Dorel guvernează, nu sapă conducte

Un jurnalist tembel  a găsit o poreclă pentru cine o face lată. Publicitatea românească l-a făcut și eroul pișicher din diverse meserii. Și zidar, și zugrav, și electrician, și excavatorist. Un fel de prostul-proștilor care o face lată și care devine vinovat pentru guri de canal uitate în drumul tuturor. Dorel a devenit un fel de simbol. Este prostul României, vinovatul de serviciu, de care ceilalți rîd pînă se strică. Dorel a tot evoluat. Din prostul care o face lată a progresat la leneșul șmecher și la bețivul pontos, chiar la funcționarul nepriceput care redactează acte imbecile. Adică românul gata să asigure siguranța semenilor, inclusiv a guvernului cu o sîrmă și cu un cui. Dorel este urmașul de televiziune al lui Bulă, dar tot personaj național, erou de bancuri și spoturi publicitare, un fel de acarul Păun fără sentință, tocmai bun de iertat pentru că nu știe ce a făcut.

Mai nou, Dorel este autor de dezastre. Dorel s-ar fi apucat la Crevedia să mute gazul lichefiat dintr-un  camion cisternă într-altul pentru că avea o roată spartă. A mutat gazul în loc să schimbe cauciucul. Și au rezultat morți și nenorociri. Dorel este drogat și face accidente. Dorel este polițai și o trage pe nas și Dorel s-a apucat noaptea să sape lîngă o magistrală de gaze. Și iar numărăm morți și nenorociri. Facem asta de ani și ani, de decenii chiar. Ridicăm din umeri și zicem cu durere:

– Dorel, Dorel…

Una din televiziunile lui Dan Voiculescu se plînge de mulțimea Doreilor din țara noastră.

– Ce să facem? Sunt prea mulți proști! Asta este!

Nimeni nu se arată îngrijorat de mulțimea nenorocirilor. Nici măcar nu se întreabă care să fie cauza. Mulți socot că aceste tragedii sunt opera celor care nu gîndesc și trebuie să ne păzim de ei. Nu ne mai rămîne decît să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne iasă în cale.

Superficialitatea noastră stă blocată la exclamația:

„-Zi Dorel și dă-i pace!”

În fapt, povestea cu Dorel ascunde toată superficialitatea statului român, devenită condiție de funcționare a instituțiilor, mod de a fi, peste care se adaugă lașitatea și prostia funcționarului public. Pe cale de consecință, și societatea urmează aceeași cale. L-ați văzut cumva pe batjocoritul Dorel acționînd cupa excavatorului lîngă un maistru dotat cu hărțile și desenele traseelor de conducte și cablaje? Nici vorbă! Un biet om pus să sape cu excavatorul în orb nu poate decît să distrugă ceva. În cele mai multe orașe din România, traseele subterane nu mai există sau nu se știe pe unde sunt. Credeți că la Crevedia a decis și a supravegheat cineva operațiunea de mutare a gazului? Credeți că la Călimăneștii de Vrancea a stat cineva cu dosarul conductei, cu avizele, precizările și a supravegheat distanțele obligatorii în timpul lucrărilor? „Merge și așa!” din filosofia românului obișnuit a cancerizat instituțiile publice, parlamentul, chiar și proverbiala aroganță a președintelui. Boala superficialității și a improvizației a lovit viața publică și comportamentele oamenilor. De la sîrma miraculoasă a românului șmecher și ingenios s-a ajuns la improvizația generalizată în decizii, în legislație, în administrație, în poliție și în servicii secrete. Inventăm soluții, pericole, vinovați, personalități, reguli, norme, o infinitate românească de improvizații vesele care devin tembele și de multe ori mortale.

 Accidentele mai mici sau mai mari nu sunt vina omului simplu și nepriceput decît în mică măsură. Nenorocirile noastre vin din boala superficialității, instaurată în instituții și extinsă parșiv la populația fericită să dea vina pe un vinovat imaginar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 41

80 de Comentarii

 1. Problema mare e că Dorel mai și votează după ce se uita doar la ce primește pe fbk!

 2. Nimeni nu e fericit după vreo nenorocire, nici măcar când dă vina pe alții.Problema autorităților nu sunt doreii mulți, proști dar cinstiți, ci lenea, sistemul de promovare pe baza”inteligenței sociale” boală veche, chiar străveche-n România, mai nou și-n Europa și sindromul Dunning-Kruger generalizat la nivelul celor săriți de genunchiul broaștei care se dau dăștepți dar dau în gropi și nu potdemonstra nimic.Nu i-a oprit nimeni pe cei din primării să arhiveze lucrările la țevării și cabluri subterane și nu oprește nimeni vreun profesor de facultate să ștampileze c.rul vreunui prostovan care, dacă nu e oprit la timp va ajunge să facă cine știe ce boacănă, ba chiar să omoare niște oameni cu prostia lui, sau să facă pagube peste pagube.În alte țări,”acarul Păun” e școlit șase ani înainte să i se dea drumul să conducă lucrări ca journeyman.Aici, după șase săptămâni la ff iese gata meseriașul bun la toate.Din facultăți tehnice ies studenți pe care-i miră obiectul muncii lor și care fug repede spre un scaun la stat de unde să debiteze generalități gen”să se facă” sau „eu zic să încercăm” sau devin vechili în câmpul muncii unde muncitorul îl miroase și-și bate joc de el pentru că nu știe aproape nimic înafară de a face prezența și fuga la birou, că munca-i murdară, iar el, filozof. La privat nu stă că-l șutuie patronul dacă nu livrează și-i dă cheile de la dubă cu lista de cumpărături să le aducă singur, fără”om la încărcat” Și uite așa, ajungem la precariat, produsul predilect de export românesc de forță de muncă în occident.Dar ăsta poate fi subiectul unui nou articol. Și de meditație.

 3. In epoca lui Caragiale îi spunea Iancu,iar apoi a fost Vasile sau Gheorghe.Mereu a fost câte un nume pe care românii după ce l- au folosit intens au incetat să- l mai folosească din cauza gafelor proverbiale.Dar niciodată în istorie Dorel,Iancu ,Vasile nu a ajuns la guvernare.Acum numai de ăstea ne guvernează ,chiar mai răi decât Doreii.Avem pe Câțu,Câciu,Ciucă,Ciolacu ,Dulapu, și mai spuneți voi că nu greșiți chiar dacă luați ministerele la rând…

 4. Asta este baza muncii noastre de decenii. De la medicul ce pune diagnostic gresit, pna la cel care pune in agricultura chimicale cu tons, de la alimentele chimizate excesiv. De la profesorii care mimeaza predarea cu toceala, pana la parlamentarii si ministrii, primarii care stau doar in birouri. Mai verifica cineva ceva, se duc pe teren sa controleze ceva?!! Nimeni si nimic si se moare din prostie si lacomia dupa bani.

