși carne de tun prin Irak și Afganistan pe banii contribuabilului român și, nu în ultimul rând, oferirea de pachete complete de relaxare și desfăt pentru pedofilii patetici ai armatei de ocupație.

  • Astia s-ar zice fiind militarii celei mai puternice si democratice, cum se pretinde, tari din lume, ar fi si cea mai disciplinata armata, ofiterii n-ar avea probleme sa si-i tina sub control, dar se pare este exact opusul arata ca gasca de mafioti.

 8. Bordelul din baza militara ridica o problema f grava de securitate. In toata baza aceia nu or fi avand si ei un CI-st sau ceva echivalent, cum era inainte in armata Romaniei? Nu-i mare branza ca si CI-stul sa fi fost clientul prostituatelor.
  Se stie decand lumea ca prostituatele au fost folosite ca spioane, iar tu le bagi in baza militara?!
  O situatie similara a fost pe la anii 1970 cu prostituate rusoaice bagate de puscasii marini din servicul de paza al Ambasadei SUA din Moskowa. Americanii s-au trezit cu toti peretii impanziti de microfoane si dispozitive de spionaj bagate de spionii rusi. Alta solutie n-au mai avut decat sa demoleze toata constructia si sa o reconstruiasca numai cu materiale aduse din SUA si cu muncitori adusi tot din SUA, sub paza stricta. Le-a fost frica sa mai puna si o caramida ruseasca in pereti. Toata afacerea s-a terminat cu inlocuirea intregului corp de paza, anchete ample si arestari, inclusivi cu proteste adresate conducerii URSS.

  • Las-i frate in pace si nu le mai da idei, ca sa fie documentat cazul pina la capat si sa se obtina dovezi cit mai zdrobitoare !

 9. Vazand mareata „victorie” militara a USA impotriva Afganistanului, imi vine sa si rad cand aud niste pafaristi care sustin ca americanii ne vor apara de rusi. Singura isprava a yankeilor va fi sa ne puna definitiv la pamant obligandu-ne sa le cumparam toate junk-urile din stocurile expirate. Pana la urma tot aroganta lor le va veni de hac. Si-au facut enorm de multi „prieteni” peste tot in lume. Cat despre rusi, sa-i multumim lui D-zeu ca nici nu ne baga in seama, daramite sa ne mai si atace. Cat despre bordeluri, cel mai ascuns lucru, e cel care e la vedere si nu intereseaza pe nimeni. O intreprindere care produce bani pentru toata lumea si pe care nimeni n-are chef s-o strice.

 10. Acusi sare radu turdor de la Antena-3 si le ia apararea vajnicilor soldati hamericani…

  • Un arierat infatuat si prost dirijat de comandantii sai !!!
   E un zero barat !

 11. Femeia a avut un curaj nebun. Încă mai naște și Românica Oameni!

 12. americanii au facut un bordel. Daca e adevarat, la judecata!
  Dar cine alimenta acel bordel? Cine ii acoperea?
  Cine guverna tara? Asta nu intreaba distinsii cititori?
  Cineva tine cu ursul, nu toti E prosti!

  • Romania fiind Republica Procurorilor „independenti”, iar serviciile secrete aservite TOTAL lui Iohannis, stim CINE ACOPERA TOTUL.

  • @ Slugi
   Dar pe Basanau il lasam inecat in ceatza?.. Nu sub domnia lui s-au inceput aceste practici??

  • In momentul asta ei in cele mai inalte functii de presedinte si de primministru care intr-un stat independent ar trebui sa faca ceva. Ce-o sa faca ei, o sa faca nimic, ei fiind primele slugi.
   Ca au mai fost si altii, care au predat la cheie conducerea statului roman de la servicii, pana la armata si justitie e deja istorie. Basescu cu doua mandate asigurate de sus din soft, Iohannis tot cu doua mandate asigurate tot de sus.

