Droguri cu kilogramul într-un complex studențesc

Aproximativ 1,1 kilograme de canabis, 129 de comprimate de ecstasy şi circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene au fost găsite de anchetatori în camera unui bărbat dintr-un complex de cazare destinat studenţilor din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, la data de 28 martie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în camera sa dintr-un complex de cazare destinat studenţilor din municipiul Cluj-Napoca cantităţile de aproximativ 1,1 kilograme canabis (drog de risc), 129 comprimate ecstasy (drog de mare risc), 80 grame amfetamină, circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate suma de 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil, precum şi alte mijloace de probă.

În cursul zilei de vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Biroului pentru Centru Universitar din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din IPJ Cluj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Așa, e bine, dar sursa? Strâns de oua și forțat să spună rețeaua.

  2. La primărie ați fost?…traficantul de carne vie și droguri numărul unu al clujului stă pe scaunul de primar !…

  3. Dar capul principal, beneficiarul principalelor fonduri adunate masiv, nu e de găsit? Ce naiba oameni buni, prind sclavii și nu descoperă capii care îi folosesc? Atâta timp cât, nu descoperă sau, nu vor să desconspire capii care practica și susțin importul și traficul stupefiantelor pentru a fi pedepsiți exemplar, ne induce ideea că sunt capi ai instituțiilor de forță din Romania și nu pot fi agățați, desconspirati și pedepsiți.

  4. Statul se face ca prinde traficanti, asa sunt ordinele sa liberalizeze drogurile. Sa fie pusa lumea in fata faptului implinit de nu se mai poate face nimic.

    Marii traficanti nu sunt deranjati de stat, de parca ar fi angajati la stat progrrsisti sorosisti la inalte valori pro-europene🌈 total intamplator la baronul bok

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.