Dovada că românii au împânzit Anglia și Țara Galilor

Românii au împânzit Anglia și Țara Galilor. Cel mai recent recensământ arată că româna este a treia limbă principală ca răspândire în Anglia și Țara Galilor.

Aceeași cercetare mai arată că s-a înregistrat și o creștere a numărului de persoane care și-au ales doar o identitate națională românească, arată datele ONS citate de publicația The Independent.

Cifrele arată că româna a devenit a treia cea mai răspândită limbă principală în Anglia și Țara Galilor, pe fondul creșterii numărului de persoane care își descriu identitatea națională drept română. După engleză, cele mai populare limbi principale în 2021 au fost poloneză (1,1% din populație), română (0,8%), panjabi (0,5%) și urdu (0,5%), potrivit datelor recensământului de la Oficiul Național de Statistică (ONS). ).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

9 Comentarii

  1. Iata paradoxul. Ne place sa le spunem ungurilor ca au fost nomazi si ca s-au stabilit doar de 1100 de ani. Dar uite ca suntem suficient de imbecili sa nu realizam ca romanii au devenit nomazii Europei. Boceluta in spinare si… ubi bene ibi patria. E plina Anglia, Germania, Italia, Spania, Franta… etc de patrioti rumunesti care-si smulg camasa / sutienul de pe ei de dragul scumpei noastre tarisoare. Si culmea, chiar ne mandrim ca am reusit sa-i facem invidiosi pe traditionalii nomazi din tarile Europei.

  2. —NU SE CONFIRMĂ, DEOARECE,MUSULMANII,ACOLO,FAC LEGEA.
    —ROMÂNII,MUNCESC ACOLO,ȘI MAI MULT,NU REPREZINTĂ PENTRU MAREA BRITNIE.

  3. Ciuubotare, te iubim. uite ca si in Cotidianul mai apar lucruri frumoase. nu doar porcaria de razboi din Ucraina, nu doar vaccinuri si Rafila, nu alte chestii care nu ne privesc la buzunare. azi ne ai dat o stire faina, uite ca mai sunt undeva romanii vizibili. Ciubotare, salut cu respect!

  4. Și habibii nimic ? Ăia deja se dau descendenții direcți ai lu’ LionHeart ??

  5. Nasol, nasol ! Pana cand salariul minim in Romania nu va ajunge la 4000 lei net adica 800 euro emigratia va continua ! Asta ar treb. sa faca guvernarea actuala pentru ca are mare majoritate in Parlament. Dar iata ca viram la greu in Ucraina !

  6. Mare pagubă! Rrromânii au împânzit Anglea.
    Să dea Domnul să nu se mai întoarcă niciodată aici, unde ni i-au adus tătarii pe cap

  7. dar s-ar putea sa fie si altceva decat un exod, teoretic exista asemanari intre Stonehenge si Sarmisegetuza. Este posibil ca in timpul erei glaciare populatia sa fi ”fugit” din calea frigului acum peste 13.000 de ani. Au trait cu alti europeni, apoi unii s-au intors si au dus Civilizatia Megalitica despre care Rudolf Steine spune ca:”A pornit de la Marea Neagra ca si cultul druizilor”. Unii s-au intors in Insulele Britanice altii in Scandinavia. Despre cei din Scandinavia stim de la Mircea Eliade ca afirma:”se trag din Deceneu si Zalmoxis”. A urmat perioada cand varegii numiti si rusi au ”coborat” din Nord la Marea Neagru, facand comert si razboaie. Poate vocea sangelui, poate doar speranta i-a chemat…daca avem curajul putem accepta ca toti europenii au fost un popor si ca deosebirile sunt datorate alimentatiei diferita prin sol, dar si clima, dar in fond toti avem aceeasi stramosi…

  8. @nicu olahus: oricand, adica peste 5-10 ani poate ajunge salariul la suma mentionata de dumitale, dar costul vietii nu e batut in cuie pe viata la o limita, costul vietii creste nonstop si nu se aliniaza cu cresterea preturilor in Romania, diferenta uriasa creste permanent pentru furnizare de sclavi romani in strainezia! Haoleuuuu, muica, aici in acest material expus spre analize, ceva nu se leaga! Parca romanii erau cei mai afectati de cresterea preturilor in Anglica si multi au plecat in alte tari! Acum e revenire la baza?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.