Doliu uriaș în TVR

Doliu uriaș în TVR. Una dintre cele mai mari realizatoare TV, cunoscută pentru emisiunile de care s-a ocupat și înainte dar și după Decembrie ’89 a murit ieri. Ioana Bogdan a adus multă bucurie românilor.

Anunțul decesului a fost făcut și de celebrul cantautor Nicu Alifantis. Într-o postare pe pagina sa de FB, Alifantis scrie:

„Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române.

Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine.

Dumnezeu să te odihnească-n pace!”.

Ioana Bogdan a realizat emisiuni precum Magazine, alături de Tudor Vornicu, Punct-Contrapunct, Meridian, etc.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

3 Comentarii

  1. Cata amaraciune in sufletul acestei femei stiind cum era inainte si ce interese a ajuns sa serveasca azi institutia in care si-a trait viata.

  2. Toti venim pt a pleca, unii nu se stie daca vor ajunge la 81 de ani, speranta in Romania este de 78 de ani, asa ca poate durerea uriasa din titlu se refera si la juniorii domanei Ioana Bogdan.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.