Două dezbateri publice la Ministerul Justiției

Ministerul Justiţiei a anunţat, miercuri, că va organiza, pe 26 aprilie şi 16 mai, două dezbateri publice privind proiectul de modificare a Codurilor penale, pe care l-a publicat pe site-ul său și care nu prevede introducerea unui prag pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

În data de 26 aprilie, ora 10.00. Pentru această întâlnire, înscrierea participanților se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: dean@just.ro până la data de 24 aprilie 2017 ora 10.00. În cazul asociațiilor legal constituite, numărul maxim al participanților este de două persoane/asociație. Timpul alocat fiecărei intervenții este de 3 minute pentru fiecare asociație, respectiv participant individual. Dezbaterea va avea loc la sediul Ministerului Justiției, Sala de consiliu, etajul I, capacitatea sălii fiind de maxim 50 de persoane.

În data de 15 mai, ora 12.00. La această dezbatere urmează să fie invitați reprezentanți ai instituțiilor și asociațiilor profesionale care își desfășoară activitatea în domeniul înfăptuirii justiției, precum și ai organelor reprezentative ale profesiilor liberale din domeniul justiției, interesate în aplicarea prevederilor cuprinse în proiectului de lege”, arată ministerul într-un comunicat.

„.