 13. Halucinanta abordare .se cerceteaza cum sa se ascunda adevarul exact ca la Caracal. si nici fete nu au gasit, probabil investigatorii erau printre beneficiarii minorelor traficate.Cata marsavie din partea armatei cata necinste si desfrau.Cata obsesie pentru minciuna si neadevar.Cum sa ai incredere in armata, in statul roman si justitie.Acestea nu exista, sunt doar semnaturile unor fantome si morti impaiati.Desfiintati armata ca a devenit inutila si la propriu si la figurat.Nu m-ar mira ca dnei A.M.Nuciu sa i se deschida un dosar penal pentru cine stie ce a facut acum 20 de ani…sa mai taca odata ..Americanii destrabalati oricum isi fac de cap in tara asta.Alo, dle ambasador Zuckerman, comentariul dvs se lasa asteptat!

  • competenţa de cercetare a faptelor săvîrşite de către cadrele armatei SUA pe teritoriul României aparţine organelor judiciare ale SUA.

   Cetatenii romani au drepturi aparate si garantate de stat, membru al Uniunii Europeae si partener strategic cu Democracy.
   Se vede ce drept dreptul de a fi jefuit, calcat cu masina, traficat etc prin acordurile de la Washington si Bruxelles. Institutile statului roman fie nu mai exista, fie au fost piratate si subordonate. Politrucii de prin PNL, PSD, PDL toti slugi corupte nu vor misca un deget.

 14. armata de ocupatie nu consuma numai cartofi prajiti si apa! Cine ne-a bagat in asta stie in ce ne-a bagat, e fara iesire…

 15. Tovarasa Anei Maria Nuciu nu pupa „translatoare/traducatoare”in baza de la Kogalniceanu daca nu era SRI-sta,verificata de CIA,sa fim seriosi,nu mai vindeti castraveti la apicultori!Chiar ne luati de fraieri !
  Restul povestii are la baza deranjamente ulterioare…se intimpla in viata sa o iei si pe aratura..

  • @cititorul nr.1:singurul cu deranjamente pe aici esti tu. Te-ai adaptat bine, ai schimbat pupatul partii dorsale a rusnacilor cu pupatul partilor dorsale ale americanoizilor!SRI si CIA iti verifica activitatea, parintii, nu sunt in stare sa iti verifice principiile de viata! Japonezii i-au condamnat la inchisoare grea pe americanoizii care poftisera la femeile japoneze, de bordelurile NATO din Kosovo si Bosnia a scris bbc, the guardian, au fost audieri la ONU.

  • Te pomenesti ca si fetitzele vesele care prestau in baza tot de CIA erau verificate!!!

  • Probabil globalistii bolsevici CIA vor incerca sa foloseasca un astfel de scnadal impotriva lui Donald Trump care este bagat deja intr-o procedura de „impeachement”… Putem interpreta si intr-un astfel de mod dezvaluirile d-nei Nuciu pe care NU le contest, ci par a fi adevarate.

 16. @ binee .spune

  problema nu e cine ține cu ursul,asta știm , ci cine are curajul să lupte cu Ursul !!!!!!

 17. Citez din convorbirea transcrisa: „Trebuie să reflectezi mai mult sau o să ajungi să fii călcată” – Nu intamplator am zis zilele trecute ca „Mi-e teama sa nu fie sinucisa duduia care a facut aceste dezvaluiri”. Deja au inceput niste romani sa o acuze. Caci, romanii sunt bagati in fata, pentru ca ei vor sa se remarce.

 18. Păi , Uite de ce vin americanii la romanica, pentru esx,. Doar afacerea cea mai profitabilă sunt armele, femeile și drogurile,..De fap acu americanu cauă cu dronele prostituatele românce,. De fapt te poți gândi cum că bazele miltare nu sunt decât bordel pentru străini,..Ca să vezi, din ce trăiește românu, Din munca, din producția nevesti-si sau a fiicelor lui,. Doar, le face patriotic, de dragul partenerului strategic,.. Doar uite cât e de amenințat românu de Marea Neagrăă,, tulbure de furie.

 19. Frumosilor, credeati ca americanii ne iubesc pe degeaba? Nu! Ne iubesc pentru titeiul din Ciornoie Moria si pentru fetitele frumoase si virgine. Se comporta la fel ca otomanii cand ne rapeau fetitele pentru a le face cadane! Daca la Kogalniceanu se fac orgii satanice, ce pretentii sa mai ai la De-veselar? Asa se explica reactia rapida a tradatoarei de neam si tara BIRCHALL ca sa puna batista pe tambal cu americanii! Huuuo Johannis cu De-veselaru tau cu tot!