 5. Guvernul si politica tip Dorel, obligatoriu trebuie sa dispara urgent! Tot ce inseamna legislatie e tot tip Dorel, grohaiala politica e tot de tip Dorel si totil de 34 ani e tip Dorel, totul obligatoriu trebuie sa dispara definitiv fara reintoarcere in viata cetatenilor si a tarii.

 6. Poate fi si o uriasa atentionare ca nimic din Romania nu functioneaza la standard de viata in afara de haosul, minciunile, hotiile si furaciunile din Romania. Poate fi atentionarea direct a cetatenilor pentru a elimina Doreii din politica celor 34 ani de bataie de joc la adresa tarii si cetatenilor din Romania. Poate fi si atentionare definitiva, clara dara argumenre ca fiecare cetatean e pe propriul cont, nimeni si nimic nu e de partea lui, sa se protejeze cat poate de mult, dar singur. Va amintiti sloganul #gistilor, vrem o tara ca afara? Dorinta indeplinita fara prea mult efort a politicienilor care lucreaza nonstop la tara ca afara pentru #gisti si niciun efort minim pentru stabilitatea si securitatea celor multi care traiesc in Romania lucrului bine facut pas cu pas pe model si cerinta plavan-cotroceni cu care se lauda oricand si oriunde.

 7. Nu e nici prostie, nici delăsare, este plan. Editorialului îi lipsește partea a 3-a. Cieva a furat planurile cu conductele de gaz și cablurile de curent subterane. Acel cineva a aprobat sau măcar știa că autostrada va trece peste conducta de gaz. Poate chiar a aprobat și mai-nainte a forțat cumva, exproprieri, să treacă peste.
  6uild 6ack 6etter
  Omult trebuie ținut în priză, amețit, dator, zgândărit, să nu vadă pe ce lume trăiete și, mai ales să nu vadă cine trage sforile.

 8. Dorel este cel mai dăștept om din lume. El n-are nevoie de guvernanți. Că e proști.
  Dorel a făcut rivuluție. S-a dat și la televizor. Are și ceferticat. Dă la domnu’ Iliescu, băiat dă băiat, nene. D-aia are dorel are drepturi. Că e dimocrație, frateee.
  Și-acuma primește și dă la domnu’ Nistorescu o Românie. Foarte mulțumit să trăiești, Nea Cornele. Dar să nu fie cu soia. Și să fie la pet, că-i mai ieftină.

 9. Indiferent cum gandesti ca voteaza Dorel, toti cei care voteaza sunt parte din problema. TOTI sunteti Dorel cand intrati in cabina de vot. Se pare ca inca n-ati invatat cuvintele ,,Nu” si ,,Boicot”.

 10. Otova, gubernanții ăia pe vechi dar și pe nou ți-i las ție pentru că probabil, te descurci greu.Eu când mă uit în oglindă îmi văd șeful.Dacă ai nevoie, poate fi și al tău.Mie nu-mi trebuie guvernanți dăștepți din născare.Vreau un șef de clan care a plecat de la șaibă și a ajuns inventator.Un tip care nu știe să ridice din umeri.Unul cu cilindree mare între urechi, care nu se uită de jos în sus spre vreun umeraș de costum cu fața lăsată, voce dogită de băutură, moaca de bulldog lins pe cap de vacă și gâtul țapăn.Vreau unul în halat, cu ochelari grosi și mâini crăpate.Unul care ȘTIE CE SPUNE, nu unul care cântă din vorbe și e model pentru toți acriții buni la nimic.Unul care știe ce eu n-am aflat încă, despre lucruri care ne sunt utile tuturora si se afla în câmpul meu de activitate, nu unul care promite mokangeli din impozitul celorlalți gen „rabla”, panouri solare care-ți îmbolnăvesc fără leac familia după prima grindină mai serioasă sau legalizează otrăvurile băgate-n mâncare ca să dea clientelă farmaciilor și spitalelor. Îmi trebuie unul la Sănătate publică care mănâncă exclusiv ce reglementează, cumpărat cu un buget mediu și se operează în țară, dacă are nevoie, la un chirurg tras la sorți.Asta vreau. Asta n-are nimic de a face cu ’89.Are de-a face cu clasa politică și inteligența de multe ori liminară a alegătorului.Cât despre clasa politică româneasca de azi, este exact aia dinainte de ’89 așa că n-ai de ce să te plângi.

 11. Cine seamănă vânt, culege furtuna! Cine face reclama la prosti, ajunge sa fie omorât de prosti! Timp de 33 de ani toate tv-urile ne-au prezentat numai prosti/ hoti care au făcut bani pe seama unor mai mari prosti. Numai fufe cu picioarele în X și tunate, numai bombardieri cu mușchi mai mari decât creierul care fac bani din vânzare de iluzii. Ați vrut capitalism de succes, luați crime pe banda rulanta! Succesuri scursuri umane! Și nu avea dreptate Iliescu când i-a spus-o verde-n fata unui „educat”: mai animalule!

 12. doar>: CÂT DE APROAPE-DEPARTE SUNT „PANCIU,ODOBEȘTI-sau altele mai mici ca acestea DE CĂLIMĂNEȘTI VRANCEA-T? UNDE ERA MAISTRUL ȘI ȘEFUL DE ECHIPĂ?DE CE ERAU ADUNAȚI CIORCHINE -MUNCITORII LÂNGĂ CONDUCTĂ?

 13. Toate lucrurile ce merg anapoda și toate sufletele nenorocite nu sînt greșeli nici accidente, sînt reușite împotriva noastră ale celor ce conduc cu adevărat lumea, ale celor ce se ascund în spatele guvernanților la vedere.
  Dacă omenirea ar fi liberă am fi fost tehnologic departe cum nici nu ne putem închipui, în armonie cu natura. Gândiți-vă că avionul nu s-a schimbat din anii 1950, nici automobilul, ceea ce nu este cu putință nici dpdv statistic.

 14. Dl Nistorescu uita sau nu vrea sa spuna ca sunt Dorel si in presa, chiar multi ai dracului…

 15. Nistorescu ai uitat sau ți-a fost frica sa scri ca Dorel eest și-fruntea statului și la guvern și-n toate instituțiile statului.

