Doliu la Steaua. A murit un mare antrenor

Steaua București deplânge trecerea în neființă a fostului antrenor emerit de atletism, colonel în rezervă Adrian Ghioroaie, care avea 70 de ani.
„Prin mâna sa au trecut mari atleți ai României și ai Stelei. A fost antrenor la clubul nostru, dar și la lotul olimpic, între 1990 și 2014.
I-a pregătit printre alții pe Oana Muşunoi – Pantelimon (medaliată cu bronz la JO 2000 la săritura în înălțime), Alina Rotaru, Angela Moroșanu, Eugen Cristian Popescu – Nistorescu, Constantin Militaru, Răzvan Enescu, Adrian Ghioroaie junior, Dorel Eftene, Ionuț Pungă, Ionuț Eftimie.
Pentru rezultatele obţinute în toți acești ani, în 2000, a primit titlul de „Antrenor Emerit”. În 2000 a fost premiat cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, iar în 2004 cu Ordinul „Meritul Sportiv clasa a III-a”, arată clubul într-o postare.
Trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Ghencea III, din strada Cooperativei, iar marti va fi înhumat, începând cu ora 12:00.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.