Dulapul nostru, la NATO?

Nu mai am nici o îndoială că  ideea încălțată cu argumente  tembele de  a muta  alegerile prezidențiale în  luna septembrie  este o formă de căciuleală a lui Ciolacu și Ciucă și, în același timp, o pretenție de închipuit măreț „conducateur”  descoperit de sforarii români într-o primărie de provincie.

Cînd s-a  „etalat” gînditorul Ciolacu cu propozițiunile de mai jos (spuse dar negîndite) „Aș fi mândru, ca român, ca președintele României să ocupe o funcție politică la nivel mare. În această alianță, sunt ferm convins că amândoi, împreună cu europarlamentarii vom negocia o funcție cât mai importantă pentru comisarul român și pentru funcții importante în Parlamentul European” am priceput. Mi-a  devenit  cît  se poate de clar că  istoria cu ”Iohannis în  fruntea NATO” nu a fost o bășcălie (așa cum mi-am imaginat eu),  ci o scorneală a celor din jur (pentru a-l  gîdila la clanță) sau, și mai rău, un corn invizibil care i-a răsărit în frunte după două mandate în vîrful parului. Judecata lui Ciolacu „tricotată”  pentru alegerile din septembrie, argumentele și cu  copiii și cu școala nu puteau fi  o aluzie la cariera de profesor suplinitor al președintelui (n-are o asemenea  subtilitate!), ci mai degrabă  dovada că pentru luna septembrie, mai mult decît culesul merelor și  începerea  școlii nu poate reține.

La nici douăzeci și patru de ore, mutarea alegerilor prezidențiale în septembrie s-a  arătat a  fi un șiretlic de  chioșcar prost.

 • Să-l ajutăm pe domnul președinte să nu rămînă șomer.

România a trimis un covrig la partenerii NATO, anunțînd că are un dulap de mutat în  fruntea  Alianței. Adicătelea, în septembrie, cînd va fi  desemnat  secretarul general NATO, Klaus Iohannis poate demisiona  fericit de la Cotroceni și s-ar muta cu plăcere  cartierul general.  Ar sări dintr-un fotoliu în altul. Nici măcar nu și-ar mai  căra calabalîcul la Sibiu. L-ar  muta direct la Bruxelles.

Știrea i-a lăsat căscați și pe cei de la Bloomberg:

”România i-a notificat pe ceilalți membri NATO că intenționează să îl nominalizeze pe președintele țării, Klaus Iohannis, drept candidat pentru funcția de secretar general al NATO. Va complica efortul celorlalți aliați de a-l instala pe Mark Rutte ca viitor secretar general”.

Sincer să fiu, eu îmi imaginam că, în momentul în care, cu luni în urmă, a prins  aripi  zvonul cu  Iohannis la NATO  se va găsi un partid, un fost ministru, un  parlamentar european, unu-doi generali în rezervă care să trimită o  scrisoare sau să facă un memoriu sau să lanseze o petiție pe net care să-i avertizeze pe euro-atlantiști  că n-are rost să-și facă iluzii.

Omul nu știe părțile componente ale puștii, n-a arătat nici un strop de respect pentru armată și soldați, n-a bătut la pas prin unități militare  aflate în misiuni dificile și n-a empatizat cu familiile răniților. Și pe toate cele de care s-a „preocupat” în țara lui le-a „umplut de sînge”. Cum să  conducă o Alianță militară cînd el n-a fost în stare să  fircălească un proiect pentru educație? În țara  sa, el a probat vocația conflictului și a băgat dihonia între partide, între oameni și între  instituții. Cînd populația era încercată de  nenorociri, el a reacționat  retard sau deloc, fiind cel mai adesea în vacanță sau la nevastă. Experiența României cu președintele Iohannis a fost una nefericită. Cum să  conducă o Alianță un modest profesor suplinitor de provincie, care, după un exercițiu prelung de putere, a  ajuns să scadă sub 10% la  capitolul încredere.

Iar cei care nu-l disprețuiesc nici nu prea știu cu ce  se ocupă.

Klaus Iohannis în fruntea NATO  (inclusiv  comisar european pentru apărare)  ar fi chiar semnul puternic de declin al Europei și al lumii contemporane. Ar marca o intrare  hotărîtă  într-o  perioadă de amatorism, de improvizație și de figurație.

Iar  cu această propunere lingușitoare, Ciolacu mai  arată  și înțelegerile făcute la Cotroceni. Înțelegem, în sfîrșit, căciuleala premierului, fomist și el de putere și un mare împiedicat pe tabla de șah a politicii. Dacă  „parandărătul” la Klaus Iohannis nu iese, ce face România? Îl face de  rîs și  îl votează pe Mark Rutte, cel care  a blocat accesul țării noastre în Spațiul Schengen?

Dacă România nu obține sprijin pentru Iohannis (adică unanimitate) ce face Marcel Ciolacu? Îi contrează pe americani sau îl acceptă pe Mark Rutte și înghite  gălușca cu o propoziție ca a lui Tudor Postelnicu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 77

181 de Comentarii

 1. Cei care au facut aceasta propunere hazlie au dorit sa-si bata joc de NATO si nu de Iohanis. Ceva in genul:cum e turcul si pistolul.

 2. Angajat umeraș de costum, poate.pPână termină de citit o pagină se termină războiul.În rest, îi vine că o mănușă, ia răbășitoarea și dă turul bazelor NATO din lume, la asta-i bun.

 3. Da, da, da, să-i exaspereze și pe ăia cu abilitățile lui de la agnita.

 4. Cred ca ai cosmetizat vorbele lui Ciolacu. Sigur a zis „ca si roman”, „ca si presedintele”…Mai departe nici n-am citit,titlul e de vina.

 5. Un milog cerșetor la poarta NATO! Așa ar suna o piesa de teatru, ori prost compusa,ori în bășcălie pentru stârnit zâmbete adânci cetățenilor, ori, ultima șansă a unui turist de lux nesimtit ratată definitiv descrisă intro caricatura genial creionata in culori hazlii. Nicio șansă pentru ratatul care din totdeauna, a fost doar plasat în funcții, munca proprie inexistentă.

 6. Avem in fruntea tarii politicieni tot mai prosti si penibili. O atitidine si gandire de oameni fara educatie si scoala. Au in buzunare doar niste cartoane de pus la gunoi. Doar foame de putere si de bani pentru ei, natiunea nu exista decat pt a fi jumulita si mintita.

 7. Dulapul sasesc ar fi o alegere buna ca sef la nato! Ne baga SIGUR, pe noi romanii, in razboi cu rusii Ca carnea de tun ukraca s-a cam terminat!

 8. Chestia asta cu „România i-a notificat pe ceilalți membri ai NATO” e de „cascadorii râsului”. Se pupă perfect cu „aici e mâna ruşilor” şi nu este deloc o glumă. Ne amintim cu toții cum Putin a declarat că pentru el sau pentru Rusia, este mai bine ca Biden să fie preşedinte şi nu Trump. Vorba era desigur cu tâlc. De ce Biden ar fi bun pentru Rusia ? Pentru că
  e mai slab, simplu. Dar de ce este mai slab? Pentru că, fără să-şi dea seama, a făcut în mare parte jocul ruşilor susținând neoficial acest război şi arătând astfel că îi este frică. De ce a făcut jocul ruşilor? Pentru că ruşii au trecut la producția de râzboi iar economia lor „duduie” ( ca să citez un clasic în viață.) Ei ar fi vrut probabil mai demult să treacă la o înarmare accelerată dar nu aveau încă motivul, justificarea în fața Occidentului colectiv ṣi piața de desfacere, adică un război unde să meargă „marfa” dar cu cine că nu-şi permitea direct cu NATO iar cu UE nu avea nimic de împărțit? Cu Ucraina susținută de NATO care astfel îşi va etapa toate puterile şi slăbiciunile pe care ei doar bănuiau că le au dar trebuiau să se convingă. Cine le-a arătat slăbiciunile? Biden, de aia este mai bun pentru ruşi. Acum cu notificarea: Dacă ruşii ar avea (şi nu mă îndoiesc că nu ar avea) vreun spion la vârf în politica românească, o misiune mai bună decât să convingă pe unii şi pe alții că Joha ar fi cel mai bun şef NATO, nu cred că ar putea avea. De ce? Ca să facă NATO de râs. A ridicat România la cele mai înalte culmi, acum urmează să ridice NATO cu UE şi SUA în frunte şi apoi toate vor străluci ca Soarele pe cer.

 9. Nu e dulap. E un seif cu chei complicate. Cine știe nu bate la ușa dulapului, ci învârte cheile. Pentru că România și românii mei sunt contributori de informații cheie la NATO. Problema lui Johannis nu este că nu are acces la propriile informații, ci că le deține fără a avea puterea să le descifreze. În privința experienței militare își va aduce aminte de perioada în care făcea instrucție PTAP. Ajunge. Este pus peste alții să comande. Aceia trebuie să execute. Sunt „ai lui”. Sunt generali care îl vor și generali care nu îl vor. Îl cunosc mai bine decât se cunoaște el. Nu doar generali din România. Vorbă multă. Va avea soarta lui Constantinescu. A fost învins! Nici asta nu știe. Încă…

 10. Parcă-l văd inspectând trupele cu madama de mânuță,cu vreun ghinărar înstelat și decorat ținându-se după ei,salutând onoarea de a vedea genunchii scofâlciți ai jumătății onor șăful NATO…

 11. edit asta se duce oriunde munai sa ramina cu imunitate, de frica sa nu cumva sa fie judecat pentru inalta tradare.

 12. Jhonny a fost impus ca și candidat la funcția NATO, cu sprijinul unui spoin rus pentru să intrerupa orice comunicare in interiorul organizației. În atare condiții cuvântul de ordine va fi: Muntenie. Totuși al nostru reprezentant va avea posibilitatea sa vorbească cu promoterul și cu el însuși când vor dori neuronii sa se activeze. Pana atunci liniște.
  PS. Gurile rele afirma ca prin aceasta alegere unii vor sa refacă experimentul Pavlov cu câinele, adtfel: unul când se aprinde becul se activează și prompterul ca să vorbească. Dupa câțiva ani, se va aprinde numai becul, iar jhonny va vorbi fără prompter și va saliva dupa cuvinte precum saliva cățelul. Sincer, ma bucur pentru ca vom avea și noi un orator de talie 60 cm. Mondiala. Cu aceasta talie se poate înscrie liniștit la miss NATO, UE și Ucraina.

 13. Va reamintesc ca, INAINTE de a se aseza pa scaunul prezidential, „dulapul” s-a dus in USA „in vizita la un prieten”, de fapt LA INSTRUCTAJ. Iar NATO fiind un instrument american …

 14. ‘Dacă ne-am prostituat, să mergem până la capăt cu prostituția, să o facem și la locale’, de la Cristian Buican citire, președinte PNL Vîlcea. Ups, ‘prostituția politică’ nu este incriminată de Codul Penal.

 15. Johanis viseaza frumos. Este grav ca romanii au avut un astfel de presedinte incuiat si incapabil sa inteleaga ce se petrece in lume. NATO este in pragul desfiintarii. Si-a dovedit cu ocazia razboiului din Ucraina slabiciunea militara si lipsa de coeziune. Dar mai ales a dovedit tuturor ca s-a ocupat de activitati neconforme cu statutul sau fapt ce a mplificat procesul de dezbinare. Turcia este in NATO doar formal iar unele tari din Europa falimentara iau in calcul infiintarea unor armate nationale puternice dar nu vor mai avea niciodata banii necesari pentru asa ceva.Nu se stie daca Trump ajuns presedinte va mai dori NATO in aceasta formula. Dar este posibil ca stapanii sa-l aleaga pe Johanis pentru postul de gropar.

