Dragomir a lăsat-o pe Clotilde ”să-i dărâme gardul”

Dumitru Dragomir  spune că „doamna Clotilde Armand caută un scandal, pentru că ei au nevoie de un scandal acum”. Totul a plecat de la un gard. Gardul din beton, aflat în fața hotelului deţinut de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și aflat pe domeniul public, a fost demolat cu ajutorul unui buldozer.

Gardul de la Hotelul Crystal Palace, spune însă Dragomir, ”nu e al meu, ci a lor”, adică al Primăriei Capitalei.

”Televiziunile au venit la mine și m-au întrebat, dar e gardul lor, nu e al meu. Eu am închiriat parcarea, nu am închiriat gardul. Să-l dărâme, dar să facă curățenie după aia, să nu-mi lase mizerie”, a spus Dragomir pentru Fanatik.

„(…)cred că le-am dat tactica peste cap. Toată lumea are nevoie acum de scandal, pentru că scandalul îl propulsează. Să zică: uitați, îmbuibații ăștia au făcut, au pus, au dres… Ei au venit să dărâme gardul și le-am spus că nu e al meu. M-au întrebat al cui e și le-am spus că e al Primăriei Capitalei.

Acum au aflat, după ce-l dărâmă, că e al Primăriei Capitalei. Ei au crezut că e gardul meu și eu i-am lăsat: dărâmați, mânca-v-aș gura voastră, că ați m-ai dărâmat o dată și mi-ați făcut un loc de 10 ori mai frumos! Eu am fost demolat o dată pe Herăstrău”, a conchis Dragomir.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

4 Comentarii

  1. Din ce spune Don Mitica, parcarea apartine PMB, el fiind doar chirias ?
    Deci Clotilda i-a darmat gardul lui Nicsor ?
    Mare e gradina Domnului !

  2. Hotul de Mitica de la liga trebuie să ajungă la răcoare la cat a furat.Intotdeauna cade în picioare de aia îi cere sfatul Jiji la orice furaciune!

  3. Gardu ca gardu da’ unde ie leopardu ‘ ?Ehhhi ? Nu ziceti ninica? Aud? eeeeeeeee….mama voastra de neoburjui !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.