 16. România este o țară ca multe altele nici mai coruptă și nici mai dorelizată.. Depinde de auto critică. Aici deținem întâietatea. Chiar și șezând la niște mici, dam berea la o parte și incepem a ne critică pe noi însăși.. De doreli e plină lumea însă romanul îi caută cu lumânarea și ei mereu sunt prezenți… Când vor dispărea de pe ecrane și din presa se vor evaporă și din realitate. Trebuie de promovat frumusețea umană, succesul Țara….

 17. România este o țară ca multe altele nici mai coruptă și nici mai dorelizată.. Depinde de auto critică. Aici deținem întâietatea. Chiar și șezând la niște mici, dam berea la o parte și incepem a ne critică pe noi însăși.. De doreli e plină lumea însă romanul îi caută cu lumânarea și ei mereu sunt prezenți… Când vor dispărea de pe ecrane și din presa se vor evaporă și din realitate. Trebuie de promovat frumusețea umană, succesul si Țara….

 18. Dorel instalatorul nu se lauda cu maretele lui realizari.
  La Dorel politicianul asa ii este meseria de-a se lauda cu realizarile de politruc sa castige alegerile de 1-2-3-…ori.

 19. Din nou Nea Cornel si-a mangaiat pe crestetele plesuve cititorii preferati, pardon, care-l prefera fiind nostalgici… Pariez ca din nou o sa inregistreze peste UNA SUTA comentarii, eu le zic dejectii pentru ca OCOLESC REALITATEA ca STATUL SEKURIST nu este precum POPORUL si nici invers, caci INTERCONDITIONAREA e cu totul alta, SUB TEROAREA de 75 de ani POPORUL ROMAN a invatat sa-si
  CONSERVE CALITATILE si NU DEFECTELE!!! Calitati pastrate adanc in fundul sufletelor in asteptarea unor vremi mai bune! „Dorel”-i sunt doar noii imbogatiti de Sekuritate si nu ma refer la multimilioanari si multimiliardari, ci la proletii de mahalale sordide
  care au profitat de noua conjunctura a CAPITALIZARII FORTZATE A NOMENCLATURII CEAUSISTE!!! Din nou Nea Cornel sacrifica adevarul
  ca POPORUL ROMAN nu e un popor de Dorel-i care „fusheresc”, doar pentru a milita naiv teza FALSA a „prostocratiei” implementata cu cinism de PROFI Marga!!! De aceea repet, nici nomenclatura sekuku decidenta MU FUSHERESTE cand DISTRUGE PLANIFICAT, iar toate
  exemplele date de Nea Cornel sunt de fapt DIVERSIUNI ORGANIZATE, la fel ca la Colectiv!!! Oare si PANDEMIA a fost „fushereala” si nu DECIMAREA ORGANIZATA MONDIAL a batranilor, bolnavilor cronici, copiilor etc? S-avem pardon, Nea Cornel…

 20. ‘ Superficialitatea …’ vine la pachet cu peșcheșul (la greu) pe care l-a descoperit până și Ciolacu care nu prea știe pe unde va scoate cămașa pentru că din ce in mai multe categorii sociale (acum și avocații) sunt nemulțumite de ‘revoluția fiscală’. In topic : nimeni nu a îndrăznit până acum să efectueze ‘derogări’ (trecerea intervalului de 6 luni) în favoarea statului la aplicabilitatea Codului Fiscal.

 21. ‘Dorei’ sunt peste tot. Si pe timpul lui Ceausescu era tara plina cu ei. Dar exista autoritate, ierarhie si disciplina. Exista meseriasu’ care era seful locului de munca. Acesta taia si spanzura in parohia sa. Ierarhia incepea cu cei mici si sfarsea cu Ceausescu, fiecare fiind investit cu puteri depline. Aceeasi disciplina exista si printre cei numiti sa urmareasca respectarea legii in general si a instructiunilor tehnice specifice. Acum autoritate, disciplina si ordine gasesti doar in China. Iar multi berbeci se mira de succesele pe care aceasta tara le inregistreaza in toate domeniile. Iar ‘Dorei’ au si ei cu duiumul.

 22. Calitati pastrate adanc in fundul sufletului in asteptarea unor vremi mai bune!
  Chiar ai suflet?
  Sufletul are fund si suprafata?
  Ce iaste acela suflet, elev goguta?
  Sufletul iaste ceva ce nu vedem, nu simtim deci, prin urmare, nu se exista.

 23. Ce te faci cand Dorel este in fruntea statului timp de 5 ani si ,,Doreii” care l-au avut in prim plan ii dau votul pentru inca 5 ani?! Chiar de doua ori, adica 20 de ani. Primii 2 Dorei, la fel de nocivi, macar au avut un singur mandat.

 24. În primul rând Antenele greșesc ipocrit, pentru că nu sunt prea mulți proști, SUNTEM prea mulți proști în țara asta. Iar șmecheria nu se consideră inteligență pentru că șmecheră e și vulpea(nu mă refer la Vulpea Ardelean), dar nu este inteligentă. Și-apoi nu este nimerit calificativul de tembel pentru jurnalistul care a inventat porecla Dorel, ci acela de pișicher!

 25. D0reii v0teaza un politician sa-i repezinte.
  Vor v0ta D000rel. La dublu.

 26. @ autor: Felicitari dlui Nistorescu pentru ca a gasit unghiul corect. _Dorelii de stat_ si _Dorelii etatisti_ sint cheia problemei – iar solutia, este dezetatizarea vietii romanilor pe toate dimensiunile.

  Pentru multe contributii pe subiect: urmariti canalul Telegram

  anon . to / 5bjNr2

  si microblogul asociat Teletype

  anon . to / BWFtW2

  @ charlie: Posibil ca printr-o coincidenta fericita sa fi ajuns la acelasi concept. Poate veti fi interesat sa vedeti pe Telegram/Teletype:

  Despre prostologie: ‘Adio elitei educate. Detoxifierea culturii’ citeva capitole, in special capitolul ‘Mic indreptar de prostologie’

  anon . to / KC0Dc1

  Despre Andrei Marga: ‘Elitele etatiste. Studiu de caz. Andrei Marga’

  anon . to / n4emkE

  @ Năvrăpăscu: Subscriu sentimentului dvs. Critica trebuie sa fie ridicatoare, nu toxica, desfiintatoare. Vezi link-ul de mai sus, ‘Adio elitei educate’.

