Drăgușin știe unde va juca sezonul viitor

Radu Drăgușin pare a fi unul dintre punctele fixe din primul unsprezece al României la Euro. Dar evoluția fundașului central de la Tottenham nu a dat nici pe departe siguranța așteptată. El a fost de multe ori depășit cu mare ușurință de atacanții bulgari, iar o dată s-a încurcat efectiv în minge. Doar inspirația veteranului dintre buturi, Florin Niță, a împiedicat marcarea unui gol de către oaspeții de la Dunăre.

 

Zilele acestea, s-a vehiculat din nou foarte intens în presă zvonul despărțirii de Tottenham al fundașului român care a prins prima echipă  abia spre final de sezon. Conform infomațiilor din presa italiană, noul antrenor de la Napoli, Antonio Conte, ar fi cerut conducerii clubului în mod expres aducerea lui Radu Drăgușin, pentru a juca într-un sistem cu trei fundași centrali.

Pentru aceasta, Napoli s-a arătat dispusă să plătească părții engleze suma de 46 de milioane euro, mai mult cu 16 milioane decât a plătit Spurs în iarnă celor de la Genoa. Însă Radu a ținut să lămurească toată această zvonistică după meciul cu Bulgaria.

 

„Eu voi rămâne la Tottenham. Aceasta este decizia mea. Mă onorează interesul unui antrenor atât de mare ca Antonio Conte, dar am ales să merg la Tottenham și vreau să rămân la Londra.

Meciul cu Bulgaria este un test folositor. Fiecare meci este benefic înainte de EURO. Trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru Campionatul European. Cred că meritam să câștigăm, am fost echipa care a atacat și a controlat meciul de la un capăt la altul. Ocaziile și posesia au fost de partea noastră. Noi avem un lot foarte valoros, dacă un coleg nu poate să joace, altul este pregătit să-i ia locul.

M-am simțit foarte bine cu Adi în apărare, cu Nede la vel. Cei care au intrat de pe banca de rezerve au făcut-o foarte bine. Atmosfera din cadrul lotului este pe un trend foarte bun, devenim tot mai legați între noi, atât în teren cât și în afara lui. Acest lucru ne oferă un plus foarte important. Orice turneu final este o ocazie mare pentru a ne arăta valoarea, de a arăta că facem față la cel mai înalt nivel. Cu siguranță cu toții vom profita de această ocazie“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Succes echipei naționale de fotbal condusa cu inteligenta și competenta de antrenorul E. Iordănescu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.