„Dragă Nicușor Dan”, unul de-al tău îți arată dezastrul din Herăstrău!

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu prezintă luni fotografii din Parcul Herăstrău, transmițându-i lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, că este beznă totală în parc, aleile sunt pline de gropi, iarba este uscată şi spaţiile verzi arată dezolant și nici picior de poliţist. Ungureanu a luat-o la țintă și pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

„Dragă Nicușor Dan m-am plimbat ieri seară în Parcul Herăstrău.
Locul acesta atât de iubit de bucureșteni arată la fel de rău ca în timpul mandatului catastrofal al doamnei Firea.
Nu am văzut șobolani și șerpi pe aleile parcului, poate și din cauza faptului că în prea multe locuri din parc este beznă complet.
Tinerii care se plimbă la ore târzii își luminează pașii la lumina telefoanelor.(foto 1)
Aleile sunt praf și pulbere, pline de gropi. Exact ca intrarea deplorabilă din parc de pe strada Elena Văcărescu.(foto 4)
Iarba este uscată și spațiile care ar trebui să fie verzi arată dezolant.
Mă reîntorc la beznă. Cât poate fi de scump să schimbi niște becuri?
Coșurile de gunoi și foarte mulți bănci sunt distruse. Aici sunt de vină oamenii necivilizați care tranzitează parcul, dar tu poți monta camere de supraveghere video.
Poți dispune polițiștilor locali să patruleze constant. Nu am văzut picior de polițist și am înconjurat complet lacul Herăstrău. Sunt aproape 7 kilometri…
Înțeleg că ar vrea Clotilde Armand să preia administrarea acestui parc. Încercați să comunicați, chiar dacă este de notorietate faptul că nu vă suportați deloc.
Sunteți demnitari, aleși prin vot direct, sunteți obligați să colaborați pentru comunitate. Constituția vă obligă la colaborare loială.
Bucureștiul nu arată mai bine sub conducerea voastră, dimpotrivă.
Noi am promis că vom fi altfel. Voi sunteți responsabili dacă Bucureștiul pică din nou pe mâna PSD.
Nicușor, te știam un om harnic, de teren. Mergi te rog seara în Parcul Herăstrău și scrie pe facebook ce ai văzut și mai ales ce vei rezolva urgent.
Știi, mulți colegi din USR-PLUS mă vor afară din partid pentru că sunt critic cu unii colegi din executiv care nu performează la nivelul lui Cătălin Drulă.
Nicușor, Clotilde, noi am promis că vom fi altfel. Și eu am promis că voi fi de 10 ori mai exigent cu ai mei când vom ajunge la guvernare, și cu mine.
Normal, nu?
Deja, plăcuțele suedeze sunt îndreptate spre noi.
Nicușor, Clotilde, citiți acest articol.
Mihai Vasilescu Blog v-a votat. Ne-am pus încrederea în voi. Mihai crede că nu veți mai fi primari.
Și eu cred la fel, dacă nu vă schimbați atitudinea.
Dacă Clotilde Armand cobora din turnul de fildeș am fi avut mai devreme de 7 luni autorizația de demolare a cotețelor din curtea Spitalul Grigore Alexandrescu și astăzi am fi început construirea unui spital de 73 de milioane de euro.
Nicușor, dacă ai coborî printre bucureșteni ai auzi nemulțumirile lor. Ești absent.
Eu vă critic pentru că țin la voi și cred că vă puteți îndrepta dar și pentru că am muncit 4 ani și le-am promis oamenilor că noi cei din USR vom fi mai competenți ca cei de dinainte. Și v-am pus în față o unitate de măsură, Cătălin Drulă.
Sunteți oameni cinstiți, fiți și eficienți.
Asta cer bucureștenii de la voi, de la noi.
Și în final, să nu uit. Comunicați cu toată populația, și cu cei care nu v-au votat. Fără aroganță. Este insuportabilă.
Cu drag, încă colegul vostru, cel mai anti-PSD dintre useriști, Emanuel Ungureanu”, a scris deputatul, atașând fotografiile de mai jos.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Ioana Radu 8406 Articole
Author

14 Comentarii

 1. Ungureanu este cel mai rasarit USR-ist, dar si el trebuie sa-i albeasca dosul unui neispravit ca Drula pentru a se inscrie pe linia partidului de pidosnici.

 2. Paraseste corabia ca nu e de tine. Tu pari om intreg la minte ce cauti in cloaca lor???

 3. Cică Clotilde a fost aleasă prin vot, hahaha, umor involuntar. Ce inseamna sa n-ai acces decât la televiziunile soroiste, U.M. digi si realitatea, acolo nu se vede hoața #rezist la locul faptei, coordonand furtul de voturi, berbecul asta de Ungureanu n-aflat.