  Despre prostia pe alte meleaguri: ‘Blindatul Bradley, de la ‘Pentagon Wars’ la MAPN’

  anon . to / SRyRwB

  *

  N.B. Scuze pentru modul de scriere al adresei URL, la Cotidianul, Akismet ‘antispam’ cenzureaza linkurile anon to (sau mai multe domenii, de pilda t i n y u r l, nu stiu, demersurile de remediere au ramas fara rezultat). Eliminati spatiile pentru a obtine link-ul de directionare…

 27. In atentia Platformei Romania Cetatenilor:

  In curind, pe canalul Telegram si microblogul asociat (vezi legaturile mai sus), voi publica analiza programului AUR precum si un document privind doctrina poporanist libertara pentru 2024 sub sigla ‘dezetatizare si nationism’. Inca in lucru…

 28. Care 5 ani plini de Dorei la vârf? 19 ani degeaba! De la Petrov am învățat cum să beau sa nu mă îmbăt și de la Johannis am învățat cum să-ți bați joc de un popor: sa tii afina de mana când primești onorul militar! O țară plină de leproși la vârf care nu dau doi bani pe supuși! O țară de sclavi!

 29. pt Serviciu public
  _Dorelii de stat_ si _Dorelii etatisti_ au apărut firesc, sincopă a democrației nu că este plănuit?

 30. asta nu e jurnalism, nu Dorel e vinovat , trebuia realocata magistrala de gaz , conform proiectului , înainte de a afectua in zona lucrări. Vinovați sunt cei care au dat dispoziții de continuarea lucrarilor

 31. Cum destui prin parlament n-au activitate nu gresesc nefacand nimic. Nu pot gresi. Iohannis este mereu in vacanta vorbeste rar si cand o face are legatura ci ce se intampla in Ucriana. Exista un adevarat dezinteres national sa miste ceva, in afara de ciordeli si tunurile politrucilor din toate partidele. Ciuca bagator de seama pe la Palatul Victoriei.

  N-au gresit ca n-aveau cum. Dorel prezent prin absenta. Si daca e prezent va fi dulap, ficus, turist, taietor de frunze la caini etc Exista presedinte dar este absent, greu de tras la raspundere, de demis…

 32. „Nenorocirile noastre vin din boala superficialității, instaurată în instituții și extinsă parșiv la populația fericită să dea vina pe un vinovat imaginar.”

  Da, „nenorocirile noastre”, in particular, mai mici sau mai mari, vin din superficialitate si asta vine din lipsa educatiei…

  In societate, „nenorocirile noastre” vin, pe un circuit mai complicat, tot din superficialitatea noastra, aceea cu care tratam problemele sociale si asta, tot din lipsa educatiei vine…

  Cat priveste „populația fericită să dea vina pe un vinovat imaginar”…
  Nici macar. Populatia este atat de eterogena… dar nu este fericita.
  Fericirea este o stare personala, de moment, poate fi si colectiva in situatii exceptionale.
  Ce ne caracterizeaza pe noi ca populatie?
  Daca, din pacate, medicii care au o meserie nobila si-au pierdut constiinta, daca politistii sunt coruptibili… grosul populatiei trebuie sa reziste, sa traiasca cum poate fiecare, sa se adapteze vremurilor…

 33. Din păcate multi Meseriași, Specialisti au plecat din țară, peste 6 milioane,
  Cum Educația e foarte slabă, meserii Nu se mai învață, sunt licee unde nici un elev
  Nu a luat Bacul… si apoi ne mirăm că școala scoate pe bandă rulantă multi Dorei !
  Statului probabil îi convine, cu cât mai multi Dorei cu atat mai bine, pentru-că
  sunt mai ușor de manipulat, controlat, exploatat ca să se îmbogătească Umbrăreștii
  si alti patroni fanfaroni.
  Halal

 34. Nu se nasc Dorei se formeazaa Romania educata unde „meseria se fura”. Un „meserias” care a furat meserie de cand se stie, suficient pentru o catastrofa.
  Dorel din capul statlui in mod normal ar trebui qestionat, in primul rand.

 35. Preotul Mihai Aldea spune că omul de azi e amărât şi o duce prost pentru că și-a pierdut rostul pentru că şi-a pierdut rădăcinile istorice.

  Slava Domnului ca românii, in majoritate, incă sunt empatici. Doamne fereste ca, in majoritate, sa devina cinici de la a fi indiferenti la raul altora până la a-l provoca cu buna stiinta din sadism, din indiferenta sau din interes.

  Este de analizat situatia familiei Pascu care s-a imbogatit facand rau prin actiunile lor culminand cu progenitura criminala. Ei deja nu mai sunt empatici, sunt cinici si, problema este cati sunt pe modelul lor?

 36. & Nea Nistorescule, ce faci bre, s-au ”flaltulat” ăștia și s-au și ”faultat”, iar dumneata dai la ziar, ”publicitate pentru orice”, cu ”bănuți” , ?

 37. & Bre nea Nistorescule, dumneta oi fi și invidios, că lu’ ”Dorel” ăsta de, ”îl promovează toată media”, nu îi zice Cornel, ?

 38. Va rog sa imi spuneti de ce nu pot intra la comentarii la siteul Cotidianul?

 39. Musiu Radule, acuma ce făcuși, ai postat prin efractie?
  Charlie poate si tu nu?

 40. Batjocura, luarea peste picior, cârcoteala, etichetarea, inventarea de porecle, tachinarea omului slab sau „sărac cu duhul” pentru neputințele lui, mai nou, boulingul. Dacă un om „cu pretenții”
  face asta, ne mai mirăm de ştrengarii din clasele primare? Nu cumva sunteți coinițiatorul „României cetățenilor?” Sunteți de plâns, moşule! Mare lucru dacă nu mă cenzurați din nou!

 41. & Bre nea Nistorescule erai bun de dat la OTV dacă vrei ”Dorel”, ? Te-a monopolizat olteanu’ Tucă și pentru Dan Diaconescu ,?

 42. evident ca „Dorel” si „treaba romaneasca”
  sunt expresii anti-nationale,
  expresii anti-romanesti.

  -e greu de explicat asta unora otravitzi cu mizerii de genul „las fierbinti”…..

 43. La cati de alde Dorel avem , am putea boteza tara „Dorelistan”

 44. TRANS vestitul core, alias FARA „Cuvinte”, prezinta reflexele lgtbt ale Calosului Tica-Editat tomlin rene marius, punctul lui de sprijin, ca sa „rastoarne Lumea” fiind „FUNDUL”, preferential de o suprafatza rubensiana…ANTISEMITUL/CARE URASTE ATAVIC EVREII,
  hemo roid se plange de discriminare rasiala ca sa-si justifice absenta, intrucat a fost tot timpul prezent cu pseudonimele de front
  din dotare…

 45. Analfabetismul funcțional din România depășește 50% și aceasta nu este cea mai mare problemă a sistemului educațional din România (edupedu)
  Preotul Constantin Necula s-a arătat îngrijorat de faptul că o generaţie întreagă îşi pierde sensul, din cauza drogurilor, în România.