 16. Acum toate au o logica. Pentru a cersi pentru stimabilul un loc de munca, am devenit tara pres in fata eu si nato. Au distrus tot si suferim cu totii pentru bunastarea turistului. Dar exista un Dzeu

 17. La cat de derizoriu a ajuns NATO datorita agentului putinist Trump,cred ca functia ii va fi data lui Iohannis ca nu e atat de batut in cap ca Rutte, plus ca numai olandezi, norvegieni,danezi,englezi de 25 de ani la functia asta bate la ochi, miroase a dinastie

 18. Dragi intelectuali și tefelei deopotrivă, a venit vremea să vă susțineți până la moarte idolul. Inscrieți-vă cât mai repede voluntari pentru frontul ucrainean. Centrele de recrutare vor fi deschise non stop.
  Puteți lua cu voi și telefoanele mobile, ca să-i orbiți pe ruși cu lanternuțele voastre. În telefon veți avea și trei vieți, bonus de la provider.

 19. „vai de troica protectoratului! nici n-a ieșit bine în uliță că unui „trăgăreț” i s-a și rupt hamul!ERA CAM PUTRED DAR ȘI „MÂNĂTORII DE PE CAPRĂ (BID-STO-S!) I-AU PUS GREȘIT ZĂBALELE ȘI L-AU ADUS LA STADIUL DE „GLOABĂ GRASĂ”” ÎNAPOI ÎN STABULAȚIE MÂRȚOAGO-AU STRIGAT CEI TREI MARI ! N-AI „FAȚĂ DE -ȘEFNATO-! ATENȚIE !URMEAZĂ BLOCAREA CELOR DOUĂ CABALINE GRĂSUNE-PERONUL PE DREAPTA!!

 20. Ce ți-e un geoană și ce ți-e un plăvan din regatu lui cioabă ?? NATO e democrație ?? Ai incă impresia că ceea ce se petrece in această mfie pe banii tăi, e ceva care e in interesul tău. Nu bre. Și o demonstrează nu doar geoană, stoltemberg, sau oricare general prostănac,..cum e și gheorghiă..Să ai din ăștia drept trupe de ocupație, de la care să ai teamă… Cît de prost să fii./??

 21. Bǎ, dar poate se eliberează locul la Vatican, nu-l propune nimeni să fie papǎ? Eu l-aș susține!

 22. e mult mai cinic ciolacu decit lasa sa se vada? vinde pielea ursului din padure. nici el insusi nu crede in ceea ce spune si-i intinde o capcana facatorului de nimic… cum sa faci misto de fraier… de fapt a obtinut ce a vrut, prezidentiale in septembrie si sutul in dos mai devreme pentru „..ue psd”? a inhatat cirnatzul de sibii nada…

  asta cu Romania propune e ca si cum cineva ar fi luat tara pe persoana fizica. mai tare decit vanghelie…

 23. Seful real al nato este Biden impreuna cu generalii de la pentagon. Dar intotdeauna americanii a dorit sa arate lumii ca iau hotarari militare numai impreuna cu aliatii si nu de unii singuri. Tontenberg si urmasul sunt usieri. De cand usierii fac politica nato? Nu te duce deloc bibilica.

 24. Propunerea asta că Belferul (Dulapul) să ajungă șef la NATO vine din frica pe care derbedeul politic a bagat-o in cei din jurul lui.
  Cum reușește ,nu știu ,nu știu nici ce pârghii are,bănuiesc că la mijloc ar fi un alt derbedeu,un general pe nume Pahontu,care este BOS peste o adunătură de derbedei numită SPP.
  Aici e secretul fricii pe care BELFERUL se bazează.
  Așa că cei ce îl pupa in fund pe Belfer au o oarecare scuza pentru că nu-i plăcut deloc la pușcărie.
  Pușcăriile noastre le întrec chiar și pe cele comuniste în abuzurile aplicate celor pe care i-a băgat acolo sistemul.
  Cornel Nistorescu ,vad că nu îți plac cei ce se gudura pe langa DULAP ,dar nu îți pacea nici de cei ce îi erau adversari pe fata cum ar fi Ponta,Viorica, Dragnea și cam atât pentru că lista asta e scurta și aminteste-ti de cate ori ai fi vrut să scrii adevărul despre DULAP și nu ai facut-o ,cred că tot de frica.
  Și COMASAREA este rezultatul fricii,comasarea a venit în plic de la Bruxelles și a fost pusă în „practica”de DULAP prin aceeași metodă a fricii.
  Se încearcă prin comasare că numărul pp-istilir care ajung la UE să crească,picătură cu picătură și să salveze și PNL.
  Până acuma DULAPUL a fost salvat de zicala „nu te pune cu prosti că are mintea hodinită”,să vedem ce se întâmplă în continuare.

 25. Sigur ‘kaizerul’ nostru n-ar merita nicio functie dupa ce pleaca din presidentie, dar ce face dl Nistorescu este un atac la Romania.Poate el nu ar fi asa provocator in relatiile cu Rusia, cum este Stoltemberg sau cum ar fi Rutte. Sa nu uitam ca acest Rutte ne-a boicotat permanent la intrarea in spatiul Shengen. Numai pentru asta si ar merita bagarea de bete-n roate, macar sa vada si ei ca si noi putem fi contra. Dar postarea lui Klaunus in acea pozitie trebuie sa fie sustinuta de USA si ailalti mari. Poate se intoarce roata si scapam de Klaunus mai devreme. Siur de la NATO va plati si datoria la fisc pentru smecheria cu casa inchiriata unei banci..

 26. Iata cum viata face dreptate! Ce mi-e PSD, ce mi-e PNL. In ’89, activistii s-a impartit in doua, de fapt in trei dar au ramas doi, unii fara stramosi istorici, in PSD, altii, mai lasi, si-au gasit stramosi in PNL. Geaba plange Base. Asta este adevarul.
  Poate va aparea un partid liberal autentic, cine stie sau ce nevoie avem de multi partidism cand popolul isi doreste doar un nou Ceasca? Dragi toarasi si pretini, sa construim… Va aparea unul cu patru clase pe care sa-l slavim din inima!

 27. Ați înțeles-măcar acum ??: Protectoratul nu este altceva decât groapă de gunoi .Și câmp de manevre antiruse!Piață de desfacere pentru e-uri cu puține proteine insectice,IAR MÂINE REZERVOR DE VIITORI MORȚI ÎN STEPELE U”KRAINE!

 28. Am avut mereu conducatori huliti si vom avea in continuare. Domnilor si doamenlor comentatori!!! Propuneti fiecare cate doua nume de politicieni sau nepoliticieni ( cunoscuti sau necunoscuti) , considerati de dumneavoastra apti si capabili de functii de conducere in fruntea statului Roman! Pseudonimele sub care scrieti va ajuta sa nu fiti huliti pe strada daca dezamagiti.

 29. Minciuna cu doua partide este numai pentru a primi subventii mai multe de la Stat si pentru a avea mai multi „alesi”. De fapt ei sunt uniti in spirit si apucaturi.

 30. Un adevarat partid liberal ar trebui sa fie format din intreprinzatori iar seful lor sa se fi distins prin initiative stralucite ori Ioha a fost toata viata lui, lefegiu care a castigat ciupind de colo, colo pana la GEG.

 31. Ce tancuri, ce TAB-uri, … ? Cu toate demodate rau de tot ! Eu propun sa blindam dulapu’, sa-l ungem nitel pe la balamale ca sa nu scirtiie si sa-l trimitem pe frontul din Donbas, ca armament NATO ! La cipurile montate si la programarea care i s-a facut, e in stare sa dea gata si „Terminator-ii” !

 32. Hai, nu vă mai bateți capu’ ! Doar Apusul este o demonkratie unde jocurile se fac prin ” alegeri libere ” ( Romania l-a propus doar a fi …candidat în bășcălie ! Cine o fi ” Romania” asta care propune !!?? )… Mai mult ca sigur postul va fi al urSSulei , cea mai rusofobă formă de viață amorfă, cu „experență” la Ministerul Apărării jerman !! …Oricum nimeni nu mai vrea PACE , urcaca a devenit centrul galaxiei ce va declanșa războiul stelelor !!! Oricum nu ne putem aștepta decât la rău de la mafioții lumii !!! După ce va începe să plouă cu ” artificii” toți vor exclama ( dacă vor mai avea timp ! ) : ” Nu credeam că va începe ! ” …Deci, să ” dormim liniștiți pt. că scuturile ne apără!!! ” …

 33. Faceti un exercitiu de imaginatie, 20 noiembrie 1989. „Ziua cea mare a venit. Ziua Congresului XIV care a umplut practic dacă nu sufletele, atunci viețile de zi cu zi ale tuturor: lui i-au fost dedicate productivitatea, obiectivtele, perspectivele, eforturile ultimei jumătăți de an.” La Sala Palatului s-au strâns 3326 de delegați, 927 de invitați, 250 de diplomați și gazetari. În total 4500 de oameni. „Succes deplin lucrărilor Congresului al XIV-lea al Partidului Comunist Român!” „Un forum pentru viitor”, titrează Informația. „Trăiască unitatea de neclintit a poporului în jurul partidului, al secretarului său general, tovarășul Nicolae Ceaușescu!”; „Succes deplin celui de-al XIV-lea Congres al partidului, spre gloria și măreția României socialiste!”, Scânteia alături de un portret învăpăiat al lui Ceaușescu. „Congresul marilor victorii socialiste titrează roșu” pe prima pagină România liberă…

  Cum ar veni fratii pnlisti cu carnetelele lor rosii sau ale parintilor! Nu s-ar mai juca de-a liberalii cu patru clase!

 34. imaginati-va ciuciulacu presedinte… totul pentru front, totul pentru victorie… iar infring astia … iluzia controlului… cit de mult crede cicuciulacu ca poate controla… boala veche, pacienti noi..

 35. Pardon, domnilor! Cum vine asta? Unul mai prost ca bravul meu Švejk sa conduca OTAN? Este ca si cum Švejk ar fi fost propus comandant al Triplei Aliante, adica sef peste armata Cezaro-craiasca (KUK) si cea Imperiala germana. Eu l-am lasat pe Švejk doar ordonanta de locotenent si ati vazut ce nazdravanii a facut. Dar Švejk al meu era tampit reformat, asta e luteran de rit augustin. 😀 Sa inteleg ca in ultima suta si ceva de ani nu s-a schimbat nimic? La razboi sunt buni si retardatii. Parca am vazut ceva de genul acesta in decretele de mobilizare din tara vecina. Oricum, ma intreb cine va scrie peripetiile Dulapului la OTAN ca sef, nu ca ordonanta lui Rutte, ala care cum te prinde, cum te…pe front sa lupti cu rusii.

 36. Sa ne ierti toarasu, scumpul, iubitul, nepretuitul…noi am vrut sa subminam democratia din interior…

 37. De la taraful lui Ristache Ciolacu din schița Antologie a lui Ion Lica Caragiale (“Stimată doamnă, d-ta te canoneşti la cură de apă minerală, exilată în Franţişbat, iar boierul d-tale face cură de şampanie la Lăptărie, cu marchizele apilpisite, cu taraful lui Ristache Ciolacu şi cu cinci muscali cu cauciuc cu zece franci pe ceas până la ziuă… Să-ţi trăiască scumpul bărbăţel! (iscălit) Un chelner de la Lăptărie”) la postul de șef de partid și prim ministru familia domnului Marcel a crescut remarcabil. Și iată-l știutor de “machiavelâcuri a la Meterniku”. Atenție totuși la vizita trimisului FBI DNA. Ei știu că crupierul va striga “rien ne va plus”.

 38. A sosit vremea că DULSPULUI să-i tremure curu nu numai lui Colacu.
  Expresiea a fost lansata de „nea Cornel” .
  Cred că se simte că leul în cușcă,nu își gasele locul se pare că toate speranțele se naruie ,vede că viitorul lui se izbește de nepăsarea celor pe care i-a slugarit și de aici vine disperarea de a aruncă în spațiul public tot felul de trăsnăi cu e și asta cu NATO.
  Dacă ar fi sigur de o funcție undeva nu ar mai face valuri și dacă nu primește nimic nu m-ar mira sa auzim că a refuzat toate propunerile pentru că el vrea sa contribuie în tara unde poate fi fără efort președintele PNL și prim-ministru .In acest caz ,care e de luat in vedere,am copia modelul lui Putin pe care DULAPUL îl admiră in secret.

