Drulă îl atacă pe procurorul din dosarul vaccinurilor. ”O fi luat și premiul I în clasa a VI-a”

Ioana Ene Dogioiu a remarcat și comentat atacul lui Drulă la adresa procurorul din dosarul vaccinurilor.

„Un moment de perplexitate…. La B1 TV, Cătălin Drulă s-a lansat într-o vituperație împotriva procurorului Matei, care anchetează dosarul vaccinurilor. Cu ou și cu oțet. Tudor Mușat îi spune: “Dar știti că procurorul Matei l-a băgat pe Dragnea la pușcărie”. Cătălin Drulă: ”O fi luat și premiul I în clasa a VI-a. Dar e și prieten cu generalul Ciocârlan de la SRI”.

Waw! Mai mult decât orice vis al lui Dragnea de pe vremea când procurorul Matei nu-l slăbea și până la urmă l-a răpus, de pe vremea când Dragnra și PSD strigau despre statul paralel, despre binom, iar piața era plină de oameni care speram ca procurorului Matei să nu i se înmoaie genunchii.

Waw! Chemarea poporului să apere politicianul împotriva procurorilor, lansată de liderul partidului care s-a ridicat pe “DNA să vină să va ia!” Waw!”, a scris Dogioiu pe Facebook

De ce dosarul DNA privind vaccinurile anti-COVID este unul „fake”?, în opinia lui Drulă

„Nu se potrivește nimic în această poveste. E cel mai mare malpraxis judiciar pe care l-am văzut de când sunt în politică. E un dosar… nu înțeleg de unde vine, despre unele dintre ele a scris și presa. Înțeleg că dl procuror de acolo are convingeri antivacciniste.

Înțeleg că dl Bologa, care a fost șeful DNA și care nu a fost destul de comod cu actuala Putere, a fost schimbat pentru că i s-a părut că acest dosar nu are structură, nu se susține.În lipsa unor minime elemente, pe care acest dosar nu le are, nu există niciun fel de act de corupție. Practic e un dosar care criminalizează o procedură a UE.

Aceste vaccinuri nu au fost achiziționate nici de România, nici de Bulgaria, nici de Germania, ci de UE. UE a contractat 4,5 miliarde de doze pentru o populație la 450 de milioane. Adică 10 doze per cetățean. De ce? Asta pot spune experții Comisiei Europene, dar eu cred că înseamna că unele linii de producție s-au oprit, că lumea era disperată, oamenii mureau. Au fost vieți salvate. (…) Cei de la Comisie așa au decis. (…)

Nici UE n-a cumpărat de zece ori, că până la urmă s-au luat doar 2,5 miliarde la nivelul UE. Nici România n-a luat 80 de milioane, ci doar 35. Niciun stat membru n-a făcut achiziții directe, în afară de Ungaria, care și-a luat singură din Rusia și China”, a declarat liderul USR.

„Am citit acest referat, e referatul unui antivaccinist, al unui om care nu crede în știință și a unui om care interpretează niște decizii nu ale României, ci ale UE, la doi ani după”, a mai spus Drulă.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. luatile bha, „vaccinele” alea, si vaccinatil pa el si neamu lui, cu multe, ca spune ca sunt bune. Adica oamenii mor dejaba, nu de la otravuri, zise „vaccine” in capitalism.

  New Zealand is a Crime Scene!
  https://bitchute.com/video/7v9rLA0kHH6r

  Desperate U.S. Army Begs Anti-Vaxxers to Return
  https://bitchute.com/video/xYtcyA3So3PI

  vaccinatii neamu la asta, ca nu e anti_vaccinist. Deoti avea noroc sa scapati si de scarba asta.

 2. 1. Statul paralel a existat si exista. Ca sa poata da niste Pensii mai bune populatiei PSD s – a pus in genunchi, s – a predat…Dragnea are meritul nerecunoscut de Academie ca a vazut modul prin care poate dubla PIB ul Romaniei… Dupa plecarea lui Dragnea altii s – au folosit de PIB ul crescut de Dragnea pentru a se lauda cu progresul in Ierarhia mondiala…dar nu s – au prins ca cresterea este artificiala…si se mira…2. Ungaria a facut bine ca a cumparat Vaccin din Rusia. Mai ieftin si mai sigur, fiind clasic, lipsit de riscurile ascunse ale unei tehnologii noi, insuficient experimentate…Aventura in necunoscut nu inseamna Stiinta. Inseamna Loterie..

 3. Bologa este din Salajul lui Helvig siBode, doua nulitati care probabil au fost mediocri din clasa intaia. Noroc cu unchii! La fel este si nepotul Bologa de pregatit si de inteligent. Un individ care vorbea silabisind, asta da profesionalism! El a fost catana disciplinata care a primit ordin sa instrumenteze acest dosar. Drula fabuleaza cu mintea sa artificiala ca orice userist sorosist. Pentru o cercetare ce i miliard prejudicii ordinul a venit de la procurorul general al Romaniei si acesta sfatuindu-se cu altii si mai mari: premier, presedinte. Nu este orba de bani de seminte.