  Treziţi-vă! Nu are cine veni de nicăieri pentru a ne reînvăţa limba română, statura română şi ajutorul acesta între oameni. Unde nu există voce care mângâie, nu există soluţii. Într-o ţară care ţipă continuu, trebuie să ne păstrăm calmul şi să ne aducem aminte că există o vorbă liniştită, cuminte, vorba cronicarului: „mult pot puţinii buni împreună”.

  Si vine un agramat care sa-si dea masura prostiei cu comentariul lui:

  Valah spune:
  22 SEPT. 2023 LA 16:41
  BOR(at) sa ne lase in pace cu aberatiile pe care ii tot place sa debiteze. Nimeni nu a intrebat ce opinie are

 46. Charlieboy,

  Intr-o zi, vulpea insetata trecea pe langa o vita de vie in care mai ramasese stralucind in soare, un ciorchine cu bobite pline de suc proaspat! Oh, ce sete imi este! Se da vulpea doi pasi in spate, isi ia avant si rateaza. O data, de doua ori, pana oboseste isi lasa boticul in pamant si oftand, isi zice, erau acri. (Esop citire)

 47. Meseriasii calificati au disparut au ramas unii care cred cu tarie ca ei sunt calificati si se intampla sa faca treaba de mantuiala. Exista o lipsa acuta de zugravi, mesteri, electricieni, instalatori, mecanici auto, sudori, tinichigii etc
  Cei care au lucrari le au programate cu luni inainte sau un an chiar, se cern cei buni si mai raman doreii si nici aia nu prea se gasesc usor. Se apleaza la importuri de forta de munca, cei calificati sau policalifcati sunt opriti la granite. Patronii se plang ca le dispare forta de munca asiatica.
  Nu mai exista scolarizare serioasa si profesioanala, daca exista (romani) cei formati profesional vor pleca in strainate dupa ce castiga experienta minima ceruta de angajatori straini care le platesc contributii la sanate, pensie, la ajutor social, somaj la cei cu forme legale, chiar si la sezonierii culegatori de legume sau fructe. Nu s-ar zice ca sunt Dorei, din contra sunt solicitati an de an si isi permit sa aleaga salariile mai mari din Germania fata de Spania sau Italia.
  Accidentele se intampla cu permisivitatea sefilor sa nu se respecte strict regulile de siguranta in munca, protectia muncii. Si de multe ori a conducerii firmelor, patronilor.
  Sau din cauza calificare necorespunzatoare un post va fi ocupat de primul angajatul disponibil care s-ar putea sa nu fie niciunul. Tot din lipsa de personal. Profesorii de scoala sunt suplinitori sau care trebuiau pensionati dar cine sa vina sa predea in localitati neinsemnate. La fel si doctori care nu se inghesuie in multe judete mai marginase sau mai saracacioase.
  Se lucreaza cu cine se poate sau nu se mai lucreaza deloc, nimic cum se intampla deja.

 48. De la Călărași la Tulcea, charlie Boy, numit „Neculcea”, (cronicar de vită nouă) , nu dă lapte, dar împunge:ce să fie, ce să fie? E Organul de Control , un Dorel de conjunctură, cam năuc , dar tare-n gură care merge înainte, doar ținându-se de mulă… Corector și Zombiac, bea aghiazmă, dar e Drac… Nea Cornele, ce te faci, dacă-ți intră in nadragi?

 49. Un lanț cinematic al distrugerii ființei umane, al corupției, al vânzării de țară! Postez scârbit cu colecistul plin de săruri amare! Jim Jones cu butoiul de otravă de 209 litri, Templul Popoarelor din Guyana Franceză 1979! Morți spălați pe creier! 1000 de morți! 1989, Mircea Dinescu fă-te că muncești, apa e otrăvita la robinete, 1000 de oameni împușcați în cap, proiectul cinetic 7.63 mm! Acum? Burghezia Securista jegoasa și analfabeta a dus România la 173 mld de Euro datorie publică, 8,8 milioane de români în exil! În 89′ nu Ceaușescu cu soția la Plutonul de Execuție Târgoviște, ” ci” Securitatea! Nu mai este bani de pensii speciale, România, veceul public al Europei Occidentale Civilizate? Impozite pe cei care muncesc? Impozite, pensiile speciale sunt roșii în obraji? Adrian Năstase Miliardar în Dolari cu vânzare Petrom la Austrieci, bani albi pentru zile negre? 1 mld de Dolari șpagă? Mamaliga nu face explozie! Țară de MAMALIGARI, țară de deșeuri sociale! Mossad rezolva asta cu 5.56 mm în deșertul Negev! Mamaliga nu face explozie! Emigrați și scuipați în urmă! Idem Argentina acum 18 ani! Scuipați în urmă și Emigrați! Scuipați..

 50. Cum se scrie istoria!
  Șoferul drogat, rudă în Academia Poliției. Mihail Claudiu Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul șofer drogat ucigaș de la 2 Mai, este rudă cu profesorul universitar Ilie Pascu, care a predat 24 de ani Drept Penal ofițerilor de la instituția din Băneasa.

 51. Securitatea care și-a împușcat proprii cetățeni in 89′ duce România la pierzanie! Pulberea și cancerul să se aleagă de statul securist, jegos și analfabet, „școlit”(?) Cum școlit?, școlit la Ecologică și Spiru la FF? Cancerul și Buba Neagră asupra lor, asupra copiilor lor până la al 9-lea neam și asupra trolilor psd! Bine faci, bine găsești!:Furi România, tu mafia gulerelor albe? Până la al 9-lea Neam viermele cel neadormit și Pucioasa! Domnul Meu și Dumnezeul Meu! Fa curat Doamne în gradina Maicii Domnului! Suferințe eterne pt hoți, vânzători de țară, pt troli psd și pt copii lor! Pulberea…

 52. Din intelepciunea poporului sau Pacala sfaturi pentru Tândală:

  Să fie modest și drept (Mai bine fruntea cozii decât coada frunții și Șezi strâmb și grăiește drept).
  Să-și facă treburile la timp (Bate fierul până e cald) și să-și țină gura închisă (Fiecare pasăre pe limba ei piere).
  Să nu fie zgârcit, dar nici risipitor.
  Să se întovărășească cu oameni cumsecade, să nu umble pe la judecăți și să nu aibă de-a face cu cei mari (Corb la corb nu-și scoate ochii).
  Să nu aibă încredere în ciocoi, în parveniți (Din coadă de câine, sită de mătase nu se face).
  Să se ferească de proști și de nebuni.
  Să nu aibă încredere în promisiuni.(Înțeleptul făgăduiește, nebunul trage nădejde).
  Să nu facă datorii, dar nici să nu dea cu împrumut și nici să nu facă afaceri cu rudele.
  Să nu se încreadă în oamenii aflați în posturi mari.
  Să nu fie încrezut, nici exagerat (Nu face din țânțar armăsar).
  Să nu fie supărat pe soarta lui, căci nu se știe niciodată ce ți-e scris (Joacă ursul la cumătrul, poate va juca și la tine).
  Să se însoare la timp (Însuratul de dimineață și mâncarea de dimineață nu dau greș) și să cunoască fata dinainte, să n-o ia din auzite (Se întâmplă că de departe e trandafir și de aproape borș cu știr).

