Drama Gabrielei Ruse

Gabriela Ruse venise în Australia, la acest început de ani, cu ambiții mari și intenția clară de a începe o ascensiune în clasamentul WTA, acolo unde urmare a locului destul de jos, 156, nu avea intrare asigurată pe tabloul principal de la Australian Open.

E adevărat că în 2022 Gabi Ruse ajunsese locul 55 mondial și câștiga singurul ei titlu WTA la Hamburg, dar nu a urmat progresul sperat și de aceea la orice turneu mare Ruse pleacă mereu din calificări. Așa a fost și la prima competiție din acest an, unde a fost prezentă în calificări, la Auckland.

A reușit să intre pe tabloul principal, acolo unde sorții i-au trimis-o în primul tur pe britanica de sorginte română Emma Răducanu.

După două ore și juumătate, Emma o învingea pe Gabi cu 2-1, dar evoluția lui Ruse oferea speranțe certe că va reuși în calificări la Australian Open să intre pe tabloul principal.

La Australian Open, alături de buna ei prietenă, ucraineanca Marta Kostyuk, era calificată direct în proba de dublu, unde anul trecut cele două făcuseră senzație și ajunseseră până în semifinale, unde doar o pereche celebră, precum cehoaicele Sinnakova și Krejcikova le puteau opri, cele două fiind la acea oră cel mai bun dublu din lume, între timp destrămat.

Însă Gabi Ruse nu va merge la Melbourne, la Australian Open, și va lipsi ceva vreme de pe teren.

Asta pentru că, probabil la un antrenament ulterior, pentru că nu a acuzat nici o problemă în timpul meciului cu Răducanu, Gabriela a suferit o accidentare foarte dureroasă, pentru că este vorba de o ruptură a mușchilor abdominali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Bollywood va turna un film ,un miusical pe subiectul acestei drame abominabile, ruptura a mușchilor abdominali.avaramuuu,aaaaa

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.