Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității parlamentare a Elenei Udrea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat marți seara la Realitatea TV că parlamentarii social-democrați vor vota pentru ridicarea imunității Elenei Udrea.

„Am și vorbit cu domnul Zgonea astăzi. Ceea ce am spus la congres, duminică, nu au fost vorbe în vânt. În situații de genul acesta nu avem niciun fel de ezitare. PSD va vota pentru ridicarea imunității parlamentare”, a declarat Dragnea.

DNA cere reţinerea şi arestarea Elenei Udrea într-un nou dosar, în care este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Procurorii o acuză pe Elena Udrea, printre altele, că ar fi cerut mită cinci milioane de dolari de la Bogdan Buzăianu pe vremea când era ministru al Turismului, pentru a interveni în derularea unui contract încheiat între SC Hidroelectrica SA şi o societate comercială a afaceristului.

Miercuri cererea procurorilor va fi dezbătută în biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.