 53. Hm, intelepciunea populara, veche de cand lumea, sa nu ajunga la judecata cu cei mari pentru ca nu-si va gasi dreptatea, corb la corb nu-si scoate ochii, sa nu aiba incredere in parveniti, sa nu se insoteasca cu prostii si cu nebunii si sa nu aiba incredere in cei din posturi inalte!
  S-a schimbat ceva?

 54. Tică, fă-te ca postezi, Mircea Dinescu se plictiseste fără prostiile tale, aberații care te fac „coleg” cu Tică Rică Venturiano, un Apostol Caragialesc, prezent pe forum sub acoperirea unui nume din schița numită „Telegrame” și anume Postakel agudurău,(jucat de Vasiliu Birlic) sau cu varianta Postache…
  Ai sictirel, un charlie, slias Titircă, care confundă forumul cu un tractir. Și scoți fum ca un tractor cu garnitura de chiulasă prăjită. Te ascunzi, dar îți lași fundul gol afară din brusturi. Ha, ha ha, mă dor fălcile de atâta râs!

 55. Dorel scrie zilnic editoriale si ca sa-si injure cititorii (sinucidere unsa cu Superior de Regiune), scrie si pe forum, cu id-ul Charlie. Altfel, cenzureaza, ca asa a invatat de la PROFI, la UBB Cluuuuj. Sa traiti mult !

 56. Din păcate as-a umplut România nu numai de Dorei, periculoși și ăștia din cale-afară, dar nu mai distrugători la nivel macro, decât ștrulii, orbanii, sau alte closeiie, sau clotilde ! 😎
  P.S.
  Pe unii îi bântuie adevărul ca pe-o stafie și atunci când lipsesc eu, uitând că oricât ar vrea ei, tot rămâne cineva care să facă curat în Țara asta plină de gunoaie aduse de puhoaiele „revoluțiilor”, mai nou a războaielor, pentru noi ordini mondiale !

 57. Din păcate s-a umplut România nu numai de Dorei, periculoși și ăștia din cale-afară, dar nu mai distrugători la nivel macro, decât ștrulii, orbanii, sau alte closette, sau clotilde ! 😎
  P.S.
  Pe unii îi bântuie adevărul ca pe-o stafie și atunci când lipsesc eu, uitând că oricât ar vrea ei, tot rămâne cineva care să facă curat în Țara asta plină de gunoaie aduse de puhoaiele „revoluțiilor”, mai nou a războaielor, pentru noi ordini mondiale !

 58. intr-un român care a construit bine. Iar faptul ca a scumpit lucrarile cu 40% din cauza cresterii preturilor materiaslelor de constructii li se pare anormal amatorilor de țepe occidentale?

 59. ”Dorel avea probleme serioase la școală. Diriginta îi zicea mereu:
  – Mă înnebunești, Dorele, tu chiar nu înveți nimic?
  Într-o zi, mama lui a venit pentru a afla cum se descurcă băiatul. Diriginta i-a spus cu sinceritate că e pur și simplu un dezastru, are note foarte mici și n-a întâlnit un elev așa de prost în întreaga ei carieră. Femeia a fost atât de șocată încât l-a retras pe Dorel de la școală și a plecat din București, mutându-se la Cluj.
  Douăzeci și cinci de ani mai târziu, profesoara a fost diagnosticată cu o gravă boală cardiacă. Toți doctorii au sfătuit-o să accepte o intervenție chirurgicală pe cord deschis, pe care doar un chirurg din Cluj ar putea s-o facă. Rămasă fără opțiuni, profesoara a decis să facă operația, care a fost un succes remarcabil.
  Când s-a trezit din anestezie, a văzut un doctor frumos zâmbindu-i. Voia să-i mulțumească, dar nu putea vorbi. Fața a început să-i devină albastră, și-a ridicat mâna, încercând să spună ceva, apoi a murit.
  Doctorul a fost șocat, întrebându-se cum s-a întâmplat atât de brusc.
  Apoi s-a întors și l-a văzut pe prietenul nostru Dorel, om de serviciu, care deconectase echipamentul de susținere a vieții pentru a-și conecta aspiratorul.
  Dacă ai crezut că Dorel o fi devenit specialist în chirurgie cardio-vasculară, există o mare probabilitate să crezi tot ce vezi la TV sau ce livrează rețelele sociale.”

 60. Inviati-l pe Ceausescu! Asta este unica solutie salvatoare in Romania de azi. In rest vorbim povesti cautand acari Pauni la plural. Degeaba dam vina pe un Dorel multiplicandu-l justificativ in toate domeniile si la toate nivelurile activitatilor umane. Romaniei ii lipseste un conducator cu oua, de fapt nu l-a mai avut de cand securistii cumparati de vest l-au impuscat pe Ceausescu pentru a conduce apoi ei tara prin slugile lor. Spre binele lor, bineinteles!

