Dorinel Munteanu, în pragul unei suspendări record

Fostul component al Generației de Aur, Dorinel Munteanu, și-a șifonat rău de tot imaginea în ultima vreme prin numeroasele scandaluri în care a fost implicat. Lăudat de toată lumea pentru că a reușit să facă din nou promovata Oțelul Galați o echipă care să rămână invincibilă pe teren străin pe tot parcursul turului acestui sezon Munti e pe cale de a primi o suspendare record ca urmare a abaterilor grave de la etica sportivă petrecute pe bandă rulantă în ultima vreme. Mai întâi a fost episodul în care a avut un limbaj socotit rasist la adresa fanilor Rapidului, pe care i-a numit bruneți, apoi a produs un seism în cadrul clubului alături de soția sa, rezultând demisia unui important oficial iar în timpul și la finalul meciului pierdut în ultima etapă la București, în fața lui Dinamo, s-a dezlănțuit, înjurând tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv arbitrii asistenți.

Dorinel Munteanu (55 de ani) riscă o suspendare șocantă de 9 etape pentru derapajele grosolane din meciurile cu Rapid și Dinamo, care s-au disputat 3 și 18 februarie, în etapele 24 și 26 din Superliga. Antrenorul celor de la Oțelul Galați nu va scăpa nepe depsit și în acest moment este sigur de faptul că va absenta de pe bancă la următoarele două jocuri, cu Farul și CFR Cluj.

 Eu nu am intrat în conflict cu fanii Rapidului. Vocabularul e unul care se potrivește, îi știu de mult, dar nu cred că le sunt simpatic. Nu toți sunt așa. Doar unii au fost așa, mai bronzați puțin”, a spus Dorinel Munteanu, după Rapid – Oțelul 2-1. Giuleștenii au solicitat ca Dorinel Munteanu să fie pedepsit cu suspendarea maximă pentru derapajul avut. În acest context, sursa citată anunță că dacă se adeverește cel mai negru scenariu pentru antrenor, atunci acesta va fi suspendat, în total, pentru următoarele 9 etape.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Un om face ceva in meseria lui si eventual isi exprima o parere. Un grup de cetateni cere sa fie pedepsit (pentru limbaj rasist, antitrans, antitermit, orice) si se intampla. Ultimii zece – douazeci de ani au adus „la cele mai inalte cote” asa-zisa „corectitudine politica”. Lumea isi va reveni in cele din urma dar ranile de azi vor ramane.

  2. @ ,,nepe depsit”, din articol al Cotidianul , ? Nistorescu poze cu pahar și sticlă, ? Generația lu’ Cornel Dinu, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.