 39. ‘ Ce mai freamăt, ce mai zbucium !’, la sfârșit de mandat KWI are îndeplinite condițiile legale pentru ieșirea la pensie.

 40. Cred ca se apropie timpul ca Dulapul sa si-o ia in freza pentru prima oara. Adica sa nu-i iasa pasenta, ba chiar sa fie umilit. Lucru care va fi insuportabil pentru un arogant ca el. Pana acum dulapul a avut parte de un mediu suspect de prielnic si de usor. A fost pus in functia de Guvernator – pardon, Presedinte – al Romaniei fara sa miste un deget, fara sa se zbata sa-si demonstreze nicio abilitate, fara sa prezinte niciun proiect de tara. Iar pe timpul mandatelor sale toti (mai putin cei din PSD-ul lui Dragnea / Ponta) l-au ascultat cu sfintenie. Pana si populatia a stat cuminte, n-a fost nicio miscare sociala mai importanta, in ciuda vietii de rahat pe toate planurile. Chiar si acum cand lumea a inteles in sfarsit ce personaj gaunos si inadecvat este Dulapul nimeni nu protesteaza la usa sa sa-i bata obrazul. Toti sunt ingretosati dar se sfiesc sa i-o arate. Ca PNL-ul il pupa in dos e jenant, dar cumva explicabil. Dar ca il pupa in fund si Ciolacu – PSD, parca mai mult ca toti, asta e ceva total nefiresc si gretos. Toate astea au o singura explicatie, anume ca NU EL, Dulapul, pe persoana fizica e puternic, ci ceea ce reprezinta; faptul ca e reprezentatntul puterii externe in Romania, adica Guvernator. Slugarnicia romaneasca se indreapta nu catre Dulap in mod direct, ci catre Puterea externa pe care el o reprezinta pe plan local. Oricum, ceva la fel de gretos. Dar cred ca desi a fost obedient si cuminte cu stapanii, Dulapului nu-i va mai merge mult timp asa de bine. Fiindca stapanii nu respecta slugile lipsite de demnitate, ci le folosesc cat au interesul si apoi se descotorosesc de ele. Abia atunci va intelege si Dulapul cat de nesemnificativ este de fapt, desi ajunsese sa se creada in ultima vreme un fel de imparat.

 41. Bună!
  Tradatorul de țară fuge de o eventuală cazare pe termen lung?

 42. Vă dați seama cum ar fi NATO cu un şef Plăvan tras de funie de Duamna Delia şi de Securistul Pahonțu? Cred că ar fi ceva între glumițele lui Alexandru Lulescu şi reclamele la Catena. Dacă un clovn se mută într-un palat, el nu devine rege – palatul devine circ! Dacă cea mai mare alianță militară a planetei ajunge să fie condusă de un neica-nimeni din Sibiu cu pregătire şi experiență militară ZERO ABSOLUT, înseamnă că deciziile le iau corporațiile producătoare de armament. Este ca şi când te-ar pune căpitan pe un portavion, dar tu nu te-ai fi urcat vreodată pe un vas – e incredibil!

 43. Cea mai mare greseala a parlamentarilor nostrii este ca l-au lasat sa-si termine mandatul . Macar suspendat daca nu se resusea demiterea la referendum. Acest neroman nu trebuia lasat sa-si termine mandatul. Ciloacu si Ciuca au fost ori lasi ori corupti.

 44. Ar trebui infiintată o AUTORITATE NATIONALA DE COORDONARE A LIBERTATII PRESEI.
  Presa SĂNĂTOASĂ a respectat graficul conform celor expediate la jgheab. Au virusat ziua
  de 21 cand CIOLACII anuntau exclusiv COMASAREA DIN IUNIE , dar ei, MARTORII LUI GADEA și TROMPETII LUI PRELIPCEANU , au colportat si gogoasa cu DOUA TURURI PREZIDENTIALE IN SEPTEMBRIE
  (creatie pura a presei, nici un colak nefacand referiri oficiale).
  Apoi pe 22 spre seara, au livrat PARTEA ADOUA A FARSEI , care pute a SPP de te ia cu greata: CICĂ
  MEREM NOI CU CANDIDATUL NOSTRU MANCIURIAN sa conducem NATO ca pe reforma in educatie.
  Din pacate – neexistand o coordonare nationala – altă presă,
  mai putin disciplinata, a apucat sa spuie adevarul , CA RUTTE (un adevarat om de la munte) are acordul majoritar
  inclusiv binecuvantarea SUA ai a Marii Britanii.
  Va spun: astia se prostesc de la saptamana la saptamana. Pai data trecuta, cand
  demisiona Borel si-l vâram noi in loc tot pe DOREL au fost mult mai sprinteni si aproape logici.

 45. (1) serios vorbind deci HANS la NATO …a fost una din propunerile pe care fiecare membru NATO o face in vederea alegerilor ce urmeaza sa Akiba loc.INTELEG CA DEOCAMDATA DESPRE ACEASTA PROPUNERE STIM DOAR NOI ROMANII si cei din BIROUL care primesc propunerile.Dar un roman SUGUBAT a trunchiat informatia si a impuscat „doua iepure” (a) a facut un sondaj d’opiniunie si si a batut joc da hans..9CUM SPUNE NEAMTU…FIE hANS CAT DE PROST…NUMA INALT SA FIE)..ASA CA V ATI AJITAT ..IN ZADAR a fost este si ramane oooo F A S A I T A ..DECI ESTE IN TOTALITATE problema noastra ..de altfel poate fi si ceva adevar ..NU I EXCLUS CA NISTE JMECKERI CARE BUTONEAZA si mai ales INTOARCE BANII CU LOPATA IN TREZORERIA NATO.SA AIBA NEVOIE DE.UN OM DE PAIE paie adica tulpina de cereale.

 46. …deci…ori corupti …ori PROSTI ,LENESI SI IRESPONSABILI..COMENTEZ O POSTARE DE …MAI SUS.

 47. Saptamina trecuta era vorba sa-l puna mare bastan la UE . N-a fost pus . Acu vrea sa fie pus la NATO . A facut si cerere . Nu se stie cine a facut-o de fapt , ca e data anonima . Oricum este degeaba , ca JUPANUL USA ( angajatorul , cum ar veni ) a declarat ca are omul potrivit deja ! PS , io stau si ma intreb . Daca omul asta tot vrea sa munceasca , de ce nu se duce la profesia lui de baza , prof. de fizica la un liceu din minunatul oras european Sibiu , unde are post rezervat de peste 20 de ani ! CE POATE FI MAI ONORANT DECIT SA FII PROFESOR ? Sa inveti copiii sa ajunga oameni adevarati in viata !

 48. Hal de democratie! Judecatoarea intra in sala molfaind guma si-l cheama pe victima, studentul mort de un an. Ii cere si buletinul…

 49. Singura „realizare” a preşedintelui-turist de lux este înapoierea României la feudalism, mai precis la domniile fanariote. Deznodământul celor două mandate ale fanariotului Iohannis nu putea fi decât fuga în Occident, exact ca Ioan Vodă Caragea, care furase atât de mult încât nu mai putea să-i prostească pe proşti. Noi ne-am fi dorit o fugă de pe acoperişul CC cu elicopterul, dar, în lipsă de altceva, e bună şi asta. Orice, numai să ne lase!

 50. Da’ „notificarea” de cine a fost semnată, că România are alte treburi de făcut!?

 51. Hai ca o crede si pe aceasta GOGORITA,(editat) KLAUSS WERNER IOHANISS,ca o sa fie sef la NATO.Nu are nici o sansa in fata lui Mark Rutte care este sustinut de tari puternice din NATO.Dar daca ajunge totusi,ar trebui sa i se aduca la cunostinta acestui VENETIC,ca nu poate sa mai faca naveta la SIBIU,cu coloane de masini pe banii tarilor din NATO,cum a facut de cand este la COTROCENI pe banii romanilor.Acest VENETIC,vrea sa ajunga la NATO,pentru a avea imunitate,ca poate se trezeste un procuror PATRIOT si face cercetari pentru a aduce la cunostinta celor care l-au votat „REALIZARILE”acestui lenes.Nu cred ca a mai fost alt PRESEDINTE mai LENES si mai(editat) ca acest PLAVAN.Amintitiva de VANZAREA copiilor de ROMANI,de RESTITUIRILE,facute catre FDGR ale bunurilor confiscate de la CEG,nu de catre comunisti asa cum zic unii ci prin DECRET REGAL,de PLIMBARLE prin lume cu avioane de LUX cu sotia,fara nici un beneficiu adus ROMANIEI,etc. Dar daca printr-o minune ajuge la NATO,acest lenes ne baga in razboi cu RUSIA.Nu are nici cea mai mica idee de DIPLOMATIE,el este din topor cioplit.Voi care a-ti pus stampila pe el si pe PETROV la alegerile prezidentiale,ar trebui sa stati acasa la viitoarele alegeri.Am citit acum si ma cutremur cum un grup din USR,vrea sa faca tot posibilul ca o strada din BUCURESTI sa poarte numele lui NAVALNAI si intr-un alt cotidian,un PUSCARIAS vrea sa propuna ca o strada din CRAIOVA sa poarte numele acestuia(MITITELU).Puscarias la puscarias trage.

 52. Știți bine că s-au lăudat aceste lepre politice cu luxul și minciunile in gat la purtător, că vor închide sau la 500 m distanta intre ele! Ce sa vad, tocmai sunt 4 firme de păcănele una langa alta! Halal mincinoși in politica românească! Ince ceva ce trece pe neobservate! La momentul când Aur și-au definitivat sediile in provincie, vecina de perete care a finalizat odată cu acest sediu și partea lor comercială, e sediu păcănele plus amanet bijuterii! Nu e doar la cei din AUR, sigur și și USR langa sediul o firma de avocatura și cadastru plus păcănele, in Ramnicu Sărat exact pe strada principala! Cei de la PSD sunt uniți prin afinitate, la fel PNL prin calcul rotunjit direct la buzunar. Mincinoși care caută Nobel pentru validare!

 53. Cum e sa faci propaganda unora care nu exista ? E ca si cum ai baga biserica Inexistentului in politica, cum ai face un ceausism orto-dos, pe scurt legionarism ! Continuati, ati nimerit contrasensul politicii in Romania !

 54. Ce înseamna sa fii șantajabil te folosească serviciile și străini după bunul lor plac, și tu Dulap, sa execuți, ca execuți e ok, doar ca ceea ce faci, nu faci pentru Romania, ci doar in propriul interes, buna treaba !

 55. Iohannis – NATO este o glumă proastă. Există cele două cazuri în care, pentru a li se acoperi belele făcute, făptuitorii au fost extraşi : Kovesi şi Băsescu. Kovesi a plecat frumuşel la Bruxelles şi şi-a văzut de treaba ei lăsând astfel uitarea românilor să şteargă crimele (da-da : CRIMELE!) şi abuzurile făcute. A plecat şi Băsecu la Bruxelles dar în loc să-şi vadă de treaba lui a-nceput să-şi dea cu părerea. Şi imediat a fost redus la tăcere. (editat) de la Cotroceni cel mult poate visa la un loc în Parlamentul European de unde nu va mai avea voie să-şi dea cu părerea deoarece, cum va încerca să se bage în seamă răvăşitoarea va fi luată la intrebări pentru niscaiva falsuri. În plus (editat) de la Cotroceni are o mare probemă. Şi Băsescu şi Kovesi, atunci când au fost extraşi, încă aveau mulţi susţinători. (editat) de la Cotroceni nu va mai avea pe nimeni lângă el atunci când va fi extras. Toţi vor fugi de el ca de ciumă. Vor exista foarte mulţi care vor dori să-i plătească poliţe. În concluzie:
  IOHANNIS- NATO ESTE O GLUMĂ PROASTĂ!

