Dominic Fritz în campanie. „Nu uita să o suni pe mama!“

Îngrozit de ideea de a pierde alegerile, edilul Timișoarei este dispus să facă orice. Speriat că șansele de a fi votat de timișoreni sunt direct proporționale cu ce a făcut în ultimii patru ani, Dominic Fritz apelează la diaspora.

Pentru a ajunge la timișorenii stabiliți peste hotare, el s-a filmat la o terasă din orașul de pe Bega defilând cu mesajul „Dacă îți pasă de Timișoara, dar acum stai în diaspora, uită-te la acest mesaj. Orașul tău are nevoie de sprijinul tău“.

După ce se laudă cu realizările din timpul mandatului și-i avertizează pe timișoreni asupra faptului că fostul primar se va răzbuna,  Fritz încheie în forță! „Nu uita să o suni pe mama!“

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. să nu-l voteZ ?
    Aceasta-i întrebarea…măR😜g
    ■}RumburKK- PeZeDea IliciEsciană tl & TM -RumburKK{■

  2. Domnule Fritz de ce nu-ți suni dumneata familia care te-a alungat din Germania? să le spui că s-au putea să nu fii ales și dacă te întorci să-ți mai dea înapoi din ce le-ai trimis.

  3. Un neamt care vorbește mai bine romaneste ca 80% din politicienii nostri. Ce diferenta intre cum vorbeste el , cum vorbesc Ciolacu si mai ales Ciuca.Dar vorba ceea ” e Ciuca-al nostru”! Oare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.