 20. Vad ca americanoizii si mafia cu care fac afaceri in Romania si-au trimis combatanti si pe acest forum. Trist este ca acesti combatanti sunt niste carpe de romani care in loc apere copiii si femeile tarii au sarit impotriva acestei femei curajoase, mai barbata de un milion de ori ca aceste carpe frustrate. Documentele prezentate azi demonstreaza inca o data ca singurele sectii de procurori care trebuie desfiintate sunt DIICOT si parchetul Militar, iar procurorii care au lucrat aici trebuie trimisi in inchisoare pentru inalta tradare, complicitate la trafic de persoane, sex cu minori si crime impotriva umanitatii. Mai mult Politia Romana are nevoie urgenta de o reforma Saakachvili! Cum adica te duci la politie sa spui ca ai fost amenintat ca vei fi calcat de masina si politistul ridica din umeri? Auziti,ba Coarna, Surugiu si alti sindicalisti ce forme nedezvoltate de viata aparati in gura mare pe la TV?!

 21. Salut !
  Pun pariu cu voi toti , ca tot ce pare a fi o abordare a subiectului de catre justitia selectiva din RO, este
  goana in vant !
  Nici macar marele canalist militar
  RaTu de la A3, nu abordeaza subiectul.
  Daca, cumva se apropie macar de subiect , adio premii in USA pt A3,
  Asa ne trebuie, daca suntem prosti !

  • AMENINŢARE CU MOARTEA DACĂ NU SE POTOLEŞTE, exact ca intr-o colonie, slugoi romani nu vor sa zice niciun paas, altceva decat le permit stapanii de afara care i-au si pus in functii. Ei vor raspunde cu Da sa traitzi, la orice ordine, se executa imediat.

 22. Ce fețe de violatori au ăia din poze. Numai dacă te uiți la poză și la râsul ăla pervers scârbos îți dai seama că ceva nu e în ordine. Ăia dacă sunt în haită cu alți violatori și mai iau și ceva la bord – e bine să fugi. Se folosesc de haina militară și imaginea de luptători-eroi tocmai pentru a putea merge în țări vai mama lor unde să poată cumpăra ieftin niște „autorități” șpăgare vai mama lor și să poată să facă ce scârboșenii îi excită pe ei să facă. Evident imuni la lege.

  ÎNTREBARE: OARE LA CARACAL TOT AȘA A FOST? Că și la Caracal toate pistele care duceau către o rețea au fost sistematic ignorate de către Parchetul de Mușamalizare.

  Oare cineva realizează că SUA ne tratează ca pe niște bacterii? Dacă infractorii și pedofilii lor comit infracțiuni în România, justiția românească este sub cea americană. Adică în țara noastră ei fac justiția lor……. În Uniunea Europeană???? Ei nu ne oferă vize în țara lor, dar în țara noastră funcționează justiția lor?????????? ASTA E COLONIALISM. ROMÂNIA ESTE O COLONIE ÎN CARE VIN GUNOAIE CA CELE DIN IMAGINE ȘI FAC CE VOR – IMUNI LA JUSTIȚIE !

  • E simplu cine controleaza justitia si dosarele penale, controleaza pe oricine cu putere de decizie de la presedinte si ministru pana la parlamentari, justitie, politie. Orice.

 23. iohanniSS si basescu, ce aveti de speus in apararea voastra?
  Parlamentul Romaniei are de gand sa taca in continuare? Pe cand o sesiune speciala pe aceasta tema nu pe impartirea ciolanului in doua tururi ori elucubratiile lui Orban?
  Si tu Gadea, directorul Antenei 3, pe cand o dezbatere publica pe aceasta tema? A tie nu iti da voie actualul actionariat al postului; uitasem.

  • Jefuitorul stratigic sau jefutorii strategici au trecut de la jefuit resurse la faza pe oameni gramezi de idioti utili ii mai cred minciunile astora. Televiziunile n-or sa scoata niciun cuvant sau o sa nege sa zica ca nu e adevarat asa cum li s-a ordonat. Gadea o sa taca ca de obicei altfel nu-l mai primesc aia peste ocean si nici PSD, si urmarea o sa fie fix nimic, se va musamaliza totul.

