Dragnea: Domnul Cioloș se află într-o campanie electorală mascată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi că premierul Dacian Cioloș se află, de o anumită perioadă de timp, într-o campanie electorală „mascată”.

„PSD-ul nu poate fi încurcat politic de către nimeni, poate alte instituții pot încurca PSD-ul sau poate așa cred. Dar nu ne poate încurca nici Cioloș. Dacă Cioloș, dacă domnul Cioloș vrea să se înscrie într-un partid politic trebuie să-și dea demisia, pentru că ar însemna că, dacă face acest lucru, este un mincinos, pentru că a spus la învestitură și înainte de învestitura din Parlament că nu se va înscrie în niciun partid politic și nu va participa la alegeri.

Se pare că de o perioadă de timp domnul Cioloș se află într-o campanie electorală mascată. S-ar putea ca în anumite situații să fie o campanie electorală făcută pe bani publici. S-ar putea. Dar este o campanie electorală fățișă. Dacă vrea să se înscrie el sau un membru al Guvernului într-un partid politic trebuie să-și dea demisia din Guvern”, a declarat Dragnea, care participă la un eveniment cu pensionarii PSD, potrivit Agerpres.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.