(VIDEO) După concert, ”potopul”. Inundații pe Arena Națională

Arena Națională a fost inundată, imediat după concert.  În nu mai puțin de 400 de cazuri a intervenit ISU, joi spre vineri, în Capitală și localități din Ilfov.

Bucureștiul s-a aflat în cod portocaliu și roșu de inundații până dimineață.

Spectatorii concertului Coldplay de pe Arena Națională au reușit să plece la timp.

Furtuna s-a dezlănțuit nu după mult timp, iar  locul a fost rapid inundat.

 

@stroescu_fabian #float #nationalarena #rain #inundatie ♬ original sound – stroescu_fabian

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. facut vraji rudele manelistului!!!
  Auzi la ei, sa huiduie minunatie de muzica!
  Am vecini manelisti, tot cartierul rasuna, chiar pana la 6 dimineata!

 2. Și nu este nimeni vinovat pt proiectarea greșită și aprobare?
  Multe sînt făcut voit rău pt că 1) întreținerea este o afacere mai bănoasă decît construirea și 2) ne țin speriați, ocupați.

 3. Karma colectivă contra plata bilete concert, pentru ce ai platit și ce ai primit, urmări: concertul norilor cu averse compensare pentru locație și organizare plus seriozitate.

 4. Ce drq căuta un manelist pe scenă la un concert rock, chiar și invitat ? Englejii au primit ce au meritat. Spectatorii au plătit pentru rock, NU pentru manele.

 5. Iata cum iese adevarul la lumina!!! Sa vezi si sa nu crezi! Responsabilul celest cu tunetele, norii, ploile, e Sf. Ilie. Nu suporta manelele si nici pe autori. Se stie. Daca ploile au potopit arena in care lumea a fost insultata cu manele inseamna ca Babasa n-avea ce cauta acolo si trupa Coldplay n-avea a se aventura in mizeria manelelor doar ca sa ne-nvete pe noi romanii cum e cu pretentiile vestului neomarxist. Cah coldplay!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.