Drulă zice că le zornăie epoleții liberalilor

Cătălin Drulă e nemulțumit de planul comasării alegerilor. Insistența  lui Ciucă în această privință o pune pe seama lipsei de onoare, dar și pe frică.

Reprezintă „o lipsă de onoare atunci când vrei să trișezi și când vrei să modifici regulile pentru că îți este frică”, spune Drulă.

„Asta este o ticăloșie politică”

”România are o tradiție după 1989 că alegerile se fac când expiră mandatul anterior, adică dacă sunt pentru primar se alege primarul astăzi și în câteva zile își preia mandatul.

Nu o astfel de suprapunere artificială în care facem alegeri în iunie, dar ceilalți primari și consiliile lor locale rămân în funcție până în octombrie”, susține liderul USR.

Comasarea este o lașitate. Cel care se roagă și se milogește de Ciolacu este Nicolae Ciucă. Este o lipsă de onoare atunci când vrei să trișezi și când vrei să modifici regulile pentru că îți este frică.

Este o mare pată pe haina de general a lui Nicolae Ciucă faptul că se pretează la așa ceva. Asta mai arată ceva că nu îi place democrația”, a declarat Cătălin Drulă, la B1 TV.

Zornăie epoleții

„Am tot avut semne de întrebare despre acest zornăit de epoleți din PNL care vine și din zonă la vârf militară, și dinspre servicii.

Noul șef al PNL Sector 1 este oficial, e în CV-ul dumnealui că penultimul loc de muncă este la Unitatea Militară 0102, asta este la SRI, e ofițer acolo, acest zornăit de epoleți are o problemă cu democrația, deranjează foarte tare.

Nu le pasă că avem recomandări de la Comisia de la Veneția foarte clare că în Europa pe care toate statele civilizate le respectă, Belarus nu, dar statele civilizate din Europa le respectă, de a nu schimba regulile în timpul jocului.

Noi suntem la 5 luni de alegeri, cum să pui alegerile pentru primari care sunt în toamnă, că atunci se termină mandatele, trebuie să le lăsăm și primarilor o funcție, inclusiv în anul 2024 unii au proiecte pe care vor să le finalizeze…”, a precizat Drulă.

Planurile vor fi date peste cap la urne de electoratul nemulțumit 

„Cine face astfel de planuri de laborator de multe ori li se întorc în freză.

Nu prea s-a întâmplat în România ca astfel de scheme să se întâmple așa cum le-au dorit.

Oamenii au o mare furie și nu mai vor să voteze cu PNL și o să piardă primarii lor dacă oamenii vor fi forțați când vor să meaergă la vot pentru europarlamentare, unde vor să dea votul Alianței Dreapta Unită să li se spună: aveți și Consiliul Județean, aveți și Consiliul Local.

Nu o să funcționeze, știu că este planul lor. Folosesc această sperietoare a AUR-ului. În niciun sondaj nu se vede o creștere a acestui partid de mai bie de un an, ba mai mult, o ușoară tendință de scăpdere”, a conchis Drulă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Culmea nesimtirii:
  – Drula sa vorbeasca de epoleti. Nu se uita mai intai in usr?
  – Comasarea alegerilor, trisat, frica. Domnu Drula crede ca toti am uitat cum alegerile ptr sefia usr (2022) au fost inainte de termen si pe repede inainte, astfel incat nimeni nici nu a avut timp sa isi lanseze candidatura.
  Dragi rezisti, nu toti dormim in Romanica.

 2. Drula vorbeste in perfecta cunostinta de cauza. Doar ca arunca pervers invinuirea si pe fostii liberali. Cei de acum sunt securistii lui Petrov varsati de SECU in vechiul partid istoric al marilor Bratieni. Doar Alina Gortghiu si inca vreo zece sunt liberali adevarati in actualul partid.

 3. Zornaie prostia la liberali. Dupa dexastrul guwernarea a lui Orban, Citu si maCiuca scorul electoral penelist se mai ridica doar gonflat, din interor, de epoleti. Mai ceva ca facturile la energia libEEralizata, contractele de vaccinare incheiate la ordin de la urSula si datoria externa bububitoare.

  Sa comazeze ce vor dori ei de salvat ii mai salveaza, poate, doar fraudarea alegerilor cum a procedat primarul Clotilde Armand la Sect.1 prinsi USRistii cu mîța-n sacul electoral.
  „o lipsă de onoare atunci când vrei să trișezi și când vrei să modifici regulile pentru că îți este frică”, cine vorbeste de a trisa la alegeri, in cunostinta de cauza seful USR-istilor ajunsi prin furt electoral masiv

 4. Pe de alta parte Drula vrea o alianta postelectorala cu ‘liberalii’ actuali si cu alte formatii de purtatori de epoleti. Tocmai originea comuna securista este liantul care ii leaga pe acesti vanzatori de neam si tara.

 5. De la atâta Interes Naţional, grupul infracţional organizat PeNaLe ar trebui să îşi schimbe numele în UM 0000 – adică zero barat la toate capitolele. Asemenea adunătură de impostori, ciurucuri, şulfe şi nulități absolute nu a existat vreodată în politica manelistă dâmbovițeană.

 6. Drula ,usr ist idiot ,marioneta lui Solos ! Clotilde ,ranjata de ce nu candidează la ea ,la Paris ?! NU are nicio șansa ?!

 7. Zornăitul epoleților din PNL este mai rău decât zornăitul din USR. Nu este importantă tăria zgomotului produs de zornăit, ci numărul epoleților și mai ales câte stele are fiecare epolet. Se pare că cei care comandă acești epoleți încă nu sau pus de acord din care partid vor fi avansați, nu neapărat în grad, dar sigur în funcții, civile bineînțeles, la viitoarele alegeri.

 8. Resping cu hotatare aceste acuzatii nedemne si chiar de neiertat ptr care voi chema Statul Roman in fata Tribunalului de la Haga.
  Fustitele mele de tanara institutoare nu au purtat nicicand zornaieli la tiv, este o minciuna in falsh.
  Sau despre ce e vorba in articol? Ca nu am fost foarte atenta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.