 24. Cotidianul este singurul ziar care dezbate problema asta. Celelalte gazete tac. La fel si televiziunile de pubela. Latrina 3 se fereste ca de foc, iar RTv ii tot trage cu ” monstrul ” si numara oasele. Inseamna ca presiunea serviciilor este foarte mare. Declaratiile acestei fete confirma banuielile multor cititori.

  • Pai saptamana trecuta d-nul Nistorescu a plecat subit de la o emisiune A3 dupa ce a avut o serie de contre pe problema legaturii dintre Caracal si baza Devselu cu o individa aflata in platou …. Sa vedeti cum a sarit ca arsa cand a auzit de Deveselu si ii umblau ochii mai ceva decat camerele de supraveghere de la secu….

  • Idolul comentatorilor din Cotidianul.
   Tare curios as fi sa aflu regiunea voastra de bastina…

 25. Pai vreti sa ne ocupe rusii?
  Toti sunt mucles ca e bordelul are implicatii geostrategice. Practic minorele alea ar merita pensii speciale oricum au o contributie mult mai valoroasa la parteneriat decat multi speciali.
  Vrem o tara ca afara… nu e prea clar care tara

 26. Cea mai mare vina in acest dezastru este a aparatului de stat rromarlan caracterizat de o nesimtire si incapacitate criminala in gestionarea unor „operatiuni” de acest fel , fie ele si „necesare” sau privite ca si „concesii”in relatia cu elementele militare americane si nevoile animalice de ordin sexual ale acestora!
  Lipsa sau nerespectarea unui protocol de siguranta si ETICA Umana in modul de „racolare” si aducere a acestor fete/femei pentru astfel de activitati.
  Folosirea retele interlope cu activitati criminale si elemente subumane de tip DINCA pentru racolare/rapire fara consimtamant si limita de varsta.

 27. ce se intampla la Caracal este urmare a traficului de femei de la baza Deveselu. Verificati toate povestile cu baze militare din Filipine si Vietnam si totul prinde contur. Americani imputiti.Nici cu rusii nu mie rusine.

 28. Nu va mai suparati atita ca n-aveti dreptate.Vestitul parteneriat strategic dintre Romania si SUA,parteneriat inexistent in aceasta forma intre alte tari foste/actuale comuniste si sua , parteneriat perfectionat de citeva ori pina la asemanarea lui cu o veritabila tradare de tara nemaiîntilnita in istoria omenirii.Toate mirsaviile astea si modul lor de rezolvare sunt prevazute acolo in acele pagini semnate de tatarul securist si colegii lui din sri.Pentru gunoaiele astea funia sau cartusul sunt prea scumpe iar inainte de astea ar trebui sa fie duse familiile lor (maria,ioana si nepotii) la acel bordel.Ce se intimpla in Romania cu aceste bestii nu mai e nici cooperare,nici parteneriat,nici prietenie.

  • @petre
   Ati vazut cum a dat-o la intors fata de ce declara in toamna ? Acum el crede in „rechizitoriul” Diicot… Ranjetul banditesc de stepa si accentul criminal de taiga nu poate fi ascuns…

 29. Dezlantuirea plina de ura a copeicarilor si sputnicistilor cu cetatenie recenta ,uita ca au luat cetatenia in Romania tara in care este interzisa prostitutia ,cea mai veche meserie din lume!In restul tarilor europei prostitutiaa este permisa (Olanda <germania) iar in rest tolerata !De aceea s-au imbogatit retelele autohtone de trafic de persoane,pline de mafioti si politisti,exact ca pe vremuri evreii si italienii cetateni americani din prohibitia din SUA
  Daca PSD lasau femeile in pace,sa faca ce vor cu corpul lor ,alta era situatia…
  Femeia asta a fost refuzata sau data afara ,miroase a razbunare femeiasca..

