Dr. Cîrstoiu și scheletele sale

Apropierea alegerilor locale și anunțul candidaturii la funcția de  primar general al Capitalei l-au transformat deja pe dr. Cătălin Cîrstoiu într-un personaj vânat de presă. Pe toate planurile. De departe, însă, activitatea sa ca medic si ca manager al Spitalului Universitar de Urgență București este cel mai verificată.

După ce a recent au ieșit la iveală o serie de contracte încheiate de dr. Cîrstoiu între 2021 și 2024, acum, Hotenews dă publicității o anchetă și mai și.

De data aceasta, jurnaliștii agenției de presă citate dezvăluie cu documente că dr. Cîrstoiu care lucra în toamna lui 2023 ca manager la stat „trimitea pacienții în privat, unde-i consulta la clinica familiei lui. Iar pacienții plăteau pe altă firmă, tot a familiei Cîrstoiu“.

De altfel, un raport al Corpului de Control al Guvernului care semnala către ANI posibilele situații de incompatibilitate și conflict de interese în cazul managerului dr. Cătălin Cîrstoiu a ajuns la agenție în 2020.

Intrebată despre acest caz, ANI a răspuns jurnaliștilor că „instituția nu poate furniza date și informații cu privire la cauzele aflate pe rolul Agenției, respectând astfel unul dintre principiile după care se desfășoară activitatea de evaluare, respectiv „ (…) confidențialitatea (…)”.

 

Citeste articolul integral pe Hotnews.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. Au dat azi cei de la A3 câteva! 😂😂😂😂 Din start am scris, pe baza datelor personale că individul are cozi grave și groase, de asta și candidează. Când am afirmat că e copia in parte a lui Petrov, caracterul identic Petrov, tot din datele personale, nu am greșit. Tupeul individului de a minți depășește orice imaginație și limite. Vă dați seama că bucurestenii sunt victime sigure prin faptul că se apasă pe profesia de medic? Profesia de medic e in cabinetul medical, nu are nicio legătură cu funcția in care se vrea votat! Bucureșteni, beliți ochii mari și deschideti-va mintea, veți fi victime sigure!

 2. Un asemenea personaj nu are cum sa ajunga primar general .Sper ca bucurestenii sa nu se mai pacaleasca la fel cum au facut cu ceilalti primari pana acum ,care nu au facut nimic ,inafara de a se inbogatii ei si familia lor.

 3. Zeci de ani Ministerul Sanatatii a lasat ca medicii sa lucreze si la stat si la privat. Sute de miliarde au fost deturnate din asigurarile de sanatate catre privat. In toate tarile europene dezvoltate, medicul alege ori la stat ori la privat. Cine are bani merge in privat. La noi spitalele publice au ajuns locuri de a aduna clienti pt privati pe bani multi. De aia au aparut zeci de clinici si soitale private cu dotari mai bune dar f.scumpe. Cand este este vorba de spitale publice mori cu zile. De votat doar partidele care vor face acesta delimitare si taierea pensiilor speciale si profesionale fara contributie.

 4. golania cu doctorii si plimbatu de la spitalul de stst fondat, platit de contribuabili…si imbuibarea unor doctoriprofitori…innebunitzi dupa bani in asa zisele clinici private…unde asiguratul este nevoit sa scoata bani din buzunar pentru tratamentul medical…
  E CEA MAI MARE GOLANIE
  La spital nu vor sa faca nimic invocind faptul ca aparatura nu functioneaza, ba ca nu au de nici unele…
  atunci de ce mai e spitalul…doar sa le aduca clientzii la clinica particulara…unde au un nenorocit de ekg si un ecograf…
  iar doctorii…numai prin concedii stau…nici nu stii cind mai muncesc…

 5. Peste 50% dintre PRIVATI lucreaza inn Spitale, Policlinici de stat sau au lucrat pana la pensionare dupa care au lucrat/lucreaza doar privat, dar tot cu pacientii de la stat!!! Printre publicatiile care s-au apucat sa-l „purece” pe basoidu ciuciuolacuit se numara si Coti…E adevarat, citand din altii…

  Conform ANI individul a fost pana-n 2020 un model intre „Hypocrati”…Pe cine serveste PRESA cand sare feroce in spinarile unor „catindati”? Stim de la analisti si forumisti ca Securitatea serveste regimul/coalitia TRADARII NATIONALE si de aceea nu pricep
  ASALTUI PRESEI SECURISTOIDE asupra propriului catindat in loc sa-l ridice in slavi? Precis stie intox-xicatu cu dogma marxistoida
  care a aparut din NEANTU Sovietic de curand cu noi energii…

 6. De altfel, individul care a jurat credință lui (H)Ipocrit, are multe, multe schelete in dulapuri. In cimitir gasesti mai putine.

 7. E clară direcția cotidianului. Dan, bolojan sunt salvatorii României, arhitecții administrației, corifeii primarilor. Au proiecte, fac, construiesc, renovează. Cu viteza luminii, cu avântul chinezilor. Asta de 3 luni de când a început lupta electorală. Alți 4, ani de data asta, n-au făcut nimic. Au inundat spațiul ziarului mai ceva decât gunoaiele Clotildei.
  În contrapartidă, Popescu și cîrstoiu au bube, schelete, afaceri nelucrate, sunt dubioși, ascunși, pernicioși, lucrează în zone infame.
  Standardul dublei măsuri funcționează la turație maximă. Votați ce vi se spune!

 8. In orice caz, are o mecla de escroc, ceva de groaza ! De aia si, probabil, cu citeva dulapuri de-ale lu’ Iohannis pline cu dosare puse la dospit si cu care securistii il manevreaza, a si fost scos pe coverta … Mai ramine doar sa descoperim daca deja si-a cumparat vila in Grecia, gard in gard cu Oprescu-Hirsch !? …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.