 61. 1.citind netul,vazind ca urmeaza r3mondial,ca ue si usa pot pierde in fata rusiei,vhinei si coreei n plus iranului,ne punem intrebarea sinpla:cind schimba romania iar tabara,germanii stiu la ce ma refer 2.pensiile speciale nu trebuie reduse la ridicol pentru simplul motiv ca numai astfel romania are sansa sa renunte la cersetorie la inalta poarta a ue,sa se apuce sa se guverneze si sa faca investments pe banii ei,sa reduca numarul bujetarilor la jumatate ori sa le dea numai jumatate de bani celor existenti.vreti consum sau dezvoltare?ro face dezvoltare cersind de la ue.3.e musai sa va orientati spre orizonturi libere,sa emigrati in zone care nu vor cunoaste bombardament nuclear,nici comunism.plecati in africa sau canada,nu in ue sau usa 4.eu nu am nimic cu cei care conduc dar nu s a facut pricesul comunismului unde se poate arata ca s au onorit sute de mii de romanasi veseli pentru ca sleatca misecupcr sa si faca de cap,nu procesul revolutiei furate de fiul de caldarareasa(ioniliesco),nu pr.mineriadei.4.vestul trebuie sa aduca oameni loiali la conducerea romaniei vesele,astia iar se duc la rusi si chinezi sa schimbe jugul.oare dupa 89,securicii nu au,avut contacte cu chinejii?5.puneti dosarul revolutiei pe net,il completam din mers 5.vestul n a putut sa faca tiganie cum s a stabilit.oltenia e cam tiganizata deja,vedem la cei care vin de acolo.romania s a tiganizat si ea,s au prins romanii ca daca te cobori iti merge bine 6.china va avea razboi,va debarca in alaska si canada cel putin,investitiile vestice din china trebuie rwtrase,ramineti fara,ele.pe net scrie ca china a furat tehnologie fara sa plateasca in 20ani de 6000mrd usd 7.rusia,ukr,ue,usa=tari cretine sau creștine?china,india=tari pagine.haideti sa nu ne mai certam creștinii intre noi,sa dezvoltam creștinatatea.voi ii dezvoltati pe pagini?ce popor luminat sintem noi,creștinii? 8.spaga.ro,site de facut,cu spaguta cea de toate zilele

 62. Daca totzi ne tragem de la Adam shi Eva, despre Dorel, nu se poate spune decat freaca menta > ka kamunizshtii. Un aparat de stat uriash platit shi regeshte de la Bugetul mamaligarilor, explica cel mai bine acest lucru. Zilnic sunt accidente, incendii shi alte nenorociri, de te miri cum mai poate romanul sa traiasca in asemenea conditzii? Daca sunt platitzi mai ceva ca altceva, inca din dec.1989, asta denota ca psihologic se actzioneaza profesionist pe mai multe planuri asupra tzarii noastre, shi totul este coroborat cu realitate externa.
  O zi buna.
  Con

 63. Eroare humanum est ! Ciorditum semper fidelis. Ave Dorel Augustus Magnificus ! Futuro incertus est

 64. Con spune:
  23 SEPT. 2023 LA 3:45
  Daca totzi ne tragem de la Adam shi Eva, despre Dorel, nu se poate spune decat freaca menta > ka kamunizshtii. Un aparat de stat uriash platit shi regeshte de la Bugetul mamaligarilor, explica cel mai bine acest lucru. Zilnic sunt accidente, incendii shi alte nenorociri, de te miri cum mai poate romanul sa traiasca in asemenea conditzii? Daca sunt platitzi mai ceva ca altceva, inca din dec.1989, asta denota ca psihologic se actzioneaza profesionist pe mai multe planuri asupra tzarii noastre, shi totul este coroborat cu realitate externa.
  O zi buna.
  Con

 65. …ce ciudat!?!…avem un articol pe cotidianu, marca romaneasca, constructorul…este apreciata respectarea termenelor….avem un alt articol, umbrarescu vinde firma…chiar nu faceti legatura?…de 33 de ani, cei mai multi bani sifonati de la bugetul de stat au disparut pe drumuri-de ce nu se intreaba nimeni despre batalia pe min.transporturilor?-prin acte la acte aditionale, prin molecule de autostrazi care se prabusesc la cateva secunde dupa ce multi burtosi politici taie panglica, samd…ok, la subiect:cu siguranta cazul conductei muncitorii nu au fost dorel, lucreaza pe plan zilnic de santier…este adevarat, multe pozitionari pe planuri ale diverselor lucruri ingropate-si nu numai-nu coincid cu realitatea din teren…eu zic sa asteptam…am asa, o presimtire ca acolo a fost alt dorel, ma ROG!…

 66. Umbrarescu pe care îl promovați aici la „România care merge”, parcă, nu are nici o vină?!

 67. Tomlin, cum de numește persoana care dă lecții de moralitate, dar pune în primejdie viața unor oameni, din culpă?
  E drept, a fost într-o zi de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, la orele 21,când a fost accidentul ,anul 2011.
  Mi-e silă de deontologii cercetați pentru incalcarea legilor, care se cred etaloane de moralitate.
  Este vorba de personajul confundst de tine cu charlie,un mitoman de baștină…
  Ghici ciupercă, anti pesedeilor!

 68. Paul Stănescu: Nu mă aşteptam la aşa ceva. Pot spune, nici eu numa asteptam la asa ceva desi nu-l cunosteam, nu l-am auzit vorbind… Pe ce se baza increderea mea? Cred ca numai pe dorinta de a exista si politicieni cinstiti.

 69. FARA „Cuvinte” nu e numai core, ci si asa cum sustin repetat rene/marius cu reflexul tamp de a-si dejecta fecaloidele pe puncte, dupa care sa plaseze cate un PS sau mai multe…Hmmm…Alatrinei…CLONE SOVIETICE din Padurile Snagov, Baneasa/Gradistea, Faget!
  Calosi Tica-Editat tomlini Mari ursi siberieni IREDENTISTI hemo roizi…IDiotul repeta tamp MISTIFICAREA cu „UNA MIE de IMPUSCATI
  IN CAP” la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern pe care insista scarbavnic a o numi „revolutie”…Au fost ZECI DE MII IMPUSCATI MORTAL IN PIEPT SI IN BURTA, CIVILI, DAR SI MILITARI SI MILITIENI SI SECURISTI!!! CREMATORIILE AU DUDUIT si pt acoperire ASASINII
  au pus in scena DIVERSIUNEA cu Crematoriul „Cenusa” unde ar fi fost „DOAR” 40 de „timisoreni” incinerati!!! Ca sa o „inculpe” pe Elena CARE ERA ARESTATA DIN SEARA DE 17 dec 1989!!!

 70. Charlie, cercetează prntru cine s făcut cornel Nistorescu campanie electorală la alegetile între Traian Băsescu si Mircea Geoană. Hai, curaj, Editat mică…
  Seamănă cu linsajul jegos împotriva Gabrielei Firea.

 71. Charlie, moncher, am convingerea ca si daca am repeta exact ideile si cuvintele tale, tu tot ai fi contra. Canuta om sucit! Dar, recunosc, nu ma supara alaturarile tale cu niste comentatori inteligenti, indiferent de convingerile lor.
  Si, da, ai stilul tau inconfundabil.
  Citindu-ti comentariul mi-am amintit o stire cu o turma de oi care a intrat intr-o cultura de canabis.

