Dosarul Elenei Udrea, blocat de COVID

Dosarul Elenei Udrea, blocat de COVID. Fostul ministru trebuia să fie audiat, joi, la Curtea de Apel București în dosarul Hidroelectrica, privind valiza cu bani pretins primită de la omul de afaceri din Energie, Bogdan Buzăianu.

Audirea nu a mai avut loc, deși Udrea a fost prezent la proces în regim de videoconferință, întrucât instanța a constatat că dosarul nu se află la CAB, ci e rămas la ICCJ.

Grefierul de ședință spune că a anunțat că încă de acum câteva zile că a efectuat procedurile de solicitare a cazului la ICCJ pentru termenul de joi. Doar că toți grefierii Secției Penale a ICCJ au COVD așa că dosarul nu a putut fi găsit în timp util pentru transmiterea sa la CAB.

Astfel, la cererea părților din dosar, audierea a fost amânată pentru  6 septembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

 1. „Doar că toți grefierii Secției Penale a ICCJ au COVD”
  -asa sa fie,
  toti!

 2. V-am spus eu că se rezolvă? Pt Woody schimbăm legile, schimbăm Constituția, declarăm și război Rusiei, dacă e nevoie! Doar nu vreți să-l dea în gât pe Petrov…

 3. Trebuia să răspunzi:
  Nu,că Shakira.
  Îl blocai.
  Iar dacă era cardiac,mierlea la telefon.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.