Drulă vrea să fie candidatul dreptei la prezidențiale

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, sâmbătă, că va intra în competiţia internă din cadrul Alianţei Dreapta Unită pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale.

„Eu vreau să avem un candidat al Dreptei Unite şi acesta este obiectivul nostru. Ar fi incorect în momentul acesta să îl anunţ (…). Eu cred că vom avea o soluţie comună pe care o vom găsi în interiorul Alianţei Dreapta Unită”, a spus Drulă la Prima Tv.

Întrebat dacă va intra în această competiţie internă cu Ludovic Orban, Drulă a răspuns: „Nu cred că este vorba de o concurenţă”.

Drulă susţine că românii îşi doresc „un preşedinte de dreapta, (…) integru şi curajos”.

„Eu nu cred că oamenii văd o soluţie pentru a conduce România mai departe de un Ciucă, un Ciolacu, un Simion şi cred că îşi doresc un preşedinte de dreapta, un preşedinte care să fie integru şi curajos. Ori aceşti oameni nu răspund niciunuia dintre aceste atribute”, a adăugat Drulă.

Referitor la partenerii politici cu care Dreapta Unită ar putea forma majoritatea politică după alegerile parlamentare, Drulă a spus: „A specula acum, într-un singur fel, ce se întâmplă după alegeri este contraproductiv. Noi vrem să îi convingem pe români – şi ştim că există un bazin de până la 40% de oameni care îşi doresc o soluţie de dreapta în România adevărată – să ne dea votul. Apoi, că vom putea face cu UDMR, că vom putea face cu cine va fi atunci, astea sunt lucruri pe care le discutăm după”.

Acesta a exclus o posibilă colaborare cu AUR şi SOS România. „Este exclus să avem colaborări cu partide care sunt în afara democraţiei. Asta e limpede. Partidele care au o agendă fascistă, extremistă”, a adăugat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

30 de Comentarii

 1. Drula e necopt si are un nume imoral,sugestiv, mai mult suge decat stiv

 2. Sa ii de-a un fax tatălui meu plecat de peste 50 ani, pentru a-l ajuta cu militarii, polițiștii și cetățenii, să îl voteze! Întâi sa ia legătura cu preafaceristul Daniel sa ii furnizeze numărul de la fax sa poată colabora😉. Era genial la coordonare în adunări unite spre binele cetățenilor și țării!

 3. Rimează cu Preşedintele Cătălin Sulă!

 4. Hahaha …….. SUNT DE ACORD! DAR SĂ-ŞI SCHIMBE NUMELE C-O DĂM ÎN RIME NASOALE! ŢI-AI DREAC’ CU DREAPTA VOASTRĂ!
  Tomacule du-te bă şi apără-ţi ţara! Ludovicule, iar ai început să umbli pe la firme să-mpuşti francu’?

 5. Candidatul ideal al Internaționalei Neomarxiste: Drulă, om al muncii fără… cap!…

 6. USR nu este un partid de dreapta. Twrminati cu prostiile. USR este un partid neomarxist si extremist.

 7. DOAR UN USR-IST IDIOT POA’SA-L VOTEZE PE FECIORASUL DE SECUROI ..!!

 8. Cum poate USR comunisti globalisti sorosh sa fie dreapta. Evvreii astia mint prea mult.

 9. Alianța Dreapta Unită aka Racul, Broasca și o ȘUCĂ !
  măRog…🤣

 10. @NewReader –

  AUR = formatiune politica de inspiratie , provenienta si sustinere SRI.
  USR = formatiune politica care sprijina interesele SIE

 11. Da,românii vor un președinte integru și curajos, dar nu Drulă.

 12. Drula este etalonul clonatilor useristi. Este evident ca alti clonati rebutati sunt cei care il vor vota. Este de remarcat ca la odinul securitatii Mandolina Premieru a devenit sluga supusa a lui Drula.

 13. Ce triumvirat definitoriu pentru Opoziția democrației României în anul full de alegeri 2024. Liderul Uniunii către țipă la alții alți Salvați România, românul Cătălin Drulă, flancat de “urmașii Romei” ucraineanul Tomac având cetățenie URSS, Ucraina și România și ungurul Ludovic Orban cu tata fost în unitate de securitate din anii 50. Dacă tot îi mai preocupă pe unii originea sănătoasă.

 14. Ar avea destule voturi.
  A fost un ministru f bun.
  Cei care vor sa faca ceva, cei care sunt si capabili, cei care sunt si seriosi si nu accepta spaga, bisericutele si aranjamentele sunt alungati de la guvernare.
  In Romania nu se poate guverna, daca nu esti ca EI !

 15. Demagogul cu Tisa din Satu-Mare (lasa Nistrul ca nu-i de tine) vorbesti in numele romanilor??? Pe aia din Oash doar triburile din Ungaria ii inteleg ce vorovesc.

 16. Voi vota Mircea Diaconu in cazul in care va candida. Drula este a doua varianta.

 17. După Cîțu Președinte urmeaza operațiunea Drulău Preșdinte

 18. Superb! Absolut superb!
  România chiar merita un președinte cu numele „Drulă”.
  În DEX numele de „Drulă” are exact semnificația pe care România o merita!
  Superb!
  DEX:
  drulă sf [At: PAȘCA, GL. / Pl: ~le / E: nct] (Reg; dep) Femeie depravată,curva satului.
  Nu se putea un nume de președinte de țară mai potrivit!
  Trăiască Drulă!

 19. Drula candidatul corporatistilor la presedentie ca mai mult nu bate dincolo de lumea corporatiilor

 20. „….oamenii văd o soluţie pentru a conduce România mai departe de un Ciucă, un Ciolacu, un Simion şi cred că îşi doresc un preşedinte de dreapta, un preşedinte care să fie integru şi curajos…” Pot semna oricand. Numai ca …. care 🙂 dintre capii asa zisei aliante a dreptei indeplineste aceste cerinte??? Orban-stecluta? Drula-…?? Individul acesta chiar nu vede cat de caraghios este????

 21. Care dreapta unita? Orban, la de la PMP si Drulache de la Uniunea Sabotati Romania? Pai sunt mai de dreapta curvele din UDMR. Cu asa candidati va avea sanse si Sosoaca si orice prost care isi depune candidatura. Mai sunt pe aici cumva USR-isti? Ma intreb daca Orban pnl-istul si Tomac-ul lui basescu ii reprezintă?

 22. MA DRULA MA,TU TE-AI UITAT IN DICTONARUL LIMBII ROMANE SA VEZU CE INSEAMNA CUVANTUL ,,DRULA,,?ISEAMNA FEMEIE STRICATA,CURVA.

 23. E Drula de dreapta cum e Putin un democrat si Rusia libera si un creștin care respecta cele 10 legi si sa nu omori .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.