 56. De acord cu Graure.Ne-am saturat de folosirea incorecta a lui “ca si” .Este o greșeală grosolana

 57. Spuneam la 11:32 urmatoarele: Oare Nea Cornel care e un admirator entuziast al iepocii de Aur a uitat ca Romania ceausista era un exportator celebru si de MOBILA DE LUX in Europa? Ba chiar pe vremea celuilalt CRIMINAL COMINTERNIST CONTRA UMANITATII, Dej,
  MOBILASE pana si NATO cu SUPERAGENTUL SOVIETIC Caraman si cu ILEGALUL lui Stalin, preluat de la Lenin si predat dupa 30 de ani lu Hrusciov, De Gaulle!!!

 58. Insistati,murdariti,atacati,etc,asa a prins Monica Macovei postul.

 59. Am mai spus-o, nici macar nu e vorba de dulap ca piesa de mobilier (plural dulapuri), de multe ori o piesa frumos si cu gust executata, in diferite stiluri, ci de un grosolan dulap folosit in constructii (plural dulapi), cioplit „din topor” (ma rog, daca va uitati in DEX o sa gasiti si varianta tot a unui bulumac dinlemn, folositla diferite scrincioabe prin bilciuri … bilciuri prin care va fi expus si gogomanu’, poate chiar in Piata Mare din Bruxelles …)

 60. Nem problem/nem tudom/nem akarom … pre cand armata nu ti’a placut/vz. ce’ai scris in „Pas cu pas” : ci … sa cati pe’acolo ?!

 61. Ingrediente sunt, mai lipsește fochistul să fie declarat oficial WWIII. ADN-ul îl are, nemții tot nemții ramân, au declanșat 2 războaie mondiale, dar în cazul lui Ciolannis este mult mai grav, ADN-ul este alterat si reformatat în SLUGA. Evident, o slugă în serviciul altora si nu pentru România.

 62. Consternarea ălora de la Washington nici nu zgârie suprafața uluirii noastre, dar și amărăciunii că am pierde astfel din peisajul țării un asemenea înfăptuitor de reforme. După ce va ajunge dulapul Secretar General la NATO probabil că alianța Nord-Atlantică va ajunge la concluzia imperativă că rolul său istoric trebuie să se încheie, înainte de a se scufunda în sulfurosul ridicolului.

 63. In tara lui papura shparanghel, Dulapul national isi doreste cu ardoare un job de stat degeaba pe salariu banos, basca in mod cert facilitati ca la un „sef de de stat”, care chiar munceste pentru functia pe care o ocupa nu doar aflat in turnee prin tari indepartate. Dupa cum s-a mai observat nu ar fi singurul anticorupta nationala si taieitorul de pensii speciale s-au facut bruxelezi.
  Tara cu sef la NATO emite pretentii de serviciu militar platit cu salariu de lucrator comercial carator de marfa la supermaket sau badigard. Pana si post de politist local de amendat babe vanzatoare de patrunjel e mai bine remunerat ca un soldat de tara cu pretentii NATO jumatate din armata e formata de ghenerali si tot felul de gradati de teatre de peratiuni care in viata lor n-au calcat pe la razboi adevarat.

  Iohannis, Ciolacu, Ciuca nu se mai opresc din aruncat bani ca la manelisti. Miliarde de dolari dupa miliarde de dolari pe armament numai bun de casat peste ani cand o sa ajunga in dotarea armatei, mai rau ca MIG-urile.
  La Postelnicu era cu „Am fost un dobitoc!”, la astia trei „Am fost nulități”

 64. Bai railor, este foarte bun acolo! N-a facut absolut nimic pentru Romania , nu va face nimic nici acolo! Asta se vrea , o mamaie nevinovata ! Nu are nicio putere ; hotararile, ca todeauna, le va lua licuriciul cel mare ! Postul lui este un post decorativ , fara nicio putere ! Tacerea se plateste bine , asa ca va mai putea cumpara vreo 10 case in Sibiu ! Nimeni nu intreaba cum si ce fel ! Singura lui activitate ar fi sa stea capra ! Ma rog , fiecare cu placerea lui!

 65. Tot ce vedem ca se intimpla atit in tara noastra cit si in Europa ,este o mare batae de joc la adresa oamenilor, facuta de politicienii care au in pixul lor puterea .Am ajuns cu totii sa fim calcati in picioare de toti acesti nemernici care isi bat joc de noi.

 66. Nu va lăsați păcăliți. Sasul zboară sus direct Biroul Oval! Acu’ sa va vad!

 67. Palierul P$DNL mutat pe la forurile NATO sa apere UE de rusi, Putin, nord-coreeni, chinezi …
  Buni de tocat bani.

 68. Démentiel. O placere sa citerai ” elogiile” aduse unui …Dulac din l’objectif!

 69. Sa „comaseze” si restul batalionului portocaliu, sa „adere” la NATO. Boc, Falca, „caporalul” Blaga si pe scriitorul cu oi pe dealurile Bucovinei, Flutur baronetul PDL se califica la dat cu mopul pe holurile sediului aliantei nord-atlantice pe unde va calca Sefu al mare. Cand isi pine geaca rosie luna sa fie.

 70. NU vpiam DELOC sa ma amestec intre STIUTORI … 🙂
  DAR, m-am CamPreaDestulDeMult indignat!
  La CATE Probleme are Romania, de FOND, Existentiale, de Demolare CONTINUA CE se VEDE pe Forum la Editorialul ASTA?
  Vaiete, Vuietre, Zbuciumeturi, Agitatiuni care mai de care mai STERILE si … Epidermice …
  SINCER Astept cu MARE, URIASA NeRabdare sa intervin DUR, in Schimb fff ASPRU … 🙂 in Campania ELECTORALA.
  Cat Naduf am acumulat in Ultimii ZECE Ani Infernali, TREBUIE musai eshapat … 🙂
  UNDE, CUM, CAND, IN CE MOD, DE CE se va VEDEA clar in Ceea CE voi scrie …
  CE Antrenament DUR,
  (mai TARE decat in Sala de Fitness, PLUS la Numarul de Bazine de Inot de i-am speriat pe Unii MUUULT mai Tineri),
  am facut pe Alde Marele sCURs si pe BIETuu’ AXON va da Roade …:)
  DE! Cine i-a PUS la Rele pe Viitorii mei CLIENTIO de MitStockarit GREU … 🙂
  DREACuu’ i-a PUS, Dreacuu’ sa ii IA! … 🙂 🙂 🙂

 71. Rom la NATO numai ca adjunct se poate..o schmibare de mobilier…pleaca Geoana se pregateste Dulapul..
  Altfel pstul e deja ocupat de Rutte, ala care te…ute…

 72. Sunteti „naivi” pentru un specimen politic cu mentiunea „a trebuit sa moara oameni” in curriculum vitae plus pozitia geostrategica a Romaniei sansele de a fi votat tartor sef al cestiei sunt destul de bune

 73. Minciuni! Minciuni! Minciuni! Doar Johannis se lupta cu psd, comunistii, coruptii, rusii, Dragnea, Iliescu, Putin, martienii, reptilienii!
  Cine il acuza pe Johannis este platit de Dragnea!
  (Propaganda hashtag rezist USR)

 74. @Wolf Edmond
  Nu o fi EL homo dar oate deveni daca fonctia o cere!

 75. „@mishteaux [3301] spune:
  19 FEB. 2024 LA 22:23
  AUR e partea pro-trumpista a PSD-ului !
  TRUMP e multumit 😐 de ce s-a discutat recent (COLDEA?) in
  DUABI ! (nimic nu e pe gratis pe Terra ! Iohannis are mai degraba sanse sa primeasca un post post-prezidential cu REPUBLICANII decat cu DEMOCRATII;) … neamtul e ,d esi dulap, un om loial ! :|)

  🙂

  [ca GENIU va spun ca sub masca jocului „propagandei” … AUR e OK americanilor ! care obligat trebuie sa fie implicat in toate ideologiile tarilor pe care le … 😉 -> IQ=? … noroc ca doar 2% inteleg ce aluzionez !]”

  😀

 76. „mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂
  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?

  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉

  (nu ma crede ! vezi totusi …chronologic ce-a facut in anii de domnie IOHANNIS pentru … NATO ! KÖVESI la UE i-a fost un ASSET ! 😛 )

  PS: Chiar am IQ-ul ala peste 145 … daaaar stim amandoi ca nu asta conteza in punctualitatea predictiilor 🙂 ci unde te ridica socila-informational potentza de „prblem-solving” un astfel de IQ … si eruditia care adiacent indepent de voina „mediului social” ti-o obliga ! 😉 !
  [fi atent la … inspre unde … merge IOHANIS! SCHENGEN nu s-a putut acum …deorece: „URAGANE la … BERLIN!” 😉 ]
  AUD ?”

  Nea CORNELE
  il sti pe mishteaux demult … sti ce-i poate (REAL) capul !
  De ce nu-i vezi aluziile din timp ? 😛

 77. Dl. Nistorescu are dreptate cand nu recomanda ca un asemenea personaj nul si negativ sa ajunga SG NATO sau altceva, la UE de pilda. Dar nu m-ar mira, totusi, si asta pentru ca ii scapa o nuanta. O spun din postura de fost lucrator pe culoarele NATO si UE, aceste doua organizatii, cu o cultura extraordinara anterioara largirilor, au scazut in calitate enorm odata cu extinderea spre Est. Oameni si culturi organizationale inferioare au dat navala cu aceasta ocazie, in doua organizatii de elita, stricand lucrurile. Daca ar fi dupa mine, eu nu as aloca nici un post de comisar tarilor din Est, inca. Le-as lasa sa se integreze profund intai, proces ce dureaza decenii. Geoana este adjunct SG, dar aceasta este o functie simbolica, fara importanta. Dupa ani de lucru acolo, eu nu stiam numele ajunctului SG NATO. Pentru ca nu avea importanta si era absent din cadrul lucrarilor, nu exista. De asta functia a fost data unui roman.

 78. Cred că mai e un motiv pentru care au mutat data alegerilor. Lui Geoană îi expiră mandatul la NATO în octombrie. S-ar putea ca asta cu dulapul nostru să fie fumigena.

 79. „„mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂
  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?

  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉

  (nu ma crede ! vezi totusi …chronologic ce-a facut in anii de domnie IOHANNIS pentru … NATO ! KÖVESI la UE i-a fost un ASSET ! 😛 ) … ”

  E MISHTEUAX un … REAL PROPHET sau nu e ?
  (cred ca va e clar ca nu vreu sa spun ceva prea direct deorece nu vreu nici eu ca si FSB, CIA sau MI6 , de BND-eaua talamba nu vorvesc 🙁 , … SURESELE !) !

  PS: MISHTEUAX chiar e SPECIAL si … printre „verzi si uscate” va da si voua faramituri de iepure alb [Q]
  pre-informatii … ca sa va omorati plictiseala perspicationalista 😛 !

  SHALOM ! (fiti mai atent la zisele mele … niciodata nu-a la IQ>145 … fara TALC ! )

  Viitorul presedinte al ROMANEAI … in timpul „MAGA” … care sigur vine …
  inca nu a intrat in PSD ! Fiti pe faza ! 😐 😐 😐

 80. AUR e sprijinit e e vrei
  si ei e vrei nu vrei sprijinit de
  USA !

  PS: Tema de casa celor interesati de rezolvat in timpul liber , anti-plictiseala:

  – Cu ce-i DATOR(pe bune!) NATO lui Iohannis ?
  si de ce HQ NATO e peste drum de HQ UE in … acelasi oras 😉 ? (altfel cine-o proteja pe URSULA de scandalul VAXXIN-elor?)

  IQ=?

 81. CE ZICI de „GHICEALA” asta ? Crezi si tu ca MISHTEUAX chiar e … SPECIAL 🙁 🙁 🙁 ?
  Sa chiar existe GENII traind plictisit printre noi ? 🙁 🙁 🙁
  ______________________

  „mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂
  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?

  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉 … ”
  __________________

  se stia inca din 10 februarie dar se tacea … papushoiesc mistretzesc ? 😐 ?