 4. O vai vai, ce o sa se faca el, nu o sa mai doarma la noapte acuma..

 5. Tare. Credeam ca sunt imagini din ancheta Cotidianului cu dezastrul lăsat de Firea in parc. Sigur băncile sunt de pe timpul ei. Băncile,iarba uscata si gunoiul. Acum sincer, cum ați vrea ca o sumă de gunoaie sa se lepede de alte gunoaie? Cum ati vrea ca o oaste de șobolani cu vederi neomarxiste sa-si ucidă aliații. Superb, Bucureștiul a ajuns floarea cea vestita a neomarxismului navetist nespălat si centru mondial al furtului filmat de voturi. Credem că ar fi cazul ca șobolanii sa fie simbolul corectitudinii politice, iar gripa porcina a ideologiei de gen.
  Ps. Vorba lui Dem Radulescu: draga, ceea ce vezi nu e adevarat. E o iluzie, o fata morgana. Ii propun marelui primar colonel sa planteze flori artificiale, iar în dreptul lor urmatorul mesaj: sa ne protejăm natura si sa luptăm împotriva încălzirii gloabelor globale. Oare șobolanii iubesc florile sau numai cozile de topor? Aceasta e dilema veche.

 6. Ungurene, ti-ai aprins paie in cap cu Sarmancur, exact cand te privea PSD mai duios!Porcu-i porc,dar nici asa !

 7. Cam asta a fost și cu usr, incompetenți și corupți, puși pe combinații, alegeri furate, management defectuos, incapacitate guvernamentală, in continuare vorbesc pe Facebook că și cum nu ar guverna.

 8. nicusor si-a dat acceptul la parada gay …de asta e el primar cu clotildasi fritz…sint agentii Editat si au agenda lor ideologica …folosesc homosexualii sa antagonizeze [e toti …iubitorii lui dumnezeu..pe partea alalta jidanu blincken se …lupta pt credinciosi…iar romania e cucerita de Editat datorita prostiei noastre…

 9. Au băgat materiale de calitate proastă să se strice repede să câștige alte licitații alți bani publici, mulți bani alte distracții de milionari din contracte cu statul. Toți văd mai puțin cine trebuie să-i vadă pe hoți. Nicușor Dan nu trebuie deranjat cu nimic. Sub administrația ‘de dreapta’ o să mai aibă parcuri cum sunt autostrăźile. O să apară un piroman ca la greci să dea foc la uscături. Werner nu vine să dea cu mătura și să pună pomi? Sau Barna.

 10. S-a descoperit și domnul Ungureanu o vocație pe lângă cea cunoscută aceea de “anti-PSD”. Bună și preocuparea asta când altceva folositor nu știi să faci. Când se întâlnesc soția domnului Unguranu cu soțul doamnei Arman se pot saluta: -Nevastă-ta mai fură (voturi)? -Soțu tău mai caută prin gunoaie (pentru poze)? În rest ce text înduioșător și părintesc: “ Dragă Nicușor Dan m-am plimbat ieri seară… Încercați să comunicați, chiar dacă este de notorietate faptul că nu vă suportați deloc… Constituția vă obligă la colaborare loială. (TARE! aici îți dau lacrimile)… Eu vă critic pentru că țin la voi… Și v-am pus în față o unitate de măsură, Cătălin Drulă. (Drula = unitatea de măsură ca Maxim a unui ministru din guvernul Cîțu sau primar PNL, USR, UDMR.) De exemplu Nicușor Dan 1/ 2 Drulă. Prim ministru Câțu 0,99 Drulă. Clotilde Armand 1/4 Drulă etc…

 11. La ce rezultate va puteti astepta de la Alianta Poponar Liberala? Sunt ceea ce vedeti. La iarna din nou bucurestenii nu vor avea caldura iar cei din Sectorul 1 vor avea gunoi suplimentar, import Sicilia de la prieteni si ars in gropile de gunoi ale Sectorului 1. Vine si Ungureanu cu pretentii absurde, ca doar Bucurestiul nu este Tokyo si nici Clocotilda sau Nicusor nu sunt japonezi. Jefuiesc si ei de unde pot, pe moment nu le-au ramas decat gunoaiele. Cine se aseamana se aduna, gunoi la gunoi trage.

 12. Serios vorbind, matematicianul neingrijit, cum sa administreze si sa organizeze pe baza de logica in teren un oras atat de mare, daca el nu arata grija si respectul pentru sine?! Stiam ca doctorul desi e medic, este cel mai bolnav, la fel croitorul are hainele rupte, si la blegul asta, ce dracu sa ceri?!

 13. Herastrau si sectorul 1 arata f bine acum, asta o sa realizati peste doi trei ani cand sobolanii or sa vomite de scarba gunoaielor putrezite si multe rozatoare or sa se imbolnaveasca cronic de atata mizerie. Bucurati-va azi de mizeria din parc si sectorul 1 o sa fie mult , mult mai rau!

 14. DEZASTRUL DIN HERASTRAU NU-I DE LA ALEGEREA LUI NICUSOR !,EL INCA HABAR NARE IN CE S-A BAGAT SI NICI CU CE SE MANANCA FELUL ALA CARE SE CHIAMA PRIMAR GENERAL !.
  DEOCAMDATA NICUSOR ESTE DOAR UN PIFAN !!,ADICA UN RECRUT CICLUL 1 !!,DUPA CICLUL 2 ,DUPA CEVA CISME-NCUR !,POATE PRINDE VITEZA.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.