 72. au aratat pa ARTE tv de Moldova, unde un moldovean, aparent propietar la ceva pacolo, radea tot timpu, asi stergea mucii cu palma si cu dosu, la doua cuvinte, intrase antro vie, probabil alui, ca erau altii care culegeau, unde moldoveanu halea deja doi ciorkini an 10 secunde.

  van ghura de subdezvoltati, numa chachat vine delavoi dacolo. ROMA_niea, tinutul de unde intra chachatu an europa.

 73. radea moldoveanu, ca prostu, sisi stergea mucii cu palma si cu dosu, pa TV. Era propietar capitalist, unde altii ai culeageau via. Blestemata rasa mai sunteti pa fata pamantului. Si va anmultiti, ca va place churu si chachatu.

 74. Mai mare gogomanie decat a hemo roidului Hmmm cu „comentatorii AGENTI SOVIETICI ‘inteligenti'” nici ca putea dejecta, iar in ce-l priveste pe camaradul lui Hmmm, umbra mea @ Charlie/charlie zis Calosul TicaEditat tomlin core/rene/URA FATZA DE ROMANIA GENERICA
  a ramas cu aceeasi fixatie tampa de a-mi pune intrebari!!! Crede ca a ramas acelasi anchetator sekuku ca pe vreamea lu IMPUSCATUL IN CAP si IN PIEPT si IN BURTA si IN MADULARE Ceausescu…Cum dau in TICALOS, cum isi face aparitia scarna via cu „struguri acri”
  la care nu ajunge VULPEA SLAVONA doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/APATRID UCRAINEAN BOLSEVIZAT incrucisat cu un lup dac,
  dand astfel „prafului stelar” posibilitatea crearii unei noi forme de viata, SACALUL care populeaza HAITELE reunite ale Sekuku de pe forum!!! Nu-mi iese din cap DELIRUL lui Hmmm cu „comentatorii inteligenti” pe care-i declara cu CONVINGERI ANTISEMITE, ATEE, PROSOVIETICE=ANTIROMANESTI ‘diferite’!? Nu e TAMPA aceasta CLONA Hmmm? TURMELE DE OI si HAITELE DE SACALI NU SUNT INTELIGENTE, ele reunesc JI VINE MACINATE DE INSTINCTE, constiente ca numai TOPINDU-SE in MASA POT SUPRAVIETUI!!!

 75. Domnule cornel Nistorescu, e adevărat că sunt ziaristi îmbogățiți prin santaj de presă in România ?
  O fi adevărat că lupul schimbă blana, dar năravul, ba?
  E adevarat că sunteți cel mai bogat ziarist din România, proprietar al unei paduri si vjle ch 45 de camere, piscină,?
  Despre realitatea TV, Gold FM, neputeți spune care a fost rațiunea lor de a fi?
  Sunteți o persoană controversată, domnule?
  @Charlie, o fi cornel Nistorescu, prieten cu Coldea si urmaș al lui Pamfil Șeicaru, cunoscut pentru campaniile de presă comandate impotriva unor Editat?

 76. ATACURILE TICALOASE la Nea Cornel ale Calosului Tica-Editat TRANS vestit ca tomlin/@Charlie/charlie/gigel/Gigione/GG sunt MARSAVE si nu tin cont de REALITATEA ca Nea Cornel a avut dreptul in 1989 sa inteleaga ce a insemnat BOLSEVISMUL STALINIST ROMANESC pe care Ceausescu l-a DESAVARSIT!!! Si e de apreciat pt. ca a devenit un ANTI convins, iar daca in 2009 l-o fi preferat pe Basescu lui Geona si-a dovedit CONSECVENTA in NOUA ORIENTARE, chiar daca din naivitate l-a crezut pe Basescu un „democrat”!!! Dar sa nu uitam ca TOTI ROMANII credeau ca au de ales intre UN SIMPLU TURNATOR si UN FECIOR DE GENERAL DE SECURITATE!!! Nea Cornel merita felicitat si pentru ca nu si-a conservat RANCHIUNA ANTI-BOLSEVICA de dupa 1990 proiectand-o asupra URSS-Rasputin…

 77. Eu nu as putea fi vreodata cenzor.
  Imi exprim deschis parerile si, cateodata, imi iau libertatea fata de niste comentatori cu care pot empatiza, sa-mi spun o parere diferita. Nu-mi propun sa le schimb ideile, vreau numai sa le comunic un alt punct de vedere.
  Tu, ce vrei sa faci intr-o comunitate eterogena?

 78. Fariseismul „empaticoid” al sekuku ceausist Hmmm e tipic TRANSvestitul core si HAITELE reunite resovietizate…Vechea MAROTA cu „parerile deschise” zdrentzuita de atata folosinta e vanturata sprintar, aproape inocent…Ce conteaza ca se sfideaza bunul simt
  si realitatea? Ce conteaza conotatiile EXTREMIST-TERORISTE marxistoid/bolsevicoid/nazistoid/legionaroide pe care niste NORMALI si NU FANATICI trebuiau sa le inteleaga de la bun inceput cand am reactionat la acest fariseism ordinar folosit de o pleiada intreaga de de-al de core, Batranul, Alatrinei, Yahwe Yoram Hassan Haysam Bairam Ramadam etc? Cine va propune CATARILOR ceausisti sa va schimbati „ideile extremiste”? Vreti sa fiti lasati in pace cu DEJECTIILE? De ani de zile nu mai sper intr-o sensibilizare a BRUTELOR DOGMATICE… Cu cat SEKUKURISTII si Rasputin au comis mai multe CRIME CONTRA UMANITATII, cu ATAT PROST-TRACII S-AU INCRANCENAT MAI PUTERNIC!!!DIVERSIUNE dupa DIVERSIUNE INTERNA si PRIM MATELE VOR DOAR COSMETIZARI!!! COMUNITATEA DE INFORMATII E OMOGENA!!!

 79. pare un „Canita om sucit”, insa daca analizam DOR+EL ajungem la dorul de lucrul perfect pe care doar Dumnezeul il face. Desi pare doar un nume dat de un ziarist este reflectarea a ceea ce nu vrem sa credem, inspiratie, muza, etc. In final putem spne ca dorul spre perfectiunea divina trece prin multe rateuri, situatii incredibil de inteles. Numai ca la Crevedia deja se poate vorbi de ”necunescutele cai ale lui Dumnezeu”. Pt ca una din victime mai avusese un accident in care s-a ars, deci…cum ar spune unii soarta, norocul nu l-au salvat de doua ori. A fost o tragedie si e o situatie dramatica pt multi, dar s-ar putea mistic sa fie altceva, ceea ce noi nu intelegem, decat o intamplare tragica, din caiza lacomiei sau neatentiei unui Dorel…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.