 82. „Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉”

  Ce-ai vrut inca din 10 ianurie sa insinuezi cu „asta” ?
  ca sti mai mult decat pari ca sti ?
  Se stie ca sti maim mult decat stiu alti ca sti cand cred ca nu sti ce sti daaaar …sti ! 🙁
  („n-ai cu cine” desi „sub ochii lor” 🙁 )

 83. Priviti cu atentie poza din articol al domnului Johannis si veti intelege mai bine dragostea lui fata de Romania si poporul roman.

 84. Nea CORNEL
  ce-a vrut sa zica MISHTEUAX 😉 cu asta … din timp util(?) ?
  _____________
  „(nu ma crede ! vezi totusi …chronologic ce-a facut in anii de domnie IOHANNIS pentru … NATO ! KÖVESI la UE i-a fost un ASSET ! 😛 )”
  _____________
  @911 … aud ?
  😛 😀 🤔🤣🤙

 85. E un tablou frumnos …arhetipal !
  si eu am unul de asta de cand eram in clasa intai si invatam sa scriu !
  (PS: stiam scrie de la 5 ani si citi de la 3 …dar TABLOUL asta il faceau o vreme toti ca amintire !)
  ❤️❤️❤️

  MISHTEUAX chiar e straniu in aluzii ! 🙁

 86. „„mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂
  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?

  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉

  (nu ma crede ! vezi totusi …chronologic ce-a facut in anii de domnie IOHANNIS pentru … NATO ! KÖVESI la UE i-a fost un ASSET ! 😛 )”

  NU POT sa nu REPET asta ! Celor care dupa „LEAK”-ul PENTAGON-ului :)ä
  inca nu cred in stranietatea de PROPHET REAL a
  strashnik-ului MISHTEUAX !
  ______________
  IOHANNIS sef la UE pentru ca NATO e peste UE 😉 de-aceea ! 😛

  „Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?
  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉”

  IQ=?
  😉

  Putea unul fara IQ gigantic …statistic-exact … din pre-timp …”prezice” discret ce face
  misteriosul MISHTEUAX ? „mintea de pe urma”

  NATO i e dator mult sas-ului Klaus ! 😐

  (stiu ce spun pentru ca evident am acces la … 😉 ! La Frankfurt iese soarele _:) !)

 87. „@Radu Humor😎🤔🤣🤣🤣 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:48
  „DE ce greseste CENZURA unui STAT PSEUDO-DEMOCRATIC ?
  Pentru ca incerca sa sugrume unele adevaruri care ar desensibiliza societatea in momente cand inca e calma
  si nu ar avea efectul de „AHA” social – revolutionar daca-s dezvaluite doar in timp de vanzoleala social-economica , PROVOCANT !”
  😀
  GENIAL -> exact tehnica americana a „libertatii de expresie” pana la 911 😐
  Pana atunci toate criticile erau taman pentru desensibilizare in vreme de NE-CRIZA permise !
  Dupa 911 „libertatea de expresie” a devenit cenzurata sau „ghidata”
  REZULTATUL … bipolaritatea unei AMERICI care prin cenzura … ne-desesibilizata la IDEI PERICULOASE
  … accentuata TENSIONAT (?SOCIAL-PERICULOS) sociteatea americana sub reala cenzura desi mascata, AZI !

  PS: Cine-mi intelege puerilitatile (adica e independent ca un copil in gandire , inca ne-dresat educational) vede
  ce-a facut CENZURA din USA … si stie cum era USA azi fara CENZURA !
  Se spune ca oamenii care nu-s cunoscuti ca se cearta la nervi si la necaz … ajunga sa se OMOARE canva !

  😀”

  -> IQ=?

 88. „Nu uit poza cu SeMe Ivan in picioare, cu o fitzuica tinuta DIDACTIC in mana, o fi fost certificatul de opt clase, in fatza unei mese unde tronau PROFI!!!” , se lamentează-n cor citura cu liceul la seral , facultatea la ff și, mama la Universitate, portăreasă și tatăl pe lângă Fâșia Gaza !
  Băi, libidinosule, Simion a făcut liceul la „ Gh.Lazăr” București și Dreptul pe bune, nu la Spiru Haret, așa că în nici un caz asta nu i se poate reproșa. Are părinții profesori, nu ca ai tăi dezertori și o soră avocat , nu ca tine un ratat !
  Că nu le prea are cu discursul în public și ca orice novice în ale politicii , atacat de peste tot, face și greșeli , asta i se pot ierta cu condiția să-și țină cu orice preț promisiunile făcute !
  Că nu latră, ca orice javră disperată, adiCĂ CA Tine ( 😎 ), la ruși , asta denotă inteligență politică, ce lipsește celorlalți competitori ce prestează la cei doi licurici, că nici nu știm cum se întoarce roata și americanii, prin reprezentanții lor de vază, cei pe care-i aperi tu cu dinții înfipți în tururile pantalonilor tuturor celor ce arată fărădelegile „neamului ales” în care te stărui să pătrunzi , ca orice oxiur în cur ând , dacă se hotărăsc ăia să te recunoască ca urmaș , nu ca bastard ce ești !

 89. Faptul că toți președinții României au fost până acum niște corcituri, nu doar politice, deși ar fi trebuit prin natura funcției să fie imparțiali, cu rol decorativ , arbitri în jocul politic național și internațional, nu să favorizeze vânzarea pe bucăți a României, care în doar 34 de ani, fără să fie datoare la nimeni, ba dimpotrivă, a ajuns să fie datoare vândută și fără nimic din bogățiile uriașe pentru care s-au jertfit generații la rând, dar nici unul nu a plătit pentru asta, ba dimpotrivă , prin grija stăpânilor străini pe care i-au slujit cu prețul devalizării Țării, toți sunt nu la pușcărie ci bine merci. Cel mai clar exemplu este cel al turnătorului Băsescu, recompensat cu un post de europarlamentar, Iliescu păpându-și liniștit pensia și Constantinescu la fel. Augustin Prostul cum îi zic nemții sasului nostru m poate fi pus orice : șef la NATO, președinte UE, ba chiar al SUA că tot nu-i clar acolo, că doar nu el va lua nici cea mai neînsemnată decizie, dar va primi recompesa pentru răul făcut României și binele făcut altora, care demonstrează tuturor că dacă faci cum spun ei, nu pățești nimic , ba dimpotrivă:
  Vezi Kovesi , Geoană, Blaga și toată șleahta de euroșnapani , plus încă alții cărora li se asigură o imunitate criminală !
  Și încă ceva : Nu vi se pare că suntem burdușiți de specialiști străini peste tot, dar mai ales de unde se poate fura, manipula sau vinde pe nimic ?
  Ca să nu mai vorbim de banii Țării, dar mai ales rezerva de aur, de care nu mai vorbește nimeni, aflați de peste 30 de ani pe mâna unui cămătar sadea, care cumulează și legal nu știu câte pensii și salarii și tot nu-i ajung.
  Că de…, are și el de dat mai departe 😎

 90. Și încă ceva: Cei care trag sforile și numesc șeful NATO nu vor risca niciodată să pună în frunte vreun reprezentant din țările foste vasale URSS, și mai ale în proximitatea geografică a Federației Ruse ! 😜😎😁✔🤔🎁

 91. Se pare mai baiete , tinerelule!, ca nu sti
  carei „organizatii” (si nu evorba de „nishte evrei!”) si s-au ilegal dat niste fonduri si cladiri 😀 care oricum nu erau ale lor !

  AUD ? … sau te pomeni ca esti si tu impresionat de gaiganti-coolossalul IQ al misteriosului MISHTEAUX care (vezi mai sus)
  v-a atentionat DISCRET dinainte ca :
  „Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?
  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉”

  PS: uni inca nu cred in (?) …MISHTEAUX insa
  vad ca NULANDIERII pierd si-n Urkanai si-n ISRAEL 😉 …fiind prinsi electoral-PSIHIOLOHIC intr-un
  CLENCI mondial premeditat … ne-pre-cognizat ! 🙂

  Nu pariati viitorul cand … cei care ca propun distrati PARIUL
  chiar
  sunt GENII PROPHETICE ! [PS: Voi „sub nasul lor” chiar vreti …”LEAK”-ul PENTAGON-ului dinnou , mereu , perpetiuu 🙁 ?]
  ________
  IQ>145 !

 92. Depinde de gradul serviciilor facute de sasul din regatul lui Cioaba stapanilor. Colega Cheoveshy a fost rasplatita mai mult decat a sperat.

 93. Dupa faza cu LLOYD AUSTIN
  acum faza cu SIMON la TRUMP (PS: sa pun ca SPECIAL un cuvant pentru el? 😐 )
  si preghiceala prin aluzii fin-PUERILE la
  un joianis la NATO !

  credeti in MISHTEAUX ? … TRUMP crede in el si golind dossarele de la Mar-a-Lago din april pentru august
  s-a salvat de la un eventula (ipotetic 😀 desigur) exitus a la JFK !

  Are mishteaux IQ>145 😀 sau e pueril narsisist in limbajul (nu ideile!) folosit ?
  😛

 94. Vorbesti de FARAOANA de mijloc ? ASSET-ul lui Joianis la UE-aua saltea la NATO ? 😮

  Keops , Cheoveshy , Mikerinoss ?

  (daca nu de ce-l bagi pe Cioba regele dacilor negrii in schema ? in nord erau cumanii ALBI si-n sud cumanii NEGRI , sa sti ! IQ=?)

 95. Bai baieti si fete. Unii l-ati pupat in cur pana mai ieri pe Johanis unii l-ati injurat de la inceput. Si pt unii si pt altii am o intrebare. Vi se pare ca Stoltenberg si Geoana ar fi niste genii pe langa Johanis? Nu cred si nu inteleg ce va mira atat ca Dulapul ar putea ajunge sef la NATO. Olanda este mai departe de Rusia devat Romania asa ca nu este nimuc imposibil. Un lucru este insa sigur. Nici Stoltenberg si nici Johanis daca ar ajunge nu comanda si nu iau decizii un numele NATO. Comanda este la Washington. Acestea sunt niste papusi puse acolo ca sa creada lumea ca SUA imparte democratia. Ce este naspa pt cei mai ales care l-au pupat in cur este ca va face in fiecare zi de vreo 2 ani incoace. Acest subiect este aruncat sa va mute mintea de la comasare si sa nu mai indrazniti sa va indoiti de deciziile lui pt ca ce sa vezi, e atat de destept, ca-l pun aia sef la NATO. Asa si?

 96. Dulapul asta doar mananca si se cufureste. Pentru a fi totusi de folos, ar trebui transformat in pres, nu lasat sa fie dulap.

 97. @some girl alone(@IQ14.5)
  Dacă ai avea IQ pe cât te lauzi, de ce nu ești vre-un barosan în croaziera în jurul lumii și stai de scrii mascari pe aici între putinisti, la care-ți mai dai și laude/replici singur??

 98. @IQ14.5(some girl alone)
  Dacă ai avea IQ pe cât pretinzi, ai fi un barosan în croaziera în jurul lumii. Nu ai sta aici între putinisti scriind măscări și dându-ti laude/replici singur.

 99. „IQ 100+ spune:
  23 FEB. 2024 LA 22:24”

  Ai un stil … se vede ca n-ai citit BIBLIA desi te numsti crestin ! (daca-mi valorificam pre-informatiile cati bani aveam ? natangelule ?)
  Ma faci sa rad de acea-ti dau un verset biblic de rumegat daca i cu ce:
  Luca 4:4-7 😉 😀 !

  GENIILE nu vor ce vrea plebea pentru ca viata ar fi prea searbada asa ! TU chiar crezi ca daca m-ar interesa milioanele
  nu le-as avea ?
  ASCULTA … mi-ajunge ca am prieteni sinceri, MILIARDARI, majoritatea evrei ca mine ❤️❤️❤️ … pentru siguranta baneasca !

  TU … insa … cu ce te ocupi ?