 30. Când e vorba de bătaie,hop şi americanii:în primul război mondial,al doilea,Corea,Vietnam,Afganistan,Irak etc.A mai rămas ceva de mardit?Hai şi noi acolo!Ce-i mână pe marii democraţi în luptă?Vitejia sau interesele economice:petrolul,vănzări de armament adesea expirat şi acapararea unor pieţe de desfacere „prietenoase”?Soldaţii americani au „convins”fete,femei peste tot pe unde au trecut.Au făcut accidente grave în ţările „partenere”,dar justiţia care face „dreptate”este doar cea americană(TEO TETER).Acuma caoboy-ii se desfată cu bietele nevoiaşe,adesea minore,de pe la Kogălniceanu,Caracal şi nu numai.Alexandru Macedon îşi căra târfele peste tot pentru satisfacerea poftelor trupeşti ale războinicilor săi.Voi americanilor,de ce nu vă luaţi femeile voastre (blonde)în teatrele de ocupaţie pentru a ostoi testosteronul vaşnicilor puşcaşi marini ai voştri?Au nu pot intra fără viză în mai noua colonie Românica ?

 31. @ cititor1,

  Măi mincinosule , cea mai veche meserie din lume este agricultura .
  ”Domnul Dumnezeu a luat pe om şi l-a aşezat în grădina Edenului ca s-o lucreze şi s-o păzească”(genesa 2:15)
  Curvia nu e o meserie ci o infracțiune pedepsită de Creator.
  „Iată , Eu vin curând şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
  Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Începutul şi Sfârşitul.
  Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții și să intre pe porți în cetate! Afară sunt câinii , vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!”(Revelația 22:12-15)

 32. Ca sa-l parafarzez pe EMINESCU : Cu umbre care nu sunt , V-a -ntunecat vederea … Aceasta este democratia APUSEANA la care ati sperat toti muritorii de rand ai natiei romanae !!! O tara ca afara !!! Unde este stimabilul KLEMM , care a dat ORDINE in cazul CARACAL sa nu fie implicati CETATENII AMERICANI de la DEVESELU ??? Care , vezi Doamne ne apara de rachetele teroristilor !!! Vorba unui ALES al tuturor romanilor : Nu stiu , nu ma intereseaza !!!DESTEAPTATE ROMANE pana nu e prea tarziu !!!

 33. Mulţi se vor întreba: ce legătură acest „BORDEL” de la Kogălniceanu cu Deveselu şi „Cazul Caracal”. Păi, are!

  În primul rînd, pentru că şi Baza militară de la Deveselu a fost în centrul anchetelor penale din 2012, 2014, 2018, cînd s-a vorbit despre răpirea unor eleve de liceu pentru a fi oferite militarilor americani de la Deveselu. În 2014, şeful reţelei, Bogdan „Cocoş”, a fost sinucis în Penitenciarul Craiova, acolo unde este deţinut acum chiar Gheorghe Dincă.

  În al doilea rînd, în ancheta jurnalistică asupra „Cazului Caracal” s-a vorbit iarăşi despre legăturile reţelelor de trafic de persoane cu baza militară de la Deveselu, pe care procurorii au ţinut morţiş să nu le ia în seamă.

  Adica treaba e lamurita din start, aia sunt si vor fi nevinovati ca niciodata nu pot fi gasiti vinovati, nici pe timp de pace si nici pe timp de razboi.

 34. In baza aia se pedofili ereau si militari romani…unii generali proxeneti sau pedofili…cate stiau tot…le dau UIE…ca le pmace globalismul pedofil.

 35. Munca grea ,munca periculoasa ,sa faci din alba neagra,sa astupi cacatul la comanda facut de altii cu stele pe umar ,sa dispara dovezile ,sa faci pe prostul cu mult talent ,sa ai tupeu si asta ani de zile !!,cam asta ar fi motivatia salariilor si pensiilor nesimtite a celor care joaca un teatru absurd ,iresponsabil de 30 de ani.
  N-au ajuns sa fie condamnati nici dupa 30 de ani pentru crime cei care au ordonat militarilor sa traga dupa 22 decembrie 89 si asta datorita celor cu salarii si pensii speciale ,s-a facut o parodie timp de 6 luni pe cazul caracal ,autorii sunt tot specialii platiti tot pentru pus batista pe tambal ,cazul Kogalniceanu rascolit ca orce cacat dupa ce s-a uscat ,dupa ce-au disparut actorii din scena !,ca si la Caracal unde s-a rasurnat iar caruta tot cu prostii de ieri si de azi ,se fac ca fac !!,vezi TV decembrie 89 ion Caramitru „Fa-te ca munesti Mircea „,procuratura care procura minore brat la brat cu politia care statea de „6” ca sa aiba carne proaspata la pat trupa licuriciului .
  Mentalitate de slugi platite sa taca !!.

