Atac la „baroana PNL de Argeş”: „Mai rău decât Rodica Stănoiu”

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a „sădi frică în societate” şi a acuzat-o pe Alina Gorghiu că ar fi făcut „mai mult rău justiţiei româneşti” decât Rodica Stănoiu.

„Strategia PSD împreună cu PNL este să sădească frică în societate; să le spună oamenilor că nu se poate altcumva, că dacă semnează unde nu trebuie, că dacă susţin pe cine nu trebuie, că dacă se implică în politică, dacă sunt primari şi nu trădează şi nu se duc la ei, atunci o s-o păţească. Exact exponentul acestui tip de a face politică, de care trebuie să scăpăm România, este Alina Gorghiu, baroana PNL de Argeş. Alina Gorghiu este un om care a făcut mai mult rău justiţiei româneşti decât Rodica Stănoiu. Pleacă în concedii cu şefii din justiţie, indică cu degetul că lui Vlad Voiculescu, că lui Flavia Boghiu să li se facă dosare, ameninţă primarii, trimite instituţii de control la Câmpulung peste Elena Lasconi şi crede că noi o să cedăm. Nu ne este frică nici de Alina Gorghiu, nici de Ciolacu, nici de Iohannis”, a spus el.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a mai declarat că PSD şi PNL folosesc „iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât să „rupă” voturile.

Precizările au fost făcute duminică, la Piteşti, cu ocazia lansării candidaţilor Alianţei Dreapta Unită pentru alegerile locale din 9 iunie, în judeţul Argeş.

La rândul său, liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat că şi candidatul susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar fi „un iepure” şi un „ţap ispăşitor”.

„Chiar acum vedem că e unul care crede că e candidat la Primăria Capitalei, care e plecat din Argeş, dar care nu ştie că, de fapt, nu e candidat la Primăria Capitalei; dacă rămâne Cîrstoiu candidat la PMB, e pe post de iepure acolo şi de ţap ispăşitor, nicidecum pe poziţia de candidat la primărie”, a spus Orban.

El s-a declarat „şocat” de faptul că, în octombrie 2022, Alina Gorghiu a iniţiat o petiţie pentru demiterea din funcţia de parlamentar a deputatului Aurel Bălăşoiu, dat afară din PSD, dar că acum acesta candidează din partea liberalilor.

„Astăzi, acest domn Bălăşoiu este, nici mai mult, nici mai puţin, decât candidat la funcţia de primar al comunei Roşu. Nu din partea AUR, nu din partea PSD – nici măcar PSD-iştii nu l-au reprimit – ci din partea PNL. Alina Gorghiu mai are curajul să vină în judeţ?”, a întrebat Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. Trei cretini se intalnira: scursoarea Drula , pitecantropul Sica mandolina si godacul Tomac.
  Cine dracu voteaza astfel de creaturi?

 2. E ceva putred în politica noastră !
  Nimeni nu își mai amintește de votul în două tururi (la locale).
  După precedentele alegeri niște politicieni își luaseră „angajamentul” să revenim la vechiul sistem care totuși e mai democratic, aleșii locali au procent mai mare.
  Acum apar frecvent aleși cu bazin electoral de 15 – 20 % care domină (democratic) restul de 80% din cetățeni. Din cauză asta apare fenomenul ăsta de spargere a voturilor.
  Cam tâmpițel poporașul român, nu e așa ?

 3. Alo, Rodica Stanoiu stia carte, asta, Alina Burghiu Dej, e o parasuta parvenita, cu facultate la privat si multa fandoseala ..

 4. Cine dracu o mai făcut- o si pe (editat) asta șefă de baroni liberiști? O fi fost salteluța președintelui.Că dacă nu esti panaramă nu ai cum,vezi Turanaca ,ailaltă pușcariașa de la PDL.PSDul parcă nu avea așa tupeu ca ăstea,că ăștea is sustinuti de la Brussel.

 5. Atac la „baroana PNL de Argeş”: „Mai rău decât Rodica Stănoiu”.
  Daca si pe A.Gorghiu o poti numi baroana ……..! E prea mult pt ea. Ba.
  E Alinuta preferata Presedintelui.

 6. „trimite instituţii de control la Câmpulung peste Elena Lasconi ”

  -peste e.lasconi
  trebuie trimis
  Câte căsnicii a distrus prezentatorul transecsuală Denise Rifai: ”Dacă aș fi …
  ziare.com › prezentator
  26 iun. 2023 · Prezentatorul Ernest Francisc, devenit celebru cu emisiunea ”Trădați în dragoste”, a fost invitat de Denise Rifai la ”44 de întrebări”.

 7. Werner a ținut la gorghiu, nu știu de ce😁😁😁asta și Predoiu , ambii din peneleu sunt vinovați de miile de dosare prescrise , de tot haosul din justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.