Drulă acuză Coaliția că a isterizat România: „DNA ar trebui să se autosesizeze”

Drulă acuză Coaliția că a isterizat România.
Preşedintele USR denunță o campanie toxică” împotriva USR, legată de procesul referitor la Roşia Montană.

El apreciază că DNA ar trebui să se autosesizeze, sugerând că această campanie a generat câştiguri pe bursă sau ar fi putut să facă rău României.

„România câştigă procesul Roşia Montană. Nu există despăgubiri de plătit. Ciolacu, Boloş, PSD/PNL împreună cu posturile TV în care pompează sute de milioane au isterizat România săptămâni de-a rândul cu o campanie toxică împotriva USR. Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesedişti să facă bani pe bursă? Oare au făcut rău României vorbind despre miliarde în despăgubiri ca şi cum am fi pierdut deja? DNA dacă n-ar fi condus de un servitor al actualului guvern, ar trebui să se autosesizeze în această noapte. Este incredibilă hoţia şi minciună acestei guvernări. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PCR, Partidul Comasat Român PSD-PNL. Se strânge laţul, Marcele. O să vină momentul când vei plăti pentru toate astea”, precizează Cătălin Drulă, conform unui comunicat al USR.

Ce veste! România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. Competiția între mincinoși continua! Bă, Ciolos la usr a fost, acum urli in punga cu prenadez?

 2. Nici unii nici altii nu sunt mai breji. Bine ca a picat asa cum a picat pentru Romania. Acum aurul sa mai stea niste ani buni in pamant pana se mai schimba vremurile, adica pana cand va pitea fi exploatat de Romania in favoarea Romaniei, si nu scos din pamant si trimis la Londra sau cine stie unde.

 3. De ce nu e scos acest partid-ong-ist sorosist în afara legii,la fel ca în toate țările europene????!!!!N-au făcut destul rău României,așteptăm să mai facă ???

 4. Exact, cum ati facut voi cu Covidul. Plus tunurile (vaccinuri, masti, izolete, etc.)

 5. N. 2.05.1981. 42 ani. Exista posibilitatea, dar nu recomand pentru că, atitudinea „noroc la purtător indiferent ce fac și ce spun”, atinge cote alarmante inclusiv manipularea oribila „fac prin tine, prin voi, pentru mine”, e incontestabil la purtător. Anul asta are: 2+8=10=1, cinism, trece prin zid pentru scopuri fie și neortodoxe, minciuni și santaj in gura mare fara nicio jenă și fara logica sau baza reală, se agata de orice musca sau punct gri sa iasă în prim plan deși logica e doar a lui, încât, plictisește și irita cetățenii, vor fugi de asemenea caricatura, pe model, decât el mai bine votez un tăntălău. Are darul de a alunga cetățenii din preajma lui prin atitudinea, comportamentul și e-ul egoist din el. Și asta se grăbește să ia decizii de capul lui fara informarea sau colaborarea cu cetățenii. De la 51-52 ani, creierul e varza, discernământul e sub orice critica, fizic e destabilizat până în jurul vârstei de 70-72 ani. P.s. fiecare trage concluziile până să voteze. Sincer, nu l-aș vota, pentru că, nu e in stare sa pună un proiect cap coada pe hârtie de pus în practica imediat, e omul care face bani prin cetățeni naivi care nu cunosc legea.

 6. ”…DNA ar trebui să se autosesizeze”
  Speram !!!
  Nu ca dosarul Revolutia, nu ca dosarul Mineriada, 10 Aug sau altele.
  Speram sa vedem, in al treispilea ceas, ca avem institutii pe care le platim cu super/salarii/super/beneficii sa-si faca treaba.

 7. Drula, esti inca o uriasa deziluzie pentru mine. Am crezut ca ai ceva in „bibilica”, dar nu ai nimic mai baiete decat ura si dusmaniei de care Romania si poporul roman s-a saturat de vreo 34 de ani. Iar asta ti-o spune cineva care nu are absolut nimic cu tine ca persoana, ca USR-ul este un azil cu damblagii handicapati. Esti un nimic ca om, numai ura si conflicte…?!

 8. Bai ce tupeu au neomarxistii astia. Dupa megatunurile date de ei in plandemie pe care dna nu le vede nici daca i le vara cineva in globul ocular ei se plang ca dna ii nedreptateste tot pe ei!!!

 9. Uniunea lui Soros din Romania are curaj sa vorbeasca dupa ce au dovedit ca sant agentii corporatiilor si ai babiloniei neomarxiste sataniste ue prin care ne-a vandut la secret mizeria de pnnr pe zeci de ani…
  Noi deja santem o tara ocupat si jefuita sistematic de corporatiile multinationalele si bancile iudeomasonilor din occidentul imperialist nelegiuit!
  Ce avem nu ne mai apartine…datorita faptului ca cei care decid pentru noi dar impotriva noastra sant alogenii paraziti care au ocupat ca lupii imbracati un blana de oaie toate institutiile tarii, prin minciuna viclenie si „valori” occidentale iudeomasonice !!!
  Trezeste-te ! Ridica-te !

 10. aflase el de la Haisam ca vom plati 6,5 miliarde?
  In USA parca se numeste manipulsrea bursei?
  Poate il iarta justitia mioritica dar cea canadiana??
  Cred ca urmeaza vremuri spectaculoase in care vom afla mai multe…

 11. Dar cum e cu toate campaniile in care PSD era moartea si trebuia scos in afara legii, a tarii si a planetei, ca nu incapea USR la guvernare?! Atunci nu trebuia sa vina DNA?! Ipocrizie si minciuni, ca legea e buna numai cand ne convine…

 12. Hood, mai usor cu clanța, ba Drulyșor! Sa treaca cele douăzeci de zile si sa stea celalalt miliardar implicat cuminte, sa nu faca recurs! Ca totndin stirpea lui nena Sorosh e și ăla.

 13. Ar trebui DNA să se autosesizeze şi să vă bage pe voi, useriştii-soroşişti la bulău pentru trădare de țară, fraudarea alegerilor, subminarea economiei naționale şi pentru săvârşirea a peste trei sferturi dintre infracțiunile prevăzute de Codul Penal!

 14. Drula, Barna si Ghinea sigur au cumpărat acțiuni Gabriel si au pierdut! Sa speram ca au pus botul si ceva reprezentanti importanti din Canada si SUA apoi sa vedem scandalul si cum scot cămașa popa si vanatorul.HAI SA Măncam rahat servit de Ponta SI El parte in mârșevia despăgubirilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.