Dumitru Coarnă, prins cu ”mâța`n sac”

Dumitru Coarnă a anunțat că demisionează din partid după ce a fost prins cu ”mâța în sac”. AUR aduce clarificări și exprimă un punct de vedere. Dacă e vorba și de delapidare de bani, AUR nu precizează însă clar!

Anunțul postat pe pagina AUR Călărași arată că anumite documente financiare, ce nu sunt în evidența partidului și care exced cadrul legal al formațiunii, i-ar fi adus lui Coarnă excluderea, după ce, în prealabil, fusese somat.

“Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) funcționează în baza prevederilor legale și a statutului partidului votat în cadrul Congresului. Acestea trebuie respectate de toți membrii AUR, indiferent de funcția pe care o ocupă. În cazul județului Călărași și al domnului Dumitru Coarnă, în cadrul forurilor de conducere ale partidului i s-a solicitat acestuia să prezinte în original și scanate adeziunile realizate la filiala AUR Călărași. De asemenea, domnul Dumitru Coarnă a realizat, fără acceptul conducerii partidului sau al departamentului financiar, documente financiare care nu sunt în evidența partidului.

Domnia sa a refuzat să răspundă tuturor solicitărilor venite din partea conducerii centrale a partidului, să transmită adeziunile, dar și să respecte cadrul legal și statutar al partidului cu privire la activitățile financiare, iar pe cale de consecință, în data de 29 ianuarie, i s-a transmis că nu mai are nicio calitate de reprezentare în partidul AUR. Ca urmare a refuzurilor repetate, domnului Coarnă i s-a transmis în această săptămână și fizic o somație cu privire la aceste aspecte.

Domnia sa a refuzat să primească reprezentanții Secretariatului General al AUR, dându-i afară dintr-un sediu paralel pe care îl crease pentru AUR Călărași. Domnul Coarnă a încercat, pe parcursul activității sale din ultimele luni, să introducă în AUR Călărași toate mecanismele toxice de funcționare pe care a încercat să le aplice și în celelalte formațiuni din care a plecat sau a fost înlăturat. Acesta a refuzat orice promovare a oamenilor pe bază de meritocrație, creând un sistem în care a ținut adeziunile și partea financiară pe persoană fizică. Nu vom tolera niciun fel de abatere de la normele statutare și legale și nu vom îngrădi dreptul nimănui de a promova în cadrul formațiunii” , se arată într-o postare.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

12 Comentarii

 1. Mitica Coarna,unul din marii ,,,,,, ai Romaniei ascuns in haine sindicalist-politice

 2. FACATURA in colaborare Comintern-Securitate a mai pierdut o Goarna…O Goarna extrem de stridenta plimbata de Securitate pe la alte FACATURI Comintern-Securitate…In cazul de fatza Goarna TZOPARLANCA trecuse pe la ShoshoTROACA inainte de a veni la SeMe Ivan de unde pleaca acum…De fiecare data Securitatea a mediatizat prin GOARNELE MEDIA „dezamagirea” TZOPARLANULUI conform faciesului extrem de expresiv…

 3. …wow!…cum, mai nene, aur sa dea afara hotii?…mare greseala, mintenas il iau ori pesedeii, peneleii, usereii, udemereii…e de-al lor clar!…

 4. Un PERNICIOS care a mai fost pe la PeZeDea.
  Nici nu trebuia primit în AUR, măRog…
  (● RăuPorKKak-PeZeDea Tulcean-RăuPorKKaK ●)

 5. Mie chiar îmi place de Dumitru Cioantă! Când te uiți la moaca aia de milițian cu două clase în plus față de tren, ai impresia că te uiți la Dorel Vişan în Cel mai iubit dintre pământeni, cum le explica deținuților de se numeşte Cosorul lui Moceanu Cosorul lui Moceanu…

  Avem nevoie de cât mai mulți Dumitri Coarcă! Să se prindă şi ultimii proşti în ce stat polițienesc şi lagăr de concentrare am ajuns să trăim!

  Aşa că nu mai scrieți nasoale de Dumitru Cocârcă că ca el mai este mulți şi pulanele lor minte nu are când bagă cultura în dubă!

 6. cine conduce Romania, afoni, militieni, covrigari, secretare, coafeze, odrasle si amante, lumeeee!..

 7. Cu ceva vreme’n urma/tot urmarit, se dadu lovit de soarta/cic’ar fi beteag …si’i tinu !
  O fi hulpea ‘oata , dar pana cand ?!

 8. Mitică Coarnă a fost cel mai șmeker milițian din România!Dacă se scremea un pic mai mult putea ajunge președintele româniei,dar poate el nu a vrut asta.Dacă Mitică Coarnă trăia undeva prin anii 1800 azi exista despre el baladă !Clar ca bună ziua !

 9. Cel mai smecher militian securist al Romaniei ESTE, NU „a fost”, Abra Ham-Ham…TZARA DE SECURISTI VOCALI si SECURISTI MUTZI!!!
  TZARA DE SINDICALISTI SECURISTI!!! Aia pensionati sunt MILIARDARI sau MULTIMILIONARI, vezi ticacalosu…

 10. De atâția ani de perindat la PSD și după ejaculare, scuipat pe ecranele tv, nu ați pus un diagnostic acestui panarama stuchicioasa? De bine l-au alungat PSD-istii?

 11. Daca un militian fura oare cat o fura un nemilitian?
  Asta e intrebarea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.