Drumeții. Întâlnire neprogramată, pe Jepii Mari

Doi turişti aflaţi pe traseul Jepii Mari au cerut marţi seară ajutor la 112 după ce s-au întâlnit pe munte cu un urs.

”În jurul orei 19,00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova a fost sesizat prin intermediul unui apel 112 că doi turişti aflaţi pe traseul turistic Jepii Mari s-au întâlnit cu un urs”, a anunţat IJJ Prahova.

O patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Buşteni a ajuns la turişti.

Aceştia sunt ajutaţi să coboare în siguranţă în oraşul Buşteni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Stabiliți un orar pentru turism de la 9 la 17, restul timpului trebuind alocat localnicilor.

  2. Eu zic sa exterminam ursii din habitatul natural al turistilor…

  3. Si ce daca s-au intalnit cu un urs? Ursul era la el acasa. Trebuiau sa-l salute pe urs in calitatea lui de gazda si sa-si vada de drum.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.