 100. 129 de milioane in AUR 🙂
  atat ii costa strategia care-ar fi dus la alt deznodamant yankeu trisst decat
  cel actual 🙁
  la dispozitie sa-iu pus doar 80 de milioane asa ca
  NU !

  (ce sti tu mai 🙁 ? … ti se pare ca mishteaux nu le „ghiceste” STRANIU-PUNCTUAL destul ? vezi doar recent POGROAMELE 🙁 !
  si EXACT „ghicitul” GENOCID inca din „7 octombrie” ora 19 ! 🙁 )
  REPET: – cei cu IQ>145 gandesc ABSOLUT si ininteligibil mediocrilor, ALTFEL ! 😐

  PS: E REAL si adevarat ca ce va spun pueril pe aici e doar 1/1000 … de ce va spun insa ce va straniu spun ?
  PLICTISEALA ! 🙁 „n-am cu cine” „sub nasul lor” !

 101. Erai mai simpatic când nu erai puțin putinist. Cei de care te înconjori nu prea înghit evreii.
  Nu ai spus cu ce te ocupi doar ca ai prieteni miliardari (lei vechi, lire turcesti sau ce o fi).

 102. Continua, nu ma înțelege greșit. Ești o pata de culoare, dar uneori doar atât.
  Fericiți cei săraci cu duhul.

 103. „„„mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂

  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?
  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉… ”

  De unde stia mishteaux inca din 10 fenruarie (stia dinainte!) asta cu IOHANNIS acum si trumpistul …SIMION de la AUR 😐 ?

  Asa ca nu va duce capul al hint-urile mele ca atunci cu strategia OFFENSIVEI UKRANE …. de care afland rusnacii
  si-au intarit economc zona de pre-stiut atac !
  „Leak”-ul PENTAGON-ului 😛 … se uita asa usor (vezi cazul LLOYD AUSTIN si „mercenarii francezi” 🙁 ) ca un
  GENIU e un geniu … razandu-se de niste PROPHETII care puteau salva si PATRIOT in Ukra !

  PS: Unii n.ai inteles nici pana azi cat IQ iti trebuie sa sti din timp … „24-joi” si …. „OCHII PE BUTELIE” =2-oau explozii distincte una noaptea si una dimineata !
  Cred in PROPHETII biblicim insa nu mai cred in genii prohetice la fel de genetic-conditionate actuale !

  Nu aveti inca dreptul a o intrebare ORACULARA ! 😐 (pre putin respect ! 😐 )
  🤣🤣🤣

 104. „IQ 100+ spune:
  23 FEB. 2024 LA 22:48”

  Nu intelegi de ce-s mai „putinist” azi ? ASA ?

  USA se duce dracului de suflet si chiar nu mai exista speranta cu „guvernul” NULANDIER acutal
  de asta par putinist
  desi la IQ-ul meu …chiar pueril expus … trebuia sa veziu ca-s SPECIAL … altfel !

  🙁
  (parerea mea despre tine 🙁 daca esti serios in ce pretinzi ! 🙁 )
  🤣🤣🤣

 105. Cu Iohanis e veche de peste un an.
  Nici la diverse nu as fi postat-o.
  Dar repet, e distractiv.

 106. Funcția de secretar general NATO este mai mult decorativa decât decizională! Este o trompeta a organizației ! Decizia o ia SUA,secondată uneori de țări care mai au ceva armata mai serioasă și adunarea șefilor de state majore ale membrilor alianței ! Sasul puturos este speriat că are dosare și mai disperat este că pierde excursiile gratuite pentru el și Răvășitoarea !

 107. Johanis nu are nici un viitor nici la Nato si nici la UE, ambele devenite facaturi progresiste fiind in cadere libera accelerata. Vrea sau nu (prima doamna) va trebui sa-si aleaga viitorul in Germania ca si parintii sai. Doar asa vor uita romanii de el si de toate relelele pe care le-a facut.

 108. Bine zis, Radu Humor. Dacă privești cele peste 120 de comentarii, doar două fac plecăciuni vizibile la Dulap: Elena Popa și Tomlin. Cum, doar doi de serviciu? E evoluție bună.

 109. Neomarxismul, diktatul minioritilor asupra majoritatii, feminismul, corectitudinea politica au trimis in derizoriu vestul.
  Militaria NATO s-a dus in jos alenecand in 🌈 vine Dupa doua mandate „bomboana de pe coliva” la Bucuresti apare si Iohannis sa puna ✝️si pe la Bruxelles.

 110. „Marea problemă este că secretarul general NATO nu poate fi ales decât cu unanimitatea membrilor. Convingerea The Guardian și a Bloomberg este că mișcarea dlui Iohannis nu va face decât să întârzie desemnarea lui Rutte.” Si atunci?
  „Dl Iohannis ar putea juca această candidatură la șantaj: dacă nu îmi asigurați o funcție în cadrul UE, nu deblochez situația din NATO și nu obțineți unanimitatea pentru Rutte. Deci ce dați la schimb?” I.E.D.

 111. Tot o problema este si faptul ca 60% dintre elevi nu au trecut testul la matematica si aproximativ, 26% la Limba si literatura romana. Doar 0,03% si respectiv, 0,06% au luat nota 10.
  Conteaza asta? Pentru viitorul Tarii, conteaza mult mai mult decat numirea lui Ioha in oricare functie de pe aiurea.
  Vorbeau doua eleve intre ele si una se plangea ca nu intelege nimic la matematica, fizica… Ce am inteles eu din plangerea ei este ca ar fi vrut sa invete dar ca ii lipsea profesorul cu stiinta si dedicatie…

 112. DEMISIA CIOLACULE ! IDIOTUL ASTA DINTRE TARABELE BUZAULUI ISI INCIPUIE CA ROMANII VOR VOTA ASEMENEA PUTOARE ARE 10 ANI A ATAT PLECAT CU JAPITA CARE SE VREA PROFESOARA PRIN EXCURSII CU CELE MAI SCUMPE AVIOANEVIZITAND ACELEASI LOCURI DE CATEVA ORI !O PULOARE SASEASCA !VA AJUNE ASTA SETUL NATO CAND O ZBURA PORCUL FARA AVION DE SUTE DE MILIOANE DOLARI CU PRAMATIA CE SE VREA PROFESOARA !

 113. Dulap cu schelete,. mai ales cu scheletul unei țări,. Mai ales că are tupeu, are incultura mediului in care a stat peste 10 ani,. A imbătrănit in ticăloșie ..și mai vrea ”guvernul meu”,. poate nu se poate lăsa de butoane și sfori,. Poate-i place jocul.. A devenit dependent de păcănele dîmbovițene,.. E caz patologic..

 114. Problema Omenirii…este că ori dispar NATO și UE, ori viața pe Pământ!

 115. Marlanul de Sibiu ( Der Trantor Kotrocean )șef la NATO ??!!?? Tovarăși mai sunt câteva săptămâni până la 1 Aprilie.

 116. 60% dintre elevi nu au trecut testul la matenatica si 26% la Limba română?

  Priveste Ioha cu ingrijorare? Priveste cineva cu ingrijorare?
  Acum ceva timp, poate doi ani, vorbeam despre doamna Drăgan, profesoara de Limba română care corecta cu greseli tezele elevilor. Imi amintesc ca cineva, o colega a doamnei probabil, m-a certat… „cu asa parinte”… Conteaza parintele in educatia scolara? Parintele este responsabil de educatia de acasa dar nu este obligatoriu sa-i suplineasca pe profesorii nepregatiti si ingamfati! O regula de baza ar fi, dupa mine, ca orice copil dornic sa invete, sa inteleaga de la profesorii lui ce i se preda in clasa. Sa fie nevoie de meditatori numai pentru performante.

  Recunostinta profesoarei mele, Ghinea Eliza!

 117. De ce a fost ales cu toata inima?
  Pentru ca era profesor si a avut abilitatea sa raspunda cu un zambet superior cand a fost intrebat de aria cercului? Pentru ca oamenii se gandeau la regele Carol I?
  Pe alegatori nu i-a deranjat raspunsul „ghinion” la observatia cuiva ca alti profesori nu reusesc sa detina n case din meditatii.
  „România educata” ? Se vede si se va vedea multi ani de-acum inainte pentru ca elevii de astazi vor fi adultii de maine si parintii de maine.
  Cine ce asteapta de la cineva caruia nu i-a reusit proiectul „România educată” nu stiu.

 118. dulapul nostru….gol
  dar plin de rautate si rautati…tulai Doamnge…

 119. Dulapul asta stie doar sa manance si sa-si galeasca pantecele. Pentru a fi de folos oamenilor, ar trebui transformat in pres, nu dulap.

 120. Daca dadea suptventie la gazete l-ar fi laudat ca pe fostul ministru comunist al tineretului comunist care ii mai strecura in palma cate o cheie de la o camera de la hotel Forum din Costinesti (sa traiesti) !

 121. Cameara de la … CADÂNE ?
  Nu-i orientat poli-divers … modern ?
  Imi pare si mie classic omu’

 122. Si ase … din prost in prost/dandu’ne la gioale , vom ajunge si mai mai si : „Vai, di biet roman sireacu’…inapoi tot da racu'”!

 123. „De ce a fost ales cu toata inima?”

  Core > a fost ales din ura pentru ceilalti, tehnica de vot la romani (sa moara capra vecinului). URA au vrut, URA au !

 124. tomlin, din inima partidului…

  „La final, apare că cei cei doi aranjori, Iohannis și Ciolacu, și-au schimbat rolurile: Iohannis și-a salvat partidul în timp ce Ciolacu l-a sacrificat pe al său. Dar amândoi au avut grijă să se proțăpească mai întâi pe ei în funcții – în timp ce Iohannis pleacă la Bruxelles, Ciolacu are asigurată funcția de prim-ministru la București. Qui s’assemble se ressemble, cum ar spune același domn Macron, pedant amfitrion.”
  Eugen Serbanescu. Face o analiza de exceptie. Pacat ca nu stiu sa joc poker. Oare Ioha, stie? Clar, si-a jucat cartile ca un maestru de clasa. Bietul Base…

 125. De ce nu-mi publici comentariul ? Mai ales că este o replică la un alt comentariu ce mă privea ?
  Aud ? , vorba cuiva, care văd că are mari pile pe aici . 😎

 126. Ce are , de n-are accept ?! :
  „ Unii n.ai inteles nici pana azi cat IQ iti trebuie sa sti din timp … „24-joi” si …. „OCHII PE BUTELIE” =2-oau explozii distincte una noaptea si una dimineata !”
  Și unuia mai prostuț dacă-i spune cineva ce se va întâmpla, ce crezi, că nu va fi în stare să transmită mai departe ? 😎
  Iar asta cu :
  „….mi-ajunge ca am prieteni sinceri, MILIARDARI, majoritatea evrei ca mine ❤️❤️❤️ … pentru siguranta baneasca !”, mă face să mă îndoiesc sincer de IQ tău chiar și dacă-și trage sufletul în jurul sutei ! 😉
  Dar poate ești doar n-ai v …;)
  Cât despre „…Se pare mai baiete , tinerelule!, ca nu sti
  carei „organizatii” (si nu evorba de „nish😎te evrei!”) si s-au ilegal dat niste fonduri si cladiri care oricum nu erau ale lor !”, se pare că evreii tăi au renunțat la niște proprietăți confiscate lor de către germani, dar și a-i reproșa sasului pentru retrocedarea lor FDRG-ului, pentru ca astfel să-l poată ține în lesă și a smulge astfel avantaje mult mai mari.
  Dacă s-ar calcula și scădea din valoarea clădirilor toate cheltuielile cu întreținerea lor în toți acești ani și impozitele aferente cuvenite Statului Român, cum au făcut ungurii, cehii, sau polonezii, ai vedea că n-ar fi obținut mare scofală, dar așa…. 😎

 127. Măcar publică-mi acest ultim comentariu prin care-mi închei participarea aici.
  Mulțumesc pentru tot ! A fost frumos, dar poate că e timpul să ne vedem fiecare de ale noastre . 😎

 128. Bietii români, sedusi si abandonati!
  A plecat un tren din gara si cu el iubirea mea…
  Dar USRistii? Dar Orban? Ei ce sa mai zica?