 36. Problema suntem noi, popor de moluste care nu cunoaste compasiunea, solidaritatea , altruismul si popor care este lipsit de coloana vertabrala si mandrie nationala! Stomacul nostru individual sa fie plin, daca se poate fara munca cinstita, fie cu ajutor social, salariu de bugetar de lux si pensie speciala, fie prin infractiuni. Chiar si acum ne vaitam si ne dam cu parerea pe internet, in loc sa facem ceva concret, la marsul organizat de mamele Luizei si Alexandrei in fata DIICOT participand doar 2000 de romani!!! Intr-adevar este plina presa internationala de ispravile ilegale ale soldatilor americani, dar intreb si eu ca poetul „unde au fost romanii, unde sunt romanii” ?! Chiar nu mai exista nimeni in statul asta care sa stie diferenta intre bine si rau?! Chiar nu mai exista 10 patrioti in instutiile de forta ale statului?! Chiar asa de dezumanizati si slugi suntem de la opinca la vladica?! Chiar asa pentru o mana de arginti i-am lasat pe cei mai corupti dintre noi sa ne vanda si resursele naturale si mai ales resursele umane?! Si noi in loc sa ii pedepsim pe acesti tradatori si vanzatori de tara ii rasplatim cu salarii si pensii nesimtite?! Mai exista vreun popor din galaxie care isi rasplateste tortionarii si raufacatorii cum fac romanii?! Raul nepedepsit, neizolant se raspandeste ca si cancerul si o sa ne omoare si ca popor si ca tara. Eu cred ca suntem deja pierduti.

 37. Daca nu-i pedepseste justitia pāmânteana (adicā americanā conform documentelor parteneriatului) vor fi pedepsiti de Justitia Divinā…. Aceea chiar nu iartā cred ca intelegeti la ce ma refer…

 38. Da’ aia de la Tandarei? Nu ca ma doare pe mine de adevar si dreptate dar se tot plang lucratorii (hau-hauri, tone de probe) ca n-au solutie. Solutia era sa le inchida afacerea. PRECIZEZ, N-AM INTERESE PERSONALE SAU DE ALT FEL, DAR URLA PRESA, URLA EI INSISI CU SCUZE SI ATUNCI LE DAI O SOLUTIE CA SA NU TE MAI BAZAIE LA CAP SA VREI SA VREI. Procese, puscarii si alte astea sunt lucruri cu care oamenii astia sunt obisnuiti, si nici nu-i deranjeaza la autobiografie decat daca vor in politica sau la guvernare sau ca lucratori la stat (eu trag doar concluzii, nu trageti in pianist) sau pur si simplu din vanitate.

 39. aceșiti ostași nu sunt, după cum se vede, decât niște mercenari, cum tot capitalismul e un păgânism al cărui mare zeu este Banul, cu care acești păgâni (cei ce suțin și potejează sistemul) își satisfac toate poftele cele păcătoase, scârboase. Când cineva reușește și pentru câteva clipe să ridice masca capitalismului, apare dihania în toată grozăvia ei.

 40. Mai moluste ca voi aia din „vest”, recunoscuti pt. slaugarnicie multiseculara, dar fuduli-nevoie mare, nu gasesti in restul tarii, asa ca las-o mai moale, sange incert ce ai.

 41. Frate , ce de adulatori ai neofasciștilor rusi , pe acilea, pfuaaa, cum vor ei sa ne apere impotriva colonistilor,…
  Pe de alte parte , chestia poate fi adevărata, ca ai nostrii baietii, românași, fac bani din chestia asta cu bordelurile prin toata Europa.

