Dreapta îşi umflă muşchii: „Să-i lovim cu cerneala de să-i usture”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, sâmbătă, la Congresul Forţa Dreptei, că Alianţa Dreapta Unită este „o mişcare care va scrie istorie pentru ţară” şi care va da „o lecţie” PSD şi PNL, menţionând că în 9 iunie se va da o bătălie clară între „dreapta modernă şi stânga ce aduce sărăcie”.

„Să-i lovim cu cerneala de să-i usture, să nu-şi mai revină pe 9 iunie”, a adăugat Tomac.

Potrivit acestuia, PSD şi PNL „au alergie faţă de democraţie”.

„Răspunsul nostru la ceea ce a făcut Iohannis în ultimii cinci ani de zile, la ceea ce face PSD în fiecare zi cu această ţară este cel pe care îl regăsiţi astăzi în acţiunea politică comună pe care am iniţiat-o împreună cu dumneavoastră, împreună cu colegii din USR, şi evident, echipa din PMP. (…) Niciodată noi nu am pus sub semnul întrebării valorile, am rămas permanent ataşaţi faţă de democraţie, libertate, am avut demnitate şi am respectat drepturile fundamentale, lucruri pe care PSD şi anexa lor de astăzi PNL le dispreţuiesc. Aceşti oameni au alergie faţă de democraţie, dispreţuiesc orice liberă iniţiativă de asociere, aşa cum au încercat să respingă Dreapta Unită pe buletinele de vot”, a afirmat Tomac.

El a spus că PSD şi PNL au încercat să limiteze PMP, USR şi Forţa Dreptei dreptul de a se asocia şi de a lupta cu PSD şi Iohannis.

„Astăzi putem merge împreună în această bătălie uriaşă. Dumneavoastră sunteţi liberalii fericiţi care n-aveţi de ce să vă fie ruşine, aşa cum trebuie să le fie ruşine celor care s-au urcat în remorca lui Ciolacu şi astăzi tac şi nu spun absolut nimic pentru că nu mai sunt liberi. Adevăraţii liberali sunteţi dumneavoastră, împreună cu cei cu care clădim această mişcare care va scrie istorie pentru ţară: Dreapta Unită. N-a fost uşor, când pesediştii, când peneliştii de carton îmi spuneau: ‘Domnule, nu mai ai nicio şansă, s-a prăbuşit totul. Dacă nu vă lipiţi de noi, n-aveţi viitor în această ţară’. Or, noi trebuie să le dăm o lecţie pe care să o simtă fiecare dintre aceşti trădători. Să-i lovim cu cerneala de să-i usture să nu-şi mai revină pe 9 iunie. Asta este obiectivul Dreptei Unite”, a adăugat Eugen Tomac.

Acesta a adăugat că Alianţa Dreptei Unite trimite în Parlamentul European, „oameni care îşi iubesc ţara”.

„Este o echipă care merge la Bruxelles pentru a apăra interesele României, nu pentru a fugi de acasă, aşa cum se întâmplă cu mulţi dintre cei care îşi negociază locurile pe listele PSD – PNL. Mergeţi şi le spuneţi românilor pe 9 iunie: un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru PSD. Pe 9 iunie se va da o bătălie clară între dreapta modernă şi stânga care aduce sărăcie. Pe 9 iunie le vom administra o lecţie care va durea mult şi aici în Bucureşti, pentru că avem de departe cel mai bun primar, cel mai bun candidat şi cel mai bun viitor primar al Bucureştiului, domnul Nicuşor Dan. S-au păcălit între ei ca borfaşii aşa cum se întâmplă, ba că vin cu un doctor, ba că au alte soluţii. Până la urmă veţi vedea: îi vor aduce pe bucureşteni într-o situaţie disperată, prezentându-le de singura lor opţiune pe o Şoşoacă cu barbă. Asta este ceva propune PSD şi PNL în câteva zile”, a precizat Tomac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Limbaj de interlop din clan zingaresc. Mai lipsea sa agite si vreun topor sau cutit.
  Ce gun0aie avem in politica!……[Rumburak]

 2. Eu tot Partidul Comasat Român voteZ !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  Iar pe tov. IliciEscu, pur și simplu îl ador. Cum a „curățat” el Piața Universității cu „minerii”. Și au plantat chiar și panselutZe, măR😜g
  (■-RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK■)

 3. Cele trei ‘partide’ de ciumeti adunate in jurul ungurului Lodovike abia daca vor face acum 10% fiind votate la greu de trotinetisti si securisti. Dupa alegerile generale din toamna vor disparea ca magarii in ceata.

 4. Rezistii sunt cei care l-au sprijinit pe Johannis si pdl-ul sau.
  Orban este fostul lider pdl.
  Pmp este plin de basisti securisti, la fel ca usr.
  Usr, pdl, psd, pmp .sunteti toti in aceeasi cocina a politicii porcesti din Romania!
  Scapam de voi la urmatoarele alegeri!

 5. ,,Niciodată noi nu am pus sub semnul întrebării valorile, am rămas permanent ataşaţi faţă de democraţie, libertate, am avut demnitate şi am respectat drepturile fundamentale,,-pe mine mă amuză, e ca și cum nu putem să o lingem doar pe ursula, suntem obligați să-l lingem și pe bideu -copârșeu, altfel ne invadează urcaca, cu rușii ei cu tot? Băi, nesăbuiților, ce treabă avem noi în urcaca? Ne dă cineva de acolo 50 de bani? Aaaa, ne dă 10 supermarcheturi, aurora, nume românesc, capital urcac- amerloc, să cumpere șmecherii,românașii noștri, altfel , Penescu când a făcut un magazin mare a sărit luluța care . mulge .. ța, nu e voie, e de la stăpânire să nu faci magazin dar pușcărie să faci? Mars afară cu ja, vra, ordinară, ! SLAVĂ PĂCII, urcăcacilor !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.