 129. Dragă Radu Humor, de Dragobete, mergi la fete. Du-te cu flori și bomboane de ciocolată.
  Si nu mai plânge, intre editorial si cotidianul tău nepjblicat, este nepotrivire de caracter. Te forțezi prea mult să arăți că ai caracter si te parfumezi prea mult. Zici că ai picat îmbrăcat în iazul cu parfum. Nu uita florile. Ține bani si pentru opt martie.

 130. tibi1 spune:

  24 FEB. 2024 LA 14:30
  Cum necum, poporul caruia spectacolul hotilor in catuse priviti la 7 dimineata ii lipseste, iar valul de sute, mii de prescrieri nu pare sa-i fie pe plac, o va vota pe Kovesi cu doua maini…daca va candida…

  tibi1, iti amintesti pe ce val a venit Basescu? Oamenii erau puternic marcati de coruptie. Se doreau țepe! Basescu a zis, domnule sa aduc oameni tineri, curati si hotarati sa lupte cu marea coruptie. Ce s-a intamplat? Eu zic ca a ajuns victima propriei naivitati. In compartie cu Basescu, Iohanis a fost extrem de pragmatic. A taiat, a curatat…scopul si tinta.

 131. Se poate trage concluzia ca Johannis i- a deranjat foarte tare pe ruși , dar și pe sculele comuniste, Ilici -KGB și nivelurile 3 si 4 ale CC ale PCR care au preluat puterea de la ,,colegii” comuniști după 1989, deși Johannis a fost pus președinte al României cu asentimentul rușilor. Dar Johannis a fost chiar o surpriză. Nu credea nimeni , ca Neamțul care a reușit să scoată la vot peste 1 milion de nehotărâți va reuși să readucă patria noastră în Europa. Nu vom uita niciodată mutra plouata a prietenului interlopilor Dâncu care înainte de a se comunica rezultatele oficiale de la urne ne- a anunțat trist: da , a ieșit Johannis . Altfel cum să interpretăm tot teatrul de anul trecut și anul acesta cu denigrarea Neamtului prin campania mediatică agresivă privind deplasările ,,turistice” ale acestuia în țări din Africa fără să informeze premierul. Când regula este ca Președintele să informeze premierul despre aceste vizite și scopurile lor. Ba mai mult, unii oameni politici arunca insuccesele guvernelor timp de 10 ani în ,,spinarea “ lui Johannis. Dragi Români citiți Constituția și veți afla prerogativele Președintelui României. Și mai e ceva . Puterii îi este frică de unele zvonuri cum ca românii vor referendum pentru un nou mandat pentru Neamț ca să consolideze traiectoria de europenizare începută.

 132. MILIARDARII … tot oameni cu metzehnele , salbiciunile si manipulabilitatea lor sunt
  mai HUMOR-e ! 🙂

  Multi uita asta, si unii ajung sa fie ucisi uitand asta !
  MDA !
  Asa e cand mediocriatea li se urca unora la cap !
  Vad clar acum ca „amesteci” ROL-urile pe care imprastiat le joci ! 🙁 (sia asta pentru un istetz singuratic e trist = „n-are cu cine!” … cred ca nu vei intelege niciodata singuratatea celor care gandesc ALTFEL ! 1/1000)

  TRISSTULE ! 🙁 🙁 🙁 … 😢😢😢
  🤣🤣🤣

 133. Ce caraghios, radu humor poartă ochelari opaci , ăsta e semnul de recunoaștere cu Tică, solda mică.de fapt, radu are albeață, filmează cu ochelarii si folosește AI. La fel ca vestitul Gore din Chitila mardeiaș frate cu Trio Grigoriu și cu succesuri la fete. După ochelari, e cântăreț in strană la Mănăstirea Frasinei,unde a întrat deghizat in Tică & Charlie. Merge des, se spovedește și se dă cu tămâie de la Ierusalim. Vrei, nu vrei Radu vinde, cumpără de la… Ei!

 134. Cel mai incompetent si iresponsabil functionar al statului roman.

 135. OK !
  Am inteles 😐 !
  Am sa pun o vorba la TRUMP pentru SIMION !
  PUP !
  🙂

 136. Dispari in ceata … nu-ti va duce nimeni lipsa „@Dan Doriane” 😛
  HA HA HA !

 137. Nu este Emmanuelle 1 cu Sylvia Kristel, este Emmanuelle 10 cu Klaus Johannis Werner! 10 ani răi nu ai lui Băsescu, 10 ani răi ai lui Johannis! PSD mai puternic ca oricând, 80% din populația României idioată funcțional, ceilalți 20% rămași, emigrați! România educată? Un vis urat! Corupția și furaciunea? Cele mai mari din Istorie? Inflația? Cea mai mare din Istorie? Cel mai bătrân Guvernator de pe Planetă? Manole de la BNR! Românul cu cea mai mică macara este pacientul doctorului Ciomu? Fals, este acționarul majoritar de la EVZ așa zice dna Păcuraru de la Realitatea! Românul cu cele mai mari și mai multe coae? Bivolul african de la Cornu! Românul cu cea mai dulce limbă, insensibila la diamine( putresceina și cadaverina) este RB Rolex! Cancerul a ajuns până la sugari, nu mai are limită de vârstă, sex, religie! Are legătură cu alimentația și cu stresul! Ești în Crangasi etaj 8 Garsonieră tâmplar, nu treci de 60! Ești în Primăverii, te scoli la 12 Icre negre piept de Căprioară sote, sari de 90! Exploatarea omului de către om merge ceas elvețian în România!

 138. Te uiți râzând în cameră? 10 morți la Balș, morți arși de vii în chinurile Iadului și tu tragi cu ” nesaț” ozon(O3) până în apexul pulmonar! D-le Johannis, cum este aerul la Azuga pe pârtia Sorica? Cu un zâmbet larg zici la ziariști: veniți și vedeți! Ce să vadă Bivolule African, ce să vadă cei arși de vii de la Balș, transformați in „elemente primare”din Tabelul lui Mendeleev, Entalpied3 reacțiela 1500 de grade? Crezi că mai știi ecuația Politropei? Ecuațiile transformatorul în complex? Ecuația coardei vibrante? Sau ești Ciolacu doi, îți scriu până și Tatăl Nostru pe șervețele alții? Impostorule și Leneșul! Pulberea uitării peste sufletul tău, vânzător de țară, neam, religie! O lichea în stare pură dependent de somn, lene, multă lene…

 139. Dinți de plastic alb reciclat râde vesel? Pe mine m-au trecut toate apele lipsă bilet tramvai 41 cam 2 stații, șeful pnl la CJ Prahova 48 de milioane de lei furaciune, Lamborghini de 680 de cai putere, butoiul cu Untură Ranceda cu 4 stele, șef la pnl zice că nu este bai, să votăm din inimă pnl? Impostorul ăsta repetent într-a 6-a, 3 ani la iepuri de câmp Sibiu, doctorat scris de alții cu comision aur de la Stambul turci, butoaie cu brânză de oaie, butoaie cu Muscat Ottonel, ne ia de idioți? Zice că face la nevasta ostropel de pui cu usturoi! Păi de la ospătar, la general cu 4 stele, Ministru MAPN, PM, pensionar cu 6000 de Euro net lunar, edit la o limbă uzată made Băsescu! General cu 4 stele? Păi Piedone primar 4 mandate este firesc precum vântul, ploaia, bătrânețea, moartea…

 140. Un proverv românesc spune că Înțeleptul învață din greșelile altora, prostul nici dintr-ale lui! Dl Johannis a văzut că Mihaela Dragostea Mea e vice la NATO, el de ce nu Primar la NATO? Mihaela Dragostea Mea a scris o carte, a promovat-o la Ploiești! Cine o citește? Cei 80% dintre idioții României? Câteodată te freci pe ochi, te speli pe ochi cu clăbuc mult, apă rece, o bere rece și scuipi pe toți! Lichele, putori,numai pentru ei și pentru copii lor! După ei potopul! Restul e zeamă de varză caldă!

 141. Băi neînțelesule ( în primul rând chiar de tine 😉 ), o ții langa de ceva timp cu niște chestii pe care le afli în avans și care nu-ți aparțin, așa cum te tot kci pe tine că ți-ar ieși de sub tikiuță, din propria scăfărlie, care rămâne locul unde se adună o mulțime de gânduri, de multe ori nu ale tale, ci ale altora care rămân necunoscuți și lipsiți de recunoașterea pe care ți-o însușești hrăpăreț și bolnăvicios , în numele lor !
  Rămâi același individ avid de glorie blogeristică, expunându-ți disgrațios infatuarea pentru niște nimereli a la loto, cu care nu încetezi să te lauzi continuu și agramat, repetitiv și infatuat, căutând să convingi că și ești ceea ce vrei să pari a fi !
  Erijarea aceasta impulsivă ca făcând parte dintr-un neam, ce se vrea nu doar ales, ci și superior, e vrei, nu vrei jignitoare pentru cine-ți acordă mai multă atenție și-ți observă falsitatea nativă și viclenia dobândită ( și invers , că se vede c-așa-ți place ! ;)) pe care le împrăștii voluntar agramat pentru a-ți mări personalitatea voit enigmatică ! 😎
  P.S.
  Săracul Charlie, care dacă nu ți-ai fi declarat tăierea-mprejur, te făcea cu ou și cu oțet, dar așa te pupă -n coor, doar ca să vadă ta-su că-i seamănă belit, pardon: leit ! 🤣🤣🤢🤢

 142. SHALOM !
  DA ! Asta inseamna respect !
  … iti ACCEPT acuzele !

  MAGA ! 😀 TRUMP=POTUS ❤️
  (multi vad, putini inteleg ! Tu intelegi daca esti …ghidat ! e mai buine decat ce pot mediocrii ! 😐 )

  IQ=?
  😉
  (PS: Fundatia CLINTON pierde massiv bani in Urkania ! 🙁 ! )

 143. Daca Romania nu primește nici o funcție e doar vina lui Klaus care e un candidat slab , degeaba s a umflat in pene prin toate excursiile de zeci de mil de euro cu avioane private, e slab și nepregătit și cu nici o susținere din partea românilor care nu îl suportă.

 144. Recunosti ca a le nimeri prea des
  solutiile problemelor vietii
  (e la fel cum ai nimeri nu doar la un test ci la 5 teste NORMATE, diferite, un IQ>145 !)

  Crezi in COINCIDENTE ?
  DACA NU
  atunci cum iti explici (IQ=?) ca USA a inceput strategia de ocupare a RUSSIEI doar dupa ce in 2008 a pre-vazut ca bancar 2008+16=2024 -> „NINGE PE FED!”
  si ca DOLLAR-ul va pierde increderea care se afla CA SINGURA GARANTIE in spatele „valorii” lui
  decimate de DATORIA in accelerata crestere a celor ce-l inca tiparesc si fraspandesc pe marfuri (odata cu inflatia interna din tiparnita!) IN LUME !

  Crezi in unul care-a stiut inca din „7 octombrie” pre-stiut la o synagoga din nord la ora 19 ca ISRAELUL va face un GEOCID
  in curs si condamnat la ONU azi ?

  Cine crezi ca-i spune unui „prostutz” de-astea …dinainte de vreme : „ci ale altora care rămân necunoscuți și lipsiți de recunoașterea pe care ți-o însușești hrăpăreț și bolnăvicios , în numele lor !”

  TRUMP, LUKASHENKO , XI si multi altii (mialidari si amici tacuti !:( ) nu-mi spun ca vechi cunoscut de la
  RAND Coprofagtion … asta !

  Dac-ai sti cat mi-a multumit doar TRUMP pentru faza (nu cu COMEY in 2016 😉 )ci cu … AGUST-ul la „Mar-a-Lago”
  si anticipat cautatul dupa DOSSARELE gasite doar COPERTI 😉 !
  Avea nu doar odata soarta lui JFK fara … „siguranta” din acele dossare !