 42. Traducerea dialogului in romana dintre cei doi nu este corecta. Soferul se refera la faptul ca femeia ar fi trebuit sa poarte banda reflectorizanta pentru a putea fi observata in intuneric de cel care conduce. Daca ai imbracaminte inchisa la culoare (si drumul este prost sau deloc iluminat) poti deveni victima unui accident de circulatie. Purtarea acestor „reflexi” este obligatorie in alte tari pe timpul noptii ori in orice alta situatie cand vizibilitatea este redusa. Omul i-a dat un sfat nu a amenintat-o cu moartea. Mai pe romaneste omul i-a spus ” puneti o banda reflectorizanta, nu te vezi in intuneric cu hainele astea negre, te calc cu masina.” In rest un articol pe care il astept inca de la inceputul cazului Caracal si tot respectul pentru rolul presei in a lua efectiv „taurul de coarne”si a aduce in atentie problemele legate de bazele militare. Este insa nevoie de o colaborare cu jurnalisti de investigatie straini pentru a scoate la iveala faptele si drept urmare dovezi solide astfel incat sa fie imposibil de clasat un dosar cem putin peste ocean, ca la noi…

 43. @ aurora56 traducerea dialogului este corectă. „Reflective” se traduce în limba română cu „comtemplativ”, „meditativ”, „gânditor” (https://hallo.ro/dictionar-englez-roman/reflective). Când se referă la haine reflectorizante armata americană folosește termenul de „haiviz”- „HV”. Și americanii dar și românii de la Deveselu și Kogălniceanu folosesc termenul de „haiviz”. Se folosește: „Give me HVs.” sau „Wear a HV.” când vrei să spui „Dă-mi o vestă reflectorizantă” sau „Pune o vestă/un articol reflectorizant.” „HV” este termenul utilizat în mod specific pentru haine reflectorizante de toți cei care lucrează în bazele americane. Îl folosesc în primul rând americanii, dar și românii, că se împrumută ca atare. Ca să traduci cu „reflexi” așa cum ați tradus dumneavoastră, în engleză trebuia să se utilizeze termenul de HVs, iar americanul nu l-a folosit în dialog. Traducerea este corectă. Mot-a-mot.

 44. Imi pare rau ca va contrazic dar sustin ca traducerea nu este corecta. Soferul ii spune doamnei: „I said you need to have a reflective” ceea ce inseamna „Am spus ca ai nevoie sa ai o reflexie” si „reflexie” este in sensul de a purta o banda sau mic obiect reflectorizant pt a putea fi observata in intuneric. Nici vorba de vesta reflectorizanta despre care pomeniti. Problema apare ca doamna intelege gresit ce spune el si crede ca ar fi indemnat-o la gandire/meditatie/reflectare. Ii cere sa ii explice ce vrea sa spuna. Si el revine si ii explica necesitatea acestui „refle…reflective” pt ca ea avea haine de culoare inchisa si el o s-o calce cu masina. Dansa insinueaza ca ar fi o amenintare dar el ii spune ca asta cu „o va calca cu masina” a fost o gluma.
  Aceasta neintelegere nu reduce absolut cu nimic marele merit al acestei doamnei de a divulga neregulile si incalcarea legislatiei. Tot respectul meu pentru demnitatea si curajul cu care a actionat.

 45. Da’ ce preturi, 200-300 dolari pe partida? Pentru clienti speciali niste preturi speciale. Corect

 46. Tristă poveste, Asemenea bordeluri există şi în alte părţi. Sunt secestrate tinerele, înlănţuite şi folosite doar pentru orgii. Probabil că nici una din ele nu scapă vie de acolo. Cât priveşte prostituatele, ele sunt creatura Satanei pe planetă. Salut curajul Doamnei care a demascat bordelul. Dacă Neamul Românesc ar avea mai multe asemenea cetăţence, Românimea are VIITOR

 47. inca o data felicitari Cotidianul si autorului ptr aceasta ancheta profesionista si extrem de curajoasa!
  dreptacilor tradatorilor ati transformat Romania in colonie bananiera
  prostilor spalati pe creier! ce mai spuneti slugilor fara neuroni in fata acestor mârsavii absolute? toti degeneratii isi fac mendrele pe aici si statul român tace??
  cu ce difera ocupatia americana fata de cealalta, prostilor? boule de bot aici nu mai sari cu anchetele nu mai desenezi la tabla cu carioci? nemernicilor dreptaci sa va ia naiba ca mult rau ati facut țarii dar roata se intoarce tradatorilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.