Dubios: Fetița româncă, găsită moartă în Germania

Melissa, o fetiță româncă de doi ani dispărută în Germania de duminică a fost găsită fără viață. Trupul ei a fost recuperat dintr-un râu din apropierea casei părinților ei.

Fetița a dispărut din casa părinților săi din Bingen, Suabia, îmbrăcată doar în pijama.

Sute de servicii de urgență au căutat-o pe fetiță timp de mai multe zile, cu elicoptere, drone, scafandri, echipe de câini. Marți au găsit trupul neînsuflețit al fetiței.

„Cadavrul era întins în apă într-un tufiș și nu putea fi văzut din exterior”, a declarat marți după-amiază purtătorul de cuvânt al poliției, Christian Sugg.

Potrivit stiridiaspora. ro, Poliția nu crede că a fost vorba de o crimă: „Nu avem niciun indiciu privind o infracțiune în acest moment și nu am inițiat nicio investigație specifică împotriva cuiva”.

Mesajul pe care l-au distribuit oamenii pe grupurile de Facebook

„Din păcate vin cu o postare extremă. Această fetiță pe nume Melissa e dispărută de acasă ieri au fost făcute cercetări însă fără niciun rezultat. Fetița înțelege românește dar nu știu dacă vorbește având doar 2 anișori. A dispărut din zona Sigmaringen Baden-wurttemberg. Vă rog dacă o vedeți cumva printr-o minune sau știți ceva să sunați urgent la poliție, se fac încă cercetări, familia și vecinii sunt disperați și o caută în continuare. Înainte de Sfintele Sărbători poate cu ajutorul tuturor ăi a lui Dumnezeu va fi găsită în siguranță.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Sa-l intrebe si pe fostul-actualul amant/prietenul de familie al cucoanei……[Rumburak]

  2. „CUM N-A FOST CRIMĂ? LĂSATĂ SINGURĂ PE STRADĂ,DUSĂ LA PĂRĂU ȘI LĂSATĂ ACOLO??

  3. Locul românilor e in România. Nemții nu ne vor, nici nu ne iubesc! Exemplul Dulapului nu vă e suficient?…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.