  IQ=?
  😉

  (Te avertizez NU MA CREDE inainte, ca-n cazul „li se vede-n carti” ala cu LEAK-ul PENTAGONULUI ! ascultati insa „mintea de pe urma” ! IQ=?)
  PS: Cine si de ce mi-ar (atentie:) ANTE- spune … chestii ca … POGROAMELE si GENOCIDUL obligat de dupa ?
  Sa nu mai zic de „ochii pe butelie” si alte cele ?
  Si daca prin absurd mi le-ar spune cineva de ce le-as scrie aici ? 😀
  In plus CE LAUDA pot avea eu, ca ipotetic bolnav de narcisism, anomim, ca-s laudat ca ANONIM aici ?
  AUD ?
  🤣🎶🤣🎶🤣🎶
  ‘Ntzelegi ? 😛

 145. „Johannis a fost pus președinte al României cu asentimentul rușilor”

  Pot sa citez propozitia aceasta si in alte locuri ?

 146. „personalitatea voit enigmatică”
  corectez:
  „personalitatea accidental enigmatică”
  _____
  Ti-accept scuzele natangelule ! Ai dreptul la o PROPHETIE despre viitor !

  MAGA ! TRUMP= POTUS ! ❤️👌❤️

 147. Iohannis, fa-te ca stii sa scrii! Asta este mesajup pozei. 🤣🤣🤣

 148. „Crezi in unul care-a stiut inca din „7 octombrie” pre-stiut la o synagoga din nord la ora 19 ca ISRAELUL va face un GEOCID
  in curs si condamnat la ONU azi ?” Și dacă-ți spun că și eu am știut asta, dar n-am pus-o pentru că și așa sunt considerat a fi un antisemit notoriu ( și-ți mulțumesc cu această ocazie că măcar ai evitat să-mi aduci și tu această acuză, mult prea la modă și destul de facilă în lipsa unor alte argumente ) și apoi n-aș fi avut nici pe departe efectul pe care l-ai obținut tu.
  Am știut, cunoscându-vă nu numai neamul, religia, „Protocoalele îvățaților Sionului”, , dar și pe vreo câțiva dintre voi , persoanele de față se exclud 😉 , că urma o ripostă aaaaaaaaaaaaaaaaaaanimalică, disproporțională, cu ceea ce nu întâmplător s-a întâmplat, ce va depăși cu mult acel „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte ” . Și pentru asta nu trebuia să ai nici I.Q -ul tău, nici miliardari prieteni și încă dez…sau des ? interesați !
  Și încă ceva : să știi că de multe ori nu reușesc să-mi public comentarii pe care eu le consider îndreptățite, dar din motive cunoscute 8-), nu apar.
  Mai ales ști tu de care, așa că puteam să spun că am știut înaintea ta, dar nu am avut posibilitatea s-o fac cunoscută ! 😉
  Profeția mea este că ești lămurit în ce mă privește și vei face tot posibilul pentru a mă evita, sau măcar de a te gândi că cineva este foarte atent la ceea ce spui și dacă consideră că ceva nu-i kucher nu va evita să ți-o (a)tragă !.
  Atenția !
  Rămâi cu bine , că cu mine, nu se poate ! 😉

 149. mishteaux spune:
  24 FEB. 2024 LA 6:12
  Inca ceav … EPSTEIN traieste ! 😐
  Ei, uite încă ceva : Regele Charlie e mort ! 😎

 150. „tomlin spune:
  24 FEB. 2024 LA 22:01”

  Face doar aluzie la straniile PRO-rusisme ale lui BASESCU (si desigur aparatului lui, contruit de le pe vremea INCHISPRILOR CIA LA BUKALE 😉 ramas si dupa el, cu mine a fost mistretz Basila pe vremea aceea de aceea si eu am inchis ochii cand i-a venit vremea ! )
  SHALOM !

  (mai sti conferinta de la MUENCHEN de la inceputul carierei lui IOHANNIS ca presedinte ? De ce era vazut atunci ca un CIUMAT …sas-ul ? 😉 atunci !)

  IQ=?

 151. La PNL de obicei merge „Prost sa fii noroc sa ai”. Mai tine smecheria de acasa si la „organismele europene”?

 152. „IQ-ul” nu functioneaza in gol !
  Trebuie sa ai o oarecare cultura generala pentru a putea rationa
  insa „IQ”-ul te obliga daca-i genetic sa te „cultivi” …
  ca vfei sau ca nu vrei 😉 !
  MDA !

  PS: „Protocoalele îvățaților Sionului” nu-s decat 30-50% adevaraciose ! 😐 E si propaganda in ele ! ! 🙁
  EPSTEIN chiar nu e mort ! 😐
  SHALOM !

 153. 🙂
  Dac-ai fi mai inteligent decat real esti ai sti ca desi evreu
  nu-s fanatic si na-m obligatii fata de etnie !
  In plus am o cultura generala la baza care-mi permit sa fiu putin emotional si calm !
  Cand rationez … nu ma bazez pe etichtete lipite cultural-religioase lipite hazarduos, cuiva pe frunte !

  Ce insemna anti-semit ?
  (ceva rational obiectiv sau ceva … emotional impus ? Esti ceea ce mananci … sti ce-ai citit si gandit ! Deci nu esti mai liber dact mediu in care radacinile ti-au dat seva din care la urma …esti ! -> ADEVARUL e relativ pentru ca depinde MEREU de cultura care te formeaza … de-abia dupa ce spargi tipare … poti spune ca ti-ai dat jos ochelarii de cal ! )

  IQ=?
  😉

  (Vaya con Dios!)

 154. „Și încă ceva : să știi că de multe ori nu reușesc să-mi public comentarii pe care eu le consider îndreptățite, dar din motive cunoscute 8-), nu apar.
  Mai ales ști tu de care, așa că puteam să spun că am știut înaintea ta, dar nu am avut posibilitatea s-o fac cunoscută ! ”

  Asta te oarecum descalifica ! 😐
  Mediteaza pe tema !
  Fiecare om are ca personalitate … marimea grijilor pe care le are (= „de asta nu mai poti ?”) 😐
  Sa sti ca IQ-ul peste 145 ( ~155) nu mi-a adus bucurie si nu-mi aduce bucuria care-o cred altii
  pentru ca nu exista nicaieri un buton pe care sa-l apesi ca sa nu mai auzi …
  „zgomotele de fond” (… care fac 70% din informatia REALA)
  deseori enerveaza , lipsa de surprize pe care ti-o confera in IQ genetic ridicat 🙁 ! NU GLUMESC ! 😐

 155. Cu contributia decisiva a cerberului de sfarsit de saptamana sclavetii sovietici Cpt core/Core, hemoroidu si mistocarii au putut pune stapanire pe forum…De acolo de peste Balta unde au fost legendati din iepoca de Aur…

 156. Am să-ți spun ceva care sper să nu te surprindă :
  Am deloc vaga impresie că nici nu ești evreu, sau mă rog, doar puțin ( știi bancul cu virgina 😉 ), dar ți-ai asumat identitatea tocmai pentru a putea critica fără teamă și repercusiuni ( mai ales !)ceea ce este de criticat în ce-i privește, dar nu-i voie ! 😎
  Și spun asta pentru că ești prea deștept și prea puțin ranchiunos și răzbunător pentru unul de-al lor .
  Și ar mai fi și altele…
  Faptul că nu contenești să te lauzi cu niște calități pe care orice om inteligent le observă la tine, denotă că ești un tip nesigur pe tine, însingurat, narcisist și pesimist, ca să nu spun trist, că ai apucat tu să mi-o spui ! 😉
  Dar asta mai înseamnă ceva : că tu disprețuiești din start capacitatea unora de a-ți observa calitățile, e adevărat ușor umbrite de anumite ieșiri, dar mai ales de continua și sufocanta suprautoapreciere care te duce direct în derizoriu, nu acolo printre zei, unde te vezi tu cu egoul tău cât Casa Poporului.
  Că mulți pleacă pe fenta cu premiile Nobel care le-au fost atribuite ( de către cine ?), scăpând din vedere că nu doar în ziua de astăzi, cu bani poți să cumperi orice, binențeles dacă nu poți să furi ideile altora și să ți le însușești ( vezi doar cazul lui Paulescu )!
  Mulți care se vor , sau se cred a fi o pată de culoare pe anumite forumuri sfârșesc prin a semăna doar cu ceva pete de pe o lenjerie intimă prea târziu schimbată.
  Cât despre faptul că „Protocoalele Învățaților Sionului” nu-s decat 30-50% adevaraciose ! 😐 E si propaganda in ele ! ! 🙁” e ca și cum ai spune despre cineva găsit spânzurat, că tu n-ai făcut altceva decât să-i tragi scaunul de sub picioare !!!! 😎

 157. „Cât despre faptul că „Protocoalele Învățaților Sionului” nu-s decat 30-50% adevaraciose ! 😐 E si propaganda in ele ! ! 🙁” e ca și cum ai spune despre cineva găsit spânzurat, că tu n-ai făcut altceva decât să-i tragi scaunul de sub picioare !!!! 😎”

  Daca „Protocoalele Învățaților Sionului” ar fi 100% false sau 100% adevarate
  erau ce inca sunt ?
  Cat procentual trebuie sa fie adevarate ca sa aiba propgandistic EFECT ? 😉
  (vezi raspunsul dat de un evreu … corcit si TOLERANT dupa cum ai bine observat 😀 ) Nu ma laud cu calitatile mele …ci: MISHTEAUX, ti-era asa greu de observat ? 🙂 Orice destept vede cum sunt REAL comparandu-ma la ganduri cu el NU crezand absurd ce zic despre mine ! Desi daca intentionam sa ma laud , NU AM VOIE 🙁 !, scriam nu 1/1000 din ce-s obligat 😉 sa stiu PROPHETIC 😉 inanite ! 🙂 )

  NU cred ca prin puerilitatile premeditat zise doar 1/1000 nu te-am uimit 😉 in pre-timp ! 😀
  PS: Gandeste-te ca intreaga poveste a „PARFUMULUI PE CLANTA” MI6 („povestea” acum uitata: SKRIPAL!) a fost inventata de mine ! Ca sa vezi de ce „anticipam” OCHII PE BUTELIE, POGROAME si … BORIS J. la KIEW ! 🙁
  Ce IQ imi dai , marinimosule, deci ? [lauda-ma gura … ! 😉 ]

 158. „Și spun asta pentru că ești prea deștept și prea puțin ranchiunos și răzbunător pentru unul de-al lor .”
  _____________
  Cate-odata (mereu!)
  e contra-productiv sa fi
  observat ca: PREA destept 😉 !
  ‘Ntzelegi ? 😉

  TRUMP=POTUS dintr-un PARIU intre GENII (n-am sa ti le numesc , uni-s in Malta, altii in USA si altii in … [CASTIG?] 🙂 )

 159. Tocmai când mă pregăteam să-ți satisfac egoul , te grăbești și dai cu el prin baltă…mai bine zis peste Balta în care se află marile tale speranțe , că ale mele s-au spulberat de mult :
  „Cate-odata (mereu!)
  e contra-productiv sa fi
  observat ca: PREA destept 😉 !
  ‘Ntzelegi ? 😉 ”
  Vezi cum te grăbești și sari peste un amănunt deloc de neglijat :
  „…ești prea deștept și prea….., pentru unul de-al lor .” 😉😊😁

 160. Acum CU MINTEA DE PE URMA
  asa ca vge e MISHTEUAX
  mega-straniu in cele para-statistic straniu PRE-zise !

  Ce stie mishteaux relativ la IOHANNIS 😉 ?
  INTREB pentru ca incep sa vad ca MISHTEAUX e SPECIAL ! -> (IQ=?) 🙁
  🛀🛀🛀
  NU CA LASATI INSELATI de …”felul de-a se camufla facand-pe-puerilul” … al strashnik-straniului MSIHTEAUX (3301 Q)

  @Radu Humor …te-ai mai desteptat 🙁 ? Acum crezi in … mishteaux ? 😛

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.