 4. USR , partidul vandutior/tradatorilor astora,
  trebuie (cumva) dizolvat ! Faceti in asa fel incat electoral sa piarda …dublu, al ambele alegeri ! 😉 😉
  (va asigur, personal, ca v-a functiona ! DOAR: continuati ce-ati inceput ! 🙂 )
  E de rau altfel ! (Sper ca v-am zis din timp , ca USR-istii-s anti-romani ! Ca SPECIAL am dovezi clare !
  Le ve-ti avea si voi de „undeva” , „candva” [curand]! )
  SHALOM ! …evreilor lui TRUMP ! MAGA !

 5. E un dosar politic marca Dna , gen se termina cu prescrierea sau fapta nu exista. Dna a auzit de Virgil din energie? Unde firmele de partid securiste au făcut miliarde de euro , profit de 18000 la sută mai mari, cu ajutorul lui Virgil

 6. USR nu mai exista. Uniunea a fost preluată de gașca coruptă Drulă -Ghinea -Barna pusă pe dictatură internă și pe folosit resursele de 10 milioane de euro din subvenții pe promovarea lor personală și pe petreceri cu tematică, de promovare a lor și declarații pentru ei și familia lor.
  USR actual este un partid trădător, anti-român, pro multinaționale corupte și pro criminalele big 4 care fură miliarde de euro din România, toate anchetate și amendate în SUA și chiar cu indivizi arestați care vin și jefuiesc aici pentru ca sunt protejate de corupții din parlament în frunte cu USR!

  În USR, Banii sunt furați de la oamenii sărăciți și sunt sparți pe petrecerile lui Drulă Ghinea Barna cu dedicații pentru familiile lor imputite și furacioase, la mare, la munte, la bruxel, pe contracte firme de casă (lista firmelor este publică), fără niciun rezultat pentru cetățeni deși sparg anual 20 milioane de euro.

  Au preluat puterea și accesul la cei 20 milioane de euro anual (subvenții + 15.000 euro lunar pe deputata) prin alegeri interne fraudate cu e-mailuri false și o perioadă de vot de 5 zile cât sa poată vota de pe acele e/mailuri o echipa de 3 fraudatori printre care și pocitania Raluca Păun Drulă și alți protejați IT ai lui Drulă, președinte USR câștigător cu falsul 71,3%.

  Ghinea primește 400.000 lei și este parte în mod ilegal din procesul decizional pe când alții cu propuneri mai bune nici nu sunt plătiți, nici nu sunt incluși, ci doar excluși etc.

 7. Partidul USR este mai toxic decât orice alt partid pentru ca dictatura internă înseamnă decizii proaste care aduc punctaje minus dar și jaf lunar de zeci de mii de euro din subvenții și prioritizarea interesului lor personal înaintea celui public.

  Pentru ei partidul este o afacere personală.
  Au eliminat orice competiție internă ca să se asigure ca și la un scor de 5%, ei tot vor avea un scaun de parlamentar și 600.000 euro de primit pe persoană în următorul ciclu electoral.

  Pe Elena Lasconi au eliminat-o din alegerile europarlamentare și prezidențiale ca să își pastreze ei accesul la putere și bani, au creat o listă nedemocratică de europarlamentari nevotati și urmariti penali la vârf.
  Este mult mai grav ce a făcut USR decât ce au făcut PSD și PNL. In USR o mulțime de oameni cinstiti au investit timp și bani.

  Partidul s-a închis și a fost preluat de corupții securiști Drulă Ghinea și Barna.
  El este deschis doar pentru sclavi care să muncească voluntar ca să se îmbogățească Ghinea, Barna , Drulă și familiile lor imputite.

  Pruna în comisa de energie nu zice nimic despre jaful din energie, nu este cu nimic mai prejos decât corupții PSD și PNL. Trădători.

 8. Nu mai zic ca USR prin partenerii și amicii lor din PWC finanțau războiul lui Putin. Ipocriții dracu!
  Căutați CyprusConfidential.

  PwC ascundea in Cipru averile oamenilor lui PUTin și finanța războiul lui Putin.

  Corupta penală Izabela Stoicescu, senior pe optimizări fiscale la PWC, prietena lui Drulă și a pocitaniei fraudatoare păun Raluca ascundea averile oamenilor lui Putin si finanțau războiul din Ucraina.

  USR, finanțatorii lui Putin. ipocriții dracu! Mai banau pe alții care nu aveau nicio treabă cu Putin și făceau campanii de denigrare și publicitate falsă. La bulau, kktilor.

