Doliu în lumea filmului. O actriţă fermecătoare a murit

Actriţa americana Barbara Rush, cunoscută din pelicula ”It Came From Outer Space” (1953), a murit. 

Avea vârsta de 97 de ani.

Actriţa, născută în Denver, care a jucat alături de Frank Sinatra şi Dean Martin în musicalul cu gangsterii plasat în Chicago ”Robin and the 7 Hoods” şi era cunoscută totodată din pelicula pe teme juridice ”The Young Philadelphians”, cu Paul Newman în rolul principal, a murit duminică seară.

Claudia Cowan, corespondentă a postului de ştiri Fox, fiica actriţei şi a defunctului publicist Warren Cowan, a confirmat decesul mamei ei pentru canalul de televiziune.

”Minunata mea mamă a murit în pace la 5:28 în această seară. Am fost cu ea în această dimineaţă şi ştiu că m-a aşteptat să mă întorc cu bine acasă ca să poată pleca”, a spus Cowan pentru Fox News Digital.

Rush, care a mai fost căsătorită cu actorul din ”Star Trek” Jeffrey Hunter, precum şi cu Jim Gruzalski, a câştigat un Glob de Aur în 1954 graţie interpretării din filmul SF ”It Came From Outer Space”.

Actriţa a fost totodată nominalizată la un Glob de Aur pentru filmul ”Hell and High Water”, despre o expediţie cu submarinul în Alaska. A jucat totodată în emisiunile de televiziune ”Peyton Place”, ”All My Children” şi ”7th Heaven”.

În serialul din anii 60 ”Batman” a interpretat personajul negativ Nora Clavicle în câteva episoade.

Ruth a mai jucat rolul soţiei personajului interpretat de James Mason în drama ”Bigger Than Life”, alături de starul de la Hollywood Rock Hudson în drama romantică ”Magnificent Obsession” şi a apărut în filmul SF ”When Worlds Collide”.

A jucat alături de Newman în westernul din 1967 ”Hombre”, cu Sinatra în comedia ”Come Blow Your Horn” (1963) şi cu Dean Martin în filmul despre al Doilea Război Mondial ”The Young Lions” (1958), din distribuţia căruia făcea parte şi Marlon Brando.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Zbor lin spre stele, in Imparatia si la Sanul lui Dumnezeu, femeie frumoasa si fermecatoare ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.