  Își iau mită de la OMV ca să nu zică nimic despre cel mai mare jaf din istoria României. unde ia 1 milion de euro, Olguța obeză Barna o retardata cu diplomă irelevanta de phd de universitate de duzina, fără niciun test serios trecut internațional pentru o certificare, sau pe care l-a trecut în 100 de ori mai mult timp (ca este retardata) a furat până acum prin salarii de la companii din energie peste 1 milion de euro pe care nu îi merită, furt din drepturile altora și sper ca averea sa ii fie taxată cu 80% taxa de carbon pentru a făcut bani intr-o industrie poluatoare care a generat costuri ridicate (taxa de carbon) ce trebuie plătite de populatie.
  Ea transferă mită către USR Barna ca partidul sa nu zică nimic de jaful de peste 50 de miliarde prin OMV. Barna toată viața lui a trăit numai din fonduri publice și furturi, stoarfa din furt de la români din companiile de energie.
  la bulau kktilor!

 9. Corupția DNA și DIICOt se vede din detaliul ca nu se ating deloc de firmele marilor corupți ale PNL și PSD abonate la contracte cu statul obținute în mod fraudulos, contracte de miliarde de euro anual și patroni retardați și corupți 100% imbogatiti anual pe persoana fizica cu zeci de milioane de euro din fraude cu bani publici.
  Procurorii ăștia șefi corupți vor răspunde penal în 5 ani pentru complicitate la grupuri de criminalitate organizată. Peste 10 milioane de români furați așteaptă ca vinovații să plătească .

 10. USR , un partid de consumatori făină ,homalai și trădători de țară,acum că justiția vă atinge hahalerelor ,e coruptă

 11. Doamna Ioana Ene Dogioiu – stimă infinită. Nu (neapărat) legat de ce ce ați spus în postarea dumneavoastră, dar în general.

 12. @axion- da mai,rusii au descoperit vaccinul anti-covid chiar inaintea aparitiei virusului!

 13. Nu am crezut ca acest Postac Nume a adunat atata ura fara argumentr. Dacs USR este cel mai hot atunci atunci Psd este regele hotilor. S- au trezit ca bugetul este gol si hai sa luam un miliard de la fraieri. Cine a negociat direct la Bruxelles cate vaccinuri luam acela este vinovat. Mai intai a fost o sedinta UE cu sefii de stat pentru aceste vaccinuri de care nimeni nu zice nimic. Acolo au fost aranjate repartitia vaccinuri.

 14. Să-i ancheteze și pe PNL & PSD. Mai Aristotel, versiune (editat) Nu asta am zis în ultimul comment?(editat)

  USR a trădat oameni cu etica impecabilă, s-au dat puriștii universului ca să fie votați, apoi au delapidat fondurile publice pentru îmbogățire personală și pentru interes personal. tocmai pentru această fraudă trebuie trași la răspundere. Să fie învățătură de minte.
  Oamenii să-și recupereze usereaua și să elimine gașca coruptă și toxică Barna Drulă Ghinea de la conducere.

 15. Deci încă o sursă ne spune că am cumpărat 35 milioane, nu 80-90! Asta înseamnă de 1,5 ori populația țării sau de trei ori populația presupus vaccinabilă (11 milioane). Deci miliardul ăsta e un fake, problema nu există. Dacă se confirmă, a fost o „plăcuțele suedeze” oferită de PSD și ciocoimea privilegiată, prostimii, ca să mai scadă în sondaje partidele ce vor abolirea privilegiilor.

 16. @Aristotel
  E credibil ce spui in legatura cu sedinta UE. Acolo a plusat asa cum a facut-o si la inarmare unde s-a cerut 2% si s-a oferit 2,5%, la fel, singura tara. Cat despe Nume, e adevarat, are ceva ura in el dar spune adevaruri verificabile. In plus, multi au observat ca respectivii si colegii lor se manifesta ca si cum ar fi cipati si comandati de la distanta, dupa un program. Au atitudini si manifestari identice.

 17. USR, un partid care a adunat toată pleava străină şi pe cea românească. Murdărie morală mai multă ca la acest partid nu s-a văzut. Nu mai e valabil sloganul: „Cine nu sare, ia condamnare”. Un partid care se pişă în gura românilor zi de zi, pentru ei trădarea ţării e un act de mare patriotism.

 18. ca FSN-ul este la butoane de 33 de ani. Tot ei au peste 80% din fotolii in Parlamentul Romaniei dar cele mai rele lucruri le-a facut USR!?
  Comunistii ca sa-si acopere neputintele si hotiile, mereu au gasit dusmanul poporului. Mao impusca vrabiile, pentru ca ele consumau graul chinezilor si din cauza lor mureau de foame zeci de milioane…
  Ma, nu aveti nici macar imaginatie.

 19. Are dreptate drula, care rimeaza cu…..PE BUNE !!!
  Acest dosar este o caterinca, o harneala, adica facut la misto…..
  Procuroare matei, de ceva sa ma iei, DE CE TE IEI DOAR DE GUNOAIELE ASTEA…..Ia-te bre de tot sistemul, nu juca teatru ….sa incepi cu iohanis, cu guvernul, cu parlamentul, cu toti….COMISIA EUROPEANA = SLUGA SIAEIULUI…..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.